No já jsem si zatím předobjednal VPC FLNKR Grip a VPC VMAX Prime Throttle. K tomu konzoli pod plynovku. Základnu Virpil mám T50-CM1 - tu úplně první, co se už ani neprodává. Peněženka trochu zaplakala, ale srdce zaplesá.
No to budeš mít super...
Kurňa co myslíte. Vyvine Virpil, nebo někdo jiný, "jednopákovou" plynovku?
Pro mě je plynovka pro ovládání dvou motorů k ničemu. Tudíž zbytečné peníze navíc....
A potom je ještě dost populární omni throttle, což je joystick předělaný na plynovku, přičemž se dá z páky odstranit pružina a polohu bude držet jenom třecí kroužek. A taky se dá zamknout podélnou osu. https://flightsim...-throttle/
Páku na nastavení vrtule, bohatosti směsi a turbodmychadla si může(š) dodělat i sám.
Jestli lítáš F16, má WW "smysl". Jestli ne, tak jsou za jednopáku vyhozený peníze, protože až se budeš jednou chtít proletět s něčím, co má dva motory, bude ti druhá páka chybět.
Nicméně, nic ti nebrání nakoupit si tolik plynovek, kolik chceš a pro každé konkrétní letadlo odpovídající páku jako např.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.