November 14 2024 07:31:52
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
SPECIÁLKA - VIVE LA FRANCE
Lekk
Miroo..ale je dost volných latadel...co mají jeden motor..nechceš to zkusit?

Foker
Zarezervuj pre JG1 2xBF109E/B
predbezne I/JG1_Foker + I/JG1_Ivan thx.

GC3_Kane
vedle Chroustíka bych poprosil :sm18:

http://3iap.org/forum/news.php
Mungo
Ak je volny (vyzera to tak), tak by som vzal toho posledneho stihacieho Emila

Lekk
312_strycekFido napsal:
posledniho welouse prosim zarezervovat pro 310_OTU_westika, pokud mozno jako moje dvojka, thx

Zklamu tě fido...vaše operační rozkazy vám přisuzují hooodně moc samostatnosti...pochybuju že poletíte spolu. Jste evac pod palbou Šklebící se

Lekk
Takže zařazeni poslední rezervace a uvolněny era, která nebyla jmenovitě obsazena..takže ted je stav tento:
Volné stroje:
2x hurri IIb

Glad69
Jednoho Hurra, thx.

http://www.cockneyrejects.net
3BAP_Plooskie
Hoper napsal:
3BAP_Plooskie napsal:
...
Jsem netušil, že jsi takový přiznivec motorových člunů :lol: ... ty už jsi jako Cassius, ten zase jezdí s TB-3kou po zemi, místo aby s ní lítal .. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Kde jinde bych si mohl zalétat v "Zeru" nad Evropou Mrknutí

néé - to jsi mě nepochopil, já nezpochybňuju naši sdílenou lásku k Zerům v jakekoliv podobě ! Já jsem reagoval na to, jak jsi psal, že se ta Rufina při větší rychlosti než X km/h zalamuje přes čumák ...
Snažil jsem se ti taktně naznačit, že se s ní dá i odstartovat, tzn. s ní nemusíš jezdit větší rychlostí než X po hladině ... Šklebící se

3BAP_Plooskie
BTW: ještě jsi se nevyjádřil k těm skinům ... Mrknutí

312_strycekFido
VGR_Lekk napsal:
312_strycekFido napsal:
posledniho welouse prosim zarezervovat pro 310_OTU_westika, pokud mozno jako moje dvojka, thx

Zklamu tě fido...vaše operační rozkazy vám přisuzují hooodně moc samostatnosti...pochybuju že poletíte spolu. Jste evac pod palbou Šklebící se

no co se da delat, ta samostatnost me moc nevadi, ale ta palba :no:
www.312raf.com

Lekk
Hehe..a za co myslíš že se dávají metály?...Šklebící se..jedině za odvahu pod palbouŠklebící se

BTW: Takže stav..jeden volný Hurri .
Upravil/a Lekk dne 03-07-2006 15:34

Miroo
Na jeden motor lietam len v Stuke, inac minimalne dva.:no:

Lekk
A propo Modří..kdo bude váš velitel strany?...zítřek je poslední den pro jmenování do funkce.!! Jinak neobdržíte své rozkazyŠklebící se

1stCL_Jamamoto
VGR_Lekk napsal:
A propo Modří..kdo bude váš velitel strany?...zítřek je poslední den pro jmenování do funkce.!! Jinak neobdržíte své rozkazyŠklebící se

Jelikož nejsou naši vyšší důstojníci k zastižení, tak to zatím vezmu já...minimálně do doby, než náš štáb vystřízliví a určí velitele operace řádným způsobem.:jamamoto:
Upravil/a 1stCL_Jamamoto dne 03-07-2006 18:21

Hoper
3BAP_Plooskie napsal:
néé - to jsi mě nepochopil, já nezpochybňuju naši sdílenou lásku k Zerům v jakekoliv podobě ! Já jsem reagoval na to, jak jsi psal, že se ta Rufina při větší rychlosti než X km/h zalamuje přes čumák ...
Snažil jsem se ti taktně naznačit, že se s ní dá i odstartovat, tzn. s ní nemusíš jezdit větší rychlostí než X po hladině ... Šklebící se

jo táák Šklebící se

3BAP_Plooskie napsal:
BTW: ještě jsi se nevyjádřil k těm skinům ... Mrknutí

ale vyjádřil, psal jsem PM

3BAP_Plooskie
Hoper napsal:
ale vyjádřil, psal jsem PM

... :sm19: ... viz. PM

3BAP_Plooskie
1stCL_Jamamoto napsal:
Jelikož nejsou naši vyšší důstojníci k zastižení, tak to zatím vezmu já...minimálně do doby, než náš štáb vystřízliví a určí velitele operace řádným způsobem.:jamamoto:

... hele Jami, já jsem myslel, že na image ožralů mají copyright sovětské letky, no tomto fóru konkrétně 3.IAP/BAP ??!! :sm41: :sm42:
... tak bacha ... Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Lekk
Takže vzhledem k malému počtu náhradníků..a ještě navíc do bombrů je roaster orzšířen o jeden stroj nad puvodní limit. Toto je konečný stav pro Blue..Red mají ještě jednoho Hurriho volného a možnost rozšířit bombry o jeden stroj. Díky za zájem a náhradníci za Blue..pls. čtěte info.
Upravil/a Lekk dne 04-07-2006 02:12

Lekk
Tak bohužel vlivem technických problémů (ztráta dat) se termín předání operačních rozkazů posouvá na zítra 5.7.2006 do 21:00...moc se omlouvám..ale PC je swině...a centrum mail zvlášť! Naštvaný

Mamutak
VGR_Lekk napsal:
BTW: Takže stav..jeden volný Hurri .

A tak ja si ho vezmu, jestli je teda jeste volnyÚsměv

www.czechlions.cz
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

35,965,574 návštěv