I have to be rather ambiguous here, it´s too early to make a formal project statement, could be a Sea Harrier, could be the GR´s...or could be a helicopter, the only, tangible fact, is that a Invincible class carrier is being developed for DCS, no deadlines, i wanted to share due to our "open skyes" policy
Today we release short update of DCS 2.1.1 for synchronization with arrived DCS 2.1.1 in Steam.
DCS World
* Updated airfield freqs in quickstart missions.
* Mig-29S. The incorrect color of cockpit lighting fixed.
* Mi-8MTV2. Added joystick input for "Checklist: Wind condition" command.
* UH-1H. AI crew will engage enemy.
* JTAC. Will reply after ready to copy remarks.
* Input. Fixed issues that caused to unable to assign a key command.
* PAI: Navigation lights on С-130, An-26B, An-30M, IL-76MD, Yak-40 aircraft will work.
Nově jde nainstalovat alphu na steamu. Je ovšem nutné si k ní na steamu koupit mapu Nevady, protože Kavkaz, který bude zdarma, stále není dokončen. Jinak Mapa Nevady koupená na steamu se již nedá aplikovat na non-steam verzi, protože
je v něm nově používá SteamDRM, zatímco non-steam verze používá StarForce-ProActive.
Alpha se na steamu instaluje stejným způsobem, jako se na něm instaluje Beta. Tedy kliknout PTM na ikonu hry, dát vlastnosti/betaverze a vybrat žádanou verzi hry. Potvrdit a počkat na instalaci.
to je takovej umělec asi jako já tuhle část mám nejradši, to si jdu koupit pět rezervních myší a klávesnic který potom při tankování rozšlapu. YouTube Video
Zatím není co..když naposled ukázali video s odhozem bomb, tak je typek na foru sjel, jak blbě maj na HUD udělanou ASL linku..po kratší " diskuzi " jim předložil obrazky z volně dostupného manualu na AV8B a kluci teda přiznali chybu a že to opravěj..vydání v Q3 vidím jako silně ohroženo..Ale co. MP stejně pořádně nefunguje, Blue Flag je od posledních patchů totálně nehratelný a nikdo nic. A offline DCS nelítám, takže vlastně není kam spěchat.
Hm, autorotace s MI-8 - držte rychlost 70-80kph, odečtěte rychlost klesání, vynásobte 3-4 krát, vyjde vám výška, ve které máte začít "podrovnávat" aneb pořádně přitáhnout kolektiv. Vyšlo mi 40 metrů - tedy 4 sekundy před možnou smrtí. Ale vyšlo to. Ještě pár hodin trénovat, a budu s tím sedat jako bych takhle přistával běžně.
Tomu nevěřím, že je autorotace, nějak moc mu piští motor. Ikdyž, je to jen simulátor. Já to trénuji tak, že vypnu hlavní přívod paliva do motoru, a padám. A jak za to při "podrovnání" zaberu, tak se ta vrtule málem zastaví.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.