September 21 2025 12:16:34
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
Bobo
tak rusky carostrelci su viac ako podozrivy velmi vela ludom a vzhladom na to, ze su to testeri je velmi pravdepodobne vyuzivanie bugov, totiz neni normalne aby kazda kratka davka skoncila bud horiacim motor, zranenim pilota alebo rovno uplnou destrukciou Zamračený

WT_Horrido
BP_Tyrl napsal:
Nicméně, kdyby někdy vznikl jiný český server než WT, tak už mám pár postřehů čeho se na mapách vyvarovat. Úsměv

Povídej, přeháněj.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
Když vidím procenta střelby je mi jasné že něco takového bude podezřelé Šklebící se

BTW v čem je problém rychlosti Dr.I? Od Mopeda po Spad tomu všechno uletí.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Rufu
Nevím jestli to není někde oficíální,ale přepsal jsem data co jsou uvedená na stránkách ROF do excelu.Navedl mě k tomu Tyrl ,protože ten si zřejmě něco takového taky udělal.Některé řádky jsou teď skryté,aby se to vešlo na ležatou A4.
http://leteckapos.../702055143

MK_KaiN
Jéje, hehe, už se začíná brečet a naříkat Šklebící se to tady fakt chybělo. Úsměv Všichni jsou čítaři, jenom já jsem letadlo. A ti hrozní němci, zas maj lepší mašiny Úsměv bé bů bů bé

Bobo
MK_KaiN napsal:
Jéje, hehe, už se začíná brečet a naříkat Šklebící se to tady fakt chybělo. Úsměv Všichni jsou čítaři, jenom já jsem letadlo. A ti hrozní němci, zas maj lepší mašiny Úsměv bé bů bů bé

ak na to nemaju daku fintu tak potom asi cela komunita je banda amaterov a len viks, vaal a spol. su borci hej?

lebo takto som este nevidel nikoho strielat

ako tu niekto spomenul vcerajsi polet - vaal mal za 15. minut 10 zostrelov, wtf?

WT_Schmouddle
Proč jiný server než WT? Když se ti na tom něco nelíbí...tak to řekni...ÚsměvŠklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
BP_Tyrl
Člověk si občas musí postěžovat. Třeba příklad mám před sebou Horrida, je níž, letí rovně, nad naším letištěm, tudíž v našem flaku. Flak udělá prásk a kdo má na cimpr campr letadlo? Já. Šklebící se
Nebo vidíš, nyní již, neznámého borce, pokropíš mu letadlo od čumáku až po ocas a nic. Protože máš Spada a borec Dr1, odporoučíš se na rychlosti jenže borec udělá svíčku, jednou vystřelí a pilot je mrtev, letadlo hoří a ještě mu upadnou křídla. Tak to je logické, že pak odcházíš na kutě s myšlenkou: "Jejdanánku, to jsem ale nemehlo, musím více pilovat střelbu, abych taky dokázal jednou kulí trefit deset věcí."

WT_Horrido
A jeste mi tě to pripsalo. Něco jsi asi chytil v tom fér souboji tři na jednoho Úsměv Jsem pak zmasakroval Točifana a když jsem přistál, zjistil jsem, že mám tři sestřely. Pěkné to bylo. Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Tyrl
WT_Horrido napsal:
BP_Tyrl napsal:
Nicméně, kdyby někdy vznikl jiný český server než WT, tak už mám pár postřehů čeho se na mapách vyvarovat. Úsměv

Povídej, přeháněj.

To samozřejmě nebylo myšleno zle proti WT serveru. Jen se prostě nechci cpát profíkům do polívčičky.
Poznatky ze včerejška z J99, což je podle mě jinak dobře postavený a stabilní server. S tím kolik lidí lítá a na jak rychlých strojích si myslím, že označit dvě soubojové arény, plus dvoje cíle na serveru bez ikon nad zakouřeným bojištěm, znamená, že člověk potká jedno letadlo za půl hodiny a to ještě vlastní protože se už deset minut hledají podle TS.
Takže přiměřené množství bodů, kde se letadla mohou potkat, v přiměřených vzdálenostech s přiměřeně zničitelnými cíly. A určitě zakázat mapu s jezerem. Mrknutí

BP_Tyrl
WT_Horrido napsal:
A jeste mi tě to pripsalo. Něco jsi asi chytil v tom fér souboji tři na jednoho Úsměv Jsem pak zmasakroval Točifana a když jsem přistál, zjistil jsem, že mám tři sestřely. Pěkné to bylo. Šklebící se

Samozřejmě, že nejuspokojivější je, když se člověk plazí domů s červenou obrazovkou, s přestřelenou vzpěrou, škytajícím motorem a během klouzání k letišti mu začínají naskakovat sestřely. to se dá říci, že si ten let užil do mrtě. Nebo když se koukne do zadu a tam je fanclub minimálně o čtyřech lidech, kteří jsou ochotní nechat se tahat po bojišti semo tamo a postupně na čelňáky odpadávat. Protože když to člověk otočí a rozjásá do té skrumáže kulomety, tak si připadá jako Rambo.

BP_Tyrl
MK_KaiN napsal:

A kde jinde si člověk může poplakat, když ne tady? Protože, na rovinu, skoušel jsem to manželce na rameni a odcházel jsem nepochopen. Mrknutí

TozziFan
WT_Horrido napsal:
...Jsem pak zmasakroval Točifana a ...

No byl to můj první pokus o online... jó, jak píšeš....zmasakroval, hlavně při tom přistáníÚsměvPff. jsem měl rudou všude kolem, motor v prd**i jěště na radu Tyrla " střílej světlice, tě něchá sednout " jsem lovil v paměti kde jsou namapované Šklebící se. Ale musím říct, že to má svoje kouzlo Cool.

WT_Horrido
Já měl dojem, že se ti pořád točila vrtule, to já střílím furt...

Nevím, ale světlicí se volají kamarádi Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

TozziFan
vrtule se kvedlala, ale sotva jsem se vlek. O světlici dík za info, vždyť jsem psal, že to byl můj první pokus na serveruMrknutí

LEON_CZ
BP_Tyrl napsal:
Mě nejvíc trápí Dr1. Na to že má mít papírově maximálku 160km/h je rychlá jako průjem. A do toho ruští čarostřelci. Naštvaný Nicméně, kdyby někdy vznikl jiný český server než WT, tak už mám pár postřehů čeho se na mapách vyvarovat. Úsměv

V jakém režimu se Ti Dr.1 zdá rychlá? V horizontálním letu? Při stoupání? Nebo při klesání?
S těmi čarostřelci ale problém mám, tady na SVK se stále píše o nutnosti střílet z co nejmenší blízkosti, nejlépe když už vrtule stříhá soupeřovu směrovku, ale TOLIKRÁT už jsem byl zapálen soupeřem, který mě sprejoval snad z 800m, až mě to samotného udivuje, tohle snad nebylo možné ani v IL-2, kde byly nepoměrně dokonalejší zbraně Zamračený
Mimochodem WT server už opět funguje?

http://www.virtualnipilot.cz/
BP_Tyrl
Okouknul jsem Rufuovo tabulku. Fokker DVII maximálka 190 Km/h a DVIIF 194 Km/h. Tak to ať mi autor vysvětlí, jakto že sedmičce uletím a Fku ne. Jestli nás tu někdo netahá za nohu.

WT_Horrido
LC_LEON_CZ napsal:
BP_Tyrl napsal:
Mě nejvíc trápí Dr1. Na to že má mít papírově maximálku 160km/h je rychlá jako průjem. A do toho ruští čarostřelci. Naštvaný Nicméně, kdyby někdy vznikl jiný český server než WT, tak už mám pár postřehů čeho se na mapách vyvarovat. Úsměv

V jakém režimu se Ti Dr.1 zdá rychlá? V horizontálním letu? Při stoupání? Nebo při klesání?
S těmi čarostřelci ale problém mám, tady na SVK se stále píše o nutnosti střílet z co nejmenší blízkosti, nejlépe když už vrtule stříhá soupeřovu směrovku, ale TOLIKRÁT už jsem byl zapálen soupeřem, který mě sprejoval snad z 800m, až mě to samotného udivuje, tohle snad nebylo možné ani v IL-2, kde byly nepoměrně dokonalejší zbraně Zamračený
Mimochodem WT server už opět funguje?

Tak lítej jako chlap a nikdo tě nebude zapalovat z 800 metrů Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
BP_Tyrl napsal:
Okouknul jsem Rufuovo tabulku. Fokker DVII maximálka 190 Km/h a DVIIF 194 Km/h. Tak to ať mi autor vysvětlí, jakto že sedmičce uletím a Fku ne. Jestli nás tu někdo netahá za nohu.

Uletíš mu kde? To jsi testoval pokaždé ve stejné výšce?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

LEON_CZ
To WT_Horrido: Odmítám se už většinou účastnit prasomlejnských chumlů 100m nad zemí ala Skies of Fire, kde se snaží navzájem přetočit Camely a Dr.1, spíš mě baví si brát Spada, SE5a nebo Pfalze XII a bojovat na rychlosti, tak jako mě bavilo v IL-2 létat s Mustangem nebo P-47. RoF zdaleka není jen sprostý kolotoč, jak tam mnozí na chatu prohlašují Mrknutí Pouze mě překvapuje ta vysoká úspěšnost některých sprejerů při střelbě na velké vzdálenosti. Člověk se jak blbec snaží vydržet s prstem na spoušti opravdu až na poslední okamžik a riskovat zničení vrtule nějakou odštípnutou lajsničkou ze soupeřovy chmelnice a pak nějaký ruský chuj zasprejuje z 800m a promění mě ve světlo a teplo... Zamračený

http://www.virtualnipilot.cz/
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,067,345 návštěv