CW_boZZda napsal:
Jestli si tohle čte někdo kdo hledá radu, tak tady je. neposlouchejte ostatní. Oni vám úmyslně mlží pravdu, aby nebyli sami v tom srabu, ve kterém jsou po jejich zakoupení.
Jo. A taky si nekupujte nic s ForceFeedbackem. Ten totiž chválej pouze ti, co za klacek vyhodili zbytečně moc peněz a teď chtěj ostatní přesvědčit, že to mělo smysl
Každej přece ví, že vibrace jsou nechtěným efektem snad všeho, kromě pomůcek pro dámy
1stCL_Fucida napsal:
Když jsou turbulence a máš tu smůlu, že máš Force Feedback, tak tě to pěkně vyklepe .
Časem poznáš, že vyhození Sidewindera byla největší chyba tvého života a budeš trávit dlouhé noci pláčem, beznadějí a trudomyslností
No ale jen do chvíle než zjistí, že jeho mouchy na X52, které právě objevil jsou maličkosti oproti jiným joyům.
Rozhodně nekupovat a ani nebrat jako dárek LOGITECH, GENIUS a jim podobné.
Brát a kupovat Saitek, CH, Microsoft
Jestli si tohle čte někdo kdo hledá radu, tak tady je. neposlouchejte ostatní. Oni vám úmyslně mlží pravdu, aby nebyli sami v tom srabu, ve kterém jsou po jejich zakoupení.
A kampa se ti ztratil Thrustmaster??? HOTAS do dvou tisíc, s více než slušným joyem, volba FF nebo ne. Sice má plynovku méně vybavenou než X52, ale joy je o mnoho lepší.
WT_Peci napsal:
A kampa se ti ztratil Thrustmaster??? HOTAS do dvou tisíc, s více než slušným joyem, volba FF nebo ne. Sice má plynovku méně vybavenou než X52, ale joy je o mnoho lepší.
Tohle potvrzuju. Mám doma jak MSFF2 tak i Thrustmaster Top Gun Afterburner FF. Po chvilce štelování jsou si hodně co do kvality ovládání a pocitu z lítání podobní. Doporučuju. Saitek je druhá kategorie. Zkusil jsem u Jimika ten X52 Pro - nebojaksetojmenuje, sám jsem měl i nějakou dobu ten Cyborg 3D Force a musím konstatovat že nikdy víc.
To bych Jirko ohledně X52 odporoval.Měl jsem všechny uvedené joe a co se týká efektů je MSFF opravdu nejlepší(jestli to má souvislost s win nevím).
Saitek X52 je opravdu vybaveným joyem ,ale někdo kdo přejde z FF je tak první týden až 14 dní totálně rozhozen z vůle kterou má joy bez FF, proto vypadá na jedno vyzkoušení tak divnej.
Thrustmaster není špatnej ovšem patentovaná FF odezva je jiná než u microsoftu takže se chová prostě jinak(hlavně se při hře ktrá nepodporuje FF efekty nevrací do středu,je zvadlej kdežto MSFF ano)
Momentálně je nejlepší kombinace plynovka Saitek,joy MSFF 2,pedály saitek nebo CH Pro USB.
Ať se na mě nezlobí ti co mají produkty CH,ale abych lítal na joy tvaru co má F16,F15 šturmovika -to teda nechci navíc běží stále na gameportu ne?
Ps: Stejně všichni za 2 roky skončíme u toho nového joe microsoftu pro Xbox.
Upravil/a Rufu dne 18-07-2007 08:55
WT_Peci napsal:
Tohle potvrzuju. Mám doma jak MSFF2 tak i Thrustmaster Top Gun Afterburner FF. Po chvilce štelování jsou si hodně co do kvality ovládání a pocitu z lítání podobní. Doporučuju. Saitek je druhá kategorie. Zkusil jsem u Jimika ten X52 Pro - nebojaksetojmenuje, sám jsem měl i nějakou dobu ten Cyborg 3D Force a musím konstatovat že nikdy víc.
Také si přidám subjektiní názor ...
Pod tlapou mi prošel:
Thrustmaster Top Gun Afterburner (odlétaná asi hodina)
Thrustmaster Top Gun Afterburner FF ((odlétaná asi hodina)
Saitek Cyborg 3D (ještě se mi do ma válí) (odlétáno nespočet hodin)
Saitek Cyborg EVO s FF (odlétáno nespočet hodin, joy stále funkční, používá jej bratr)
Saitek X52 Pro (momentálně zapojený v mém compu, odlétáno několik hodin)
Thrustmaster Top Gun Afterburner s FF a bez FF
Původně jsem tento joy chtěl, ale pak z toho sešlo. Dříve se mi velmi líbil (design, ergonomie), ale vzhledem k nynějšímu stavu, ani nelituji, že jsem si jej kdysi nekoupil. Vím o jednom Thrustmaster Top Gun Afterburner FF, ve kterém to zavrčelo, zasmrdělo, zakouřilo se z něho a bylo po něm. Navíc po záruce. Tím netvrdím, že to dělá každý tohoto druhu, jen vím, že se tak stalo.
Saitek Cyborg 3D FF
To je kapitola sama pro sebe. Ale měl jsem pocit, že jsem držel knipl. Mohutnost páky mi vyhovovala( EVO je proti tomu taková nicka) Ovládaní letounu Cyborgem 3D je ale horror. Kdo měl tu čest, tak ví proč.
Saitek Cyborg EVO FF
Koupil jsem si jej po 3D. První dojem nic moc. Takové malé nic v ruce. Špatně se mi držel, protože jsem si zvyknul na veliké rozměry 3Dčka. Po nějakém čase jsem si zvyknul a co se týká ovládání, tak se mi to líbilo. Dal jsem jej stranou, protože jsem chtěl plynovou páku, jinak bych si jej ponechal.
Saitek X52 Pro
První nezvyk byl, že se joy se mnou "nepere" a je nějaký "lehký". Celkově ale vzato, láska na první dotek Mám k němu nějaké výhrady, ale jsem s ním spokojený. Zatím Thrustmaster Top Gun Afterburner má výhodu proti Saiteku X52 Pro jen v tom, že je levnější a dělá se i s FF. Osobně mi ale přijde z hlediska ergonomie X52 Pro lepší než Thrustmaster Top Gun Afterburner. Ale je to jen můj, subjektivní názor.
1stCL_Bumik napsal:
...
Ja mit v prde...eh, proste tam USB port, tak klidne litam na SVYM klacku! [img]http://sirmi.ic.cz/smajl/43.gif[/img] is not a valid Image.
A to je slovo do pranice! Pánové konstruktéři, pete a ostatní...můžete Bumíkovi nějak pomoci?
Nejlepší joy je Genius F-23. Já jsem s Ilem na něm začínal. Vlastně to byly první 3 joye v mé virt. kariéře.
Hrozně se mi líbilo, jak je tvrdej, a když popraskali pružinky, tak jsem je nahradil gumičkou z kondomu. To pak byla paráda. U toho třetího jsem si tutu úpravu udělal hned jak jsem ho koupil, ani sem nečekal až prasknou pérka.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.