* chcete-li si vyzkoušet Tomcat, máte do 29.12. možnost
🍾🍾 Happy Holidays!! The F-14 is having a FREE WEEKEND until the 29th on Steam and standalone versions of DCS! Jump in and give the big cat a try while the sale is still on! 🍾
Mohu se zeptat? Po poslední aktualizaci mi zmizely z editoru misí přídavné nádrže pro Tomcata. Máte to taky tak? Nebo je chyba jen na mé straně přijímače? BTW v editoru mám prázdné kolonky u zbraní (v seznamu vybavení pozemních základen, nebo letadových lodí) tam, kde byly různé typy výzbroje...
Nene Magote, já myslím seznam zbraní dostupných na letadlovce, nebo letišti. Viz obrázek. Prostě mi tam zmizela část seznamu dostupných přídavných nádrží. Nejen nádrží! Mám prázdné kolonky i v seznamech dalších zbraní ve stejné nabídce dostupných zásob pro objekty. Bohužel tam kde jsou ty prázdné řádky, tak tam byly i přídavné nádrže pro Tomcat. Ano jsou tam sice 300gal nádrže, ale ty nejsou pro létatelnou F-14 (předpokládám že jen pro AI F-14A), jelikož i když jsou na letadlovce dostupné, tak je nejde pod létatelného Tomcata podvěsit.
jde to (v betě)
-- postimage server selhal --
Ty prázdný místa jsou podezdřelé, zřejmě nastala chyba v matrixu. Radši si udělej novou čistou instalaci DCS.
Upravil/a magot dne 05-01-2020 15:32
Hmm tak nekde je neco spatne. Udelal jsem kompletni reinstal pres noc a, vcetne smazani instalacni slozky a chyba je porad stejna....
EDIT:
Problém nalezen. Po updatu je asi něco někde rozhozené v původním souboru, protože když přidám další letadlovku, tak nová letadlovka má vše v pořádku. Nechce se mi zase všechno osazovat znova, neexistuje neco jako sablona v editoru misi? Ze bych si "Task force" ulozil jako sablonu a pak ji jen dle potreby vyvolal a umistil do mapy?
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 06-01-2020 12:19
Hmm tak nekde je neco spatne. Udelal jsem kompletni reinstal pres noc a, vcetne smazani instalacni slozky a chyba je porad stejna....
EDIT:
Problém nalezen. Po updatu je asi něco někde rozhozené v původním souboru, protože když přidám další letadlovku, tak nová letadlovka má vše v pořádku. Nechce se mi zase všechno osazovat znova, neexistuje neco jako sablona v editoru misi? Ze bych si "Task force" ulozil jako sablonu a pak ji jen dle potreby vyvolal a umistil do mapy?
Vytvoření šablony je poměrně jednoduché. Několik poznámek:
1. uživatelem vytvořené šablony se ukládají do %USERPROFILE%\Saved Games\DCS\StaticTemplate
2. letadla a vrtulníky nastavené pro klienty/hráče se mi do šablony uloží jako AI (netuším zda je to záměr nebo chyba); buďto si tedy klienty nastavit až při tvoření nové mise nebo je upravit na klient/hráč
3. šablonu lze použít pouze pro mapu, pod kterou byla vytvořena
tady je návod jak dát tři mouchy jednou ranou:
[img]https://aviationhumor.net/wp-content/uploads/2018/10/Adeli-F-14.jpg[/img] is not a valid Image.
Adeli: A few days after the war started, it was probably around 9PM we spotted some aircraft that are comming toward the Kharg Island
Masbough: Ground said they didn’t see anything and told me to enter the zone until they’d see them. First I thought it was one plane. When we got near, I realised it was 3 aircraft flying very close to each other.
Adeli: So we started accelerating toward them and getting close to their flight path. So if we have to fire a missile we need to be as close as possible to their flight path. And finally the radar station replied: We don’t have anything in the area, if you have them, just shoot them down.
Masbough: As soon as we found they were a flight of 3, our plane’s priority system chose the plane ahead as number one. Naturally the middle on was 2 and the one in the rear was 3.
Adeli: We continued towards the range that was an optimal range for the missile to be fired. We were above 20000ft and they were flying really low even though it was night, they were probably at around 2000ft.
Masbough: I told Adeli if we were going to shoot, we’d better hit the one in the middle. As they were flying close to each other, the blast might damage the other two as well. As soon the missile detached, the count down started on the screen. When it reached zero, I had nothing on the screen. I didn’t think we’d be able to hit all three of them, but we had.
Adeli: By the time our missile hit the target, it was just reaching the Kharg Island. We just saw a splash, and went back to our normal pattern. The next day we found out, they have found parts from 3 different aircraft at the crash site.
* co v nejbližší budoucnosti Heatblur chystá pro Kocoura:
• The launch of the Forrestal
• The launch of AIM-54 improvements and TWS-A
• The launch of crew-position overhauls
• Launch of JESTER LANTIRN
• ..a few other more minor bits and bobs
* více info později
* během Q1 začnou informovat o F-14A
A FUNCTION LEVEL COMMONALITY ANALYSIS OF THE F-4/F-14 NFO POSITIONS (1976)
velmi detailní analýza F-14 avioniky a dalších systémů. Obsahuje ale spoustu dalších interních dokumentů USN. Některé další se taktéž týkají F-14 a F-4.
zde zdarma ke stáhnutí (dokument začíná na straně 80 - pokud si stáhnete PDF) https://books.goo...mp;f=false
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.