September 22 2025 15:12:17
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
War Thunder
Merten
By mě zajímalo jakej lajoon to mohl být já jsem z obliga Úsměv.Na tohle posádka vliv nemá jestli trefuješ nebo ne Mrknutí.

Serza
Jo to kdybych vedel, ktery Lajoooon....

Rikam, Hispana se mi zdaji podezrele slaba. Bude to chtit vetsi vzorek.

Merten
No vidíš já tam mám Typhoona se 4x 20mm hispano a je to to nejbrutálnější co tam je.Dokonce ani ty 4 20ky na 410ce nejsou až tak dobrý,ale to není učinkem spíš balistikou.Zatím co na 410ce hodně rychle klesají ty hispana lítají skoro po přímce.

PS:mk108 30ky nemužu posoudit ještě k nim mám cestu relativně dlouhou.

Bierglass
Může mi někdo poradit jak nastavit ty "užásná" letadla tak aby se mi soustavně nepajtlovali sem a tam.Vždyť ty krámy neletí chvíli rovně.Nečekám radu ohledně trimu to už jsem vyzkoušel a je to na prd. U Bf 109 je to přímo katastrofa. děkuji

CisticVictor
Bierglass napsal:

Může mi někdo poradit jak nastavit ty "užásná" letadla tak aby se mi soustavně nepajtlovali sem a tam.Vždyť ty krámy neletí chvíli rovně.Nečekám radu ohledně trimu to už jsem vyzkoušel a je to na prd. U Bf 109 je to přímo katastrofa. děkuji

Jaky mas joy?
Ja mel podobne problemy na Logitechu Freedom 2.4

A jedine co mi pomohlo byl reset vsech nastaveni na Logitech 3D nebo tak nejak.
Pak jsem si jen namapoval co jsem potreboval a celkem to ujde.

EDIT:
samozrejme je nutne pouzit v arcade rezimu ten zakladni asistovany rezim ovladani, jinak je to zbytecna nevyhoda.

Jen s Japoncema to skoro nejde litat a nektery Rusaci jsou zase moc senzitivni. Asi chapu co chteli tvurci naznacit, ale asi to podelali.
Jinak trim funguje dobre, zkousel jsem ho v HC modu a krasne to lita, jen je potreba vcas zmacknout PgUp (default)

Obecne herni ovladace-ovladani, to je vec kterou Gaijin zatim nezvlada.

K WOT

WoT je stale ve verzi 08x !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oznaceni 8.0 byl pouzito jen marketingove a nastesti uz od tohoto druhu mateni ustoupili.
Upravil/a CisticVictor dne 24-03-2013 20:42

313_Paegas
Bierglass napsal:

Podívej se tady: http://forum.wart...explained/

313_Paegas
606_Tempik napsal:

Po posledním patchi domršili ceny oprav a vůbec ceny letadel. A nadávají na to i ti, co to hodně hrávají. Prakticky se to teď bez reálných peněz nedá až tak kvalitně hrát.

A proto to po patchi líta více lidí jak před patchem Mrknutí
Neděle podvečer 38T+ Úsměv

alfik
CisticVictor napsal:

K WOT

WoT je stale ve verzi 08x !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oznaceni 8.0 byl pouzito jen marketingove a nastesti uz od tohoto druhu mateni ustoupili.

Jo. To je přesně to co jsem napsal. Alfa beta gama delta - pouze marketingové označení. Už pár let ne označení výzkumné, vývojové a prodejní verze.

Serza
Alfiku, bohuzel presne takhle smysli nekteri, co si koupili ArmA 3 Alpha pristup. Pozaduji hru ve ktere nejsou bugy a je hotova, protoze pre-alpha, alpha a beta jsou dnes jiz pouze marketingova oznaceni, a lidi nechapou jejich skutecny vyznam...

tomaspelej
koukám, tady se někdo snaží přesvědčit někoho o něčem a netuší, že úplně marně.....taky jsem byl stejnej, než mi došlo, že to nemá smysl

313_Nevo
To sa neboj, nikto tu nikoho nepresviedca. Proste sa tu bavime o WT Mrknutí

alfik
Hele, co takhle nějaké zhodnocení pače? Já se k WT dostanu až tak příští týden, tak ať vím co mě čeká a nemine Úsměv

Merten
Přidaný letadla(hlavně stěhováky),pozměněný financování (dražší opravu u něčeho dražší nákupy atd.),páskování munice(ne individuální ale po sadách),změny FM u něčeho,volba letadla před misí ne až v ní,změny v menu.To jsou věci co si ted vzpomenu.Bude toho víc.V podstatě idiot co rozbíjí jedno éro za druhým má problém to finančně utáhnout a tím pádem mi přijde kleslo procento těchto individuí ve full real na minimum a líp si tam člověk zahraje.Už to není jako to bývalo,že celá práce zustala na dvou lidech.Ale zase razantně klesl počet lidí ochotných to hrát takže se dýl čeká.Jenže na druhou stranu ti co to lítají jsou schopnější a tím pádem ty boje jsou "kvalitnější".

Bierglass
Vážení piloti,nevím jak vám ale mě to po chvíli letu píše "přehřátí oleje".Nevíte jak u BF 109 F4 a 410 lze ten zatracený olej uchladit. Snížení otáček motoru je je jen krátkodobé řešení.Zrovna tak mi připadá nefunkční ovládání vodního radiátoru.(hovořím o Fullreal)
Děkuji za radu

Serza
Resenim je litat za Brity.

Baron
Bierglass napsal:

Vážení piloti,nevím jak vám ale mě to po chvíli letu píše "přehřátí oleje".Nevíte jak u BF 109 F4 a 410 lze ten zatracený olej uchladit. Snížení otáček motoru je je jen krátkodobé řešení.Zrovna tak mi připadá nefunkční ovládání vodního radiátoru.(hovořím o Fullreal)
Děkuji za radu

Možeš manuálne ovládať motor - defaultne je to alt + E, potom sa ti sprístupnia možnosti priameho ovládania motora. Tam reguluješ napr. aj otvorenie klapiek chladiča. No a druhá možnosť je letieť k boju na 95 % plynu, a až v boji lietať na maximum (tzv. WEP). Po boji znovu znížiť pod 100 %.
Hals - und Beinbruch!

Bierglass
Serza napsal:

Resenim je litat za Brity.

Velice špatné řešení.Mrknutí

Bierglass
Baron napsal:

Bierglass napsal:

Děkuji za radu

Možeš manuálne ovládať motor - defaultne je to alt + E, potom sa ti sprístupnia možnosti priameho ovládania motora. Tam reguluješ napr. aj otvorenie klapiek chladiča. No a druhá možnosť je letieť k boju na 95 % plynu, a až v boji lietať na maximum (tzv. WEP). Po boji znovu znížiť pod 100 %.

No řešení asi bude přepnout na manuální ovládání motoru.Variantu plynu pod 100% jsem samozřejmě zkoušel jako první a také to není vždy řešení.Přesto dík.

Vilik
Zkoušel sis pohrát s úhlem vrtule?

Bierglass
Vilik napsal:

Zkoušel sis pohrát s úhlem vrtule?

Přepnuto mám na automat,tak doufám,že to funguje jak má.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,085,260 návštěv