January 10 2025 14:33:34
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 2
petsild, Timofejic

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rof - NEWS!
Merten
To kvedlání nebyl epileptický záchvat,ale zkúšal jsem co si s tím mužu dovolit to víš panenský let Úsměv

1stCL_Novotny
To být metafór! Myslel jsem tím pěkný let!Mrknutí

Rumcajs
Ba ne, taky jsem si všiml, že při tom panenském počínání kvedlá klacíkem.
Upravil/a Rumcajs dne 03-10-2012 14:29

WT_Horrido
Já to vybral do finále z důvodu krásné podzimní krajinky a stromů.
Ne kvůli tomu jak si kvedlá klacíkem.
Opravdu.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Merten
Ten vousatej taky vidí všecko Šklebící se

Serza
Rikejte si co chcete, ale Brandak se dneska ukazal byt perfektnim lovcem bombarderu. Na coz je mimochodem mysleny Cool

1stCL_Novotny
Jason na foru RoF:
Everyone,

Thanks for your support during the last big sale we ran. We always appreciate the business. I know news has been slim the past few weeks so I just wanted to give a small heads up on what we are working on heading into Q4' and into 2013. No news from us means we are hard at work.

First, our main push right now is the Channel Map. This is a big job just to get it ready for Quick Missions and Single Missions since it includes not only a new land-mass with towns and cities, but also the sea along with several wave states and unique scenery objects and vehicle objects such as ships and a couple subs. Career integration will come later after initial release. Career integration is also a big job. Second, we are adding Elevator Trim to planes that had it. This has been a popular request for a long time so we are glad to finally offer it. Also, work on the Felixstowe continues. It's a big plane so building it takes a while and poses a big challenge to our model making team. Work on the CL.II is also progressing and we will announce and launch the pre-order for a new plane that is also in the works. We have an internal tentative list of planes for 2013 and we know you will like them. One final note, we will have an updated version of the User Manual coming out soon that should cover just about everything that is new since the last release. I will also continue to work with certain individuals in the 3rd Party Mod community to support their efforts to make ROF more interesting and/or more fun.

We will make some more formal blog News posts soon about these developments along with pictures etc., but I just wanted to give a small update on what we are working on.

And please don't forget that your conitnued financial support is needed and appreciated. We still have many months of hard work ahead and we want to make sure we accomplish everything that we set out to do earlier this year. The Holiday season is coming and ROF makes a great gift for all your sim-minded friends!

Carry on!

Jason

BP_Tyrl
Second, we are adding Elevator Trim to planes that had it.

Tom jsem tedy zvědavý.

Baron
Flying Fury - free kampaň vytvorená na základe memoárov Jamesa McCuddena. Mrknutí

Sťahovať môžte tu:

http://riseofflig...45039afe85
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Novotny
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!

http://riseofflig...Sale!.aspx

CoolCoolCool

Baron
Krása že? Mrknutí

[img]http://riseofflight.com/SharedResources/Blog/posts/2012_10_30/7.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Baron dne 30-10-2012 14:42
Hals - und Beinbruch!

WT_Horrido
Hnus fialovej! Úsměv

[img]http://riseofflight.com/SharedResources/Blog/posts/2012_10_30/1.jpg[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

MIKA
ci voleeeeeeee!!! Cool uuu iiii to je nadhernyyyy

Rumcajs
No jestli ta channel map bude mít letiště i v Anglii (jako asi že určitě), tak si uspořádáme generálku na BOB i bez CLODu. Už vidím ty nové nicky jako Perina, Fajtl atp. :-)
Takže hurá do vembloudů chlapci angličani, Albatrosy už zahřejvá letištní personál.

Valec
WT_Horrido napsal:
Hnus fialovej! Úsměv

[img]http://riseofflight.com/SharedResources/Blog/posts/2012_10_30/1.jpg[/img] is not a valid Image.
To mas pravdu.Ale more je celkem pekne.Jinac jak si napsal hnus fialovej.

WT_Horrido
Bacha, abys neměl zbytečnou absenci na ATAGu.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

313_123
takový ten smajlík s vytřeštrěnejma očima

Valec
WT_Horrido napsal:
Bacha, abys neměl zbytečnou absenci na ATAGu.
Fizlujes rad lidi co.Na tebe by si sousedi meli davat setsakra bacha.

Merten
No nekecej včera jsem vzpoměl Halb D.II a už je předprodej Šklebící se myslím že začnu vzpomínat i jiný stoje Úsměv.

WT_Horrido
Zímenz Čukrt prosím. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,172,338 návštěv