September 18 2025 16:59:42
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Superpack C6, Ultrapack...a další...
Tajpan
oki.
o akú mapu sa jedná? a približne planeset, a približné miesto/letisko,
kde to na mape sa stalo?
ak ukecám niekoho, hostnem a otestíme na UP. Mrknutí

Anonymní uživatel
Z hlavy nefim, ale na BP strankach je v sete c.3 a "misia" ma nazov Padat Gelb (1940) - je tam Bastogne, Houfalize...

Toj je foto:
http://www.blackp...to/pg2.jpg

Problem bol zaznamenany na juznom cervenom letisku nedaleko Bastogne hned po "narodeni". Dalej bol badaltelny na mnohych miestach mapy v prizemnej vyske, kedy sa hraci bez HSFX tym co maju HSFX "stratili pod povrchom.

Ono tiez nie je problem to ceknut na BP, staci ked ta mapa pojnde a UP mam. Mozno sa mi to podari dnes vecer ked tiez niekoho ukecam na test a navotujeme si tu mapu na BP.
Upravil/a Anonymní uživatel dne 11-12-2009 12:24

BP_Tyrl
Bylo to vidět i na severním červeném letišti.

Anonymní uživatel
Vcera sme zhodou okolnosti pri polete na servere Letky Tri Duby lietali zimnu verziu vyssie spominanej mapy. Server bezi na nemodovanej 4.09

Test ukazal ze problem s vyskovostou mapy je s najvacsou pravdepodobnostou aj v UP 1.8

Pri "narodeni" sa mi stroj spoluhraca (s BP_SM) ukazal mierne potopeny v terene, ja jemu asi 10m vo vzduchu. Pri prenasledovani nizko letiaceho stroja sa tento "vnoril" do kopca, cim som ho stratil - a to ako spoluhrac s BP_SM taj aj spoluhrac s cistou 4.09

Ak by teda niekto mohol overit tieto vysledky, bolo by fajn (aby sa vylucila pripadna moja chyba pri instalacii UP a vysledok nebol len s "najvacsou pravdepodobnostou" ale s "istotou" ), aby sme mohli uzavriet ze UP (podobne ako HSFX) v interakcii s cistou 4.09 vykazuje anomalie vo vyskovosti terenu na urcitych mapach.

Kolko tych map presne je zistime asi az pouzivanim HSFX/UP pri poletoch. Hvosco z Troch Dubov hovoril o zatial dvoch znamych mapach, da sa predpokladat (vzhladom na test vyssie) ze problem bude ako na "letnej" tak aj na "zimnej" verzii tej istej mapy.
Upravil/a Anonymní uživatel dne 12-12-2009 10:56

czs_scharck
Máš fotky ? Nejlépe od obou . . . .
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Anonymní uživatel
Veikso si robil screenshot. Musim kuknut ci mam z toho track. Ale vcil nemam cas na to tak kuknem neskor.

Anonymní uživatel
Mal by som upresnit pojem "vnoril do kopca" - javilo sa to na prvy pohlad ako keby protivnikova masina v kopci zmizla. Stroje nezmiznu, ale "suchaju" sa po povrchu "zeme" a ked sa dostanu do miest kde je les, tak prakticky zmiznu, lebo pod tie stromy nevidno a ani pod ne samozrejme nemozeme ist.

Tu niekolko foto. Mustang pouziva BP_SM, Lajtas cistu 4.09 a spita si uz nepamatam...
[img]http://i194.photobucket.com/albums/z259/Kukulo/112.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://i194.photobucket.com/albums/z259/Kukulo/111.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://i194.photobucket.com/albums/z259/Kukulo/115.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://i194.photobucket.com/albums/z259/Kukulo/114.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://i194.photobucket.com/albums/z259/Kukulo/113.jpg[/img] is not a valid Image.

Prenasledovanie takeho protivnika vypada tak ze sa nahlite za nim a on sa sucha po zemi... A potom vleti do lesa a je to Šklebící se Iste, problem nie je u neho.
Upravil/a Anonymní uživatel dne 13-12-2009 13:40

veikso
Zde snímek Kukula po narození. Spit stojí ve vzduchu. Evidentě má chybu v imatrikulaciVyděšený
[img]http://img51.imageshack.us/img51/7758/narodilsespitfireveselm.jpg[/img] is not a valid Image.

Adler
Nechapem preco nepouzivate BP_SM, ked sa pripajate na server s tymto odporucanym balikom, ked uz admin serveru nie je schopny pouzit CRT2 kontrolu, tak aspon navstevnici by mohli mat rozum Úsměv

czs_scharck
Zamračený
Jak bylo nastavené JSGME, stock 4.09m ?
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

BP_Tyrl
Adler: Zapnuté CRT2 na normálním serveru znamená vypnutí Modů. Že to je na UP jinak, za to nikdo z nás nemůže. Divím se, že když už víš všechno, že nevíš tohle.

Tajpan
odporúčam adminovi aby si na BP zaviedol ochranu CRT2.
Server kde nemajú zapnutú CRT2 (a či je to s modom alebo bez),
nemá v dnešnej dobe pre hráčov onnline , ktorí preferujú fair-play, žiadnu hodnotu.
Tyrle, neber to zle, a ani osobne.
je to jednoducho tak.
Úsměv

Adler
Bp_Tyrl: Neviem preco lietate na modoch, ked proti nim tak velmi vystupujete. Lietajte na STOCK IL-2, ked je taka super, preto pisem, ze ja by som na vasom mieste zapol CRT2 a mate po starostiach. Budete mat len skvelu STOCK klientelu, nikto nebude cheatovat a dajvovat pod kopce. Alternativa = UP Vyděšený

veikso
Šak jo. S čistou verzí nebo BP packem jsem v pohodě. Jenom ti co mají UP nás občas ztratí z dohleduMrknutí

BP_Tyrl
Adlere už asi desetkrát jsem tady vysvětloval, proč nemáme zapnuto CRT2.
Z tvého posledního příspěvku jsem usoudil, že ti nejde o diskusi, nebo o pochopení. Tobě jde jenom o pruzení. Užij si ho.

MK_Hombre
A máme tady zárodek dalšího flame Šklebící se Mrknutí

Adler
Len UP borci maju problemy? Som cital, ze aj HSFX aj UI, ci? 10x sak po prvom mojom prispevku si utekal na L13 forum po radu, lebo si netusil o com hovorim.

Ja sa hlavne dobre bavim, ako ma tu poucuju borci, ktori maju nalietanych nejakych 1000+ virtualnych hodin. NjN, tarat blbosti maju vyhradene len celebrity tohto fora. Vzdy som z bezpecnej vzdialenosti sledoval ako komunita vystupujuca na tomto fore rozniesla v zuboch akehokolvek novacika, ktory si tu dovolil mat iny nazor. Naposledy chudak chlapec co povedal, ze Olegova Cajka je pitcha a ze pred nou nema respekt. Celebrity SVK ho rozniesli po vsetkych kutoch serveru, lebo povedal svoj nazor, len nejako to vsetkym uslo. Skoda, ze si nepamatam meno, ale ak by si si nevedel spomenut, tak najdem aj jeho nick.

Ukazal sa na fore od vtedy? (nevsimol som si ho, ale netvrdim, ze nie)

... Mrknutí

Adler
Anton

Robo
BP_Tyrl napsal:
Adlere už asi desetkrát jsem tady vysvětloval, proč nemáme zapnuto CRT2.
Z tvého posledního příspěvku jsem usoudil, že ti nejde o diskusi, nebo o pochopení. Tobě jde jenom o pruzení. Užij si ho.

Asi tak, Tyrle... čo je mods to je mods...

Tak zase v stredu Mrknutí

Adler
Šklebící se Cool Pff Cool asi sa dam na vestenie, presne tohoto cloveka som tu cakal po svojom prispevku ... vitaj Robo Mrknutí

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,034,478 návštěv