až budeš mít těch tanků víc, budeš mluvit jinak....jinak na CW už se nepoužívají rusové, spíše ameriky (110 a 57) jako MTBčka....is7 málo a is4 téměř vůbec
To co jsi napsal je velmi zevšeobecňující.Naopak IS4 a IS7 jsou jistoty ve městech a pokud potřebuješ aby to někde vydrželo chvíli nápor jsou ideální.Navíc se začínají používat i ruská a americká TD.
To bych dost nesouhlasil moje zkušenost je (a to hraju převážně TD),že nad TD všichni ohrnují nos.Např v BIA mi bylo sděleno že třeba T110E3 není použitewlná na CW.A že ať si vyjezdím T110E5,E100,Batmobile atd.
Keby som to vedel hned, tak by som to vyskúšal. Ale aj tak vďaka za pomoc.
.
.
.
Mám 2 otázky:
1.) Keď chcem spustiť "Cvičnú bitku" tak vpravo hore vidím iba "Opustit bitku" ale nieje tam nič v zmysle "Zahájiť bitku". Mám počkať až skončí bitka? Alebo čo?
2.) Pri jednom tanku mi píše, že je v bitke. Ako ho dostanem odtial?
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)
1.) Keď chcem spustiť "Cvičnú bitku" tak vpravo hore vidím iba "Opustit bitku" ale nieje tam nič v zmysle "Zahájiť bitku". Mám počkať až skončí bitka? Alebo čo?
Ad1) na cvičnou bitvu se vykašli a jeď to rovnou naostro, tam se nic nenaučíš
Ad2) až skončí bitva, tak se ti objeví v garáži i s poškozením, potom ho jenom opravíš a hurá znovu na to
Mertene E3 se sice nebere,ale E4 úplbně pravidelně,objekt 268 využívá teď dost klanu k bránění provincií.A početně slabší klany do měst berou i fochy a Jaghpanzery.
Ono když ti za večer zmrznou 3 desítky tak se to dost za 3 dni projeví.
Ad2) až skončí bitva, tak se ti objeví v garáži i s poškozením, potom ho jenom opravíš a hurá znovu na to
Sám snad ani do cvičné nemůžeš. Myslím, že minimálně ve dvou...
Vďaka ZVP_ALEX a 311_Mart.
Na cvičné bitky som chcel ísť preto, aby som v normálnych bitkách nebol úplny zelenáč, nacvičiť si hru a aby tam na mňa nenadávali.
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)
Mertene E3 se sice nebere,ale E4 úplbně pravidelně,objekt 268 využívá teď dost klanu k bránění provincií.A početně slabší klany do měst berou i fochy a Jaghpanzery.
Ono když ti za večer zmrznou 3 desítky tak se to dost za 3 dni projeví.
Tvoje poslední věta jasně vypovídá o tom kdy a proč berou TD.Jde jenom o nouzovku.Najít týmy co je používají standartně je hodně těžký .A přitom hrát proti týmu s polovinou TD připravených někde za keřem není nic extra speciálně na některých mapách.Bohužel poslední dobou nepřidávají jiné mapy než na close combat.Ta E4 se bere jen a pouze díky té částečně otočné věži.
Hele je mi jedno kdo co bere.První post jsem odpovídal na to že má někdo dojem že se IS4 a IS7 neberou do CW což vůbec není pravda.Následně jsi napsal že tě nechtějí s E3,tak jsem napsal že se TD berou.
Na to,aby jsi mohl ubránit provincii s taktikou TD to musíš mít opravdu vychytaný.
A při dobývání jsou ti TD na 2 věci.
Nevím kolik jsi CW hrál ,ale i po nerfu artyn si pomalejší stroje obzvlášť ty stojící na konci mapy moc neškrtnou.
Ps: to je jedno, výsledek by měl být tento ,používá se velká většina 10X tanků záleží jen na oblíbenosti a taktice polního velitele který přizpůsobuje skladbu tanků mapě.
Cvičný bitvy jsou na dvě věci, ale je to dobrý jestli si chceš pořádně prohlídnout mapu. Ale musíte být dva.
Na cvičné bitky som chcel ísť preto, aby som v normálnych bitkách nebol úplny zelenáč, nacvičiť si hru a aby tam na mňa nenadávali.
Cvičný bitvy jsou na dvě věci, ale je to dobrý jestli si chceš pořádně prohlídnout mapu. Ale musíte být dva.
Vďaka za tip.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.