Superpack C6, Ultrapack...a další...
|
WT_Horrido |
Přidané 09-12-2009 11:29
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Balthasar, pokud vím, letěl na Frickovi bez zpevňovacích pásků a křídlo se utrhlo jako následek vibrací. To Werk Numero je správně?
Tuto "nízkou strukturální pevnost lehkého stihacího letounu" odstranilo zpevnění nejprve vně a posléze uvnitř konstrukce. A příčina byla v samonosné konstrukci výškovky u eFka (Emil měl vzpěry) a napojení ocasní části. Mnoho německých pilotů rozhodně o život nepřišlo...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 09-12-2009 11:38
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
A ešte niečo pre fair-play z druhej strany.
uvidel ma ,ako zatáčam za ním, a tak vykopl kormidlo do smeru zatáčania a preklzol mi dole. Po pritiahnutí prešiel môj stroj skoro do pádu, ale podarilo sa mi to strhnút za ním a vypálit krátku dávku. potom mi ale znova zmizol zo zameriavača. ten nemecký pilot musel velmi dobre vedieť , ako so svoju 109-tku ovládať - Nikdy som nevidel iného pilota točit takto zatáčky, že som si myslel že sa mu kedykolvek ulomia krídla.
Ty ale zostali na mieste a on stále predo mnou utekal. Bol to pekelný tanec, ako som sa ho snažil dostať do zameriavača.
Dvakrát sa mi podarilo vystreliť , ale minul som. Potom on vystrelil dávku po mojom chvoste.Začal som prudko klučkovať a to zaberalo.S každým vybratím zatáčky som sa dostával viac za jeho zadok. On tiež zatáčal , čo to jeho mašina zniesla a všimol som si , že sloty na nábežnej hrane krídla mal vysunuté, takže už sa musel blížiť k pádovej rýchlosti.To bolo vidieť tiež na krídilekách.
Najprv jedno začalo "plácat" volne nahoru a dole, a potom i druhé a najednou jedna polovina krídla začala hrozne vibrovať a propadat sa.
Sandy Lane 15.9.1940 Spit MkI verzus Bf109E.
(pilotovi bf109E sa podarilo odpútať a zmiznút)
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 09-12-2009 12:04
|
Diskutující
|
Kukulo napsal:
Tajpan napsal:
History + 0.5 (pridané nové lietadlá s novým DM a FM) = UP
Nespravna rovnica...
Toto v HSFX nie je:
Bf-109E-4_BoB Battle of Britain Era.
Bf-109F-2,RL Performance
Bf-109F-4, 1.32 ATA
Bf-109G-2, 1.32 ATA
Bf-109G-6, 1.32 ATA
Bf-109G-6 Late 1.42 ATA
Bf-109G-6/AS RL Performance
Bf-109G-14, RL Performance
FW-190 A-4 1.42 ATA
FW-190 A-5, 1.42 ATA
FW-190 A-5, 1.58 ATA
FW-190 A-6, RL Performance
FW-190 A-8, 1.65 ATA
FW-190 A-9, 1.65 ATA
FW-190 D-9 RL Performance (1944)
FW-190 D-9Late RL Perf/nce)
Hurricane Mk.Ia BoB, 1939 Battle of Britain Era
P-36,Mohawk III, 1939 Battle of France Era
Spitfire MK.IX, 1943
Spitfire MK.Vb 12Lbs, 1941
Spitfire MK.Vb 16Lbs(CW)
Spitfire L.F. Mk.Vb 18Lbs
Spitfire L.F MK.Vb 18Lbs(CW)
Spitfire MK.Vc 16Lbs, 1941
Tajpan napsal:
2.v History 4.1 máš model lietadla z UP1.8 od Kwiatka.
Zeby konecne vyhovel jeden z jeho FM?
1.správna rovnica
History - 1
nové lietadla hades/kwiatek - 0.5
UP = 1+0.5
2. alebo že odporcovia modov a zmien DM a FM sa budú musieť vyrovnať s dalším modom. |
|
|
|
Anonymní uživatel |
Přidané 09-12-2009 12:29
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 201
Založený: 05.09.09
|
Nooo, to by mohlo byt s tou rovnicou (ale nevieme aka cast HSFX je v UP). Myslim vsak ze UP aj s patchom bude sirsi ako 1+0.5 (napr. dalsie mapy).
2) odporcom modov to bude jedno, bo modpacky nelietaju. Odporcom zmien FM/DM to tiez bude jedno, bo pokial sa nesaha na origo FM/DM, tak niet ani odporcov zmien FM/DM (ci akych odporcov zmien FM/DM si myslel). A v pripade Bf-109B ide o uplne novy mod, ktory nemeni FM/DM origo masin. Ci je jeho FM spravne namodelavane, tot otazka (ale je tu predpoklad ze Kwiatekovi sa to kolkotolko podarilo, inak by to asi v HSFX nebolo).
Upravil/a Anonymní uživatel dne 09-12-2009 12:30
|
|
|
|
czs_scharck |
Přidané 09-12-2009 13:55
|
Uživatel
Příspěvek: 1307
Založený: 05.12.06
|
BP_Tyrl napsal:
CZS_Scharck napsal:
Mohlo by to pak dostpět k situaci, že se vykrystalizují "barevné" packy, každý si bude preferovat ten "svůj", bude chodit na servery "své barvy" ale nebude proti komu lítat . . .
Jsem netušil, že budu někdy s CZS_Scharckem souhlasit,....
Stará láska nerezaví . . .
A kam ty máš namíříno s BP serverem ?
Mám takový pocit, že se svým "BP SM mod packem" na bázi AAA UI jste někde na jeho souběžné koleji, není ale slepá ?
Jelikož jsem nedávno u vás potkal kouřící FW-190-tky (otevíratelná kabina), tak se u vás lítá i na History, tím pádem asi i na UP . . . "vy jste se ještě nevyhranil, Jakoubku."
Upravil/a czs_scharck dne 09-12-2009 14:53
CSL/I_Scharck <iíi=< 59
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 09-12-2009 15:35
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
CZS_Scharck napsal:
A kam ty máš namíříno s BP serverem ?
Mám takový pocit, že se svým "BP SM mod packem" na bázi AAA UI jste někde na jeho souběžné koleji, není ale slepá ?
Jelikož jsem nedávno u vás potkal kouřící FW-190-tky (otevíratelná kabina), tak se u vás lítá i na History, tím pádem asi i na UP . . . "vy jste se ještě nevyhranil, Jakoubku."
BP_Server běží na Olegovo originál dedikáči. A to z jednoho prostého důvodu. Pokud to železo má sloužit ještě ke komerčním účelům, bohatě stačí chaos, který tam dokáže čas od času napáchat aplikace vytvořená odborníky. Tudíž náš server guru prohlásil, že tam žádný amatérský aplikace nepustí.
Vzhledem k tomu, že běžíme na Originál Olegově dedikáči, nebudou u nás fungovat žádná nově vytvářená letadal, pojízdné mašinky a podobné záležitosti, dokud to Daidalos Team nezahrne do Původní aplikace.
Proto jsou jakékoli aplikace s gigabajtama nových map, letadel a neodladěných vychytávek zbytečné.
BP_SM_pack je kompilací toho nejvydařenějšího, co se za stávajících podmínek dalo použít z AAA. Primárně byl vytvořen proto, aby na serveru mohl létat co největší výběr bombardérů plus Olegovo AI stíhačky. Vše ostatní je kulturní nadstavba a úlitba SM nadšencům.
Taktéž slouží k tomu, aby pravidelní návštěvníci našeho serveru měli co nejvyrovnanější podmínky pro vzájemná klání a nemuseli bádat co si kde stáhnout a použít.
Kouřící kokpity: Verze 1 BP_SM packu používala buttons z SAS. Ve verzi dvě již používáme vlastní buttons, tudíž by uživatelé dvojky již neměli kouřit. Takže pokud na serveru někdo kouří má to dvě možné příčiny. Používá SM od jiného výrobce. Používá starou verzi BP_SM. Pro některé lidi je nepřekonatelným problémem cokoli nového stáhnout a nainstalovat, dokud mu to staré dle jeho mínění v pohodě slouží. Problémy okolí tyto lidi většinou nezajímají. |
|
|
|
czs_scharck |
Přidané 09-12-2009 15:56
|
Uživatel
|
Takže ofiko éra a mapy + váš pack s kokpitama do některých AI . . .
A ti, co tam nedávno startovali ve vzduchu nad letištěm, měli tedy nějakou předělanou mapu z History nebo UP ?
CSL/I_Scharck <iíi=< 59
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 09-12-2009 16:04
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
CZS_Scharck napsal:
Takže ofiko éra a mapy + váš pack s kokpitama do některých AI . . .
A ti, co tam nedávno startovali ve vzduchu nad letištěm, měli tedy nějakou předělanou mapu z History nebo UP ?
Přesně tak. Zvuky, grafika + všechna AI éra.
Už jsem přemýšlel, že by neměl být problém vytvořit si vlastní crt=xy, který by na server pouště lidi jenom s originál šturmem, nebo BP_SM packem, ale vzhledem k tomu, že k nám chodí z 90% prověřená klientela mi přijde to zbytečné. Už takhle to mají nováčci těžké. Přijdou dvakrát kejchnou a už sviští někam, kde mají ikonky a odstraněný kokpit.
Upravil/a BP_Tyrl dne 09-12-2009 16:05
|
|
|
|
Anonymní uživatel |
Přidané 09-12-2009 16:05
|
Rozkoukaný
|
Ano. Pripajal som sa s HSFX a v istych mapach nebolo sahane len na textury ale aj na nazvime to "vyskovy profil". Cim ma videli na tom istom letisku o par dlhych metrov vyssie, zatial co ja som sedel v mojom Moranovi na zemi. Naopak ine stroje "narodene" na letisku boli pre mna "ponorene" do terenu. Dufal som v napravu v 4.1, ale neviem neviem... Tie mapy bola posledna kvapka co odradila pajlotov okolo mna od HSFX V4.0
Ci sa to dostalo aj do UP netusim.
Upravil/a Anonymní uživatel dne 09-12-2009 16:11
|
|
|
|
Adler |
Přidané 09-12-2009 21:31
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 274
Založený: 29.10.05
|
BP_Tyrl napsal:Původně byly nástroje na modování uvolněny jen s podmínkou, že se nikdo do DM a FM nebude hrabat.
Originalnych FM a DM sa nikto v UP ani HSFX nedotkol, pokial je mi zname a ani nikto neplanuje nic take robit. Nove FM a DM maju len lietadla s novymi buttonikmi, ale to ti asi len uslo v tejto siahodlhej diskusii a preto ta opravujem, aby nevznikol zase zbytocny diletantsky flejm. |
|
|
|
606_tweester |
Přidané 09-12-2009 23:04
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 107
Založený: 10.12.07
|
Prosim muze mi nekdo rict proc nemuzu rozjet UP1.8?kdyz ho nainstaluju(na verzi 4.09) na plochu se mi sice hodi zastupce ale vubec se to nenainstaluje.V adresari IL zadne soubory nepribydou a ten zastupce na plose spustit nejde.Uz fakt nevim..:-(zkousel jsem stahnou UP i odjinud ale dela to porad to samy:-( |
|
|
|
Adler |
Přidané 10-12-2009 01:21
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 274
Založený: 29.10.05
|
V 606-ke mas minimalne 4 kolegov, ktori 100% lietaju na UP1.8 a funguje im to. Tak odporucam kontaktovat ich a urcite ti radi pomozu cez TS. |
|
|
|
czs_scharck |
Přidané 10-12-2009 07:38
|
Uživatel
|
StG77_HaDeS
Wait few days. There will be a patxh for UP 1.8 that will solve all the problems plus the ability to switch to HSFX 4.1 if you want to. So wiat few days and you'll be fine
S!
So this means that I don't need to install HSFX 4.1? There will be a patch that contains HSFX 4.1 I will be able to install over UP 1.8?
Today will be out for testing within our team. So this weekend we will beging the uploading to the various servers. So either this Sunday or Monday at most. There will be also many more "goodies"
S!
http://il2ultrapa...006.0.html
Zdá se, že je to na dobré cestě . . . 1 hlavní "alternativní cesta" vedle oficiální verze hry.
CSL/I_Scharck <iíi=< 59
|
|
|
|
311_Tank |
Přidané 10-12-2009 07:58
|
Uživatel
Příspěvek: 1021
Založený: 01.04.08
|
1 Hlavni alternativni cesta je IMHO HSFX 4.1. BTW dobry je se podivat do known bugs od UP 1.8 co vsechno stacil hades zkurvit na HSFX 4.0 kdyz to predelaval na Ultru
Vubec ten clovek se svim prustupem jak 'ojebal' modarskou komunitu ve me nevzbuzuje zadne sympatie |
|
|
|
czs_scharck |
Přidané 10-12-2009 08:10
|
Uživatel
|
Zase tak moc dobře "přečtenýho" ho nemám ale jestli bude HSFX uvnitř UP a bude možnost si přepnutím zvolit jedno nebo druhé, tak nikdo o nic nepřijde.
Pro mne je sympatické, že to bude "v jednom", na jedné instalaci Ila a na jednom místě budou moci lidi připomínkovat a namítat cokoliv, co se jim nelíbí.
V tomhle to beru jako +.
CSL/I_Scharck <iíi=< 59
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 11-12-2009 10:58
|
Diskutující
|
311_Tank napsal:
1 Hlavni alternativni cesta je IMHO HSFX 4.1. BTW dobry je se podivat do known bugs od UP 1.8 co vsechno stacil hades zkurvit na HSFX 4.0 kdyz to predelaval na Ultru
Vubec ten clovek se svim prustupem jak 'ojebal' modarskou komunitu ve me nevzbuzuje zadne sympatie
opak je podla mna pravdou.
Chybou bolo že Hades/kwiatek si za základ novej UP zobrali HSFX.
V tej starej UP (1.4-1.7) neboli také chyby ako je teraz.
a HSFX nebadám nejaký záujem ich opraviť, i ked podla mna práve tam
začínajú fušovať i do Olegových strojov.
i ked podla mna to nebol úmysel.
Ale, kto vie?
UP zatial podla mna opravil dve lietadlá, ktoré ale boli v IL2-1946
AI stroje, a mali velký bug už od Olega.
V History je ich už 6, a tie boli lietatelné (a bez problémové) i v Il2-1946.
A teraz sú v History 4.0, i v History 4.1 i UP1.8.
Dúfam že to do vydania nového UP-patchu stihnú opraviť. |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 11-12-2009 11:01
|
Diskutující
|
606_tweester napsal:
Prosim muze mi nekdo rict proc nemuzu rozjet UP1.8?kdyz ho nainstaluju(na verzi 4.09) na plochu se mi sice hodi zastupce ale vubec se to nenainstaluje.V adresari IL zadne soubory nepribydou a ten zastupce na plose spustit nejde.Uz fakt nevim..:-(zkousel jsem stahnou UP i odjinud ale dela to porad to samy:-(
stiahnut UP z torrentu a inštalovať na čistú 4.09Final.
žiadne zlahčovania : typu odinštalujem AAA a vymažem Mods zložku,
nepostačujú.
overené. |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 11-12-2009 11:18
|
Diskutující
|
Adler napsal:
BP_Tyrl napsal:Původně byly nástroje na modování uvolněny jen s podmínkou, že se nikdo do DM a FM nebude hrabat.
Originalnych FM a DM sa nikto v UP ani HSFX nedotkol, pokial je mi zname a ani nikto neplanuje nic take robit. Nove FM a DM maju len lietadla s novymi buttonikmi, ale to ti asi len uslo v tejto siahodlhej diskusii a preto ta opravujem, aby nevznikol zase zbytocny diletantsky flejm.
výnimkou, sú dva stroje, v ktoré sú v Il2-1946 nelietatelné.
A možno to prevzal z AAA (UI 1.2) , neviem, nesledujem už AAA.
A takzvaným úpravám Kwiateka a Hadesa:
planeset UP - zjednodušene
SpitVb1941
SpitVb1941-12lbs
SpitVb1941-16lbs
SpitVb1941-18lbs
1.to je OLEGOV stroj bez Zmien FM a DM, s 16lbs motorom
2.Spit -ala Kwiatek s motorom 12lbs - slabší výkon v nízskych výškach
3.Spit ala kwiatek s motorom 16lbs, rovnaký ako OLEGov , úpravený podla kwiatkových dát.
4.Spit ala s motorom 18lbs , lepší ako Olegov v nízskych výškach
UP rozdelenie podla motor Merlin45 - 12lbs, Merlin50 -16lbs, Merlin55 -18lbs.
to isté platí aj pre BF a FW190.
Olegove stroje zostávajú, len sa pridávajú hades a kwiatek variácie.
K nazvom, nazval ich tak ako ich nazval.
je tam dost chýb: napr Fw109A7 sturm , bol v UP1.7 správne March 1944, teraz tam je Február 1944.
F51 - v UP to verzia 1944, v skutočnosti to má byť 1948.
takže je na mapotvorcoch či budú dávať v UP Olegove stroje alebo UP-zmeny (vlastne sú to nové stroje s vlastným FM a DM , len s velmi podobným názvom).
kauza Kwiatekovej Raty: neviem, neviem, bezkomentára. zatial. |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 11-12-2009 11:23
|
Diskutující
|
Kukulo napsal:
Ano. Pripajal som sa s HSFX a v istych mapach nebolo sahane len na textury ale aj na nazvime to "vyskovy profil". Cim ma videli na tom istom letisku o par dlhych metrov vyssie, zatial co ja som sedel v mojom Moranovi na zemi. Naopak ine stroje "narodene" na letisku boli pre mna "ponorene" do terenu. Dufal som v napravu v 4.1, ale neviem neviem... Tie mapy bola posledna kvapka co odradila pajlotov okolo mna od HSFX V4.0
Ci sa to dostalo aj do UP netusim.
dúfam, že sa ta nedotknem ale takéto "veci" sa diali už v prvej verzii
AAA 1.0, ked sa predávali nové lietadlá, kokpity, textúry okrem tých čo boli overené z AAA.
alebo si inštaloval History na nie zrovna čistú verziu 4.09Final.
myslím že i na SVk fore je/bol uverejnený môj track z výškového he111. |
|
|
|
Anonymní uživatel |
Přidané 11-12-2009 11:55
|
Rozkoukaný
|
Bola chyba ze Hades a spol. stavali na HSFX. Vobec nemali dostat strukturu SFS od HSFX (jasne ze to bolo nieco za nieco). UP mal zostat vo svojej povodnej strukturalnej podobe. Ale to je stale dookola. Ak by sa to nebolo stalo (ze UP parazituje na HSFX) asi by to cele nesmerovalo k avizovanemu jednotnemu packu.
K prispevku vyssie, nema sa ma co dotknut. O chybach map v predoslych modpakoch viem. Samozrejme HSFX som hodil na cistu 4.09 Problem sa objavil pausalne u vsetkych uzivatelov HSFX co sme v tom istom polete leteli tu istu mapu + problem pravdaze registrovali aj majitelia inych modpackov, resp. aj ti co pouzivali cistu 4.09 Da sa predpokladat ze to preslo do UP, treba to vsak overit.
Upravil/a Anonymní uživatel dne 11-12-2009 11:55
|
|
|