Tak jsem si pln očekávání stáhl oficiální MOD pro akci Palba 1938 nainstaloval ho a jenom jsem se nasral to si snad všichni děláte prdel nebo co aby jste se z té speciálky, kterou hodláte vydávat za alternativní rekonstrukci nepoondili, to nebude rekonstrukce, ale nechutná exhibice lidské blbosti. Ten, kdo nechápe, že to základní propokus o rekonstrukci je správný letadlo a marking tak ať si de hrát na písek s bábovičkama
Velice začínam zvažovat, že si radši pujdu jako každý víkend zalítat na letiště, kde pro podobný diletantizmus není místo.
Na odpovědi nečekám a ani na ně nehodlám nijak reagovat, tím jsem zkončil s veškerými příspěnkyUpravil/a ZVP_ALEX dne 27-10-2010 19:09
lochness napsal:
Oldo, nez neco placnes, tak si to over. Ani modri nemaji vse (ohledne letadel a markingu) zcela spravne nebo tak jak by chteli pro lepsi pocit.
Jenomže hlavní problém (šmolíků) není, že je špatně nějaký znak, ale že nejdou přečíst čísla letounu, pokud nejsem ve vzdálenosti, ze které bych klidně mohl druhému pilotovi ukazovat svou sokolskou legitku. To není o pocitu, ale o bandě anonymních dvouplošáků.
606_Dyk napsal:
Mně ten detail ukradený není. Už proto, že to není správný český znak. To, že červená jde na jednom křídle ven, mě vadí. Co mě ale přímo děsně štve je na Dakotách znak modrou vzhůru a ještě na trupu místo směrovce. No skiny mám hotové a typ číslování kdykoli rád předělám. Ale jo, tak to nechte jak to je.
Přihlásil ses, přihlásil. Tušil si, že je to špatně a nemusí se to opravit, tušil. Pokud tedy nepoletíš, tak budeš 6 rozstřílen potupně na zemi.
Tajpan napsal:
ad2) 99,5% pilotom sú takéto detaily ukradnuté. plne postačuje , že konečne je plne odpovedajúce historii befko, avia, šmolík henschla, arado v il2. neviem si predstavit špeciálku z 1938 , v ilovi v "zlatej dobe špeciálok" v 2005.
add 2) Je jasne, ze je dulezite aby letove modely byly spravne. (a o to uz se snazi spousta lidi na obou stranach pomalu 2 mesice), takze jejich snahu o vernost zparchantime takovouhle lacinou chybou kterou odhali i desetilete dite, ktere dostane obrazek skutecneho era a toho ve specce??? No já nevim, nechci ti kazit tvoje propocty, ale za pár hodin co je MOD venku uz tato skutecnost vadi minimalne 3 pilotum CSL, co se tu projevili verejne a to je uz 1% (a to je jen spicka ledovce). Jestli jsou tobe takove detajly ukradene, tak to muzes dokazat a celou akci letat uplne bez znaceni, nebo muzeme trochu pozmenit alternativni historii a misto spraseneho cs znaceni budeme mit korektni ruske znaceni
Navic to ma reseni, Pajda je vyse popisuje
záležitost označenia CSL je záležitost UP 1.7 resp nejakého nezávislého modu do AAA1.1, ktorý pridal CSL do IL2.
čo je záležitost tak minimálne 2 roky stará.
teda stažnosti na tvorcov modu PALBA 1938 bezpredmetné!!!!
a kedže na AAA a UP žiadnu stažnost na tento detail nevedú , teda ani nebolo treba urobit nejakú opravu.
ono je to vlastne logické, CSL počas WW2 neexistovalo.
310_Podrs napsal:
Já vám vůbec nerozuměla, Masa Bob...
Zkrátka problém s označením se vyřešilo tím, že se udělajá těch 90 skinů. Dokonce tento návrh vzal Fuči v potaz a určil Pajdu ať se o to postará, a taky že jo udělal skiny na Letovy a Avie. Tudíž bylo aspoň dobré o závěrech, že se pojede na defaultech informovat minimálně jeho aby se stím nes**l. A určitě by jsme pak upravené defaulty dodaly v čas.
Upravil/a Stoupa dne 27-10-2010 21:16
olda maly napsal:
No já osobně si myslím, že modrásci budou Ti spokojení, protože to mají ok. Viď Tajpane? Tohle snad nemá být obyčejná speciálka, ale nadstandart. Navíc velice ožehavé téma. Takže za sebe můžu říci, že mě to přímo sere, to takhle zprasit v něčem, co by být nemuselo. A že se o tom v čas nemluvilo? To si snad někdo dělá kozy. Ne? Jo, a mít zprasené státní označení, z toho musí být každému soudnému člověku šoufl. A už vidím, jak to bude chtít potom někdo někde prezentovat. Lesa tak s rozikem, že bude označen za totálního blba, který neví jak to s naším označením má být. Hele Fuči, já myslím, že v zaměřovači budeš mít tak leda velký kulový. Spíše flek od oleje na skle a potáhneš rychle do Raichu s kouřícím motorem
modráckovia mali odvahu a stažovali sa. na ofic. fore u Olega.
ich stažnostiam bolo vyhovené (aspon podla ich znalostí a ked som s nimi pokecal ) až v patchi 4.09Final. čo je tak 9 rokov stažností.
červenočká majú k dispozícii označenie CSL už dva roky v UP, HSFX, AAA a nik sa nestažoval.
tot vše.
a neboj sa , Map dostal tolko pripomienok až až, že sa mu vôbec čudujem že sa na to vôbec dal. a nehovorím o Thurmovi a Rampovi a spol.
ako hovoríl jeden klasik: spravit niečo pre česko-slovenskú virtuálnu komunitu, to je ako by si si sám na seba na*ral.
Upravil/a Tajpan dne 27-10-2010 19:56
Engine šturma je stavěný
jako panna co včera
přišla o panenství a těma
specialkama ji nutíte
akrobatický sex do všech
tělesných otvorů... někdo
se pobaví, někdo ne..."-
WT_Horrido
lochness napsal:
Oldo, nez neco placnes, tak si to over. Ani modri nemaji vse (ohledne letadel a markingu) zcela spravne nebo tak jak by chteli pro lepsi pocit.
Jestli teda maj křivě kříže na křídlech a na směrovce jim chybí háknkrojc, tak sory. Ale jestli ne, tak neser
Mapa je dobrá,jsem štastnej že si konečně můžu zalítat nad známým územím.
Jen ty Krakonoše,Náchod,orlický a opevnění mě tam chyběj ... a mezi bumkrama by byli ježci a ocásky,zákopy....nahatý ženský,bordely,latríny a podobný vychytávky :-D dělám si srandu,to už bych chtěl vážně moc.
Velkej dík tvůrcům
PS
Jo,mimoto,nejde mě tam nikde najít Pražská čára,je tam někde hozená nebo hledám zbytečně?
lochness napsal:
Jenomže hlavní problém (šmolíků) není, že je špatně nějaký znak, ale že nejdou přečíst čísla letounu, pokud nejsem ve vzdálenosti, ze které bych klidně mohl druhému pilotovi ukazovat svou sokolskou legitku. To není o pocitu, ale o bandě anonymních dvouplošáků.
Mohl bych citovat sam sebe, jen zmenit jmeno, ale nebudeme zbytecne spinit vlakno. Dulezite je, ze nekteri se ihned pustili do prace na odstraneni cerveneho problemu, aniz by tu horekovali nad "neschopnosti" organizatoru akce. Drzim jim palec, aby jejich prace nevysla naprazdno a cerveni konecne meli vse, co uznaji za dulezite.
edit 1: Olda - i kdyz to neni presne jak pises, presto jsi se mylil, tedy omluva prijata. Priste vice rozvahy a mene temperamentu
edit 2: ZVP_Jirka - treba budou bunkry az v kompetenci rozmistovani jednotek. Takovej mobilni ropik, ten prekvapi nejednoho agresora Upravil/a lochness dne 27-10-2010 20:28
No tak jestli tato speciálka není pro ILa příliš velké sousto. červenočká majú k dispozícii označenie CSL už dva roky v UP, HSFX, AAA a nik sa nestažoval.
Asi je zatím nikdo nepotřeboval zapnout. Spíše si kladu otázku, jak někdo může udělat něco o čem si nic nezjistí a tudíž to sprasí. a neboj sa , Map dostal tolko pripomienok až až, že sa mu vôbec čudujem že sa na to vôbec dal. a nehovorím o Thurmovi a Rampovi a spol.
ako hovoríl jeden klasik: spravit niečo pre česko-slovenskú virtuálnu komunitu, to je ako by si si sám na seba na*ral.
No já za sebe jsem rozhodně rád, že se do toho dali a je nekritizuju. Doufám, že se vše jednou dá pořádně do kupy. Pokud budou chtít, jsem ochoten pomoci kde budu moci.
Technická poznámka:
IL je a dnešního hlediska zprasemý program (a mody to nijak nevylepšují). Korektní československé značení nebude v ilovi správně fungovat bez opravení téměř všech modelů letadel (ale pak by zase nefungovali jiné státy). Já jsem dělal pokusy, kdy jsem do UP2 zpětně implementoval marking, tak jak byl v modu Forgotten Countries a nebylo to o nic lepší. A nestěžujte si, takový He-51 (podle mě letadlo s nejvíce chybami) dokonce nemá ani možnost vlastních čísel.
PS: Předělání skinů modu musí nařídit velení (takže si někde za rohem počkejte na Fučidu a pak ....).
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.