January 10 2025 14:09:22
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rof - NEWS!
Hokus
Merten napsal:
No nekecej včera jsem vzpoměl Halb D.II a už je předprodej Šklebící se myslím že začnu vzpomínat i jiný stoje Úsměv.

Copa to?
Chybí ti kyslík,že sestupuješ do normální letový hladiny? Úsměv

WT_Flan
Parada...Doufam, ze nebude dochazet pod letadly k samovolnym bitvam lodi ! Mel bych obavu, ze PC zacnou RoF nesnaset Šklebící se

WT_Flan
Parada...Doufam, ze nebude dochazet pod letadly k samovolnym bitvam lodi ! Mel bych obavu, ze PC zacnou RoF nesnaset Šklebící se

Robo
Vyzera to pekne. A podla vsetkeho sa tam budu onedlho premavat aj Emily a Spitfiry. A Horrido bude mat z niecoho velku radost... Šklebící se

Baron
Robo napsal:...A podla vsetkeho sa tam budu onedlho premavat aj Emily a Spitfiry...

Nebudu. Ani nahodou. Jason to povedal velmi jasne - 2. svetova nebude, 777 sa zameriava vyhradne na 1. svetovu. Je to na fora Rise of Flight, link si nepamatam.
Upravil/a Baron dne 01-11-2012 11:51
Hals - und Beinbruch!

Rumcajs
On Jason o tom jednou spekuloval, že mapa kanálu přímo navozuje myšlenku na BOB. Ale vzápětí to uvedl jako opravdu velkou spekulaci. Taky si myslím, že do WWII nepůjde. Zachovat vysoký standard ROF a implementovat další velkou skupinu letadel, zbraní, motorů a vůbec komplexity, která ve WWI není, by znamenalo obrovký náklady bez jistého návratu. Navíc ve WWII je konkurence, zatímco ve WWI není nic. Takhle nám může prodávat další hezký letadýlka, díry do křídel, velkorážní kulomety, kostkované šátky. A až přijde do tuhého, vytasí se s trumfem největším. Dá nám 200HP au motory do albíků. No a nikdo na světě mu do toho nekecá. Moc hezky zmáknutý business.

Robo
Baron napsal:
Robo napsal:...A podla vsetkeho sa tam budu onedlho premavat aj Emily a Spitfiry...

Nebudu. Ani nahodou. Jason to povedal velmi jasne - 2. svetova nebude, 777 sa zameriava vyhradne na 1. svetovu. Je to na fora Rise of Flight, link si nepamatam.

Stavis sa? Vyděšený

1stCL_Novotny
WT_Horrido napsal:
Já to vybral do finále z důvodu krásné podzimní krajinky a stromů.
Ne kvůli tomu jak si kvedlá klacíkem.
Opravdu.

Ehmmmm. jak to teda dopadlo? Dopadne? Nebo jak? Úsměv

WT_Horrido
Dopadne.

Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
Robo napsal:
Baron napsal:

Stavis sa? Vyděšený

Dejte ještě Luthierovi šanci. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

alfik
Mám dotaz: čím se liší (kromě ceny) "Demo upgrade" od "Lite upgrade"?
Kdybych si třeba chtěl zaplatit tak abych měl i na šálu a díru do křídla Vyděšený
EDIT: Už netřeba odpovídat - su blbej Úsměv dyť je to tam napsané. Jen si všimnout Úsměv
Upravil/a alfik dne 01-11-2012 13:32
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Baron
Rumcajs napsal:
On Jason o tom jednou spekuloval, že mapa kanálu přímo navozuje myšlenku na BOB. Ale vzápětí to uvedl jako opravdu velkou spekulaci. Taky si myslím, že do WWII nepůjde. Zachovat vysoký standard ROF a implementovat další velkou skupinu letadel, zbraní, motorů a vůbec komplexity, která ve WWI není, by znamenalo obrovký náklady bez jistého návratu. Navíc ve WWII je konkurence, zatímco ve WWI není nic. Takhle nám může prodávat další hezký letadýlka, díry do křídel, velkorážní kulomety, kostkované šátky. A až přijde do tuhého, vytasí se s trumfem největším. Dá nám 200HP au motory do albíků. No a nikdo na světě mu do toho nekecá. Moc hezky zmáknutý business.

Presne tak. Mrknutí
Hals - und Beinbruch!

Baron
Robo napsal:
Baron napsal:

Stavis sa? Vyděšený

Stavím Úsměv
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Novotny
http://riseofflig...fault.aspx

[img]http://riseofflight.com/SharedResources/Blog/posts/2012_11_22/1.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 22-11-2012 22:53

Baron
Mnam Mrknutí

...a maju znovu 50 % zlavy Úsměv
Upravil/a Baron dne 23-11-2012 00:05
Hals - und Beinbruch!

j4ck41
mno takze mapa Kanalu se dodelava, Felixstowe je ve fazi tvorby letoveho modelu, na lidi co na tom delaj o nem uz nechcou o novorocnich prazdninach slyset? To by mohlo znamenat ze v lednu, nejpozdejs v unoru, to bude venku, co?

Robo
Baron napsal:
Robo napsal:
Baron napsal:

Stavis sa? Vyděšený

Stavím Úsměv

Ok, budes mi dlzit pivo (velke). Cool

Baron
Robo napsal:
Baron napsal:
Robo napsal:
Baron napsal:

Stavis sa? Vyděšený

Stavím Úsměv

Ok, budes mi dlzit pivo (velke). Cool

Ok, budes mi dlzit pivo (velke) Cool
Hals - und Beinbruch!

j4ck41
tomuhle rikate sazka? stydte se, stydte se, stydte se

kdyz uz, tak hodte do frcu litrovku Ron Zacappa Centenario 23yo nebo neco podobnyho

313_Nevo
Sakalito, sak si mozes prisadit, ako sa to hovori!?

"Dorovnavam a zvysujem.." ?? Mrknutí
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,172,277 návštěv