October 21 2025 01:17:04
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
4.10 patch
310_Pip
darko napsal:
no mám,nic se neděje.To je síla Pffatch opatchovat patchem.Už by s tím něco měli dělat

Kdyby si hledal a cetl poradne mozna by si odpoved nasel Vyděšený, ale budiz odpovim na tve problemy a trable s Ilem:
Nainstaluj si IL2 Sturmovik 1946 do verze 4.09m (dle verze po nainstalovani - 4.07m --> 4.08m --> 4.09m apod.) a tu si zkopiruj jeste jednou nekam jinam...na jednu si nainstaluj UP 2.01, na druhou patch 4.10 (existuje i verze pro UP, ale tim se zabyvat nebudem). Ve verzi s UP (UltraPack) si v JSGME enableru (to zlute G) zapni nejaky mody, je celkem jedno jaky, jen by se nemeli prepisovat. (ja mam treba toto: Effects_High, Perfect_Map_Textures, Smaller_Fonts, Hakenkruz_Enabler, H&P_Effects_Uranium_Edition a Zuti_MDS_1.13). Verze 4.10 je cista nemodovana. Porovnej obe verze a potom napis nejaky komentar... Mrknutí doufam, ze Ti to takhle staci Úsměv
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
darko
už na tom pracuji,právě jsem nainstaloval nově celý il 2.
PS: uznej že najít v tomto guláši odkazů,zkušeností a osobních útoků není možné...

darko
takže po instalaci UltrPacku 2.01 windows nemůže najít JSGME.exe . Reaguje pouze přepínání tlačítek v UltraPack Switcher.
Patch 4.10 nainstalován v jiné kopii : no nic moc,je tam akorát spitů jak prase,nevím na co a žádné jiné nové letadlo.Na hovno...

310_Pip
Darko nevim co napsat...

1. JSGME: hledej v korenovem adresari Ila a taky doufam, ze mas spravnou a kompletni instalaci UP 2.01? Zamračený

2. 4.10: no jestli si takhle vsimavej i ve vzduchu, tak to radsi nelitej, pac napr. Dornier 217 tam je do oci bijici a to ve 2 verzich! Pff

edit: koukam, ze pises UP2.01 tak to je ok, nevim co by mohlo byt za problem...
Upravil/a 310_Pip dne 11-01-2011 14:00
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
1stCL_Novotny
1stCL_Fucida napsal:
Novotňas..a co se takhle zkusit do té IL-2 komunity skutečně podívat a nainstalovat Šturma - možná by to bylo lepší, než jen o ní mluvit. V Lionech bys mohl pomoct prohnat šunky našim mladým nadějím Úsměv

Jak neotřelá poznámečka šéfe. Inu IL2 je v PC celou tu dlouhou dobu. Dokonce i jedna verze na UP2.0!(Shit) Dva dny po vydání 4.10 od DT je v PC i tahle verze. Na Škole už jsem byl a dokonce vytvořil mapu na ZKS bomb a ničení tanků. Inu je to zas tak jak si už jednou zkoušel a opět to je jinak. Mrknutí

Prohnat šunky novejm mladejm? Kde na ADW? Šklebící seŠklebící seŠklebící se Nezlob se , ale to nepůjde. Nezlobte se mistře,ale jsem už jen důchodce z řad Lionů. Většina lidiček už mne ani nezná. Mrknutí

lochness
darko napsal:
...
Patch 4.10 nainstalován v jiné kopii : no nic moc,je tam akorát spitů jak prase,nevím na co a žádné jiné nové letadlo.Na hovno...

S timhle tvym pristupem se divim, ze se ti vubec Pip snazi pomoct.
Kazdopadne 4.10 ti funguje, takze pokud budes resit funkcnost UP, tak na to jsou jina vlakna, plna hromady odpovedi, snad na vsechny problemy s nim spojenymi, snad tam najdes reseni.
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

AMP
Pip napsal:
Darko nevim co napsat...

1. JSGME: hledej v korenovem adresari Ila a taky doufam, ze mas spravnou a kompletni instalaci UP 2.01? Zamračený

2. 4.10: no jestli si takhle vsimavej i ve vzduchu, tak to radsi nelitej, pac napr. Dornier 217 tam je do oci bijici a to ve 2 verzich! Pff

edit: koukam, ze pises UP2.01 tak to je ok, nevim co by mohlo byt za problem...

Toto je velmi jednoduchý problém... Update&Restore. A pak vše funguje jak má...MrknutíMrknutí

http://311raf.com/cs_wing_hangar.php
310_cibule
1stCL Novotny napsal:
Nezlobte se mistře,ale jsem už jen důchodce z řad Lionů. Většina lidiček už mne ani nezná. Mrknutí

To nejni pravda, já si tě pamatuju (a vostatní vod nás z ústavu taky), ty seš takovej ten vysokej blonďák.... vo čem sme to mluvili Cool
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

darko
provedl jsem update(trval 1 hodinu !),zapnul v JMGE enableru jeden mod.Při spuštění naběhne úvodní obrazovka a pak to spadne.Zkoušel sem různé mody a nepomohlo to.
To Lochness : byl jsem požádán abych napsal zkušenosti s patchem 4.10. Oproti 4.09,který ze il 2 udělal skoro novou hru,tento akorát přidal přemrštěně mnoho verzí Spitfira,dvě mapy a překopal menu Quick Mission Builder tím že ho roztáhl na dvě stránky.Polámat křídla se mi nepodařilo ani při 7 g,což není normální.Takže opakuji-na hovno
Upravil/a darko dne 11-01-2011 17:52

ringlett
darko napsal:
provedl jsem update(trval 1 hodinu !),zapnul v JMGE enableru jeden mod.Při spuštění naběhne úvodní obrazovka a pak to spadne.Zkoušel sem různé mody a nepomohlo to.
To Lochness : byl jsem požádán abych napsal zkušenosti s patchem 4.10. Oproti 4.09,který ze il 2 udělal skoro novou hru,tento akorát přidal přemrštěně mnoho verzí Spitfira,dvě mapy a překopal menu Quick Mission Builder tím že ho roztáhl na dvě stránky.Polámat křídla se mi nepodařilo ani při 7 g,což není normální.Takže opakuji-na hovno

človíčku a zkusil jsi se prokousat i nastavení obtížnosti?
Jen tak podle mých dojmů 4.09 byla pěkná změna, ale to co přišlo teď je bomba, už to snad ani není hra na simulátor, ale simulátor.

darko
v první řadě od hry očekávám zábavu.Místo ultra realistického (neovladatelného) letového modelu by řada z nás přivítala létatelný B-17 či nějakého Dorniera.X-tá modifikace Spitu a BFka to nenahradí...

Merten
V tom případě zanechej IL2 tam kde ho máš a plynule přejdi k Call of Duty a jim podobným "srandám".Mrknutí

310_cibule
V první řadě od Ila očekávám co nejrealistitičtější simulaci reality. Když si chci hrát, jdu na pískoviště Cool

bé sedmnáctka létatelná je.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

saldy
darko já měl stejný problem s pirátem, koupil jsem origo a mody tam jdou....jinak Dorniera bych bral taky.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Kurtis
1stCL Novotny napsal:
Pro Kurtise:Nevím jak přesně tohle myslíš? ...

Pro všechny:... Nejdřív jen keci víc reality a pak bůůů,bůůůů...

Takže ty chceš říct, že vítr ti zaručí reálnější zážitek z letu ve Fokáči? Já bych mnohem víc ocenil, kdybych vzlétl s Fokáčem s informací, že se k nám blíží stovka B-17 a měl strach, že během stoupání na mě spadne wing Thunderů ...
Vítr nic neřeší, maximálně člověka nutí trochu potrénovat a připravit si trasu letu.

Farky
darko napsal:
Patch 4.10 nainstalován v jiné kopii : no nic moc,je tam akorát spitů jak prase,nevím na co a žádné jiné nové letadlo.Na hovno........Takže opakuji-na hovno.

Tímhle si v podstatě plivnul do obličeje lidem z Daidalos teamu. Tedy lidem co připravili patch 4.10 ve svém volném čase bez nároku na jakoukoliv odměnu. To, že tady pár lidí (včetně mé bezvýznamné maličkosti) diskutuje o pár řekněme kontroverzních věcech neznamená že si nevážíme toho obrovskýho kvanta práce co Daidalosové odvedli. Většina virtuálních pilotů myslím považuje nový patch za podařený a nikdy by nenapsali že je to na h..... Ale to je jedno, ty asi stejně nebudeš vědět o čem to vlastně píšu.

1stCL_Fucida
Farky, nenech se vyvést z míry Úsměv Darko je zatím v našem oboru nezkušený. Těžko dokáže ocenit novinky ve 4.10, které povětšinou nejsou vidět, ale spíše cítit. On to jednou pochopí Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

czs_scharck
... estli s tím dřív nesekne bo ho to nebude dost bavit a nepotkáme ho pak v tanku Pff
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Joe Hallenbeck
Fuci, ty jsi optimista! Šklebící se Mrknutí
313_FlyBoy
RY-C

Joe Hallenbeck
darko napsal:
...v první řadě od hry očekávám zábavu....
....Místo ultra realistického (neovladatelného) letového modelu....
....X-tá modifikace Spitu a BFka to nenahradí...

Dovolil jsem si to trochu osekat a vybrat to podstatne.

Ad1) To my vsichni, jenze pokud je to SIMULATOR, tak ma co nejverneji SIMULOVAT skutecnost a to je ta zabava! Takze pokud chces pouze hru a nikoliv SIMULATOR, sezen si, jak tu nekdo psal, Call of Duty, nebo Battlefield2.

Ad2) Ja teda nevim, ale vestina z nas nema s letovym modelem problem. Ja ted teda ano, protoze jsem si poridil pedaly a ucim se s nimy zachazet, a znovu letat. Takze trenuj, jako jsme museli my vsichni - nebo musime, a pak ti letovy model nebude pripadat kdovijak neovladatelny...

Ad3) Pokud ti nestaci mnozstvi nabizenych letadel ve Sturmovi verze 4.10, zkus nejaky jiny SIMULATOR, nebo hru. Urcite jich najdes plno s alespon srovnatelnym vyberem. Šklebící se
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 12-01-2011 02:47
313_FlyBoy
RY-C

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,320,347 návštěv