September 22 2025 14:23:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 1
petsild

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
War Thunder
saldy
Komu to píše tuhle hlášku, je prostě potížista. Pff

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
tomaspelej
606_Tempik napsal:

Když ti napíšu, že mi to hned hodilo "error-Sorry, we couldn't find that!", tak je to zase špatným přístupem Tempíka?

jak to víš??? Pravděpodobně jsi se nezaregistroval, nebo jsi nepotvrdil potvrzovací e-mail.

Koty
tomaspelej napsal:

olda maly napsal:
No, hlavně když nevázne komunikace na té správné úrovni, že? Úsměv

tady místní ogaři žádnou úroveň nemají......

Místní jsou většinou OLEGaři Mrknutí
Rien n'est parfait; c'est la vie!

313_Nevo
Gladiators.WT — first official international War Thunder tournament

tomaspelej
zkuste hledat info spíš tady: http://forum.wart...-4%D1%854/

313_Nevo
Uz tu dlho o WT nic nebolo, tak jeden fan movie, nech sa stale nehovori o CLODe Šklebící se

YouTube Video

Vilik
Viděli jste tu b-17ku padající do vody? Špatně se tomu ulamovaly křídla. Jak se čemu ulamujou křídla je přece daleko důležitější než nějaká optimalizace, obsah a hratelnost. Tohle na úžasnýho cloda nikdy nedosáhne.Šklebící se

WT_Horrido
Je to zmetek! Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

saldy
V jednom záběru jsem napočítal 7 Salamandrů, ale tady je to vlastně jedno. Jinak video pěkné.

WT_Horrido
A co je špatně na na sedmi He-162?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

radko1111
tá hra je pre deti Smutný takže je to v podstate jedno koľko je tam Salamandrou Smutný hlavne aby išli prémiové účty Mrknutí

Mriswith
No dobře, je to hra pro cca 30.000 dětí, co byly připojeny včera večer...
Ale pořád jsme se nedozvěděli, co je špatně na sedmi He-162 ve vzduchu?

Merten
Ono horší je,že z těch 30 000 je jen cca 300 lidí na full real battles.A pak ten zbytek 29 700 řve,že je to hra pro děcka.

Mriswith
Jestli by tedy nepomohlo víc serverů na full real... Šklebící se

Ale školy nemám, jsem rozumu mdlého a podzim svého života trávím pod dohledem statného ošetřovatele. Navíc to ani nemám nainstalováno. Nemám do toho co mluvit. Úsměv

Vilik
Před lety jsem hrál kampaně za němce nad berlínem a tam lítalo nepočítaně salamandrů.Šklebící se
I těch 300 lidí je víc, než kolik jich lítá online v clodu nebo rof.Šklebící se

313_Nevo
Jo jo, hry hraju len deti. Ale kdyz se deti hraji, nezlobi!

To dospelaci co lietaju CLOD, ROF, IL2, atd. tak ti zlobi furt, staci kuknut do vlakien okolo Šklebící se

Ja napr som tiez v tom pocte tych 29 700. Aspon zakial si nenazbieram skusenosti. Je to dobry trening. Potom prejdem na full real Mrknutí

Serza
Kdyz ono je takova sranda s Typhoonem (byt Mk.Ia) BnZ-ovat ty chudaky na standartnich bitvach, co letadlo zapovidaji kdyz dobre nekrouti...

Na druhou stranu, v Historickych potom takovi lidi rikaji ze stoupat je k nicemu, ze te akorat rozklove flak, a pak se divi proc padaj jak hrusky. Odpoved je nepritel v prevyseni v radech kilometru... A Typhoon v sesti to opravdu nezachrani, vsichni vime.

alfik
Víte... paradoxně si tu hru teď užívám - lítám "na myš" s vypnutou kabinou, mířím bomby tím ukazatelem, a šíííleně (a děsně sprostě) nadávám když můj dvojplošník "protočí" "Hezounrváč" do kterého si majitel "zakoupil" tolik bodů, že má posádku na max Šklebící se
Jojo, taky jsem vyzkoušel i ty Historické, a taky jsem si je užil - na joy a díky tomu že plácnu na letadlovku bez rozbití.
Jestli ono to právě nebude tovocogou, není to simulátor, je to HRA.
Jestli oni všichni ti Ilaři a Clodaři a Rofaři vlastně nepřešli přes nejakou hranici. Ve snaze mít co nejlepší simulátor nějak zapomněli taky tam dát nějakou tu hru.

saldy
Mriswith napsal:

No dobře, je to hra pro cca 30.000 dětí, co byly připojeny včera večer...
Ale pořád jsme se nedozvěděli, co je špatně na sedmi He-162 ve vzduchu?

to není špatně, ale nikdy se to nestalo, jednotka měla v jednu chvíli max počet letu schopných strojů 10, bojovat začala cca 2 týdny před koncem války, nedostatek všeho byl takový, že do bojových akcí vzlétalo max 3 stroje, ale často méně.

Rumcajs
Lidé jsou různé, víme Alfíku? A proto si každý soudruh může vybrat podle svého. Já když vidím WT a to myšování, vůbec z toho nemám dojem řízení letadla. Je to nějaký takový virtuální 3D boj, který si za základ vzal nějakou epochu historie, ale ve mě to prostě nevytváří pocit řízení lítacího aparátu. Jako člověk, který studoval aerodynamiku, kinematiku, dynamiku a různé tyhle "iky" a který v tom vidí tu krásu fyzikálních zákonů a zvládnutí přírody mechanickým aparátem (a taky meze toho zvládnutí), prostě nemám citový vztah k Air Quake hrám. Ne že bych to ostatním bral, ať si každej vybere, když už je tu ta možnost. Ale mě prostě oslovuje ROF a CloD, kde je snaha to chápat včetně těch limitů pohybujícího se stroje. A řekl bych, že to tak vidí i většina ostatních, kteří preferují nedodělaný CloD před jinak hezkým WT.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,084,758 návštěv