To není tak jisté.Někteří mají zaregistrováno více nicků. Můj odhad je,že z celkového počtu Nicků je to max 2.000 hráčů.(znám i případy,že mají 4 a více Niců)Z tohoto pohledu pak on-line létá necelá polovina.Další faktor je,že o Rof v poslední době zájem upadá kvůli mapám na serverech a proto si piloti létají především off-line.Občas se připojí na server,zjistí,že se nic nezměnilo a věnují se dál off-line létání.Když by jsi stejný průzkum dělal třeba před rokem asi by jsi došel ke zcela jiným číslům.Zájem o on-line byl rozhodně větší.
hele a jak vis z jaky skupiny mas tu 1/3 nicku vyradit? nehlede na to, ze tohle je statistika pro online, offline neni dostupna. Ano cisla nejsou presna, presto z nich vychazi ze aktivne online - pokud za aktivni online hrani povazujes v prumeru 5 hodin za mesic - hraje i z tech 2000 lidi jedna tretina. Za aktivni online hrani vsak ja povazuju v prumeru hodinu denne za mesic, takze lidi jaky maj v ty statistice minimalne odehranejch 60 hodin online a tech je 124. Proste i z tech tvejch cisel vychazi ze lidi co byli online, jich pravidelnejs hraje mene nez polovina a aktivne/pravidelne jenom radove procenta.
To není tak jisté.Někteří mají zaregistrováno více nicků. Můj odhad je,že z celkového počtu Nicků je to max 2.000 hráčů.(znám i případy,že mají 4 a více Niců)Z tohoto pohledu pak on-line létá necelá polovina.Další faktor je,že o Rof v poslední době zájem upadá kvůli mapám na serverech a proto si piloti létají především off-line.Občas se připojí na server,zjistí,že se nic nezměnilo a věnují se dál off-line létání.Když by jsi stejný průzkum dělal třeba před rokem asi by jsi došel ke zcela jiným číslům.Zájem o on-line byl rozhodně větší.
hele a jak vis z jaky skupiny mas tu 1/3 nicku vyradit? nehlede na to, ze tohle je statistika pro online, offline neni dostupna. Ano cisla nejsou presna, presto z nich vychazi ze aktivne online - pokud za aktivni online hrani povazujes v prumeru 5 hodin za mesic - hraje i z tech 2000 lidi jedna tretina. Za aktivni online hrani vsak ja povazuju v prumeru hodinu denne za mesic, takze lidi jaky maj v ty statistice minimalne odehranejch 60 hodin online a tech je 124. Proste i z tech tvejch cisel vychazi ze lidi co byli online, jich pravidelnejs hraje mene nez polovina a aktivne/pravidelne jenom radove procenta.
Šakalino,určitě i ty pamatuješ doby kdy dostat se na SYN server vyžadovalo určitou trpělivost.Nemůžeš brát údaje z doby kdy hraní RoF on-line je na ústupu.(jestli teda není již na konci) MP servery jsou v poslední době nuda a SP část nabízí momentálně nesrovnatelně větší zábavu.
Šakalino,určitě i ty pamatuješ doby kdy dostat se na SYN server vyžadovalo určitou trpělivost.Nemůžeš brát údaje z doby kdy hraní RoF on-line je na ústupu.(jestli teda není již na konci) MP servery jsou v poslední době nuda a SP část nabízí momentálně nesrovnatelně větší zábavu.
Singleplayer jako ehm beta kampaň stará asi rok?
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
CLOD a jeho "dovývoj" a rozvoj, byl oficiálně zastaven.
ROF stále jede a dokonce část týmu pracuje na WW2 simu.
Jak to ti kluci z ROF dokázali, když to ty dlouhé roky hraje tak málo lidí? Nemluvě o tom, že si ROF může stáhnout každý zadarmo a s pár letadly lítat naprosto neomezeně... na rozdíl od CLODu...
muzu ... protoze to jsou jediny data jaky mame k dispozici, vsechno ostatni je jen hadani z kristalovy koule ... pred rokem byl vetsi zajem o online? Neznamena to ale taky to, ze byl vetsi zajem o RoF? Neznamena to, ze ubytek hracu online souvisi s ubytkem hracu RoF? Jaky hraci online prestali hrat? Ti z toho maleho hard-core online jadra anebo ti, kteri litali jen jednou za cas ... nic z toho nevime. Mozna ze az ty statistiky budou stary rok a ne 2,5 mesice, ze cisla budou jiny. Mozna ze az/pokud budou videt statistiky z offline ze to bude taky jiny. Ale do ty doby nic jinyho neni a i to malo co je je mnohonasobne presnejsi nez jakejkoliv odhad zalozenej na cekacce na server, poctu znamejch litajicich online apod..
Kazdopadne je jista jedna vec: Jason ty statistiky ma k dispozici minimalne za dva roky co jede beta kampane. A kdyz ma k dispozici tohle tak by musel bejt uplnej trotl, aby se v BoS vykaslal na nejakou velkou podporu MP, kdyby vetsina lidi hrala MP
Sice beta kampan, ale velmi obstojne fungujici. Vyberes si jednotku, letadlo, obdobi, mapu a litas, dostavas medaile, povyseni, veleni, lezis ve spitale, opravujou ti letadla, pridelujou nova, doplnuji cleny jednotky, jako leader organizujes lety, pisou o tobe v novinach, mas statistiky, jak si Tvoje letka vede na mezinarodnim poli...
Jasne, umel bych si predstavit i spoustu jinych vychytavek, ale je to funkcni a uzijes si s tim spoustu dobre zabavy. Jedine, co mne nefunguje a melo by, je prezbrojeni letadel ostatnich pilotu. At tam zakliknu co chci, porad maji jen default... Funguje to nekomu?
Šakalíto, nikdo do nich nekope.
Ostatně já sám jsem Cloda zatratil - je to tu dohledatelné i s důvody.
Jen jsou na ráně, protože je jistý rozdíl říci "mě ten prg nevyhovuje, nelíbí se mi a nelítám jej" a na druhé straně "všichni co to lítají a ještě to napíšou na SVK jsou idioti".
Nabíhají si sami, to je vše.
A ostatně sám musíš vidět rozdíl, s jakým je reagováno na Horriho (který je spíše ironický a slušnější), od reakce na příspěvky Opovy.
Jen jsou na ráně, protože je jistý rozdíl říci "mě ten prg nevyhovuje, nelíbí se mi a nelítám jej" a na druhé straně "všichni co to lítají a ještě to napíšou na SVK jsou idioti".
A ostatně sám musíš vidět rozdíl, s jakým je reagováno na Horriho (který je spíše ironický a slušnější), od reakce na příspěvky Opovy.
at si Opicaka klidne posilaj do prdele a Horriho ironicky vybombej do praveku - je me to sumak, pokud to bude opravneny. Ale hlasat, ze CloD - se svoji dohledatelnou historii - byl a je vlastne kvalitni hra => to fakt ne
Na moje příspěvky bojovně a alergicky reaguje jen idiot, kterému chybí nadhled a má ke CLODu nezdravý vztah. To je vše. A pokud se někdo začně idiotsky navážet přímo do mě, protože jsem napsal něco, co není schopen ani pochopit, tak se na té vlně rád svezu. Ono stačí trošku objektivního vidění světa a vcelku rychle se člověk zorientuje, kdo mele nesrozumitelné plky, případně reaguje na něco, co se ani neřeklo, a kdo tu píše konzistentně celé roky a navíc mu jeho předpovědi či jen upozornění vychází.
A já opravdu nemíním Luthierovi a jeho bandě banujících a moralizujících nohsledů odpustit to, že tento žánr téměř zahubili. Rád jim to znovu a znovu připomenu, že to byli oni, kdo jsou nepřímo zodpovědní za ten hořký konec.
Mimochodem, víte proč tu nejsou vaše podpisy? Protože jednu dobu jistý Opičák do svého podpisu přidával další a další lži a plané sliby jistého Luthiera až si toho všiml "Site Admin" clone a usoudil, že ten můj podpis je moc dlouhý, tak ho zrušil všem.
Hele takhle jsem mohl za 400 kč koupit flašku tequily, pěkně bych se opil ... posléze zřejmě i poblil ... a zase neměl nic, takhle jsem si koupil nedodělek se kterým jsem měl spoustu zábavy. I když mě to moc dlouho nevydrželo za ty 4 kilka to stálo ... Takže já jsem spokojenej
Také jsem ten zmetek koupil ,protože byl ve slevě a já si myslel,že to nemůže být tak šílené co se o té hře píše.Za 400,-Kč co jsem do toho investoval jsem zjistil,že je to opravdu šílené a nelituji toho.Na druhou stranu dát do toho 1.500,-Kč ,což byla cena na začátku ,tak by mi z toho asi prasknul podél.
To je základní poučka o praskání tenkostěných trubek. Trubka ze zásady praskne podél. Dá se demonstrovat na převařeným párku. Ten taky praskne podél. Nemá smysl chodit kvůli tomu do matematiky, ale napětí po obvodu je dvojnásobné než podélně. Z toho plyne, že to kucí máte tenkostěný a přetlakový.
Pokud si pamatuji, tak když ROF vyšel nebyl zadarmo (se 4 kousky aeroplánů) A taky tu někdo spočítal, že bez slev vyjde nákup všech letadel a dalších věcí na cifru přesahující 11 000,-kč (u sebe investice odhaduji na sumu okolo 4000,- kč)
ROF kampaň ač beta samozřejmě funguje (akorát je to prakticky Red Baron II kampaň...) a CLOD může jít někam (ale do něj si těch kampaní pár stáhnout dá taktéž).
Nicméně síla u mě bude vždy v MP a tady se už hůř hledá vítěz, páč to zrovna hrajou jen ti zarytí fandové z komunity a ty jména jsou víceméně stejná v obou simech.
Proč 777 vzali risk s BOS? Buď už jim dochází finance v ROF, nebo si věří (proč by ne - úspěch ROF nelze zpochybnit). Každopádně 2.světová je atraktivnější a zejména Rusko musí lákat. Ovšem pokud vyjde hra v základu se 2 kusy lítadel, např. BF109F4 a Jak-1, tak radostí skákat nebudu a nepředpokládám, že bude hned zadarmo...
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
Proč 777 vzali risk s BOS? Buď už jim dochází finance v ROF, nebo si věří (proč by ne - úspěch ROF nelze zpochybnit). Každopádně 2.světová je atraktivnější a zejména Rusko musí lákat. Ovšem pokud vyjde hra v základu se 2 kusy lítadel, např. BF109F4 a Jak-1, tak radostí skákat nebudu a nepředpokládám, že bude hned zadarmo...
ty finance bych v tom nevidel ... ten vyvoj nebude zadarmo a nebude to platit jenom 1C. Spis si veri. Vedej jak si ohledne RoF marketingove stojej - a urcite jsou v plusovejch cislech, to je uz videt jenom tim, ze za soutez o trailer na Steam rozdali 1750 americkych. Kdyby byli v financnim svrabu tak by spis pozadali komunitu o vyrobu a urcite by to rada lidi udelala i zadaco. A pokud bude BoS aspon tak jak je RoF tak se to bude prodavat, jelikoz to bude jedina nahrada za 12 let starej Sturm
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.