Souhlas falkon. Já se tady musel přemáhat, poklonkovat a prosit ty dva "magory", aby mě teda milostivě vzali do tý jejich přiblblý skupiny létajících hypochondrů a teďka jako z toho všeho sejde jo!
falkon napsal:
"Vyletel orol
prsalo zmokol
prechladol - ZDOCHOL."
Tak isto asi aj tato akcia :-\
WinteR, prosim ta, ked nabuduce budes zase nieco organizovat (specialku / coopku / akro / cokolvek ine...), bud dobredu informuj, ze to nemyslis uplne vazne, resp. ze si to predstavujes ako Hurvinek valku, alebo sa do toho naozaj pusti zodpovedne, aby to malo uroven.
Dakujem.
:tdown:
No Omlouvám se že jsem se teto akci zatím aktivně nevěnoval,proto prosím abyste navrhli datum a čas kdy by vám tato acke vyhovovala
ECL_Piscot napsal:
...Je vypsana akrobacka a je absolutne jedno,jak to kdo pojme,si myslim!!!:tup:
proč akrobačka (nebo spíše - proč právě akrobačka) je vůči speciálce něco méně ? Na speciálce by sis tohle také "dovolil" říct ?
Pokud Winter napíše - hele, pudem si zablbnout ve skupinách a pak si řeknem, kdo blbnul nejlíp/nejvíc, pak to beru.
Jenže Winter napsal cosi úplně jiného (zkus se juknout na název vlákna )
Až postupem času to mírně "zlehčoval".
Jenže i nyní stále není jasné, co vlastně chce dělat. A jak.
ECL_Piscot napsal:
...Je vypsana akrobacka a je absolutne jedno,jak to kdo pojme,si myslim!!!:tup:
proč akrobačka (nebo spíše - proč právě akrobačka) je vůči speciálce něco méně ? Na speciálce by sis tohle také "dovolil" říct ?
Pokud Winter napíše - hele, pudem si zablbnout ve skupinách a pak si řeknem, kdo blbnul nejlíp/nejvíc, pak to beru.
Jenže Winter napsal cosi úplně jiného (zkus se juknout na název vlákna )
Až postupem času to mírně "zlehčoval".
Jenže i nyní stále není jasné, co vlastně chce dělat. A jak.
Wintere, víš to alespoň ty sám ?
Samozdřejmně že vím a kdybys ses obtěžoval a přečetl si info tak to víš taky
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.