Viděli jste tu b-17ku padající do vody? Špatně se tomu ulamovaly křídla. Jak se čemu ulamujou křídla je přece daleko důležitější než nějaká optimalizace, obsah a hratelnost. Tohle na úžasnýho cloda nikdy nedosáhne.
Jestli by tedy nepomohlo víc serverů na full real...
Ale školy nemám, jsem rozumu mdlého a podzim svého života trávím pod dohledem statného ošetřovatele. Navíc to ani nemám nainstalováno. Nemám do toho co mluvit.
Před lety jsem hrál kampaně za němce nad berlínem a tam lítalo nepočítaně salamandrů.
I těch 300 lidí je víc, než kolik jich lítá online v clodu nebo rof.
Kdyz ono je takova sranda s Typhoonem (byt Mk.Ia) BnZ-ovat ty chudaky na standartnich bitvach, co letadlo zapovidaji kdyz dobre nekrouti...
Na druhou stranu, v Historickych potom takovi lidi rikaji ze stoupat je k nicemu, ze te akorat rozklove flak, a pak se divi proc padaj jak hrusky. Odpoved je nepritel v prevyseni v radech kilometru... A Typhoon v sesti to opravdu nezachrani, vsichni vime.
Víte... paradoxně si tu hru teď užívám - lítám "na myš" s vypnutou kabinou, mířím bomby tím ukazatelem, a šíííleně (a děsně sprostě) nadávám když můj dvojplošník "protočí" "Hezounrváč" do kterého si majitel "zakoupil" tolik bodů, že má posádku na max
Jojo, taky jsem vyzkoušel i ty Historické, a taky jsem si je užil - na joy a díky tomu že plácnu na letadlovku bez rozbití.
Jestli ono to právě nebude tovocogou, není to simulátor, je to HRA.
Jestli oni všichni ti Ilaři a Clodaři a Rofaři vlastně nepřešli přes nejakou hranici. Ve snaze mít co nejlepší simulátor nějak zapomněli taky tam dát nějakou tu hru.
No dobře, je to hra pro cca 30.000 dětí, co byly připojeny včera večer...
Ale pořád jsme se nedozvěděli, co je špatně na sedmi He-162 ve vzduchu?
to není špatně, ale nikdy se to nestalo, jednotka měla v jednu chvíli max počet letu schopných strojů 10, bojovat začala cca 2 týdny před koncem války, nedostatek všeho byl takový, že do bojových akcí vzlétalo max 3 stroje, ale často méně.
Lidé jsou různé, víme Alfíku? A proto si každý soudruh může vybrat podle svého. Já když vidím WT a to myšování, vůbec z toho nemám dojem řízení letadla. Je to nějaký takový virtuální 3D boj, který si za základ vzal nějakou epochu historie, ale ve mě to prostě nevytváří pocit řízení lítacího aparátu. Jako člověk, který studoval aerodynamiku, kinematiku, dynamiku a různé tyhle "iky" a který v tom vidí tu krásu fyzikálních zákonů a zvládnutí přírody mechanickým aparátem (a taky meze toho zvládnutí), prostě nemám citový vztah k Air Quake hrám. Ne že bych to ostatním bral, ať si každej vybere, když už je tu ta možnost. Ale mě prostě oslovuje ROF a CloD, kde je snaha to chápat včetně těch limitů pohybujícího se stroje. A řekl bych, že to tak vidí i většina ostatních, kteří preferují nedodělaný CloD před jinak hezkým WT.
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.