January 19 2026 22:07:42
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Pe-2 Peshka - 28.4.2006 v obchodech v EU
312_Karl
nic se nastavovat znova nemusi. Udelal jsem si zalohu vedle do adresare a na puvodni jsem placnul Peshku, ovladani i nastaveni grafiky zustalo nezmeneno.

www.312raf.com
Drevokocur
takže moment, hypoteticky předpokládejme, že jsem si z krámu donesl Pešku a doma na kompu mám už asi desetkrát zkopírovaný IL2 - instaloval jsem ho cca před dvěma roky a od té doby ho neustále přetahuju po nových instalacích XP (i opice občas padají ze stromů) a po instalacích větších a větších hdd.

Musím mít novou instalaci IL2+AEP+PF + patche, nebo mohu nějak v registrech hodnoty vytvořit ?

Dle lazyho návodu snad ne, ale nějak mi není jasné jaké hodnoty do klíčů nastavit.

Nemůže někdo udělat export dat v podobě *.reg souboru (po čisté komplet instalaci 4.04) z registrů ?

http://traumazero.euweb.cz/fotogalerie/
313_OTU_oblak
jamamoto - poněvadž jsem ho nemě nainstalovaného ale nakopírovaného tak jsem ho musel nainstalovat. takže mám na disku dva šturmy - 4.04 a 4.05 Úsměv))) ještě musím nějak najít způsob jak dostat nastavení z jednoho do druhého....někde tam bude controls, ale neměl jsem na to čas bo jsem musel utíkat do práce. pokud ho máš nainstalovaného tak nebudeš muset nastavovat nic Úsměv

// edit - viz ten link na forum 312 co povoluje registraci. kua a ja preinstalovaval Smutný
Upravil/a 313_OTU_oblak dne 29-04-2006 21:45

Joe Hallenbeck
Takže jsu v prd..i Šklebící se
313_FlyBoy
RY-C

GC3_Messik
já to vyřešil jen tím, že jsem nainstalil Forgoten battles a pak sem do stejného adresáře mrsknul tu mojí 100 let starou nainstalovanou verzi Ila a přepsal všechno.
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
313_OTU_oblak
messiku, ty hlavo ušatá, to jsi to sem nemohl postnout dříve?bych si ušetřil půlhodiny práce a hromadu stresu mé přítelkyně jestli stihne být včas v práci Úsměv

Jirka
Pro dokonalé odvšivení toho Ubi zázraku do podoby normálního patche 4.05 je potřeba ještě smáznout následující svinstvo:

SHELL_DEFAULT_HTML <DIR>
Fenetre.bmp
fenetrepop.bmp
ubi.lnk
RegistrationReminder.exe
Flexnet Activation Device Installer.dll
SpMU.lnk
unins000.dat
unins000.exe
il2fb.exe
il2.exe

Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Hoper
jak na to koukám, až se mi dostane do ruky 4.05, nebudu ho mít uložený co by add-on, ale další část Hopers packu - patche...
Vogone, bezva, dík Úsměv

Jirka
Ještě takový malý postřeh z našeho včerejšího lítání 4.05 coopů na HL. Během doby, co jsem čekal až se se všichni 4.05 šťastlivci naklikají ke mě do slotů, jsem byl několikrát dotázán piloty z různých končin světa jak jsem dokázal , že mi to jede. Nejprve jsem nechápal o co jim jde. Až později, když jsem to probral s kamárádem z 310tky nám z toho vyšlo, že ty il2fb.exe a il2.exe dodávané s tím stahovatelným patchem asi nebudou pro HL stravitelné a jako jedinná možnost nápravy je vrátit si tam ty původní. Zároveň se hodně píše o tom, že se ty exáče chovají jako spyware !!! Což nemůžu oveřit, protože už jsem je smazal. Tak možná bacha na ně. To se zase někomu něco povedlo. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Ucho
Pak ještě v registrech smáznout celej klíč BOONTY + exe je v Program files/Common files. To jsem smazal taky, ale asi to bez těch novejch IL aILb exe, samo už nic nedělá...

mkubani
Komplet navod na odstranenie BoontBoxu:

http://www.simhq....4;t=004614

Funguje vyborne.
Upravil/a mkubani dne 30-04-2006 10:40

Jirka
Stejně je to NĚCO !!! Tak já si to legálně koupím a oni mi za to udělají v Ilovi a vůbec v počítači takový bordel.

Svrab a neštovice na vás, holomci jedni !!!

Jirka
mkubani napsal:
Komplet navod na odstranenie BoontBoxu:

http://www.simhq....4;t=004614

Funguje vyborne.

Bezva thread. V podstatě jsme si to už napsali celeé po našem, ale ještě jsem tam našel něco k existenci oněch dvou tajemných souborů.

1. Open Windows Explorer
2. Go to your IL-2 directory ("C:\Program Files\Ubi Soft\IL-2 Sturmovik Forgotten Battles\" by default)
3. Locate two files named "file.1" and "file.2"
4. Select both files and hit Ctrl-X on your keyboard
5. Browse to the "\Missions\Single\RU\Pe-2" sub-folder under your il-2 root.
6. Hit Ctrl-V. The two files will now be moved to the proper folder.
7. Rename "file.1" to "Pe-2_1.mis" (without the quotes)
8. Rename "file.2" to "Pe-2_2.mis" (without the quotes)
9. Enjoy the add-on!

Tajpan
hmm, som zvedavý , ako to bude vyzerať ked prídu tie dalšie dva addony.
Asi sa to bude znovu celé odznova naištalovať, celý IL2 plus Pe2, a znova urobiť dalšie úpravy v registroch.
Asi sa vrátime do doby 8-bitových počítačov , ked skoro nik nemal originálnu hru vo svojom PC.Mrknutí
Nech žije UBI-soft!!!:sm29:

Ucho
Co ste čekali, když se vzdali používání Starforce, že nechaj uživatelské soukromí napokoji? Dle mě, je to naopak ještě moc podezřele snadný....:-)

Hoper
rád bych věděl, kdo za tyhle opičárny může
UBi hlasitě "nadává" na SF, ale v jimi distribuovaném addonu pošlou další zhovadilost ...
a já myslel, že Kocourkov je jen u nás v ČR...

rudidlo
By mě zajímalo, kdy tam začnou cpát rootkity Smutný

http://silicon-remarks.blogspot.com
Hoper
uvažuju, že zůstanu na 4.04 ...
(než z toho oficiálně vyhodí ten balast Pff)

paorel
To jsou věci. Že je ten addon placený, s tím problém nemám (i když si myslím, že kdyby byli vydali jako placený 4.03, bralo by to s pochopením víc lidí než takhle). Co se týká distribuce, tak zrovna nadšený nejsem, protože buďto budu muset čekat, až to někdo začne u nás prodávat na CD anebo někomu dát peníze a poprosit, aby mi to stáhl (nemohly by v tom případě nastat nějaké problémy s instalací ?). No ale jestli opravdu k jednomu bombardéru, s kterým toho stejně moc nenalítám, přidali ještě nějaké svinstvo, tak musím říct - a to jsem jeden z nejslušnějších paorlů - že na ně budu pěkně nasranej.

Jirka
Nebuď labuť Hopere, přece se nenecháš vytočit hloupým nápadem nějakého šíleného obchodníka v Ubi. Ty nový letadla jsou fakt bezvadný.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,114,199 návštěv