Bierglassi s tebou je to těžký. Asi bys potřeboval k psanému textu ještě přiložit názorné ilustrace, protože s čistým textem máš problém pochopit obsah. Například tvoje dedukce:
Jak jsem vyrozuměl ... působí aerodynamické síly jen
při maximální rychlosti.
z tohoto
"Aerodynamiku" (letadla za letu) otevřená kabina mění určitě ... jenže Permon na videu myslím nechce ukázat maximálku Hurricanu, ale povedený sestřel.
ukazuje, že vůbec nechápeš, co ti ostatní píšou. Zachytíš jen stín myšlenky a hned něco napíšeš. V takovéhle "debatě" s tebou nebudu pokračovat.
Ještě jedno krátké video z nedělní akce BoB. Napadli mne dva mezci a podařilo se mi jednomu dostat na kobylku tak jsem mu chtěl rychle pustit žilou:-) Z první se nezařadilo z druhé mi provedl Klingonský warp úhybný manévr ale z třetí už jich pár do kožichu chytil. Pustil jsem jej páč úkol zněl vážně poškodit a další prosím. Pokud vím s jeho pokusem o návrat hrubě nesouhlasil kolega Fiks a poslal jej do Valhaly.
Salut
YouTube Video
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.