K debate o tom, čo by mohli dať ako ďalšie lietadlá - nad Stalingradom by som uvítal I-16 (hlavne v prvej fáze). Išak je legenda, a nemyslím si, že by predajný potenciál tejto mašiny nevyužili. To sa týka napr. i Čajky, ale tú tam asi neuvidíme. Ak nerátam talianske, maďarské a rumunské letectvo bojujúce pri Stalingrade (i keď taký Re-2000 alebo Macchi MC.200, MC.202 alebo 205 by bolo pošušňáňíčko - ovšem pochybujem, že niekedy vôbec budú), na nemeckej strane by ma neprekvapili Ju-88, Bf-110 alebo Hs-123. Prvé dva typy majú prakticky hotové z CoD (samozrejme ide o odlišné verzie). Určite sa však dočkáme P-39 - o tom sa píše v článku vyššie, keď uvádzajú na akú vzdialenosť strieľali z guľometov a kanónov práve z Kobry.
Fw-190 - určite ho urobia, skôr či neskôr. Ten stroj je príliš žiadaný nato, aby ho vynechali. A to isté sa týka aj vývojového radu Lavočkinov od La5, La-5F, La-5FN až po La7, alebo Jakovlevov. To sú totiž typy, ktoré im predajú produkt samé o sebe. Samozrejme, je tam viac takých typov, ak sa pustia do Pacifiku, tak to isté im zaručí A6M Zero. To sú jednoducho evergreeny, ktoré sa výbrone predávajú.
Baron napsal:Ju-88, Bf-110 alebo Hs-123. Prvé dva typy majú prakticky hotové z CoD
Nejsem si jist že k nim maj práva pro BOS. Letadla jako I-16, IL4 a další byly hotovy ale protože dost lidí LOFTa nemaj vůbec rádi tak mu prostě nedali práva ...vysrali se na něj a na celej BOS z principu, kdyby se nechoval jako idiot mohlo to tam být ...
K debate o tom, čo by mohli dať ako ďalšie lietadlá - nad Stalingradom by som uvítal I-16 (hlavne v prvej fáze). Išak je legenda, a nemyslím si, že by predajný potenciál tejto mašiny nevyužili. To sa týka napr. i Čajky, ale tú tam asi neuvidíme. Ak nerátam talianske, maďarské a rumunské letectvo bojujúce pri Stalingrade (i keď taký Re-2000 alebo Macchi MC.200, MC.202 alebo 205 by bolo pošušňáňíčko - ovšem pochybujem, že niekedy vôbec budú), na nemeckej strane by ma neprekvapili Ju-88, Bf-110 alebo Hs-123. Prvé dva typy majú prakticky hotové z CoD (samozrejme ide o odlišné verzie). Určite sa však dočkáme P-39 - o tom sa píše v článku vyššie, keď uvádzajú na akú vzdialenosť strieľali z guľometov a kanónov práve z Kobry.
Fw-190 - určite ho urobia, skôr či neskôr. Ten stroj je príliš žiadaný nato, aby ho vynechali. A to isté sa týka aj vývojového radu Lavočkinov od La5, La-5F, La-5FN až po La7, alebo Jakovlevov. To sú totiž typy, ktoré im predajú produkt samé o sebe. Samozrejme, je tam viac takých typov, ak sa pustia do Pacifiku, tak to isté im zaručí A6M Zero. To sú jednoducho evergreeny, ktoré sa výbrone predávajú.
Presne takto nejak to vidim aj ja.
S tou Kobrou myslim, ze to brali ako porovnanie s realitou, asi este nemaju hotovy model do BoS. Ak to bude model ako RoFka (co dufam), tak si bude casom mozne dokupit era aj mapy kde tieto era lietali. 190 si kupim ako prvu, je to moje oblubene ero.
S vlastnictvom modelov, ak sa nemylim a spravne som pochopil pozadie toho merge-u, tak modely su k dispozicii. Befko aj LaGG urcite vychadzal z 3d prace z povodneho BoM. Mali tam hotovu aj I-16, mozno planuju vydat neskor.
123 som virtualny pilot presne ako Ty, akurat mam iny nazor. Nemusis kvoli tomu zacinat hlupe hadky. Dufam, ze v offline kampani to bude s cislami na oboch stranach tak ako pises.
123 som virtualny pilot presne ako Ty, akurat mam iny nazor. Nemusis kvoli tomu zacinat hlupe hadky. Dufam, ze v offline kampani to bude s cislami na oboch stranach tak ako pises.
1.
nejsem žádný virtuální pilot
ani nejsem virtualní necromacer
ani virtualní zaklínač
ani virtualní kosmonaut ....
opravdu
koukal jsem se - 2x
jsem hráč počítačových her
no moje žena mě chytře od TV tvrdí že jsem magor
a PC hry, že jsou stráta času
2.
pokud je tedy vyřčení jineho názoru
začínání hloupé hádky hmmmm
nepřemýšlel jsi někdy o vstupu do politiky
případně o změně pohlaví
...a bonus pre majiteľov špeciálnej verzie hry bude La-5 spolu Fw-190A3
Ak má takto vyzerať hra, tak zadupe do zeme všetko čo tu zatiaľ bolo [img]http://jasta6.freeforums.org/images/smilies/icon_eek.gif[/img] is not a valid Image.
Objednáno, sběratelská edice. Myslíte, že by pomohlo, kdybych si to koupil třikrát (jako u CoDu)?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Ty jóóóó, na podzim, už na podzim. To je míň než čtrnáct dní. Když si teď koupím nové PC, jak bývá mým zvykem před vydáním skoro každého simu, vyjde to tak nejdřív za rok a specifikace už bude daleko jinde. Mám?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.