Abych to uvedl na správnou míru.606_Elite-Force vzlétl a přistál v Hurri na 100%.Zabloudil totiž dálece mimo mapu a já ho navigoval zpět.Když mu to chcíplo,po tak dlouhé navigačce nebylo divu,byl naštěstí nad "coastem"tedy pobřežím....Koukal jsem na něho z exteru ( nebudu komentovat externí pohled ve speciálce ) a myslim,že jsem zahlédl ruku Sochy Svobody...fakt hustej kufr.
Takže....Lekku,navigoval jsi ho dobře,anglicky....ehm,ale on to nebyl ON :cry:
Proto ti jednou odpověděl "kdyť já točim jak jsi mi řekl"ale ty ses díval na jiné letadlo.... :rol:
No muj spitf nikdo nesestřelil i když se mne snažily dvě bf dlouho dostoupávat.Při přistaní jsem uth podvozek mapu jsme ale projely CR_Petras mně radil a velmy dobře jak bf setřastdikyyyy.
s tim palivem jsme to ve spitfech pekne proely.Přistaval sem bez paliva a befkam sem ustoupaval kdyz na mne svitil červenej ukazatel o stavu paliva no ale sem rad že jsem tuhle specialku moh letet vděčím za to Mamutovy takže diky mamute
AH_Vinky napsal:
No muj spitf nikdo nesestřelil i když se mne snažily dvě bf dlouho dostoupávat.Při přistaní jsem uth podvozek mapu jsme ale projely CR_Petras mně radil a velmy dobře jak bf setřastdikyyyy.
s tim palivem jsme to ve spitfech pekne proely.Přistaval sem bez paliva a befkam sem ustoupaval kdyz na mne svitil červenej ukazatel o stavu paliva no ale sem rad že jsem tuhle specialku moh letet vděčím za to Mamutovy takže diky mamute
No kdyby to tak nelagovalo a lip se to pripravilo mohlo to byt lepsi.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.