November 24 2024 03:37:52
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Alpha-version of IL2BOS: Poznatky z testování.
1stCL_Fucida
Jó, takovýhle věci se často dělají přesně takovými "zadními vrátky" Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Brano
Pani odbornici na Fw190.Skusali ste prepinat HAND/AUTO switch na luftschraube nastavovanie? Mam iba ja ten pocit ze na HAND nenastavim nic a na AUTO s tym mozem sroobovat cifernik z 8:45 na 12:30?

Bierglass
Ono to v BoS funguje?

Brano
Ano,a uz aj spravne.Tot som postol tusim vcera do bug sekie,ako to bolo pred dnesnym patchom.HAND a AUTO boli navzajom prehodene

YouTube Video

Bierglass
No jo!!!!!!!!!!Mně to ani vzhledem k "hotovosti" hry ani nenapadlo zkoušetÚsměv

Baron
Tak som dotestoval. Je 2 hod 30 minut po polnoci (esteze mam dovolenku) a uz skoro nevidim - ale stalo to zato. Mne sa ten Fokac nesmierne paci ako je urobeny. Po "minipatchi"alebo skor zaplate mi sice nezobrazuje zimnu kamuflaz na Fw ale to je iba prkotina. Lieta to plus minus ako som si predstavoval Wurgera. Ak si dam do kridel kanony, tak som ako tehla, na druhej strane proti Sturmovikom a Petljakovom je to ako placacka na muchy. Ak letim iba v dogfightovej konfiguracii (tzn. 2 gulomety, 2 kanony) je to ok. Ruskre masiny su sice obratnejsie (zvlast Jaky a tie mrchy Lavockiny), Wurger je ale rychlejsi. A ked ma dostatok energie, dokaze zvladnut aj Lavockina. Ovsem energiu straca az neprijemne rychlo. Palebna sila je jednoducho "magnifique" a velmi dobre sa mi z Fokaca striela. Co mi ale nesmierne zavadzia, je ten priserne hruby ram kabiny. V dogfighte sa mi spociatku pomerne casto stavalo, ze nepriatel zmizol za ramom, a uz som ho nenasiel. Da sa nato zvyknut, a pokial mam TrackIr so 6DoF tak je to docela pohoda. Potesilo ma, ze papierove kridla uz nie su papierove. Aspon som teda mal ten dojem. Po zvukovej stranke a graficky nie je velmi Wurgerovi co vytknut, snad okrem kabiny ako tu uz pisali ini a ja s nimi mozem iba suhlasit.

Ak to mam zhrnut, na 60 % hry je to velmi dobre. Takze za mna s Wurgerom spokojnost. Fotecky z poletu su tu:

http://www.panzer...ost_227564

[img]http://i1314.photobucket.com/albums/t572/jg1baron/2014_7_28__23_40_25_zps57ca6c1c.jpg[/img] is not a valid Image.

...a toto som nadiel na oficialnom fore BoS (autor Rodolphe) Mrknutí
forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_07_2014/post-911-0-56680200-1406540470.jpg
Upravil/a Baron dne 29-07-2014 03:08
Hals - und Beinbruch!

WT_Horrido
Asi takhle nějak:

i.imgur.com/mR1MsmQ.jpg
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
Mimochodem klasika, maji prostě jiné plány. Jiné než 99% ostatních od renomovaných autoru a 100% odlišné od všech fotek. Šklebící se

Jason:

Loft tells me we built the windshield according to the drawings we have and they show different from all the various stuff posted on the board. We built it to whatever drawings our research uncovered which is usually pretty damn thorough.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Saburo
Tento problém (rámování kabiny Fw) je koukám věčný a napříč simulátory, na DCS foru v části věnované Doře toto řeší na 31 stránkách... Šklebící se.

WT_Horrido
"...Jakmile jsem si zvykl na samotředící ostruhové kolo připadalo mi pojíždění jako jednoduchost sama. Letoun se na širokorozchodném podvozku nechal snadno otáčet do stran a navíc měl velmi dobré brzdy..."
"...přitáhl jsem řídící páku do krajní polohy abych zamkl ostruhu, vysunul klapky na 10 stupňů, nastavil podélné vyvážení na nulu a stavění vrtule na auto a jemně přidal plyn. Postřehl jsem jistý sklon ke stáčení do leva, který se však dal snadno vyrovnat směrovkou..."

Ale co může Eric Brown vědět... prd. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Bierglass
A to,že jezdil půl hodiny kolem letiště než se konečně dostal na dráhu tam nepíše? Fakt divný.Smutný

Brano
Co to znamena ''samo(s)tředící ostruhové kolo '' ? ja sa vo Fw moc nevyznam ale toto ma zaujalo.Ako to ma fungovat?

WT_Horrido
No prostě to kolečko drží směr, není to kolečko jako u nákupního košíku...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

clone9cz
Je to pořád ještě alpha ? Nebo si to už můžu stahovat ?

http://www.wwii-illusion.net
clone9cz
Od března 2014 je tu všechno OFFTOPIC. Zamčeno.
http://forum.il2s...ntry115950

http://www.wwii-illusion.net
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,031,482 návštěv