January 02 2026 19:37:11
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Sturzkampfgeschwader SM
CSW_Eda
a sakra! Cool

falkon
AH_Poti napsal:
Tak v pondělí můžeme udělat malý seznamovací let, kdo se chce přidat tak může. Tak ve 20:00 nebo raději později a na jakém TS falkone.

OK, tak teda pondelok, 20:00 skusime AH TS, ked-tak sa operativne dohodneme na presune. Letiet mozme u mna alebo na mojom serveri...

Mozno by ale nebol od veci pripravit nejaku peknu misiu s vyuzitim vsetkych featuriek z 4.11... neujme sa toho niekto? Kludne aj niekto mimo StG! Úsměv

Paulus
Mohu vytvořit jakoukoli misi. Dejte mi vědět na jaké mapě, který rok a jaká letadla by tam měla být. Případně další důležité podrobnosti co by mise měla obsahovat.Mrknutí
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

falkon
von Pavel napsal:
Mohu vytvořit jakoukoli misi. Dejte mi vědět na jaké mapě, který rok a jaká letadla by tam měla být. Případně další důležité podrobnosti co by mise měla obsahovat.Mrknutí

To by bolo super, von Pavle! Úsměv

Islo by o treningovu mapu, takze do znacnej miery "univerzalnu", aby sa dala pouzivat na siroke spektrum cinnosti.

Moja hruba predstava:
- vyuzit mapu Slovenska (pretoze to je najkrajsia mapa Úsměv )
- na kazdej homebase budu povolene vsetky lietadla (modre aj cervene)
- na "hlavnych" letiskach by mohli byt rozmiestnene staticke Stuky (roznych verzii), do ktorych by sa dalo spawnovat (trebars pod sietami, v krytoch, pri dotankovavacich cisternach atd.) (pripadne tiez aj dalsie ine typy/stihacky)
- na mape by malo byt dost pozemnych jednotiek oboch stran pre nacvik bombardovania (to znamena nejake pohyblive tanky, staticke tanky, pohyblive bojove kolony, zasobovacie kolony kolony, vlaky, osadene zeleznicne stanice, nepriatelske letiska (kludne aj s decentnym flakom), nejake nepriatelske postavenia s delami, tankami, 'domcekmi', nejakymi budovami a pod.

A trebars, keby sa ti chcelo pohrat s tymi letiskami, aby vyzerali "zivo" (nie tak prazdno ako klasicke letiska), tak to by bola urcite paraada! Úsměv Popridavat tam napr. nejakych panacikov, cisterny, auticka, flaky, atd. atd.

Btw.: Nechcel by si sa k nam pridat, von Pavle?! Úsměv Pripadne ktokolvek dalsi, kto bude mat zaujem, sa moze pridat a zalietat si s nami! Mrknutí
Upravil/a falkon dne 06-02-2012 12:09

1stCL_Fucida
Úplně cítím tu radost z Falkonova textu Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Hoper
on se totiž falkon nudí ... :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

doktorkop
Já jsem pořád ještě takovej mrtvej brouk.Leda že by se lítalo cca od 23:30 v neděli-to se občas dostanu k použitelnému internetu Šklebící se

radko1111
jedná sa o bombardovanie ja hram tot us 6 rokou a od tej doby viem bombu trafit aj bez zamerovaca ale nap JU87 a tiez RE2000 plus bomby ovladam strmhlavo a je to naozaj prese Cool

1stCL_Fucida
Radko, jistě tě mistři Štukatéři rádi přivítají mezi sebou Mrknutí

YouTube Video

Upravil/a 1stCL_Fucida dne 06-02-2012 16:34
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

313_OTU_oblak
a jeden dobový propagandistický
http://www.ulozto...stukas-avi

Paulus
Začínám pracovat na mapě. Ještě mi upřesni, na jaké verzi Šturma to má být.
Klidně se k Vám přidám, napiš jak.
Mrknutí
P.S. scházíte se na CZ_AH Dedicated?
Upravil/a Paulus dne 06-02-2012 17:01

falkon
von Pavel napsal:
Ještě mi upřesni, na jaké verzi Šturma to má být.

Prosim, sprav to pre verziu 4.11 cistu.

Vecer budeme na AH TeamSpeak-u, hostovat budem asi ja. Uz sa tesim Úsměv

falkon
Tak kto bude mat zaujem, dnes od 20:00 na TS AH:
- host: k222-fw1.fsik.cvut.cz
- heslo: deset

AH_Poti
Asi jhsem trochu natvrdlej je to TS3

www.malovidy.cz
radko1111
1stCL_Fucida napsal:
Radko, jistě tě mistři Štukatéři rádi přivítají mezi sebou Mrknutí

YouTube Video

co je to sakra za mod CoolCool je to skvele ale asi ta dobrí aby som trafil bombu do toho komina som neni inac lodku aj tank by som zvladol a najracej mam kolony . Ja som sa prvi raz k tejto hre vlastne dostal takto rok 2006 som si kupil Pacific Figters pacilo sa mi to tak som si kupil Frong Battles a pred rokom Il1946 o modoch som sa dozvedel posledny mesiac Šklebící se dost lama ale do tej doby som sa dosť naučil. Oblúbil som si hlave Lahký Bombardér napr Ju87 a v poslednej dobe s modamy aj Hs129 to je moje ale zasa na druhu stranu niesom dobry stihač Zamračený ale mam dost problem s pripojenim MOJA VERZIA UP.3.0 RC este som nemal tu cest sa pripojit na server stale mi to robi :
(problémy.Smutný

tato hra ma uplne dotala zacal som robit aj modely a bez Sturma si us ani neviem predstaviť den Úsměv
Upravil/a radko1111 dne 06-02-2012 20:38

AH_Poti
radko1111 napsal:

co je to sakra za mod CoolCool je to skvele ale asi ta dobrí aby som trafil bombu do toho komina som neni inac lodku aj tank by som zvladol a najracej mam kolony . Ja som sa prvi raz k tejto hre vlastne dostal takto rok 2006 som si kupil Pacific Figters pacilo sa mi to tak som si kupil Frong Battles a pred rokom Il1946 o modoch som sa dozvedel posledny mesiac Šklebící se dost lama ale do tej doby som sa dosť naučil. Oblúbil som si hlave Lahký Bombardér napr Ju87 a v poslednej dobe s modamy aj Hs129 to je moje ale zasa na druhu stranu niesom dobry stihač Zamračený ale mam dost problem s pripojenim MOJA VERZIA UP.3.0 RC este som nemal tu cest sa pripojit na server stale mi to robi :
(problémy.Smutný

tato hra ma uplne dotala zacal som robit aj modely a bez Sturma si us ani neviem predstaviť den Úsměv

Budeme rádi když s námi občas zalétáš. Problémy s připojením se dají vyřešit přes TS. Jeden takový společný polet ti dá o hodně víc než na všechno přijít sám.
Upravil/a AH_Poti dne 07-02-2012 07:42

www.malovidy.cz
AH_Poti
Jinak další trénink je stanoven na pondělí 13.2. od 20:00 opět na AH TS.
Kdo bude chtít ať příjde budeme rádi.

www.malovidy.cz
Paulus
Mapa je připravená. Můžeme ji vyzkoušet. Postupně budu doplňovat detaily. Mrknutí

falkon
von Pavel napsal:
Mapa je připravená. Můžeme ji vyzkoušet. Postupně budu doplňovat detaily. Mrknutí

Parada! Diky moc!! Uz sa na nu tesim... Úsměv

AH_Poti
falkon napsal:
von Pavel napsal:

Parada! Diky moc!! Uz sa na nu tesim... Úsměv

To je moc fajn mohl bych poprosit o její kopii.

www.malovidy.cz
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

12-11-2025 10:15
Cthulhu dostal podvodní piáno https://youtu.be/.
..UuLQP-YE8O

38,977,341 návštěv