January 02 2026 19:33:53
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 21

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Sturzkampfgeschwader SM
Paulus
Už jsem se přihlásil do Bf 110. Ale cvičný let bych si dal. možná mne přešvědčíte i na ŠtukuŠklebící se
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

TozziFan
AH_Poti napsal:
Ve vlákně pro CoD se na pondělí domlouvá hromadný polet SVK komunity. Byl bych pro se tam představit ve Stukách. Červený jsou v přesila a je to dobrá výzva. Navrhoval bych se do pondělka aspoň jednou sejít na seznamovací let aby jsme si neudělai ostudu. Pište kdy máte volno a stanovíme seznamovací polet.

Héle, já snad znova nainstaluju. Polet ve štuce by mohl být zajímavý. Kdy a kde?

Fiks
To víš že jo.Včera jsme to zkoušeli s Von Paulusem Cool

falkon
Ja budem od piatka do pondelka mimo svoj hraci komp, takze jedina moznost pre mna je zucastnit sa cvicneho poletu dnes = stvrtok. Teda.... ak sa mi to vecer podari... Úsměv

Paulus
Tak dnes obětujeme Squad Challenge a nastarujem CLODAŠklebící se

falkon
Ajo, dnes je SC! Tak to zas ako nie, to si na triko nevezmem, ze budete mat pokazeny vecer nad CoDom miesto prijemneho vecera na Squad Challenge.

...navyse ked si ani nie som isty, ci sa mi CoD po tom pol roku podari nastartovat... Úsměv
Upravil/a falkon dne 08-03-2012 12:57

Paulus
Já ho klidně obětuju, mně to tam trochu nudíŠklebící se

falkon
Tak ja som zakysol v praci, ospravedlnujem sa... :-(

falkon
Pozor, pozor!

Podla informacii z vlakna "DBS - Missions" sa crta moznost naseho bojoveho nasadenia na serveri u kolegov bombardakov vramci ich planovanej misie. Jednalo by sa o bombardovanie tankov na vychodnej fronte so Stukou D-3.

Bol by zaujem zucastnit sa tejto akcie, ak by sa letela 17.3.2012 ?!

Vzhladom na to, ze tam budeme "hostami", by to chcelo, aby sme tam neboli na smiech Úsměv, coho prvym predpokladom je, aby sme sa zformovali aspon v pocte 4 (nech vytvorime aspon jedno kridlo).

V pripde zaujmu bolo tiez vhodne, aby sa niekto z nas, schopny anglickej mluvy, zucastnil na ich treningu tento vikend a 'poprosil' o dovolenie ucasti nasej malej skupinky vramci ich akcie (ja budem bohuzial cely vikend mimo svoj komp Smutný ).

Pre blizie informacie viz vlakno DBS - Missions, pridavam citaciu odpovedi od chicky-ho:

chicky napsal:
Je uz stanoveny termin na tie Stuky a vychodnu frontu?

Pokud to bude příští mise (coz ještě není 100% jisté), tak 17.3.

Bolo by mozne sa pridat ako partia bombarderov? (StG SM)

Určitě, ale v případě přeplněnosti mají přednost členové DBS a je tam podmínka, že by se měli "nováčci" (myšleno na daném serveru) zůčastnit nějakých poletů před samotnou akcí, tj. tento víkend.

A na tie tanky sa poleti bombami, alebo G-ckovymi Stukami? Úsměv

Podle rozpracovaného popisu mise by se mělo bombardovat v Ju-87D-3 a Ju-88A-4 (poletí se i na továrnu) s coverem Bf-109F-4 a Fw190A-4 1.35ATA, ale při prvotním testování mapy si vzpomínám, že se dalo vybrat napr. i Bf-110, takže netuším, jestli je pozadu mapa, nebo popis a co z toho nakonec vyleze.

AH_Poti
Já bohužel angličtinou tolik nevládnu. Pokud by se našel někdo kdo by tlumočil a proletěl mohl bych se přidat.

www.malovidy.cz
Paulus
Taky bych se přidal, ale mám stejný problém jako AH_Poti, cituji:
„bohužel angličtinou vůbec nevládnu. Pokud by se našel někdo, kdo by tlumočil a proletěl, mohl bych se přidat.“

CSW_Eda
pondeli nepoletim nemam CoD, ta druha zalezitost pokud to bude na sturmu klidne,anglictina mi nedela az tak velkej problem pokud nebudou drmolit a steka povely jak z kulometu.

jirik
V tohle pondělí to vypadá, že budu moci, příští týden asi zase ne. Anglicky bych teoreticky i něco kváknout snad i uměl, ale mám teď nějak nakupené úkoly do práce, tak nevím. Zamračený

falkon
Diky za informacie, ale potrebujem to rozlusknut, kto by sa akcie zucastnil, preto kratky telegraficky prieskum:

Kto sa chce (a moze) zucastnit akcie v sobotu 17.3.2012 od 18:00 SELC (18:00 je briefing, 19:00 vzlet)?!

Falkon - ano
Jirik -- ano
vonPavel -- ano
Poti -- ano
Pajda -- ano
darktatka -- ?!?

Eda -- nie

niekto dalsi-- ?!?!

Napiste prosim jasne ano/nie. Ak bude zaujem, skusim to vykomunikovat u nich na fore, ci budu ochotny nam umoznit letiet (hoci nas nepoznaju).

Prosim o odpovede najneskor do nedele, diky.

Edit: 17.3. je sobota, nie nedela
Upravil/a falkon dne 11-03-2012 11:30

jirik
Dorazím. Nejspíš by letěl i brácha Pajda, který bohužel normálně nemůže pondělky, protože tráví většinu času na cestách.Úsměv

P.S.: Akorát mám takový neurčitý pocit, že 17.3. je sobota.
Upravil/a jirik dne 09-03-2012 21:46

DarkTatka
Nemuzu, nedostanu se v nedeli vcas k letacimu pocitaci.

jirik
darktatka napsal:
Nemuzu, nedostanu se v nedeli vcas k letacimu pocitaci.

A v sobotu? 17.3. je sobota. Úsměv
Omlouvám se za rozvracení vlákna. Úsměv

DarkTatka
Uplne nam to tu kazis jiriku Úsměv Sobotu nemuzu zatim odreknout ani slibit.

falkon
Jasne, 17.3. je sobota! Sorry za zmatocnu informaciu.

Nicmenej, teraz som pozeral prihlasovacie vlakno na akciu a podla zverejnenych pravidiel pre ucast v bombarderoch je otazne, ci nam ucast povolia (ak sa nezucastnime tohto-nedelneho treningu). Ale mozme sa o to aspon pokusit (ak bude zaujem z nasich radov)...

Paulus
Když mi budete dělat tlumočníka tak se přidám kdykoliv!

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

12-11-2025 10:15
Cthulhu dostal podvodní piáno https://youtu.be/.
..UuLQP-YE8O

38,977,301 návštěv