Hoši, člověk ani netuší co tu jedním videem rozpoutá!
Někteří agenti jsou na tolik vyčůraní, že létají skrze stromy, aby se ztratili pronásledovatelům. Nehořel, nečoudil, nebylo jisté jestli není náhodou letuschopný dostat se zpět na vlastní stranu. Ale abych zkrotil vášně, tak útočit jsem přestal, až když se dotkl pravým křídlem země a bylo bezpochyby jasné, že jde přistát. Na druhou stranu pak po nouzáku z věží střílel na ty co se na letišti spawnovali, nebo přistávali, tak ho tam definitivně zhasl jeden Spit co se vracel zpět a chtěl v klidu a nerušeně přistát.
Datel to napsal jasne,zretelne a samozrejme spravne.Jejich vulch uz mi na tolik pije krev ze si nic jiného nezaslouzi a bombry se neobtezuji doletet domu tak co s nima znicit a zabit.
4.312 Spitfire je hrozný svinstvo. Opravdu to lítá hezky. Vzal jsem Mk I. 100 oct (bez automatu) na výlet a zkoušel ulovit nějaký ty Bfka. A šlo to hezky. Tohohle jsem udolal i přes počáteční deficit energie. A vlastně to ani nebylo složitý. Zkoušel vertikální manévry, ale s každým jsem mu byl blíž a blíž. YouTube Video
ehm, spit nemá automat v CLODu a k tomu befku, vždyť lítá jak trubka a ještě vrtá, to by měl ve vrtáku ujet?
V CloDu jsou za Mk I verze Mk I. (87 oct), Mk Ia (s automatem na vrtuli a 87 oct), Mk I. 100 oct, Mk I.a 100 oct. Tedy pod pojmem 100 oct bez automatu jsem měl na mysli 100 oct. motor s vrtulí s manuální regulací stoupání.
To video nezačíná úplně na začátku souboje. Asi v půlce měl totiž ošklivý několikavteřinový lag a odwarpoval pryč jak Klingon, to jsem tam nedával. Jinak souhlasím, že to nebyl expert.
K lítání Spita jsem se propracoval poté, co mě neustále pronásleduje tlupa s eliptickýma křídlama. Už jsem se musel snížit i k tomu, že reguluju u Bfka olejový chladič, abych z toho vydoloval ty poslední 2 km/h rychlosti a dokázal tak utéct. O tom, že přepínám na manuál a lítám na 2600 otáčkách ve výšce, o tom už ani nemluvím. Je to prima patch.
Datel to napsal jasne,zretelne a samozrejme spravne.Jejich vulch uz mi na tolik pije krev ze si nic jiného nezaslouzi a bombry se neobtezuji doletet domu tak co s nima znicit a zabit.
To jako ,že bombardéry po odhozu zcela úmyslně přistávají na nepřátelském území i když nejsou poškozeni?
Předpokládám, že to tam bude jako u jiných her s "idioty". Tedy že bombardéry po odhozu bomb tam dělají pí..viny dokud je nesestřelí flak, nebo nepřátelská stíhačka, místo aby letěli domů pro nové bomby.
Pár ruských expertov na bombenie "po odhozu zcela úmyslně přistávají na nepřátelském území i když nejsou poškozeni" robí programovo.
Napríklad taký <22> and co. to vysypú z 15 tisíc ft a potom pristávajú kde príde, aj do terénu. Dakde som mal aj track...
Hliadkoval som relatívne nízko nad cieľom proti Jabo-károm, a ono mi na hlavu spadli dva nepoškodené Heinkely 111 na klapkách a s vysunutými podvozkami. Pristátie do terénu nakoniec mali skutočne núdzové
To jako ,že bombardéry po odhozu zcela úmyslně přistávají na nepřátelském území i když nejsou poškozeni?
Samozrejme a včera dokonce po odhozu bomb z levelu 6km a zasazeni cile rovnou vyskocil bez poskozeni.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.