Možná ti zkazím iluze, ale aniž bych po něm kdovíjak toužil nebo si ho snad plánoval pořídit, věřím se zase najdou tací, co za něj budou rádi a například o takového Greifa by si neopřeli ani rezavou ukrajinu Tisíc lidí, tisíc chutí...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Po stojedničce by mohli vyjít nějaké ultralighty, pak třeba ... to je jedno ... třeba vírník!
No a nakonec něco masivního co by se do DCS co nejméně hodilo ... třeba smrková husa, ale to by byla bomba tu bych si pořídil
Tak jak koukám, patřilo by doplnit, že tento letoun dělá 3rd party developer, potažmo 4 borci, kteří mají k tomuto stroji nějakým způsobem blízko. Co je na tom špatného? Když budu celý život dělat technika či pilota nějakého stroje a pak se rozhodnu vytvořit modul jako 3. strana, která dostane podporu od ED, tak začnu dělat na protivnících již existujících modulů? Nebo budu dělat na té srdcovce?
Jo vždyť DCS je z toho živo ... všechny moduly měli sponzory A-10C, UH-1, Mi-8, P-51D ... proto je obsah tak nekonzistentní páč ED nemá peníze vydávat lahůdky typu Mi-28, AH-64, F-16, Mig-23 ... atd .. a tak máme hromadu nesmyslnejch modulů
Na druhou stranu "srdcovek". Může to být naprosto jedno. V DCS si to buď koupíš či ne. Takže se pak ukáže co je či není špatná cesta. A ty tisíce hodin práce si hnedle znova nikdo nelajzne. Je to taková cesta očistce.
Však ano. Nechápu tu schízu některých lidí. Přijde mi, že je snad někdo nutí kupovat každý modul co vyjde, i kdyby se jim příčil sebevíc. Přijde mi, že dotyční by snad byli radši, kdyby tyto 3rd party vývojáři snad ani nevznikali a nedělali na letounech, které jim nejsou po chuti....
A odsoudit na základě "fan" projektu celé DCS je už jen třešnička na dortu... Někdo má rád holky, jiný zase vdolky...
Ludia maju vo svojich predstavach tie svoje oblubene stroje, a nakrkne ich, ked niekto nemaka podla ich predstav
Ako pises Novi, ked to dokoncia a ponuknu, potom sa ukaze, ci konkretny team zvolil dobre a strafil sa do chuti zakaznikov.
Ja mam len jedinu predstavu, ze budu 3party vydavat aj stroje v kvalite FC3. Apo, ty by si mohol vediet, robi niekto na lietadle v kvalite povedzme A10A, Su25, F15C? alebo je to vsetko na urovni A10C a Ka50?
Btw co sa tyka trainerov, poznate Combat Pilot vo FSX? Saiteck Combat Pilot, the new multiplayer combat sim, is live and recruiting new Cadets that are up to the challenge of learning to fly and fight military aircraft in the Combat Pilot Community. YouTube Video
HAWK měl být původně vydán jako "mezikus" - napůl ve formátu FC3, napůl DCS. Komplet systémy, nicméně zjednodušený letový model s tím, že by poté prošel patchem a byl kompletně v DCS kvalitě. Ale to byly plány někdy z února s možností vydání na jaře. Předpokládám, že to nakonec takto nebude (nepátral jsem ale po tom) a vyjde jako full DCS.
O jiných modulech s nižšími požadavky, než je DCS (tedy třeba v FC provedení) nevím (nepočítám free addony kdovíjakých "kvalit"
Jde o to že se z toho stává jak už naznačil Horri ... nějakej takovej flight simulator, prostředí ve kterém je možné létat se vzducholodí i blaníkem.
Konzistence a vyváženost i když krapet arkádovějšího FC3 už je pryč ... tam to ale mělo logiku, stroje měli protiváhu a byl přítomen celkem solidní válečný scénář ...
Nicméně ty kroky ED jsou pochopitelné, jsou velice opatrní na finance a jen tak nějaké vydání i když zajímavějších strojů je nemusí uživit. Tak se spoléhají na oligarchy, nabídky, sponozorig a přitom dělají něco smysluplné F-18 a USS žorže ...
1. Soutěž byla prodloužena o týden - tj. do 28. června
2. Podmínka minimální účasti 75 soutěžících byla snížena na reálnou hodnotu 3. Do soutěže byla přidána další cena - 2. klíč na Mig-21Bis - tzn. soutěží se o 2 klíče k modulu Mig-21Bis
Chlapi potrebujem poradit: mam DCS Ka-50 zo Steamu, ale nefunguje mi upgrade na DCS: Ka-50 2. Vie mi niekto polopatisticky poradit, co mam stiahnut a nainstalovat? Samozrejme upgrade na KA-50 2 som stiahol.
Pokud se nepletu bylo to tak,že na dcs world nefungoval Ka50 ani upgrade na Ka50 v2 ale jen v2.Musel jsem mít zvlášť instalaci na DCS world a zvlášť na Ka50.Nakonec jsme si ještě jednou v akci pořizoval Ka50v2 a ten už jede ok v DCS.
rozchodit to jde (snad falkon by mohl říci), ale je to takovej opruz, že čekám, až bude v nějaké akci BS2 za 10$... (víc jim za to znovu nedám)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.