October 04 2025 18:49:29
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Palba 1938 - ČSL vs. Luftwaffe
Walda
Bohužel musím se odhlásit z Palby, nestihám ted plno veci, vcetne treninku, apod.Omlouvám se za pripadne vznikle problemy s mym odhasenim. Uzite si to

Ajvn
Hoši fakt vas nechcu znervozŇovat ele vyserte se na nějaké dokonalé skiny na tom PRD záleží.
A vyjeďte s tí patchem my už ho k......y potřebujem.

GC3_Chroust
57_OTU ajvn napsal:
Hoši fakt vas nechcu znervozŇovat ele vyserte se na nějaké dokonalé skiny na tom PRD záleží.

Presne tak..

EDIT: kurevsky ze? ;-) Aby to nebylo tak ze budou skiny ale nebudou lidi..
Upravil/a GC3_Chroust dne 26-10-2010 15:17

311_Tjurma
1stCL_Fucida napsal:
Hiltos napsal:
Diky za pravidla i historii (zde jsem sice cekal i pocteni o nejakem LW uspechu a CSL neuspechu, ale na to zda se bude muset historie pockat) Pff

Přésně Úsměv 6.11. se plánuje zničení ČSL Úsměv

Hehe nechvástal se takhle i ten pupkáč o dva roky později
Upravil/a 311_Tjurma dne 26-10-2010 15:16

1stCL_Fucida
GC3_Chroust napsal:
57_OTU ajvn napsal:

Presne tak..

EDIT: kurevsky ze? ;-) Aby to nebylo tak ze budou skiny ale nebudou lidi..

Myslím, že B-71 bez československých znaků by vypadala blbě. Jestli máte někdo nějakou hotovou, tak ji pošlete co nejdříve MaPovi.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

clone9cz
1stCL_Fucida napsal:
Hiltos napsal:
Diky za pravidla i historii (zde jsem sice cekal i pocteni o nejakem LW uspechu a CSL neuspechu, ale na to zda se bude muset historie pockat) Pff

Přésně Úsměv 6.11. se plánuje zničení ČSL Úsměv

Chápu-li to správně, ČSL může uspět jen v případě, kdy se akce ještě jednou zopakuje ? Tedy podruhé uspěje více než neuspěla poprvé .... jo, tak.

http://www.wwii-illusion.net
1stCL_Fucida
V podstatě ano, jen s tím rozdílem, že bych to pro ČSL definoval takto:

Úspěchem druhé akce bude, pokud míra jejího neúspěchu bude menší, než v předchozí akci Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Pajda
VGR_MaP napsal:
Mod bude, až budu mít skin na B-71.
S Tiger Mothem je problém ten, že autor udělal skin přes 3 soubory a tak je tedy normálně neskinovatelný. Pokuď by se našel dobrovolník, který by alespoň odstranil tu žlutou a britské znaky z defaultního skinu, tak Tiger Motha si může stáhnou zde http://www.vanwyk..._SAS_V3.7z a pak mi poslat výsledek.

MaPe, v mých silách bylo zatím pouze odstranit ty anglické znaky ze směrovky (doufám, že jsem tím ty dvě .tga nějak nedoprasil) ta "žlutá" by byla pro mne bohužel nadlouho Smutný

ke stažení je zde: http://www.ulozto...-znaku-zip

606_Dyk
Teď by se docela slušelo, aby nám naši velitelé, když jste nám vy tu morálku tak zkazili, trochu vylepšili sebevědomí nebo pořádně zvedli mandle a svedli to na vás. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

clone9cz
Technická ! Co a jak nahlásí pilot do kterého narazí jiné letadlo a to spadne ? Sestřelil jsem letadlo a spotřeboval 0 munice nebo to jelito se o mě rozmlatilo ?

clone9cz
606_Dyk napsal:
Teď by se docela slušelo, aby nám naši velitelé, když jste nám vy tu morálku tak zkazili, trochu vylepšili sebevědomí nebo pořádně zvedli mandle a svedli to na vás. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Já bych to formuloval takto. "Hoši, čím víc to neska poděláme, tím lepší to budeme mít zitra. Děte na to !"

EDIT: "A pokud to vyhrajem, tak sme rozpoutali světovou válku"
Upravil/a clone9cz dne 26-10-2010 16:31

Rosomak
Hiltos napsal:

Vždyť tam úspěchy LW máš - viz bod 6, vybombardování přípražských vesnic a přes 2.000 civilních obětí.
Pár pilotů z ČSL tam mělo rodiny, tak ti Tě klidně sundají taranem. A jestli vyskočíš, tak dole Tě napíchnou na vidle (to ale v IL2 nejde nasimulovat, že?).

Jinak kdyby k něčemu došlo, tak tu dávno máme stíhačky a bombardéry ze SSSR, buď přelétnuvší nebo reexportované přes Rumunsko, ale v zájmu modrých jsem na začátku souhlasil, že se toto nestane (prý by pak za modré nikdo nechtěl letět) Mrknutí

606_Temp
no a co že je to nesmysl, propaganda musí být!!! Vyděšený
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Lekk
clone9cz napsal:
Technická ! Co a jak nahlásí pilot do kterého narazí jiné letadlo a to spadne ? Sestřelil jsem letadlo a spotřeboval 0 munice nebo to jelito se o mě rozmlatilo ?

Může si za to sám - já jsem nezraněn, bez poškození, s plným zásobníkemVyděšenýCool

alfik
Ta alt. historie je naprosto perfekní! Dělám této akci masovou reklamu mezi kolegy a musím říct že jsou všichni naprosto žhaví, a kdyby nebyli buď vozíčkáři nebo "berláři" (a hlavně kdyby lítali Ila) tak by se snad všichni připojili na Red stranu!
Tohle ten fouskatej abstinující bezbabovej malíř pokojů nerozchodí! Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

lochness
Pozor! Modri ted maji podporu od prezidenta Chile. Neboji se verejne podepsat pod heslo "Deutschland über ...". Zrejme muzeme cekat prisun posil ze zamori Šklebící se
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

MaP
Mod se už nahrává tak až se na něj někdo podívá a trochu ho otestuje, tak bude k dispozici.
Takže za 14 dnů Cool.

Kurtis
Rosomak napsal:Jinak kdyby k něčemu došlo, tak tu dávno máme stíhačky a bombardéry ze SSSR, buď přelétnuvší nebo reexportované přes Rumunsko, ale v zájmu modrých jsem na začátku souhlasil, že se toto nestane (prý by pak za modré nikdo nechtěl letět) Mrknutí
Jestli to chceš pilotům znechutit, děláš to dobře.
Jinak bych doporučoval podobné otázky řešit radší na Palbě, tam najdeš lidi ochotné s tebou diskutovat. Díky Mrknutí

606_vencour
Zvědavost: pozoruju na SVK nechuť k příletu podpory ze SSSR ... co je za tím? Nejsem jejím stoupencem, přesto mne zajímá, proč to je? Má to nějakou souvislost s tím, co se někdy stalo zde? Souvislost s Ilem? Je v tom něco jiného? Více radši nerozvíjím, ať neshazuji své/naše vedení.

Kurtis
Z mého pohledu je to jednoduché. Když řekně Španělsko, jsou to Bf-109 proti I-16 a I-15.
Když se řekne Kubáň, jsou to Bf-109 proti P-39. Když se řekně Kursk, jsou to Fw-190 a Bf-109 proti La-5 a Jak-9. A když se řekne obrana říše, jsou to B-17 a mraky stíhaček USAAF.
Nikdo nechce Hurricane na Kubáni, nikdo nechce Spitfira u Kursku a nikdo nechce La-7 při obraně říše.
Ze stejného důvodu nemá při obraně ČSR I-16 nebo I-15 co dělat.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,198,814 návštěv