Hus ! Bude tomu za par dni mesic co jsem na fronte, takze uz je to ta faze kdy se zacinam bat ze chcipnu ! A voda je presne jedna z veci, ktere se tim padem bojim
Add: Pravda provalel jsem slusny cas mezi sestrickami. Clovek nedostava spitalni zlato jen tak pro nic za nic !
Upravil/a WT_Flan dne 20-09-2012 21:06
Jinak u těch "dojmů" z vody a plováků jsem přemýšlel, jestli psát o tom, že pilot neumí vyskočit z potápějícího se letadla. Ono než udělat něco ve stylu starého šturma, to raději nic. A "zbytečně" si hrát s animací opuštění letadla ala BoB nevím, jestli má v tuto chvíli cenu.
Nelítám to tak často, takže nevím, jak mají častolítači zažité, že když to položí na zem hodně tvrdě, že prostě pilot "vyleze" způsobem, co tu radil Serža. Fajne by bylo, když by pilot udělal nějakou animačku, jenže co pak s ním dál. A ještě kdby vylezl ve vodě...
Takže jsem byl zticha :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
1. vylezení z letadla po úspěšném přistání
2. vylezení z letadla po úspěšném přistání a jásot z vítězství / sestřelu nepřítele
3. vylezení z letadla po úspěšném přistání a zhroucení se únavou
4. vynesení z letadla po úspěšném přistání
5. smrt na následky zranění po úspěšném přistání
6. vylezení z letadla po neúspěšném přistání
7. vylezení z letadla po neúspěšném přistání a jásot z vítězsví / sestřelu nepřítele
8. vylezení z letadla po neúspěšném přistání a zhroucení se únavou
9. vytažení z letadla po neúspěšném přistání
10. smrt na následky zranění
11. vylezení z klasického letadla po úspěšném přistání na vodu a plavání směrem k domovu (za příplatek ? ;)
11a. vylezení z plovákového letadla po úspěšném přistání na vodu a plavání směrem k domovu (za příplatek ? ;)
12. vyplavání z potápějícího se letadla a plavání směrem k domovu (za příplatek ? ;)
13. utopení se
co ? :)
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
BP_Tyrl napsal:
To jako že utopení by bylo zadarmo?
To je dost dobrý.
a co je 13tka ?
11a vylezeni z plovakoveho letadla po uspesnem pristani na vodu a cekani na clun
11b vylezeni z plovakoveho letadla po uspesnem pristani na vodu a elegantni vyskoceni na molo
j4ck41 napsal:
teda rikam to hrozne nerad ale je tam chyba
11a vylezeni z plovakoveho letadla po uspesnem pristani na vodu a cekani na clun
11b vylezeni z plovakoveho letadla po uspesnem pristani na vodu a elegantni vyskoceni na molo
beru ;)
BP_Tyrl napsal:
Hoper napsal:
BP_Tyrl napsal:
To jako že utopení by bylo zadarmo?
To je dost dobrý. :)
a co je 13tka ?
No tam chybý (za příplatek ? ;)
Tak jsem myslel, že by mohlo být zadara.
aha :)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.