Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
|
Karl_Voss |
Přidané 14-07-2010 21:39
|

Nováček

Příspěvek: 47
Založený: 22.03.10
|
no jesli procitate fora ROF, tak je tam asi 20 strankovy topic persne o tomhle a to neni zdaleka jedinej.. ale osobne to nechapu me se teda jeste nepovedlo nekoho nejak zmasakrovat ani z 300 metru a ze sem to zkousel kolikrat.. hlavne na spady co porad utikaji no a jeste za sebe me osobne se jde trefovat tak z max 100 metru ..
a ktomu stezovani se na vaala.. asi jsi nevidel videa ze soutezi?
tady zmrkni jeho videa a pochopis..
http://www.youtube.com/user/ROFChamp |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 14-07-2010 21:43
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Leone nahoď track, rád se podívam na ty snajpery.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 14-07-2010 21:54
|

Uživatel

Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
Bohužel si Tracky nenahrávám, pouze 2x jsem zkoušel nahrávat ze hry přímo Frapsem, ale poměrně mi to snižuje FPS. A nemluvil jsem o snajperech ale o sprejerech, to je velký rozdíl - snajper by měl odstřelit soupeře krátkou přesnou dávkou. Mě však zapalovali hráči, kteří prostě drží spoušť a sprejují a sprejují a sprejují jak magoři z obrovské dálky a kupodivu mi právě tito luckeři často dovedou zapálit letoun
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 14-07-2010 21:54
|

Fusioner

|
Trailery:
3. místo http://www.youtub...AIlphcDWD8
2. místo http://www.youtub...R_8cTRMfHU
1. místo http://www.youtub...sYuR1ATR9g
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 14-07-2010 21:57
|

Fusioner

|
LC_LEON_CZ napsal:
Bohužel si Tracky nenahrávám, pouze 2x jsem zkoušel nahrávat ze hry přímo Frapsem, ale poměrně mi to snižuje FPS. A nemluvil jsem o snajperech ale o sprejerech, to je velký rozdíl - snajper by měl odstřelit soupeře krátkou přesnou dávkou. Mě však zapalovali hráči, kteří prostě drží spoušť a sprejují a sprejují a sprejují jak magoři z obrovské dálky a kupodivu mi právě tito luckeři často dovedou zapálit letoun 
OMG
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 14-07-2010 22:46
|

Diskutující

Příspěvek: 2150
|
WT_Horrido napsal:
BP_Tyrl napsal:
Okouknul jsem Rufuovo tabulku. Fokker DVII maximálka 190 Km/h a DVIIF 194 Km/h. Tak to ať mi autor vysvětlí, jakto že sedmičce uletím a Fku ne. Jestli nás tu někdo netahá za nohu.
Uletíš mu kde? To jsi testoval pokaždé ve stejné výšce?
No asi tak od nuly do dvou kilometrů. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 14-07-2010 23:08
|

Fusioner

|
Asi tak od nuly do dvou kilometru se maximálka obou letadel asi tak dosti podstatně liší.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 14-07-2010 23:15
|

Uživatel

Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
WT_ROF funguje...kdyby nekdo chtel ziskat nehynouci slavu, mohl by udelat nejakou misi...
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
Karl_Voss |
Přidané 14-07-2010 23:28
|

Nováček

|
LC_LEON_CZ napsal:
ano to se tam presne resilo, bohuzel jde o nahodu, protoze jak sis urcite vsiml rozptyl kulek je docela velky, hlavne proto se doporucuje strilet z 50 metru.
Dalsi fakt a co opravdu funguje, ze kdyz strilis a "drzis to" tak se kulomety zahrivaj a rozptyl je jeste vetsi.. ale pri tech 300 -400 kulkach co po tobe "borec" vystreli te sem tam neco zasahne.
Co bych doporucoval je jak uz rikal horido, nezkouset "utikat"
jesli chces vyuzivat rychlosti letadla musis to delat jinak nez ze odletis pak to otocis a jedes celne kde mas 50/50 ze ho sejmes .
tady je pekna ukazka http://www.youtub...kMIriVBZoQ |
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 15-07-2010 00:14
|

Uživatel

Příspěvek: 1088
Založený: 01.10.05
|
Nevim co se vám furt na tý střelbě nezdá. Občas se zadaří.
To ve předu je strašné Horrido a to vzadu já. 
[img]http://www.jpeg.cz/images/972_dr.i1.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://www.jpeg.cz/images/564_dr.i2.jpg[/img] is not a valid Image. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 15-07-2010 07:56
|

Fusioner

|
Jak říká klasik - zásahy jsou věcí štěstí. 
Samozřejmě že to je číter. Akorát ještě neumí v Dreideckeru všechno dohnat, ale čít na střelbu už má. Z těch rusů se to špatně dostavá
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Vilik |
Přidané 15-07-2010 09:25
|

Uživatel

Příspěvek: 850
Založený: 14.02.10
|
se tu všichni rozčilujete nad nějakou střelbou. to já našel ideální způsob boje.
Včera jsem se připojil na nějakej ejmerickej server, kde bylo asi 18 lidí.
15 z nich šlo za modrý do DR1 a spol a ti tři "chudáci" nasedli do camela.
V následující epický bitvě, se to začalo všechno točit ve vláčku, a modráci, ve snaze si sebrat sestřely, se navzájem posráželi.
Takže jedinej kdo tam zbyl, byli ti s camelama. |
|
|
|
Merten |
Přidané 15-07-2010 15:10
|

Uživatel

Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
K té střelbě v Rofu držím jedno pravidlo.Nechávej spoušt v klidu dokud tvoje vrtule nežere jeho směrovku   a nějaký větší potíže nemám . |
|
|
|
3IAP_Dryjo |
Přidané 15-07-2010 15:34
|

Uživatel

Příspěvek: 507
Založený: 09.12.07
|
LC_LEON_CZ napsal:
hmm, neco tu smrdi..ze by to byl malej posera, co si furt stezuje? |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 15-07-2010 15:35
|

Fusioner

|
V zasadě stačí být tak daleko aby člověk viděl účinek dopadajicího olova (a trhajicí se plátno je i hezký efekt na pohled, zvláště když svítí dírama slunce :-). Dá se střílet opravdu dosti přesně. U AI (a slabších kusů :-) doslova kam je libo, u lidí je velmi vděčná konstrukce křídel. jednak je to velká plocha k trefení a druhak je 90% pravděpodobnost, že to divoce manévrující boban utrhne. Trefit křidlo v prudkém klesání je jistota zavíracího nože.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 15-07-2010 15:47
|

Uživatel

|
3IAP_Dryjo napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
hmm, neco tu smrdi..ze by to byl malej posera, co si furt stezuje? 
Musíš si přečíst celé vlákno Já pouze komentoval nářky BP_Tyrla a vyjadřoval podiv nad tím, že i při ,,sprejovacím" stylu střelby se tu dá na dálku poměrně často zasáhnout cíl i s těmito zbraněmi Jaké zkušenosti s tím máš např. Ty?
|
|
|
|
3IAP_Dryjo |
Přidané 15-07-2010 15:49
|

Uživatel

|
nelitam ROF zatim, bohuzel.. |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 15-07-2010 16:03
|

Uživatel

|
Stáhni si DEMO, dá se s tím on-line lítat taky, Vilík Ti rád poradí, s tím demem se nalítal dost
|
|
|
|
3IAP_Dryjo |
Přidané 15-07-2010 16:56
|

Uživatel

|
dik za radu..ja to bohuzel nerolzchodim na kompu (nynejsim) |
|
|
|
Karl_Voss |
Přidané 15-07-2010 17:33
|

Nováček

|
no naposledy jeste k tem zbranim, hral nekdo z vas CS?
tam se s AK muselo taky po zhruba 3 kulkach, po o nech zhruba 3 kulkach uz AK strilelo kam si chtelo.. stejne se vzdy nasli taci co to rafli, a strileli dokud nedosli naboje a i na velkou vzdalenost obcas neco trefily. . je to tu to same navic tu nemaji 30 kulek jak v AK, ale az 500 |
|
|