December 22 2024 22:17:52
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
World of Tanks
Serza
Black Eagle... mmm, me likes. Šklebící se

A Americky a Nemecky strom upravi tak, aby koncil na Shermanu a Panzeru IV Šklebící se

czs_scharck
T-90 ? .... hmmmm Vyděšený
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

310_Pepno
kouty napsal:

Takže přeci jen bude Abrams Mrknutí

A to že je to aprííl ti nedošlo? Mrknutí
Upravil/a 310_Pepno dne 01-04-2012 13:52
www.311raf.com/images/signature/sig_Pepno.jpg

311_Mart
Šklebící se a jaký nový podvozek to vyfasoval KT.
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

ZVP_Novakk
Kdysi spolul s Carlosem hrali jsme v NaviFilds. Je to dobra hra, ale ne zachytilo mě. Teď jsem mohl nainstalovat na počítač WoT...........
Důsledek?
Realita pro mě byla pryč po dobu 3 hodin
(Jsem otcem tří dětí a mam práci).
Teď nemůžu spát a hodil na stranu Joy. Leží tam pokrytý prachem.
Proboha zavolejte mi lékaře, nebo, prosím, poskytnout adresy blázince(odkaz) kde hodně lidí, jako jsem já....
P.S. ...tank zásazen... ...tank hoří... ...posádka zabita...

alfik
Však počkej, až ti párkrát oznámí žes jej kriticky poškodil za nula bodů... tak tě to pustí Šklebící se ale ne úplně.
Budeš to pouštět párkrát týdně na tři - čtyři bitvy, a užívat si.
Nebo půjdeš do nějaké skvadry co jezdí vydělávat na globální mapu a nakonec si tu hru úplně zprotivíš Šklebící se

tramp
ZVP_Novakk napsal:
...(Jsem otcem tří dětí a mam práci).
Teď nemůžu spát a hodil na stranu Joy. Leží tam pokrytý prachem.
Proboha zavolejte mi lékaře, nebo, prosím, poskytnout adresy blázince(odkaz) kde hodně lidí, jako jsem já....
P.S. ...tank zásazen... ...tank hoří... ...posádka zabita...

Neboj , nejsi sám. Šklebící se
A už se ti o tancích zdají sny ? Vyděšený

Merten
Hit za 0 není ten největší problém Alfiku Úsměv

606_Temp
Hity za 0 znamenají nejčastěji prostřelenní představného pancíře (např schurzeny, ale třeba i "blatník" kolem pásu), ale neprobití primárního pancíře. Zasáhneš, probije to nějaký pancíř, ale nedostane se to "dovnitř".
U mě je to s tanky taková sinusoida. Měsíc to hraju, měsíc semtam, měsíc na to ani nešáhnu a tak pořád dokola. Občas na to nešáhnu půl rok a pak mě to zas chytne. Všehovšudy je to ale dobrá hra, hlavně když je zadarmo.

http://no606.ic.cz/
Safrik
Merten napsal:

Hit za 0 není ten největší problém Alfiku Úsměv

A co tedy? Jsem z toho, tak nějak vypadl. Úsměv Občas si dám nějakou bitvu, ale už velice málo. U mne hodně dělá, že už nemám Vás okolo.

Teď jsem koukal, že v 8.5 má být Ger. Tier X. Leopard 1. Kde tohle skončí? Minulý rok na 1. dubna si Kouty dělal srandu, že přidají M1 Abrams... Šklebící se

Merten
Šafříku stačí dojít na ts a budeš nás mít Úsměv.Někdy až dost Šklebící se.Co je největší problem hry?No neříkám,že je dokonalá to není a sám na spoustu věcí nadávám.Ale největším problémem hry jsou sami hráči.Jejich omezenost a tupost u drtivé většiny těch co je potkáváš na random bitvách je neuvěřitelná.Roty ještě jdou.Úsměv Dřív jsem si říkával,že se to netýká lidí co jsou v klanech,ale už ani to neplatí.Od doby kdy všude na netu narazíš na reklamy ve stylu "pojdte si zadarmo zahrát tanky" je to jedna velká katastrofa.

No a on je ještě jeden problém u WoT a tím je sám Wargaming a jeho přístup.Namísto nových herních modů jako např. mnou dlouhodobě vyčkávaný tzv. reál bez ikon a klidně i na ty HP jako ted jen se standartní viditelností jako v každé jiné FPS bez jejich výmyslu "spoting system" a na podstatně větších mapách se hráčská komunita dočkala tak akorát nesmyslů jako francouzský tech tree,čína atd.Místo,aby šli cestou kvality dali na kvantitu. :/

Rumcajs
Mertene, ale to co říkáš je stará známá pravda. Lidi jsou největší problém civilizace! Nebejt lidí, člověk by si mohl krásně žít.

Merten
No jo jenže dřív to v tom WoT nebylo až tak strašný. Úsměv Se slzou v oku vzpomínám na dobu close bety.

CSW_Cassius Chaerea
Jó, za našich mladejch let to nebývalo. Dneska samej jazz a holkám div nekoukaj kolena ze sukní, dejte pokoj.Úsměv

kouty
Šklebící se Šklebící se Šklebící se

Bierglass
Merten napsal:

Šafříku stačí dojít na ts a budeš nás mít Úsměv.Někdy až dost Šklebící se.Co je největší problem hry?No neříkám,že je dokonalá to není a sám na spoustu věcí nadávám.Ale největším problémem hry jsou sami hráči.Jejich omezenost a tupost u drtivé většiny těch co je potkáváš na random bitvách je neuvěřitelná.Roty ještě jdou.Úsměv Dřív jsem si říkával,že se to netýká lidí co jsou v klanech,ale už ani to neplatí.Od doby kdy všude na netu narazíš na reklamy ve stylu "pojdte si zadarmo zahrát tanky" je to jedna velká katastrofa.

No a on je ještě jeden problém u WoT a tím je sám Wargaming a jeho přístup.Namísto nových herních modů jako např. mnou dlouhodobě vyčkávaný tzv. reál bez ikon a klidně i na ty HP jako ted jen se standartní viditelností jako v každé jiné FPS bez jejich výmyslu "spoting system" a na podstatně větších mapách se hráčská komunita dočkala tak akorát nesmyslů jako francouzský tech tree,čína atd.Místo,aby šli cestou kvality dali na kvantitu. :/

Výrobci chtějí jen prodat co největší počet kreditů tak proto ta reklama všude kam se podíváš.Skoro bych se vsadil ,že za daných podmínek je více než 80% hráčů děti do 15 ti let věku.kteří na svých rodičích žadoní peníze na nákup goldů. Proto se ze hry vytratila jakákoliv spolupráce hráčů,každý jen kouká na to kolik bude mít sám killů.Je jim jedno jestli mapu prohrají,hlavně když mají kill.Dalším důvodem je to,že na vyšších levelech je celkem problem pořád shánět prachy na opravy.No a tak než by riskovali zničení tanku raději zakempí a když je problém ,ujedou někam kde je nikdo nebude hledat. A lepší už to nebude.Přesně obdobně to začíná fungovat i na War Thunder,kde je princip hry naprosto obdobný.Jedno se však těmto hrám upřít nedá.Vydělávají více než kterákoliv jiná hra.Znám lidi,kteří ročně v tancích utratí kolem 8.000,-Kč.A o to tady jde hlavně.

Merten
Ale jo jistě,že to dělají pro peníze.A pokud to dělají kvalitně nemám s tím problem.Jenže jeden podstatný rozdíl tu je.Zatím co ve WoT nemáš šanci ustát nebo nedej bože vyhrát mapu pokud se tým nechá vyndat během pár minut.Tak ve War Thunderu ano.Viz včera se mi tam povedlo vytočit jednoho panáčka doběla.Byl jsem sám proti 3 já měl A20 oni He162,190D a 109 podle siluety tuším,že Gčkovou.Měly jsme výhodu v pozemácích tak jsem hrál o čas.Provedl ještě jeden utok na dělostřelectvo a že si odpryčuju aby mě neviděli.No viděli a nastala asi tak 7 minutová obrana.Využíval jsem flaky a dal jsem to.samozřejmě to bylo na FRB modu bez ikon a proto se mi tu bitvu povedlo otočit.A přesně toto je věc která je ve WoT nemyslitelná.Díky minimapám a ikonám pro slepý.Když se k tomu přidá tým "no brain no pain" máš o znechucení postaraný Úsměv

AH_Enty
Merten napsal:

Šafříku stačí dojít na ts a budeš nás mít Úsměv.Někdy až dost Šklebící se.........

A na jakém vás najdu? Úsměv

Bierglass
Merten napsal:

Ale jo jistě,že to dělají pro peníze.A pokud to dělají kvalitně nemám s tím problem.Jenže jeden podstatný rozdíl tu je.Zatím co ve WoT nemáš šanci ustát nebo nedej bože vyhrát mapu pokud se tým nechá vyndat během pár minut.Tak ve War Thunderu ano.Viz včera se mi tam povedlo vytočit jednoho panáčka doběla.Byl jsem sám proti 3 já měl A20 oni He162,190D a 109 podle siluety tuším,že Gčkovou.Měly jsme výhodu v pozemácích tak jsem hrál o čas.Provedl ještě jeden utok na dělostřelectvo a že si odpryčuju aby mě neviděli.No viděli a nastala asi tak 7 minutová obrana.Využíval jsem flaky a dal jsem to.samozřejmě to bylo na FRB modu bez ikon a proto se mi tu bitvu povedlo otočit.A přesně toto je věc která je ve WoT nemyslitelná.Díky minimapám a ikonám pro slepý.Když se k tomu přidá tým "no brain no pain" máš o znechucení postaraný Úsměv

Ono srovnávat obě hry z hlediska týmové práce je trochu out protože každá hra je postavena na jiném taktickém základu,velikosti map atd.Když pustím War Thunder po každé je tam přes cca 15000 hráčů. Ale kolik z nich hraje Full Real? Tak maximálně 50 lidí z celého počtu.Ostatní hrají na obtížnostech kde jsou ikony.A proč jsou u obou her ikony?Aby to hráli děti, protože z těch se dají nejsnadněji vytáhnout prachy.Já sám jsem ani do jedné z obou her neinvestoval ani korunu ale kdyby za mnou přišli děti s tím,že si chtějí koupit tank,případně letadlo,jen těžko bych odolával.Naštěstí jsou oba po mně a těší je více si každý tank,letadlo vybojovat než si ho za kredit koupit. (názorný výchovný příklad kdy se z nouze udělá cnost)

Koty
:\ Bierglassi, pleteš se. Srovnávat tyto dvě hry z hlediska týmové práce je out, protože ve WoTčkách žádná není Úsměv ale, když tam půjdete okolo osmé až deváte... tak tam potkáte i normální lidi, co hrají týmově a ne desetileté dětičky, co si hrajou na vojáčky. Na druhou stranu, jsou i mezi těmi dětmi tací, co to umí a ví jak hrát (mluvím teď o taktice a tak)...
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,124,763 návštěv