Mohu vytvořit jakoukoli misi. Dejte mi vědět na jaké mapě, který rok a jaká letadla by tam měla být. Případně další důležité podrobnosti co by mise měla obsahovat.
von Pavel napsal:
Mohu vytvořit jakoukoli misi. Dejte mi vědět na jaké mapě, který rok a jaká letadla by tam měla být. Případně další důležité podrobnosti co by mise měla obsahovat.
To by bolo super, von Pavle!
Islo by o treningovu mapu, takze do znacnej miery "univerzalnu", aby sa dala pouzivat na siroke spektrum cinnosti.
Moja hruba predstava:
- vyuzit mapu Slovenska (pretoze to je najkrajsia mapa )
- na kazdej homebase budu povolene vsetky lietadla (modre aj cervene)
- na "hlavnych" letiskach by mohli byt rozmiestnene staticke Stuky (roznych verzii), do ktorych by sa dalo spawnovat (trebars pod sietami, v krytoch, pri dotankovavacich cisternach atd.) (pripadne tiez aj dalsie ine typy/stihacky)
- na mape by malo byt dost pozemnych jednotiek oboch stran pre nacvik bombardovania (to znamena nejake pohyblive tanky, staticke tanky, pohyblive bojove kolony, zasobovacie kolony kolony, vlaky, osadene zeleznicne stanice, nepriatelske letiska (kludne aj s decentnym flakom), nejake nepriatelske postavenia s delami, tankami, 'domcekmi', nejakymi budovami a pod.
A trebars, keby sa ti chcelo pohrat s tymi letiskami, aby vyzerali "zivo" (nie tak prazdno ako klasicke letiska), tak to by bola urcite paraada! Popridavat tam napr. nejakych panacikov, cisterny, auticka, flaky, atd. atd.
Btw.: Nechcel by si sa k nam pridat, von Pavle?! Pripadne ktokolvek dalsi, kto bude mat zaujem, sa moze pridat a zalietat si s nami! Upravil/a falkon dne 06-02-2012 12:09
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
jedná sa o bombardovanie ja hram tot us 6 rokou a od tej doby viem bombu trafit aj bez zamerovaca ale nap JU87 a tiez RE2000 plus bomby ovladam strmhlavo a je to naozaj prese
Začínám pracovat na mapě. Ještě mi upřesni, na jaké verzi Šturma to má být.
Klidně se k Vám přidám, napiš jak.
P.S. scházíte se na CZ_AH Dedicated?
Upravil/a Paulus dne 06-02-2012 17:01
1stCL_Fucida napsal:
Radko, jistě tě mistři Štukatéři rádi přivítají mezi sebou
YouTube Video
co je to sakra za mod je to skvele ale asi ta dobrí aby som trafil bombu do toho komina som neni inac lodku aj tank by som zvladol a najracej mam kolony . Ja som sa prvi raz k tejto hre vlastne dostal takto rok 2006 som si kupil Pacific Figters pacilo sa mi to tak som si kupil Frong Battles a pred rokom Il1946 o modoch som sa dozvedel posledny mesiac dost lama ale do tej doby som sa dosť naučil. Oblúbil som si hlave Lahký Bombardér napr Ju87 a v poslednej dobe s modamy aj Hs129 to je moje ale zasa na druhu stranu niesom dobry stihač ale mam dost problem s pripojenim MOJA VERZIA UP.3.0 RC este som nemal tu cest sa pripojit na server stale mi to robi :
(problémy.
tato hra ma uplne dotala zacal som robit aj modely a bez Sturma si us ani neviem predstaviť den Upravil/a radko1111 dne 06-02-2012 20:38
co je to sakra za mod je to skvele ale asi ta dobrí aby som trafil bombu do toho komina som neni inac lodku aj tank by som zvladol a najracej mam kolony . Ja som sa prvi raz k tejto hre vlastne dostal takto rok 2006 som si kupil Pacific Figters pacilo sa mi to tak som si kupil Frong Battles a pred rokom Il1946 o modoch som sa dozvedel posledny mesiac dost lama ale do tej doby som sa dosť naučil. Oblúbil som si hlave Lahký Bombardér napr Ju87 a v poslednej dobe s modamy aj Hs129 to je moje ale zasa na druhu stranu niesom dobry stihač ale mam dost problem s pripojenim MOJA VERZIA UP.3.0 RC este som nemal tu cest sa pripojit na server stale mi to robi :
(problémy.
tato hra ma uplne dotala zacal som robit aj modely a bez Sturma si us ani neviem predstaviť den
Budeme rádi když s námi občas zalétáš. Problémy s připojením se dají vyřešit přes TS. Jeden takový společný polet ti dá o hodně víc než na všechno přijít sám.
Upravil/a AH_Poti dne 07-02-2012 07:42
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.