October 21 2025 11:41:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Videa z poletů
SepiaX
Tak ještě jednou, nemám na videa čas, cit ani talent ale myslím že k dokreslení atmosféry stačí. Nechceš nech být nikomu nic nenutím a v žádném případě nechci a nemohu ni dorovnávat zdejší borce přes video:-)Mno vždy se najde někdo kdo má chut a čas se vyjádřit i když bych to čekal z jiných luhů a hájůVyděšený
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

310_Pip
nu coš, žádnej učenej z nebe nespadl... ale co ty ikonky??? Vyděšený

Bierglass napsal:

No moc propagačně to tedy nevypadá.Nemyslel jsi spíše legrační?Úsměv

legrační je jedině ten neumětel v befku...
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Robo
Smiesne je akurat to ako sem pajko chodi a pozera vsetky videa co sem davate Šklebící se Šklebící se

SepiaX
310_Pip napsal:

nu coš, žádnej učenej z nebe nespadl... ale co ty ikonky??? Vyděšený

Bierglass napsal:

No moc propagačně to tedy nevypadá.Nemyslel jsi spíše legrační?Úsměv

legrační je jedině ten neumětel v befku...

Jo já vím, ty ikonky je výše popsaná lenost, takhle je jasné kdo letěl a jaká byla situace:-) Učit se nebudu raději to příště svěřím Pepemu aby někteří všeumělové a estéti nebyli nuceni reagovat (není myšleno na tebe Pipe)

Rumcajs
Na dokreslení atmosféry by to možná chtělo záznam z TS. No aby bylo slyšet, jak to ve vzduchu prožíváte. Že by to tomu dodalo náboj. Já sám TS nepřidávám, páčto stejně lítám sám a mlčím. Maximálně by bylo slyšet drahou polovičku, že mám jít pověsit prádlo, nebo tak něco. No a to by videu nepomohlo Pff
Non est specifica

beermajkl
SepiaX napsal:

Jen propagační video (nečekejte žádné umění jsem kulturní brzda). Jedná se o level bombing + Langův zásah proti prudiči:-)
Přijďte za námi na Atag porážet naše modré přátele i nepřátele

YouTube Video

Jo dobrá akce až na to že jsem to zas pohnojil ale LangMaster to tam pěkně pokryl.Mrknutí

310_Pip
Rumcajs napsal:

Na dokreslení atmosféry by to možná chtělo záznam z TS. No aby bylo slyšet, jak to ve vzduchu prožíváte. Že by to tomu dodalo náboj. Já sám TS nepřidávám, páčto stejně lítám sám a mlčím. Maximálně by bylo slyšet drahou polovičku, že mám jít pověsit prádlo, nebo tak něco. No a to by videu nepomohlo Pff

Šklebící seŠklebící seMrknutí
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
606_JuLB
Akcia to bola pekná, nespracovaný záznam akosi tú atmosféru nepobral.

Mám príslušný "onboard" záznam aj s TS-kom.
Langmster sa práve prediera húšťavou Blenheimov k enemákovi, Válec v popredí, Sepi za rámom kabíny.
[img]http://www.jlb.xf.cz/clod/tf4/Blen1m.jpg[/img] is not a valid Image.

Možno sa toho niekto ujme (Pepe?), a vyčarí z pozbieraných zdrojov pravý klenot.

Pepe
Pro mne Sepiho video vypovídá o tom, kdo tam letěl a že byli kousek od cíle a letěli ve formaci a ani se nehnuli když je napadlo Bf a vydrželi směr i když to kolem lítalo. Musí se to totiž dobře spočítat z toho levelu. Krásný průlet Bf a krásný manévr Langa ( skoro jako já Úsměv ) To je přeci zajímavý úsek letu z pohledu Sepiho. Ten kdo lítá v Bombru a nebo jako dopraovod to jistě ocení. Jelikož se to tu jmenuje videa z poletů a ne soutěž o Zlatou Palmu Cannes tak tomu takto rozumím. Jen mě mrzí že jsem tam nebyl také já s Fiksem s Válcem s Langem a Julem a Sepim. snad jsem někoho nevynechal. Polet s nimi je záruka kvality a to bych chtěl zažít. Takovou hodnotu to pro mne má.
PS: Mimochodem Sepi, vzal jsi nápad s popisky letců. Chěl jsem to použít. Ve velké mele se strácí kdo je kdo a příjde mi to někdy zajímavé.
Upravil/a Pepe dne 16-04-2014 02:12

SepiaX
Jojo to TSko to by byl masakr:-) Nemám jej páč nahrávám pouze interně ze hry do *.trk souboru a to z důvodu slabého hardware.

Joe Hallenbeck
Hehe včera jsem s Boforsem zhasl jednoho vulchujícícho Heinkela a jednu 109. Ten chlapec ve 109 se asi divil, když ho sundal jindy dost nepřesný letištní Flak! Šklebící se
Jojo takový slastný pocit lze kromě CLODu zažít snad už jenom ve WWII On Line... Šklebící se
313_FlyBoy
RY-C

Pepe
YouTube Video

Ondrej1
Mrknutí
Hra: IL2 BoS
PC: Celeron 2,7 GHz, 12 GB DDR3, GT 750Ti, Win 10 64bit
OpenTrack, pedály Happy, joy MS Sidewinder FF2, páky Saitek Quadrant, 1xUHD LCD

beermajkl
ParádníMrknutí

Rumcajs
No je to moc hezké a místama až dojemné. Měl ses Pepe dát na filmovou karieru a natočit celovečerní film na tohle téma.
Hele a kolik jsi dal tomu modráskovi, aby ti takhle hezky podržel? Pff Žertuju, ale je fakt, že to byl charakter. Jinej by už dávno bezpáteřně uhnul, ale tenhle si podržel svoji víru až do konce.
Non est specifica

SepiaX
Pepe opět kvalitkaMrknutí
PS: mno vysvětlení může být zcela prosté, zřejmě mu Kočičák v té levé vyřadil kontrolsy a takto se nehne ni bezobratlýVyděšený

606_JuLB
Pekné video PepeMrknutí
Výber pohľadov a hudba k tomu, super.

Tiež mám pocit, že džokej tej 109-ky od začiatku lietal tak, akoby vedel, že bude v "telke" a nemá byť na záberoch rozmazanýŠklebící se

Pepe
Děkuji kluky za hodnocení a oceňuji vtipné glosy Úsměv
Pilot Bf lítal s jistotou a byl si jist vzdáleností a rychlostí. Po cestě natrapíroval Spita před sebou a zdržel se a už mu to tak nešlo nahoru. Stále stoupal i při střelbě a byl si jist, že odletí. Trvalo to velmi dlouho a nešlo to vše vložit do videa. Jak píše Sepi, zřejmě jsem něco důležitého trefil. A nebo jsem ho trefil do kolena. Pamatuji se totiž, že jsem se jednou uhodil do kolena a bolestí jsem také nic nemohl dělat pár minut. Šklebící se
PS: Jinak za pozornost stojí odhoz z výšky Válce a Piráta v těsné formaci. Koukal jsem na to s otevřenou pusou.Pff

WT_Horrido
Mohl to být velký stíhač jako ty, ale pak dostal šípem do kolena.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Pepe
Přesně tak Horrido a nebuď tolik skromý. Klidně jsi mohl napsat GRANDIOSNÍ, ÚŽASNÝ,JEDINEČNÝ Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,323,856 návštěv