4.10 patch
|
310_Pip |
Přidané 11-01-2011 11:29
|

Uživatel

Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
darko napsal:
no mám,nic se neděje.To je síla  atch opatchovat patchem.Už by s tím něco měli dělat
Kdyby si hledal a cetl poradne mozna by si odpoved nasel , ale budiz odpovim na tve problemy a trable s Ilem:
Nainstaluj si IL2 Sturmovik 1946 do verze 4.09m (dle verze po nainstalovani - 4.07m --> 4.08m --> 4.09m apod.) a tu si zkopiruj jeste jednou nekam jinam...na jednu si nainstaluj UP 2.01, na druhou patch 4.10 (existuje i verze pro UP, ale tim se zabyvat nebudem). Ve verzi s UP (UltraPack) si v JSGME enableru (to zlute G) zapni nejaky mody, je celkem jedno jaky, jen by se nemeli prepisovat. (ja mam treba toto: Effects_High, Perfect_Map_Textures, Smaller_Fonts, Hakenkruz_Enabler, H&P_Effects_Uranium_Edition a Zuti_MDS_1.13). Verze 4.10 je cista nemodovana. Porovnej obe verze a potom napis nejaky komentar... doufam, ze Ti to takhle staci

Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
|
|
|
darko |
Přidané 11-01-2011 11:40
|

Nováček

Příspěvek: 19
Založený: 10.01.11
|
už na tom pracuji,právě jsem nainstaloval nově celý il 2.
PS: uznej že najít v tomto guláši odkazů,zkušeností a osobních útoků není možné... |
|
|
|
darko |
Přidané 11-01-2011 13:07
|

Nováček

|
takže po instalaci UltrPacku 2.01 windows nemůže najít JSGME.exe . Reaguje pouze přepínání tlačítek v UltraPack Switcher.
Patch 4.10 nainstalován v jiné kopii : no nic moc,je tam akorát spitů jak prase,nevím na co a žádné jiné nové letadlo.Na hovno... |
|
|
|
310_Pip |
Přidané 11-01-2011 13:58
|

Uživatel

Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
Darko nevim co napsat...
1. JSGME: hledej v korenovem adresari Ila a taky doufam, ze mas spravnou a kompletni instalaci UP 2.01? 
2. 4.10: no jestli si takhle vsimavej i ve vzduchu, tak to radsi nelitej, pac napr. Dornier 217 tam je do oci bijici a to ve 2 verzich! 
edit: koukam, ze pises UP2.01 tak to je ok, nevim co by mohlo byt za problem...
Upravil/a 310_Pip dne 11-01-2011 14:00

Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 11-01-2011 14:14
|

Diskutující

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
1stCL_Fucida napsal:
Novotňas..a co se takhle zkusit do té IL-2 komunity skutečně podívat a nainstalovat Šturma - možná by to bylo lepší, než jen o ní mluvit. V Lionech bys mohl pomoct prohnat šunky našim mladým nadějím 
Jak neotřelá poznámečka šéfe. Inu IL2 je v PC celou tu dlouhou dobu. Dokonce i jedna verze na UP2.0!(Shit) Dva dny po vydání 4.10 od DT je v PC i tahle verze. Na Škole už jsem byl a dokonce vytvořil mapu na ZKS bomb a ničení tanků. Inu je to zas tak jak si už jednou zkoušel a opět to je jinak. 
Prohnat šunky novejm mladejm? Kde na ADW?   Nezlob se , ale to nepůjde. Nezlobte se mistře,ale jsem už jen důchodce z řad Lionů. Většina lidiček už mne ani nezná.  |
|
|
|
lochness |
Přidané 11-01-2011 14:28
|

Uživatel

Příspěvek: 954
Založený: 19.03.10
|
darko napsal:
...
Patch 4.10 nainstalován v jiné kopii : no nic moc,je tam akorát spitů jak prase,nevím na co a žádné jiné nové letadlo.Na hovno...
S timhle tvym pristupem se divim, ze se ti vubec Pip snazi pomoct.
Kazdopadne 4.10 ti funguje, takze pokud budes resit funkcnost UP, tak na to jsou jina vlakna, plna hromady odpovedi, snad na vsechny problemy s nim spojenymi, snad tam najdes reseni.
|
|
|
|
AMP |
Přidané 11-01-2011 15:20
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 223
Založený: 24.11.05
|
Pip napsal:
Darko nevim co napsat...
1. JSGME: hledej v korenovem adresari Ila a taky doufam, ze mas spravnou a kompletni instalaci UP 2.01?
2. 4.10: no jestli si takhle vsimavej i ve vzduchu, tak to radsi nelitej, pac napr. Dornier 217 tam je do oci bijici a to ve 2 verzich!
edit: koukam, ze pises UP2.01 tak to je ok, nevim co by mohlo byt za problem...
Toto je velmi jednoduchý problém... Update&Restore. A pak vše funguje jak má...  |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 11-01-2011 15:46
|

Fusioner

Příspěvek: 15148
Založený: 29.09.05
|
1stCL Novotny napsal:
Nezlobte se mistře,ale jsem už jen důchodce z řad Lionů. Většina lidiček už mne ani nezná. 
To nejni pravda, já si tě pamatuju (a vostatní vod nás z ústavu taky), ty seš takovej ten vysokej blonďák.... vo čem sme to mluvili
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
darko |
Přidané 11-01-2011 16:43
|

Nováček

|
provedl jsem update(trval 1 hodinu !),zapnul v JMGE enableru jeden mod.Při spuštění naběhne úvodní obrazovka a pak to spadne.Zkoušel sem různé mody a nepomohlo to.
To Lochness : byl jsem požádán abych napsal zkušenosti s patchem 4.10. Oproti 4.09,který ze il 2 udělal skoro novou hru,tento akorát přidal přemrštěně mnoho verzí Spitfira,dvě mapy a překopal menu Quick Mission Builder tím že ho roztáhl na dvě stránky.Polámat křídla se mi nepodařilo ani při 7 g,což není normální.Takže opakuji-na hovno
Upravil/a darko dne 11-01-2011 17:52
|
|
|
|
ringlett |
Přidané 11-01-2011 18:17
|

Diskutující

Příspěvek: 2142
Založený: 23.10.09
|
darko napsal:
provedl jsem update(trval 1 hodinu !),zapnul v JMGE enableru jeden mod.Při spuštění naběhne úvodní obrazovka a pak to spadne.Zkoušel sem různé mody a nepomohlo to.
To Lochness : byl jsem požádán abych napsal zkušenosti s patchem 4.10. Oproti 4.09,který ze il 2 udělal skoro novou hru,tento akorát přidal přemrštěně mnoho verzí Spitfira,dvě mapy a překopal menu Quick Mission Builder tím že ho roztáhl na dvě stránky.Polámat křídla se mi nepodařilo ani při 7 g,což není normální.Takže opakuji-na hovno
človíčku a zkusil jsi se prokousat i nastavení obtížnosti?
Jen tak podle mých dojmů 4.09 byla pěkná změna, ale to co přišlo teď je bomba, už to snad ani není hra na simulátor, ale simulátor. |
|
|
|
darko |
Přidané 11-01-2011 18:36
|

Nováček

|
v první řadě od hry očekávám zábavu.Místo ultra realistického (neovladatelného) letového modelu by řada z nás přivítala létatelný B-17 či nějakého Dorniera.X-tá modifikace Spitu a BFka to nenahradí... |
|
|
|
Merten |
Přidané 11-01-2011 20:03
|

Uživatel

Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
V tom případě zanechej IL2 tam kde ho máš a plynule přejdi k Call of Duty a jim podobným "srandám". |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 11-01-2011 20:04
|

Fusioner

Příspěvek: 15148
Založený: 29.09.05
|
V první řadě od Ila očekávám co nejrealistitičtější simulaci reality. Když si chci hrát, jdu na pískoviště 
bé sedmnáctka létatelná je.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
saldy |
Přidané 11-01-2011 21:18
|

Diskutující

Příspěvek: 3715
Založený: 29.01.09
|
darko já měl stejný problem s pirátem, koupil jsem origo a mody tam jdou....jinak Dorniera bych bral taky.
|
|
|
|
Kurtis |
Přidané 11-01-2011 22:01
|

Uživatel

Příspěvek: 659
Založený: 27.02.06
|
1stCL Novotny napsal:
Pro Kurtise:Nevím jak přesně tohle myslíš? ...
Pro všechny:... Nejdřív jen keci víc reality a pak bůůů,bůůůů...
Takže ty chceš říct, že vítr ti zaručí reálnější zážitek z letu ve Fokáči? Já bych mnohem víc ocenil, kdybych vzlétl s Fokáčem s informací, že se k nám blíží stovka B-17 a měl strach, že během stoupání na mě spadne wing Thunderů ...
Vítr nic neřeší, maximálně člověka nutí trochu potrénovat a připravit si trasu letu. |
|
|
|
Farky |
Přidané 11-01-2011 22:45
|

Uživatel

Příspěvek: 631
Založený: 04.04.08
|
darko napsal:
Patch 4.10 nainstalován v jiné kopii : no nic moc,je tam akorát spitů jak prase,nevím na co a žádné jiné nové letadlo.Na hovno........Takže opakuji-na hovno.
Tímhle si v podstatě plivnul do obličeje lidem z Daidalos teamu. Tedy lidem co připravili patch 4.10 ve svém volném čase bez nároku na jakoukoliv odměnu. To, že tady pár lidí (včetně mé bezvýznamné maličkosti) diskutuje o pár řekněme kontroverzních věcech neznamená že si nevážíme toho obrovskýho kvanta práce co Daidalosové odvedli. Většina virtuálních pilotů myslím považuje nový patch za podařený a nikdy by nenapsali že je to na h..... Ale to je jedno, ty asi stejně nebudeš vědět o čem to vlastně píšu. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 12-01-2011 00:12
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11133
Založený: 26.01.13
|
Farky, nenech se vyvést z míry Darko je zatím v našem oboru nezkušený. Těžko dokáže ocenit novinky ve 4.10, které povětšinou nejsou vidět, ale spíše cítit. On to jednou pochopí
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
czs_scharck |
Přidané 12-01-2011 00:15
|

Uživatel

Příspěvek: 1307
Založený: 05.12.06
|
... estli s tím dřív nesekne bo ho to nebude dost bavit a nepotkáme ho pak v tanku
CSL/I_Scharck <iíi=< 59
|
|
|
|
Joe Hallenbeck |
Přidané 12-01-2011 02:27
|

Uživatel

Příspěvek: 1781
Založený: 22.04.06
|
Fuci, ty jsi optimista!
313_FlyBoy
RY-C
|
|
|
|
Joe Hallenbeck |
Přidané 12-01-2011 02:42
|

Uživatel

Příspěvek: 1781
Založený: 22.04.06
|
darko napsal:
...v první řadě od hry očekávám zábavu....
....Místo ultra realistického (neovladatelného) letového modelu....
....X-tá modifikace Spitu a BFka to nenahradí...
Dovolil jsem si to trochu osekat a vybrat to podstatne.
Ad1) To my vsichni, jenze pokud je to SIMULATOR, tak ma co nejverneji SIMULOVAT skutecnost a to je ta zabava! Takze pokud chces pouze hru a nikoliv SIMULATOR, sezen si, jak tu nekdo psal, Call of Duty, nebo Battlefield2.
Ad2) Ja teda nevim, ale vestina z nas nema s letovym modelem problem. Ja ted teda ano, protoze jsem si poridil pedaly a ucim se s nimy zachazet, a znovu letat. Takze trenuj, jako jsme museli my vsichni - nebo musime, a pak ti letovy model nebude pripadat kdovijak neovladatelny...
Ad3) Pokud ti nestaci mnozstvi nabizenych letadel ve Sturmovi verze 4.10, zkus nejaky jiny SIMULATOR, nebo hru. Urcite jich najdes plno s alespon srovnatelnym vyberem.
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 12-01-2011 02:47
313_FlyBoy
RY-C
|
|
|