Taky si to myslím. Kdyby to byla autorotace, tak neklesá takhle pianko, ale padá jako šutr na zem. Co jsem zkoušel, tak u té Mi-8 i podle orig. papírů tam je pro autorotaci psaná dopředná rychlost 70-80km/h IAS a rychlost klesání kolem 10m/s. Prostě šutr. A tady si hezky přistává, jako by nic.
Tak jsem ve 2.x vypnul vyhlazování hran a zapnul si jej ručně přes rozhrání Nvidia. Dostal jsem se až na trojnásobek FPS. Plus jsem tam ještě zapl MFAA, což ale není na obrázku vidět.
[img]https://picload.org/image/rwwdrddw/dcsfps.jpg[/img] is not a valid Image.
V DCS 2.1 nelze vynutit antialiasing pomocí NCP, pouze vylepšit ten interní ve hře. Jediné cos podle obrázku zapnul jen FXAA a to je falešný antialiasing, proto ti příjde že máš trojnásobek fps.
Nepřijde mi, že mám víc fps. Mám víc fps. Měl jsem 60, teď mám 150. A není to problém DCS ale vyhlazování. Holt MSAA je jeden z nejlepších ale nejnáročnějších na výkon.
Taky jsem zapnul MFAA.
Al Dhafra airbase
[img]https://s25.postimg.org/71928yde7/21248187_10159322482750341_4858026942506837214_o.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]https://s25.postimg.org/llq53s8cv/21272917_10159322482755341_5116150298588104071_o.jpg[/img] is not a valid Image.
To je dobré pro automatické servery, které se kvůli tomuto nemohly restartovat. Ale jinak si myslím, že tento login zavádějí kvůli něčemu jinému. Mám takové myšky, že krom změny DRM na steamu, chtějí změnit i DRM na Non-Steam verzi, kde to bude fungovat jako v jiných hrách. Připojíte se, server si online ověří koupené moduly a ty vám zpřístupní. Namísto toho, aby měly ochranu Starforce, použijí tuto vlastní, jak tomu je u podobných her. Ale to neznamená, že je to pravda. Je to pouze moje domněnka, protože jsem dělal kompletní přeinstalaci systému, jako první jsem si do PC nainstaloval verzi 2.x a některé moduly následně ani nechtěly aktivovat.
Upravil/a AJaromir dne 05-09-2017 18:52
DCS World
Ingame manual window issues fixed
ME trigger list: airfield names are localized.
New portion of textures has been added for IC.
PAI: Navigation lights on С-130, An-26B, An-30M, IL-76MD, Yak-40 aircraft will work.
Server hoster won't be kicked from cockpit to external view when a client exits using Alt+F4 combo.
AI plane will hold desired speed set in ME.
DCS Ka-50
Added trimmer mode for joysticks without spring and FFB into Ka-50 special options. Same as Mi-8MTV2 option.
DCS SA-342 Gazelle by Polychop
Main rotor head shapes correction
Tail rotor shapes and animation added
Sound no more playing after helicopter crash or else and reloading a new mission
Net arguments correction
Gun & Rockets Sight correction
No more persistent damages when starting a new mission with the helicopter crashed during a previous mission
Radios have been reworked : Now Communication menus are acessable through "", "RShift+ " and "RCtrl+ " for VHF AM, VHF FM and UHF AM radios respectively
Corrected Gun sound
Fix for Radio issues are in the works
Known issues
Multiplayer client's track record/replay is broken
The update will be available today for an open beta. If no critical issues are found, next week it will be available in the public version.
- Fixed multiplayer client recording and playback.
- Added autologin checkbox to the new login dialog and misc options page.
- Ingame manual window issues fixed
- ME trigger list: airfield names are localized.
- New portion of textures has been added for IC.
- Server hoster won't be kicked from cockpit to external view when a client exits using Alt+F4 combo.
- AI plane will hold desired speed set in ME.
DCS SA-342 Gazelle by Polychop
- Textures updated (still WIP)
DCS Ka-50
- Added trimmer mode for joysticks without spring and FFB into Ka-50 special options. Same as Mi-8MTV2 option.
Known Issue
SA342. Crash when press LAlt+C combo in cockpit view. Well fix ASAP.
V DCS 2.1 nelze vynutit antialiasing pomocí NCP, pouze vylepšit ten interní ve hře. Jediné cos podle obrázku zapnul jen FXAA a to je falešný antialiasing, proto ti příjde že máš trojnásobek fps.
Je potřeba grafiku generace Maxwell nebo Pascal, dle podpisu to splňuješ.
Nesmíš mít povolen VR v menu.
Na MFAA není třeba nic extra vynucovat: vyhlazování hran – řízeno aplikací edit:
[img]https://img15.rajce.idnes.cz/d1503/11/11057/11057247_45659f63d9764a3a52746cec332994fd/images/dcsn.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a petsild dne 09-09-2017 20:04
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.