October 21 2025 09:50:31
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
4.10 patch
Hoper
Bárte, že tys zase nějak něco přehlíd v readme ? ;)
je to tam hezky popsané
i s tím, že na DF serveru to nenajdeš, pokud nebude....
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Novotny
Ah jo . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Tak jsem napsal dlouhou úvahu plnou otázek a zjištění. . . . . . . . .
Bohu žel mistr Hoper mi zakázal to publikovat. . . . . . . . . .
Důvod? . . . . . .
Nejste zde ještě dost vyzrálí a prý by to způsobylo obrovské škody a újmy na egu. . . . . . .
Dobrá. . . . . . .
Tedy jindy. . . . . .

Hoper
ještě abys tu filozofoval ty....
:))

ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Novotny
Je to démon! Zase se mne snaží uhranout! Nikdajs pachole. Úsměv)

WT_Horrido
Hoper už nerozezná ani japonské letadlo od raty, nebral bych na něj ohled Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Novotny
Hele že to od nás Japíků začli veleúspěšně kopírovat neznamená že to nejni náš stroj! Šklebící se

Tajpan
1stCL Novotny napsal:
Hele že to od nás Japíků začli veleúspěšně kopírovat neznamená že to nejni náš stroj! Šklebící se

čo nie je, môže byť. Mrknutí
kniha Bojové lietadlá tejto vojny
rok vydania 1944
Micubiši 00 - Zero
Stroj je celokovový a opancierovaný s motorom o výkona1350kW.
Je to kópia nemeckej stíhačky FW190.
pramene
KriegsFlugzeuge . 1942
Šklebící se

Hoper
WT_Horrido napsal:
Hoper už nerozezná ani japonské letadlo od raty, nebral bych na něj ohled :D

no no no no no no no nóóó.....
:P

ovarek.cz/hamster.gif

czs_scharck
..... všimněte si ... jak jsem tolerantní. Mrknutí
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Hoper
tak :)

ovarek.cz/hamster.gif

Bart Simpson
Pre Hoper:
1.) Pravdupovediac hej, nevenujem tomu príliš veľkú pozornosť pretože tomu moc nerozumiem, možno tak 30-40% zo všetkého (ja viem, tá moja angličtina je naozaj slabá) Šklebící se
2.) Pri kopírovaní z PC na externý disk to dajako zmizlo. Šklebící se
Skoro by som zabudol, vyskúšané aj "Jamato" (Battleship Generic), tiež na 3x. Cool
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)

doktorkop
Lynx23 napsal:
K 2s, z trochu jineho uhlu pohledu:

Nechci ted resit, zda jsou 2s opodstatnene, nebo ne. K tomu uz jsem se vyjadril. Jen jeste chci rici neco z praxe. IL2 je predevsim hra a i kdyz se vsichni budou snazit sebevic, nikdy to nebude ani z 50% stejne jako skutecne bojove letani. Takze je to pro nas letecke maniaky hlavne zabava.

Pokud nekdo leta offline a chce si letat s 2s aby to mel tezsi a realnejsi, proc ne. Urcite to pro nekoho bude zabavnejsi. Ale treba pro meho 12leteho synovce, ktery leta na normal, ale obcas si da nekonecne bomb aby se trefil to je trochu rana pod pas. Slibil jsem mu novy patch a ted mu ho nemuzu nainstalovat, pac to nejde vypnout, i kdyz jde vypnout kdejaka blbost.

Pokud ale letate online na nejakon serveru, moc prinos 2s nejsou, ba prave naopak. Temer kazdy den letam na jednom serveru, ale od te doby co vysla 4.10 bitevniceni online za nic nestoji. I kdyz je mise postavena na bitevnich ukolech, vetsina (daleko vice nez drive) si vleze do stihacek a tak 1-2 do vyskovych strategickych bombarderu. Takze i kdyz je v ukolu, ze se bude utocit na takticke cile. Zadní takticky bombarderi ani nevzletnou. Kdyz to zkusim sam, nepratelsti stihaci vidi slabsi cil a pri jejich poctu pomalu souperi o to kdo me sestreli a bude mit za me body. Pripadam si tak jako cerveny krocan s pouzitou vlozkou prilepenou na brichu oprostred smecky vlku. V 4.9 se online krasne letalo, bitevnici nosili bombicky na takticke cile a stihaci je jakz takz kryli pred nepratelskymi stihaci. No a ze se odhazovalo v 15m no boze, alespon to fungovalo jako ve skutecnosti. Ted je to pouze o tom si nekoho sestrelit a ne o tom splnit ukol mise, navic na tom serveru nefunguje odpocitavani znicenych pozemnich cilu, takze i kdyz neco trefite, hura nic se nestane.
A ja se ptam, toto ma byt posun k realite? (recnicka otazka)

Asi většině pilotů nestojí za námahu trmácet se na DF serveru s bombou X kilometrů,tam se dokázat trefit a vrátit se pokud možno vcelku domů.To všechno za předpokladu,že si na něm nesmlne kdejaký stíhač a že je teď obtížnější se trefit.
No a to všechno pro mizerných 25 bodů(nebo 50 za těžký tank?)
Je to pořád jen hra a k té patří(kór on-line),že se hráči chtějí navzájem měřit,kdo je lepší

saldy
škoda hloupích zadních střelců, místo aby přesměrovávali střelbu na nejbližší letoun, pálej dál i na ten co už se odpoutal od útoku a ten co pálí je nepokrytej, pokud útočej 2 najednou je to velmi nepříjemný
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Hoper
jen tak na "okraj" k účinnosti bomb:

Ušetřeny nezůstaly ani torpédoborce. Maikaze zůstal stát na hladině poté, co byl poškozen blízkým zásahem a musel být odvlečen torpédoborcem Nagatsuki zpět do Shortlandu. Otřesy dalších výbuchů zastavily stroje Shirayuki, vlajkové lodi kontraadmirála Hashimota, který neprodleně přešel na palubu torpédoborce Kawakaze.

jakže to vypadá "u nás" ? :))

ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
a ještě ke Kurtisovu přání - také si budu přát o něco reálnější osud zajatých US boys v Pacifuku ;)

Během bitvy u Midway vzal Makigumo na svoji palubu posádku SBD-3 Dauntless 6-S-5 (BuNo 03224) od VS-6 z USS Enterprise, kterému došlo palivo poblíž japonského svazu. Pilot podporučík (Ens.) Frank Woodrow O'Flaherty a radista/střelec Bruno P. Gaido byli 15. června popraveni utopením: Posádka Makigumo je přivázala k barelu naplněnému vodou a hodila do moře.

Upravil/a Hoper dne 09-01-2011 17:26

ovarek.cz/hamster.gif

606_Temp
Problém "Transfering Mission"
Dnes jsem šel prvně ošmatlat 4.10 na online a tenhle problém mě potkal hned 3x během večera. Prostě letím a pa blik okno s načítáním "nové mise" Letadlo podle zvuku letí dál a pak většinou narazí do země. Čekám a můžu dát jen quit. Mezitím slyším zvuky ze hry.
Dělo se to na AH a myslel jsem, že pomůže změnit server. Ale dělalo to i na Spit vs 109-4.10.
Někde jsem už zaznamenal, že se to někomu stává. Podařilo se to nějak vyřešit?
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Farky
Transfering Mission jsem měl na AH včera 4x. Myslím že za to nemůže patch 4.10, stávalo se to i dřív poměrně běžně. Moje zkušenost je, že to je nejčastěji právě na "holubech", ale to může být náhoda.

Když už sem píšu - nová fičúrka "náhodný rozptyl raket" je občas pěkně frustrující. Zatím jsem měl "rozhozené" rakety tak v 50% letů, což je docela maso.

606_hayes
no ked lietam tak lietam jedine na spit vs bf109s-4.10 server a len asi raz ma to koplo aj to ma to vykoplo koli pingu. nalietal som tam od noveho roka respektive nieco po vianociach doteraz priblizne tak 10-15 hodin.
mam cistu instalaciu sturm 4.07+4.071+4.08+4.09+4.10. bez modov bez nicoho.

http://606.klikej.org/news.php
606_Alllite
606_Tempik napsal:
Problém "Transfering Mission"
Dnes jsem šel prvně ošmatlat 4.10 na online a tenhle problém mě potkal hned 3x během večera. Prostě letím a pa blik okno s načítáním "nové mise" Letadlo podle zvuku letí dál a pak většinou narazí do země. Čekám a můžu dát jen quit. Mezitím slyším zvuky ze hry.
Dělo se to na AH a myslel jsem, že pomůže změnit server. Ale dělalo to i na Spit vs 109-4.10.
Někde jsem už zaznamenal, že se to někomu stává. Podařilo se to nějak vyřešit?

Transfering mission za to můžou ovladače na grafiku ,kdysi se mi to taky stávalo , vyzkoušej jiné a doufej Úsměv
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.

Hoper
Farky napsal:
Transfering Mission jsem měl na AH včera 4x. Myslím že za to nemůže patch 4.10, stávalo se to i dřív poměrně běžně. Moje zkušenost je, že to je nejčastěji právě na "holubech", ale to může být náhoda.

Když už sem píšu - nová fičúrka "náhodný rozptyl raket" je občas pěkně frustrující. Zatím jsem měl "rozhozené" rakety tak v 50% letů, což je docela maso.

americké nebo ruské ?

ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,323,146 návštěv