4.10 patch
|
Hoper |
Přidané 07-01-2011 14:29
|

Fusioner

Příspěvek: 12131
Založený: 29.09.05
|
Bárte, že tys zase nějak něco přehlíd v readme ? ;)
je to tam hezky popsané
i s tím, že na DF serveru to nenajdeš, pokud nebude....
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 07-01-2011 14:42
|

Diskutující

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Ah jo . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Tak jsem napsal dlouhou úvahu plnou otázek a zjištění. . . . . . . . .
Bohu žel mistr Hoper mi zakázal to publikovat. . . . . . . . . .
Důvod? . . . . . .
Nejste zde ještě dost vyzrálí a prý by to způsobylo obrovské škody a újmy na egu. . . . . . .
Dobrá. . . . . . .
Tedy jindy. . . . . . |
|
|
|
Hoper |
Přidané 07-01-2011 14:48
|

Fusioner

|
ještě abys tu filozofoval ty....
:))

|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 07-01-2011 14:51
|

Diskutující

|
Je to démon! Zase se mne snaží uhranout! Nikdajs pachole. ) |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 07-01-2011 14:56
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Hoper už nerozezná ani japonské letadlo od raty, nebral bych na něj ohled
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 07-01-2011 15:03
|

Diskutující

|
Hele že to od nás Japíků začli veleúspěšně kopírovat neznamená že to nejni náš stroj!  |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 07-01-2011 16:04
|

Diskutující

Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
1stCL Novotny napsal:
Hele že to od nás Japíků začli veleúspěšně kopírovat neznamená že to nejni náš stroj! 
čo nie je, môže byť. 
kniha Bojové lietadlá tejto vojny
rok vydania 1944
Micubiši 00 - Zero
Stroj je celokovový a opancierovaný s motorom o výkona1350kW.
Je to kópia nemeckej stíhačky FW190.
pramene
KriegsFlugzeuge . 1942
 |
|
|
|
Hoper |
Přidané 07-01-2011 16:53
|

Fusioner

|
WT_Horrido napsal:
Hoper už nerozezná ani japonské letadlo od raty, nebral bych na něj ohled :D
no no no no no no no nóóó.....
:P

|
|
|
|
czs_scharck |
Přidané 07-01-2011 17:10
|

Uživatel

Příspěvek: 1307
Založený: 05.12.06
|
..... všimněte si ... jak jsem tolerantní.
CSL/I_Scharck <iíi=< 59
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 07-01-2011 17:12
|

Fusioner

|
tak :)

|
|
|
|
Bart Simpson |
Přidané 07-01-2011 18:54
|

Uživatel

Příspěvek: 530
Založený: 23.07.10
|
Pre Hoper:
1.) Pravdupovediac hej, nevenujem tomu príliš veľkú pozornosť pretože tomu moc nerozumiem, možno tak 30-40% zo všetkého (ja viem, tá moja angličtina je naozaj slabá) 
2.) Pri kopírovaní z PC na externý disk to dajako zmizlo. 
Skoro by som zabudol, vyskúšané aj "Jamato" (Battleship Generic), tiež na 3x.
" Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - ( J.J. Cale)
|
|
|
|
doktorkop |
Přidané 08-01-2011 21:41
|

Uživatel

Příspěvek: 732
Založený: 30.09.05
|
Lynx23 napsal:
K 2s, z trochu jineho uhlu pohledu:
Nechci ted resit, zda jsou 2s opodstatnene, nebo ne. K tomu uz jsem se vyjadril. Jen jeste chci rici neco z praxe. IL2 je predevsim hra a i kdyz se vsichni budou snazit sebevic, nikdy to nebude ani z 50% stejne jako skutecne bojove letani. Takze je to pro nas letecke maniaky hlavne zabava.
Pokud nekdo leta offline a chce si letat s 2s aby to mel tezsi a realnejsi, proc ne. Urcite to pro nekoho bude zabavnejsi. Ale treba pro meho 12leteho synovce, ktery leta na normal, ale obcas si da nekonecne bomb aby se trefil to je trochu rana pod pas. Slibil jsem mu novy patch a ted mu ho nemuzu nainstalovat, pac to nejde vypnout, i kdyz jde vypnout kdejaka blbost.
Pokud ale letate online na nejakon serveru, moc prinos 2s nejsou, ba prave naopak. Temer kazdy den letam na jednom serveru, ale od te doby co vysla 4.10 bitevniceni online za nic nestoji. I kdyz je mise postavena na bitevnich ukolech, vetsina (daleko vice nez drive) si vleze do stihacek a tak 1-2 do vyskovych strategickych bombarderu. Takze i kdyz je v ukolu, ze se bude utocit na takticke cile. Zadní takticky bombarderi ani nevzletnou. Kdyz to zkusim sam, nepratelsti stihaci vidi slabsi cil a pri jejich poctu pomalu souperi o to kdo me sestreli a bude mit za me body. Pripadam si tak jako cerveny krocan s pouzitou vlozkou prilepenou na brichu oprostred smecky vlku. V 4.9 se online krasne letalo, bitevnici nosili bombicky na takticke cile a stihaci je jakz takz kryli pred nepratelskymi stihaci. No a ze se odhazovalo v 15m no boze, alespon to fungovalo jako ve skutecnosti. Ted je to pouze o tom si nekoho sestrelit a ne o tom splnit ukol mise, navic na tom serveru nefunguje odpocitavani znicenych pozemnich cilu, takze i kdyz neco trefite, hura nic se nestane.
A ja se ptam, toto ma byt posun k realite? (recnicka otazka)
Asi většině pilotů nestojí za námahu trmácet se na DF serveru s bombou X kilometrů,tam se dokázat trefit a vrátit se pokud možno vcelku domů.To všechno za předpokladu,že si na něm nesmlne kdejaký stíhač a že je teď obtížnější se trefit.
No a to všechno pro mizerných 25 bodů(nebo 50 za těžký tank?)
Je to pořád jen hra a k té patří(kór on-line),že se hráči chtějí navzájem měřit,kdo je lepší |
|
|
|
saldy |
Přidané 09-01-2011 15:47
|

Diskutující

Příspěvek: 3715
Založený: 29.01.09
|
škoda hloupích zadních střelců, místo aby přesměrovávali střelbu na nejbližší letoun, pálej dál i na ten co už se odpoutal od útoku a ten co pálí je nepokrytej, pokud útočej 2 najednou je to velmi nepříjemný
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 09-01-2011 16:39
|

Fusioner

|
jen tak na "okraj" k účinnosti bomb:
Ušetřeny nezůstaly ani torpédoborce. Maikaze zůstal stát na hladině poté, co byl poškozen blízkým zásahem a musel být odvlečen torpédoborcem Nagatsuki zpět do Shortlandu. Otřesy dalších výbuchů zastavily stroje Shirayuki, vlajkové lodi kontraadmirála Hashimota, který neprodleně přešel na palubu torpédoborce Kawakaze.
jakže to vypadá "u nás" ? :))

|
|
|
|
Hoper |
Přidané 09-01-2011 17:26
|

Fusioner

|
a ještě ke Kurtisovu přání - také si budu přát o něco reálnější osud zajatých US boys v Pacifuku ;)
Během bitvy u Midway vzal Makigumo na svoji palubu posádku SBD-3 Dauntless 6-S-5 (BuNo 03224) od VS-6 z USS Enterprise, kterému došlo palivo poblíž japonského svazu. Pilot podporučík (Ens.) Frank Woodrow O'Flaherty a radista/střelec Bruno P. Gaido byli 15. června popraveni utopením: Posádka Makigumo je přivázala k barelu naplněnému vodou a hodila do moře.
Upravil/a Hoper dne 09-01-2011 17:26

|
|
|
|
606_Temp |
Přidané 09-01-2011 21:19
|

Stařešina

Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
Problém "Transfering Mission"
Dnes jsem šel prvně ošmatlat 4.10 na online a tenhle problém mě potkal hned 3x během večera. Prostě letím a pa blik okno s načítáním "nové mise" Letadlo podle zvuku letí dál a pak většinou narazí do země. Čekám a můžu dát jen quit. Mezitím slyším zvuky ze hry.
Dělo se to na AH a myslel jsem, že pomůže změnit server. Ale dělalo to i na Spit vs 109-4.10.
Někde jsem už zaznamenal, že se to někomu stává. Podařilo se to nějak vyřešit?
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
Farky |
Přidané 09-01-2011 22:21
|

Uživatel

Příspěvek: 631
Založený: 04.04.08
|
Transfering Mission jsem měl na AH včera 4x. Myslím že za to nemůže patch 4.10, stávalo se to i dřív poměrně běžně. Moje zkušenost je, že to je nejčastěji právě na "holubech", ale to může být náhoda.
Když už sem píšu - nová fičúrka "náhodný rozptyl raket" je občas pěkně frustrující. Zatím jsem měl "rozhozené" rakety tak v 50% letů, což je docela maso. |
|
|
|
606_hayes |
Přidané 10-01-2011 00:17
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 417
Založený: 18.09.06
|
no ked lietam tak lietam jedine na spit vs bf109s-4.10 server a len asi raz ma to koplo aj to ma to vykoplo koli pingu. nalietal som tam od noveho roka respektive nieco po vianociach doteraz priblizne tak 10-15 hodin.
mam cistu instalaciu sturm 4.07+4.071+4.08+4.09+4.10. bez modov bez nicoho. |
|
|
|
606_Alllite |
Přidané 10-01-2011 07:18
|

Uživatel

Příspěvek: 589
Založený: 17.02.10
|
606_Tempik napsal:
Problém "Transfering Mission"
Dnes jsem šel prvně ošmatlat 4.10 na online a tenhle problém mě potkal hned 3x během večera. Prostě letím a pa blik okno s načítáním "nové mise" Letadlo podle zvuku letí dál a pak většinou narazí do země. Čekám a můžu dát jen quit. Mezitím slyším zvuky ze hry.
Dělo se to na AH a myslel jsem, že pomůže změnit server. Ale dělalo to i na Spit vs 109-4.10.
Někde jsem už zaznamenal, že se to někomu stává. Podařilo se to nějak vyřešit?
Transfering mission za to můžou ovladače na grafiku ,kdysi se mi to taky stávalo , vyzkoušej jiné a doufej
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 10-01-2011 08:37
|

Fusioner

|
Farky napsal:
Transfering Mission jsem měl na AH včera 4x. Myslím že za to nemůže patch 4.10, stávalo se to i dřív poměrně běžně. Moje zkušenost je, že to je nejčastěji právě na "holubech", ale to může být náhoda.
Když už sem píšu - nová fičúrka "náhodný rozptyl raket" je občas pěkně frustrující. Zatím jsem měl "rozhozené" rakety tak v 50% letů, což je docela maso.
americké nebo ruské ?

|
|
|