Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
|
Bobo |
Přidané 14-07-2010 11:44
|

Nováček

Příspěvek: 69
Založený: 14.07.10
|
tak rusky carostrelci su viac ako podozrivy velmi vela ludom a vzhladom na to, ze su to testeri je velmi pravdepodobne vyuzivanie bugov, totiz neni normalne aby kazda kratka davka skoncila bud horiacim motor, zranenim pilota alebo rovno uplnou destrukciou  |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 14-07-2010 11:45
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
BP_Tyrl napsal:
Nicméně, kdyby někdy vznikl jiný český server než WT, tak už mám pár postřehů čeho se na mapách vyvarovat. 
Povídej, přeháněj.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 14-07-2010 11:48
|

Fusioner

|
Když vidím procenta střelby je mi jasné že něco takového bude podezřelé 
BTW v čem je problém rychlosti Dr.I? Od Mopeda po Spad tomu všechno uletí.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Rufu |
Přidané 14-07-2010 13:03
|

Uživatel

Příspěvek: 1348
|
Nevím jestli to není někde oficíální,ale přepsal jsem data co jsou uvedená na stránkách ROF do excelu.Navedl mě k tomu Tyrl ,protože ten si zřejmě něco takového taky udělal.Některé řádky jsou teď skryté,aby se to vešlo na ležatou A4.
http://leteckapos.../702055143 |
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 14-07-2010 13:45
|

Uživatel

Příspěvek: 1088
Založený: 01.10.05
|
Jéje, hehe, už se začíná brečet a naříkat to tady fakt chybělo. Všichni jsou čítaři, jenom já jsem letadlo. A ti hrozní němci, zas maj lepší mašiny bé bů bů bé |
|
|
|
Bobo |
Přidané 14-07-2010 14:43
|

Nováček

Příspěvek: 69
Založený: 14.07.10
|
MK_KaiN napsal:
Jéje, hehe, už se začíná brečet a naříkat  to tady fakt chybělo.  Všichni jsou čítaři, jenom já jsem letadlo. A ti hrozní němci, zas maj lepší mašiny  bé bů bů bé
ak na to nemaju daku fintu tak potom asi cela komunita je banda amaterov a len viks, vaal a spol. su borci hej?
lebo takto som este nevidel nikoho strielat
ako tu niekto spomenul vcerajsi polet - vaal mal za 15. minut 10 zostrelov, wtf? |
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 14-07-2010 15:01
|

Uživatel

Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Proč jiný server než WT? Když se ti na tom něco nelíbí...tak to řekni...
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 14-07-2010 15:03
|

Diskutující

Příspěvek: 2150
|
Člověk si občas musí postěžovat. Třeba příklad mám před sebou Horrida, je níž, letí rovně, nad naším letištěm, tudíž v našem flaku. Flak udělá prásk a kdo má na cimpr campr letadlo? Já. 
Nebo vidíš, nyní již, neznámého borce, pokropíš mu letadlo od čumáku až po ocas a nic. Protože máš Spada a borec Dr1, odporoučíš se na rychlosti jenže borec udělá svíčku, jednou vystřelí a pilot je mrtev, letadlo hoří a ještě mu upadnou křídla. Tak to je logické, že pak odcházíš na kutě s myšlenkou: "Jejdanánku, to jsem ale nemehlo, musím více pilovat střelbu, abych taky dokázal jednou kulí trefit deset věcí." |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 14-07-2010 15:06
|

Fusioner

|
A jeste mi tě to pripsalo. Něco jsi asi chytil v tom fér souboji tři na jednoho Jsem pak zmasakroval Točifana a když jsem přistál, zjistil jsem, že mám tři sestřely. Pěkné to bylo.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 14-07-2010 15:11
|

Diskutující

|
WT_Horrido napsal:
BP_Tyrl napsal:
Nicméně, kdyby někdy vznikl jiný český server než WT, tak už mám pár postřehů čeho se na mapách vyvarovat. 
Povídej, přeháněj.
To samozřejmě nebylo myšleno zle proti WT serveru. Jen se prostě nechci cpát profíkům do polívčičky.
Poznatky ze včerejška z J99, což je podle mě jinak dobře postavený a stabilní server. S tím kolik lidí lítá a na jak rychlých strojích si myslím, že označit dvě soubojové arény, plus dvoje cíle na serveru bez ikon nad zakouřeným bojištěm, znamená, že člověk potká jedno letadlo za půl hodiny a to ještě vlastní protože se už deset minut hledají podle TS.
Takže přiměřené množství bodů, kde se letadla mohou potkat, v přiměřených vzdálenostech s přiměřeně zničitelnými cíly. A určitě zakázat mapu s jezerem.  |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 14-07-2010 15:18
|

Diskutující

|
WT_Horrido napsal:
A jeste mi tě to pripsalo. Něco jsi asi chytil v tom fér souboji tři na jednoho  Jsem pak zmasakroval Točifana a když jsem přistál, zjistil jsem, že mám tři sestřely. Pěkné to bylo. 
Samozřejmě, že nejuspokojivější je, když se člověk plazí domů s červenou obrazovkou, s přestřelenou vzpěrou, škytajícím motorem a během klouzání k letišti mu začínají naskakovat sestřely. to se dá říci, že si ten let užil do mrtě. Nebo když se koukne do zadu a tam je fanclub minimálně o čtyřech lidech, kteří jsou ochotní nechat se tahat po bojišti semo tamo a postupně na čelňáky odpadávat. Protože když to člověk otočí a rozjásá do té skrumáže kulomety, tak si připadá jako Rambo. |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 14-07-2010 15:20
|

Diskutující

|
MK_KaiN napsal:
Jéje, hehe, už se začíná brečet a naříkat  to tady fakt chybělo.  Všichni jsou čítaři, jenom já jsem letadlo. A ti hrozní němci, zas maj lepší mašiny  bé bů bů bé
A kde jinde si člověk může poplakat, když ne tady? Protože, na rovinu, skoušel jsem to manželce na rameni a odcházel jsem nepochopen.  |
|
|
|
TozziFan |
Přidané 14-07-2010 18:32
|

Uživatel

Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
WT_Horrido napsal:
...Jsem pak zmasakroval Točifana a ...
No byl to můj první pokus o online... jó, jak píšeš....zmasakroval, hlavně při tom přistání . jsem měl rudou všude kolem, motor v prd**i jěště na radu Tyrla " střílej světlice, tě něchá sednout " jsem lovil v paměti kde jsou namapované . Ale musím říct, že to má svoje kouzlo . |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 14-07-2010 18:41
|

Fusioner

|
Já měl dojem, že se ti pořád točila vrtule, to já střílím furt...
Nevím, ale světlicí se volají kamarádi
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
TozziFan |
Přidané 14-07-2010 18:49
|

Uživatel

Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
vrtule se kvedlala, ale sotva jsem se vlek. O světlici dík za info, vždyť jsem psal, že to byl můj první pokus na serveru |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 14-07-2010 18:52
|

Uživatel

Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
BP_Tyrl napsal:
Mě nejvíc trápí Dr1. Na to že má mít papírově maximálku 160km/h je rychlá jako průjem. A do toho ruští čarostřelci.  Nicméně, kdyby někdy vznikl jiný český server než WT, tak už mám pár postřehů čeho se na mapách vyvarovat. 
V jakém režimu se Ti Dr.1 zdá rychlá? V horizontálním letu? Při stoupání? Nebo při klesání?
S těmi čarostřelci ale problém mám, tady na SVK se stále píše o nutnosti střílet z co nejmenší blízkosti, nejlépe když už vrtule stříhá soupeřovu směrovku, ale TOLIKRÁT už jsem byl zapálen soupeřem, který mě sprejoval snad z 800m, až mě to samotného udivuje, tohle snad nebylo možné ani v IL-2, kde byly nepoměrně dokonalejší zbraně 
Mimochodem WT server už opět funguje?
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 14-07-2010 19:40
|

Diskutující

|
Okouknul jsem Rufuovo tabulku. Fokker DVII maximálka 190 Km/h a DVIIF 194 Km/h. Tak to ať mi autor vysvětlí, jakto že sedmičce uletím a Fku ne. Jestli nás tu někdo netahá za nohu. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 14-07-2010 20:05
|

Fusioner

|
LC_LEON_CZ napsal:
BP_Tyrl napsal:
Mě nejvíc trápí Dr1. Na to že má mít papírově maximálku 160km/h je rychlá jako průjem. A do toho ruští čarostřelci.  Nicméně, kdyby někdy vznikl jiný český server než WT, tak už mám pár postřehů čeho se na mapách vyvarovat. 
V jakém režimu se Ti Dr.1 zdá rychlá? V horizontálním letu? Při stoupání? Nebo při klesání?
S těmi čarostřelci ale problém mám, tady na SVK se stále píše o nutnosti střílet z co nejmenší blízkosti, nejlépe když už vrtule stříhá soupeřovu směrovku, ale TOLIKRÁT už jsem byl zapálen soupeřem, který mě sprejoval snad z 800m, až mě to samotného udivuje, tohle snad nebylo možné ani v IL-2, kde byly nepoměrně dokonalejší zbraně 
Mimochodem WT server už opět funguje?
Tak lítej jako chlap a nikdo tě nebude zapalovat z 800 metrů
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 14-07-2010 20:06
|

Fusioner

|
BP_Tyrl napsal:
Okouknul jsem Rufuovo tabulku. Fokker DVII maximálka 190 Km/h a DVIIF 194 Km/h. Tak to ať mi autor vysvětlí, jakto že sedmičce uletím a Fku ne. Jestli nás tu někdo netahá za nohu.
Uletíš mu kde? To jsi testoval pokaždé ve stejné výšce?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 14-07-2010 21:00
|

Uživatel

Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
To WT_Horrido: Odmítám se už většinou účastnit prasomlejnských chumlů 100m nad zemí ala Skies of Fire, kde se snaží navzájem přetočit Camely a Dr.1, spíš mě baví si brát Spada, SE5a nebo Pfalze XII a bojovat na rychlosti, tak jako mě bavilo v IL-2 létat s Mustangem nebo P-47. RoF zdaleka není jen sprostý kolotoč, jak tam mnozí na chatu prohlašují Pouze mě překvapuje ta vysoká úspěšnost některých sprejerů při střelbě na velké vzdálenosti. Člověk se jak blbec snaží vydržet s prstem na spoušti opravdu až na poslední okamžik a riskovat zničení vrtule nějakou odštípnutou lajsničkou ze soupeřovy chmelnice a pak nějaký ruský chuj zasprejuje z 800m a promění mě ve světlo a teplo...
|
|
|