Tak ještě jednou, nemám na videa čas, cit ani talent ale myslím že k dokreslení atmosféry stačí. Nechceš nech být nikomu nic nenutím a v žádném případě nechci a nemohu ni dorovnávat zdejší borce přes video:-)Mno vždy se najde někdo kdo má chut a čas se vyjádřit i když bych to čekal z jiných luhů a hájů
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
No moc propagačně to tedy nevypadá.Nemyslel jsi spíše legrační?
legrační je jedině ten neumětel v befku...
Jo já vím, ty ikonky je výše popsaná lenost, takhle je jasné kdo letěl a jaká byla situace:-) Učit se nebudu raději to příště svěřím Pepemu aby někteří všeumělové a estéti nebyli nuceni reagovat (není myšleno na tebe Pipe)
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
Na dokreslení atmosféry by to možná chtělo záznam z TS. No aby bylo slyšet, jak to ve vzduchu prožíváte. Že by to tomu dodalo náboj. Já sám TS nepřidávám, páčto stejně lítám sám a mlčím. Maximálně by bylo slyšet drahou polovičku, že mám jít pověsit prádlo, nebo tak něco. No a to by videu nepomohlo
Jen propagační video (nečekejte žádné umění jsem kulturní brzda). Jedná se o level bombing + Langův zásah proti prudiči:-)
Přijďte za námi na Atag porážet naše modré přátele i nepřátele
YouTube Video
Jo dobrá akce až na to že jsem to zas pohnojil ale LangMaster to tam pěkně pokryl.
Na dokreslení atmosféry by to možná chtělo záznam z TS. No aby bylo slyšet, jak to ve vzduchu prožíváte. Že by to tomu dodalo náboj. Já sám TS nepřidávám, páčto stejně lítám sám a mlčím. Maximálně by bylo slyšet drahou polovičku, že mám jít pověsit prádlo, nebo tak něco. No a to by videu nepomohlo
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
Akcia to bola pekná, nespracovaný záznam akosi tú atmosféru nepobral.
Mám príslušný "onboard" záznam aj s TS-kom.
Langmster sa práve prediera húšťavou Blenheimov k enemákovi, Válec v popredí, Sepi za rámom kabíny.
[img]http://www.jlb.xf.cz/clod/tf4/Blen1m.jpg[/img] is not a valid Image.
Možno sa toho niekto ujme (Pepe?), a vyčarí z pozbieraných zdrojov pravý klenot.
Pro mne Sepiho video vypovídá o tom, kdo tam letěl a že byli kousek od cíle a letěli ve formaci a ani se nehnuli když je napadlo Bf a vydrželi směr i když to kolem lítalo. Musí se to totiž dobře spočítat z toho levelu. Krásný průlet Bf a krásný manévr Langa ( skoro jako já ) To je přeci zajímavý úsek letu z pohledu Sepiho. Ten kdo lítá v Bombru a nebo jako dopraovod to jistě ocení. Jelikož se to tu jmenuje videa z poletů a ne soutěž o Zlatou Palmu Cannes tak tomu takto rozumím. Jen mě mrzí že jsem tam nebyl také já s Fiksem s Válcem s Langem a Julem a Sepim. snad jsem někoho nevynechal. Polet s nimi je záruka kvality a to bych chtěl zažít. Takovou hodnotu to pro mne má.
PS: Mimochodem Sepi, vzal jsi nápad s popisky letců. Chěl jsem to použít. Ve velké mele se strácí kdo je kdo a příjde mi to někdy zajímavé.
Upravil/a Pepe dne 16-04-2014 02:12
Hehe včera jsem s Boforsem zhasl jednoho vulchujícícho Heinkela a jednu 109. Ten chlapec ve 109 se asi divil, když ho sundal jindy dost nepřesný letištní Flak!
Jojo takový slastný pocit lze kromě CLODu zažít snad už jenom ve WWII On Line...
No je to moc hezké a místama až dojemné. Měl ses Pepe dát na filmovou karieru a natočit celovečerní film na tohle téma.
Hele a kolik jsi dal tomu modráskovi, aby ti takhle hezky podržel? Žertuju, ale je fakt, že to byl charakter. Jinej by už dávno bezpáteřně uhnul, ale tenhle si podržel svoji víru až do konce.
Děkuji kluky za hodnocení a oceňuji vtipné glosy
Pilot Bf lítal s jistotou a byl si jist vzdáleností a rychlostí. Po cestě natrapíroval Spita před sebou a zdržel se a už mu to tak nešlo nahoru. Stále stoupal i při střelbě a byl si jist, že odletí. Trvalo to velmi dlouho a nešlo to vše vložit do videa. Jak píše Sepi, zřejmě jsem něco důležitého trefil. A nebo jsem ho trefil do kolena. Pamatuji se totiž, že jsem se jednou uhodil do kolena a bolestí jsem také nic nemohl dělat pár minut.
PS: Jinak za pozornost stojí odhoz z výšky Válce a Piráta v těsné formaci. Koukal jsem na to s otevřenou pusou.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.