Patch 4.03 - vaše první dojmy
|
XXX_Dazz |
Přidané 12-02-2006 10:59
|

Uživatel

Příspěvek: 1411
Založený: 29.09.05
|
Nevím jestli jsem se správně díval, ale nepřibyla ani jedna mapa a byly slibované alespoň dvě :cry: :cry: :cry: |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 12-02-2006 11:11
|

Diskutující

Příspěvek: 2447
|
3IAP_Dazz napsal:
Nevím jestli jsem se správně díval, ale nepřibyla ani jedna mapa a byly slibované alespoň dvě :cry: :cry: :cry: kde? |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 12-02-2006 12:06
|

Fusioner

Příspěvek: 15148
|
Dazzi, budou v dalším patchi. Zřejmě Burma, Slovensko a možná Norsko.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
falkon |
Přidané 12-02-2006 12:18
|

Uživatel

Příspěvek: 1478
|
313_cibule napsal:
Dazzi, budou v dalším patchi. Zřejmě Burma, Slovensko a možná Norsko.
A to mas prosim ta zkade, take "zarucene informacie" ??? 
Pokial viem, tak na Slovensku sa stale pracuje, staci pozriet na forum Letky13. A ze by to stihli do dalsieho patchu (tusim Pe-2 add-on, ktory ma ze vraj vyjst do konca februara) to na 99,99% nestihnu... |
|
|
|
Liptow |
Přidané 12-02-2006 12:32
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 207
Založený: 02.10.05
|
Ako prve bude hotove Norsko. Barma neviem, a nasa mapa tiez neviem kedy :sm6: ale ked bude, nebudete chciet letiet inu :sm17:
Upravil/a Liptow dne 12-02-2006 12:32
|
|
|
|
Noram |
Přidané 12-02-2006 12:36
|

Uživatel

Příspěvek: 591
Založený: 30.09.05
|
Liptow napsal:
Ako prve bude hotove Norsko. Barma neviem, a nasa mapa tiez neviem kedy :sm6: ale ked bude, nebudete chciet letiet inu :sm17:
jenom doufám ze vase slovenska mapa nebude trpet syndromem generic NE Europe mapy |
|
|
|
310_Ikar |
Přidané 12-02-2006 15:22
|

Uživatel

Příspěvek: 537
Založený: 05.10.05
|
Tak zatim me udelala radost pouze desynchronizace kulometu.
Jinak z rusaku jsem zkousel detailne meho oblibeneho Lagga ktery uz v tuto chvili neni muj oblibeny. Pres vsechny narky modrych ze je premodelovanej (pritom schopny strelec ho sejme kratce a bez problemu) to bylo uz v 4.2 letadlo nic moc. proti nemcum nestacilo vykonove a dokonce ani v obratnosti nebylo neprekonatelne. Kdo umel se 109 tak ten nebyl k setreseni. V 4.3 je to letadlo jeste horsi nez bylo, takze uz se nemusi na nekterych DS omezovat pocty techto kamenu. Jeste by si mohli modri vyfnukat nemoznost instalace 23tky (ktera v realu byla vzacna) a je to pro ne paradni souper . Pujde jim sundavat na jednu kulicku, klidne se budou producirovat pred nim a kdykoliv ho bez sebemensich problemu ukrouti i nezkuseny pilot.
U rannejsich rusaku jsme meli vyhodu ze jsme mohli alespon diky obratnosti uhybat najezdum 109tek a obcas neco trefit. Tato JEDINA prednost s 4.3 prave 109 pada. Jak psal Gryzlov tezko muze verit (i soudny modry bojovnik) ze 109 by tohle snesla!!! Udelal by to jednou a podruhe by se ve vzduchu rozpadl.
Nadruhou stranu i tak jsem potesen, nebot pro nemce na vychodni fronte to bude mnohonasobne vic ponizujici kdyz budou padat po bojich s temito (pro ne ) vysnenymi souperi 
Mno, naucili jsme se nakopavat hrabeci zadecky s pastikama v 4.2 verim ze se to naucime i se sutrama v 4.3 
S!
PS: pocitam ze diky desynchru zacnou byt asi stroje s temito zbranemi omezovane   pac je to mazec vypnout 109 po ctvrtvterinove davce a foka po pulvterinove a na to se mooooc tesim!!! |
|
|
|
1stCL_BlueL |
Přidané 12-02-2006 15:32
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 320
|
ikare ty musis rejpat vid? )))
chapu to jako nadsazsku ale jak nekdo povida ze by se befko melo rozpadnout(ale to kazdy letadlo), vam nevadi ze se jakum netrha potah? PS: pocitam ze diky desynchru zacnou byt asi stroje s temito zbranemi omezovane pac je to mazec vypnout 109 po ctvrtvterinove davce a foka po pulvterinove a na to se mooooc tesim!!!
aspon bude duvod stahnut ucinnost .50:sm2:
Upravil/a 1stCL_BlueL dne 12-02-2006 15:32
|
|
|
|
310_Ikar |
Přidané 12-02-2006 15:45
|

Uživatel

|
1stCL_BlueL napsal:
ikare ty musis rejpat vid?  )))
chapu to jako nadsazsku ale jak nekdo povida ze by se befko melo rozpadnout(ale to kazdy letadlo), vam nevadi ze se jakum netrha potah? PS: pocitam ze diky desynchru zacnou byt asi stroje s temito zbranemi omezovane pac je to mazec vypnout 109 po ctvrtvterinove davce a foka po pulvterinove a na to se mooooc tesim!!!
aspon bude duvod stahnut ucinnost .50:sm2:
jsem rad ze to beres jako nadsazku (ta omezeni ), alena druhou stranu ted uz opravdu neni duvod ....
netvrdim ze Jak je v poradku, taky je dost mizernej, ale vyresit problem ze Lagg je lepsi nez spatnej Jak tim ze zmrsim Lagga??:no:
ke 109 kdyz jsem s ni lital ve 4.2 citil jsem se naprosto bezpecne nevim co na ni bylo spatne??? kazdopadne letadlo s nejlepsi akceleraci ktere se ted udrzi za ratou (nadsazuj (ale ne moc )) je jaksi.... Nadruhou stranu ted to asi budou boje tuhe pac nemci na vychode se nebudou bat se spustit a trochu si zatocit 
edit: k tomu rypani, meli by jste brat trochu ohledy i na nazory druhe strany ale to je spis na hospodu
Upravil/a 310_Ikar dne 12-02-2006 15:46
|
|
|
|
1stCL_BlueL |
Přidané 12-02-2006 16:01
|

Rozkoukaný

|
tak pokud laggu tech X kg chybelo nevidim duvod proc by je mit nemel mit, za dalsi podle vseho co jsem o laggu cet tak by to mel bejt takovej ruskej hurr (o neco rychlesi teda), co se tykaBf, 109F az G2/G6+- na maly rychlosti by mely umet tocit solidne ale na vyssi v by mely tuhnout, a relativne snadno by tam mely jit pretahnout (to plati pro vsechny Bf109F-K)
a co se me osobne tyka ja z messerschmitu uznavam jen 262 a
jinak preferuji Fw |
|
|
|
Gambac10 |
Přidané 12-02-2006 16:33
|

Nováček

Příspěvek: 63
|
Mam takovy pocit, ze Gryzlov to psal v souvislosti se Spitem a povalecnyma leteckyma predpisama. Ja jako nechapu jak muze nekdo v roce 2006 tvrdit, ze to a to letadlo pred 60-ti by se rozpadlo nebo nerozpadlo pri nejakym manevru. :rol:
Pan Lipfert, ktery narozdil od tebe Ikare na tom letounu skutecne letal, nemel problem ukroutit zadny rusky letoun. Ve sve knize (pokud si to dobre pamatuju) je zmineno pouze jednou, ze svedl nekolik nerozhodnych souboju s nejakym ruskym pilotem. Nicmene limitujicim faktor nebyla tuhost konstrukce jeho messerschmittu, ale umeni ruskeho pilota a jeho vlastni.
G10
Upravil/a Gambac10 dne 12-02-2006 16:34
|
|
|
|
313_OTU_Blc |
Přidané 12-02-2006 16:45
|

Nováček

Příspěvek: 78
|
1stCL_BlueL napsal:
tak pokud laggu tech X kg chybelo nevidim duvod proc by je mit nemel mit, ...
S tím souhlasím, ale proč se tedy nezlepšilo ovládání Jaku???? Už je na pováženou, že se šturmovikem vytočím lagginu !!! ...
Ale dost debat ... budeme Vás bít i s tímhe šrotem ...:sm12: |
|
|
|
1stCL_BlueL |
Přidané 12-02-2006 16:46
|

Rozkoukaný

|
dalsi faktor je fizycka pilota ... |
|
|
|
310_Ikar |
Přidané 12-02-2006 16:52
|

Uživatel

|
CSL_Gambac10 napsal:
Mam takovy pocit, ze Gryzlov to psal v souvislosti se Spitem a povalecnyma leteckyma predpisama. Ja jako nechapu jak muze nekdo v roce 2006 tvrdit, ze to a to letadlo pred 60-ti by se rozpadlo nebo nerozpadlo pri nejakym manevru. :rol:
Pan Lipfert, ktery narozdil od tebe Ikare na tom letounu skutecne letal, nemel problem ukroutit zadny rusky letoun. Ve sve knize (pokud si to dobre pamatuju) je zmineno pouze jednou, ze svedl nekolik nerozhodnych souboju s nejakym ruskym pilotem. Nicmene limitujicim faktor nebyla tuhost konstrukce jeho messerschmittu, ale umeni ruskeho pilota a jeho vlastni.
G10
To ze to nechapes je tvuj problem Gambaci, kazde ero ma nejake omezujici limity a to plati i v roce 2006. Zkus si neco zjistit! Letadala se po pretizeni nad ramec jejich moznosti "skladaji" i v roce 2006 dokonce to kolikrat popisuji ze to vypada jako kdyz exploduje.Take trochu nepozorne ctes, ja jsem vyse psal ze i v 4.2 kdyz byl dobry pilot tak dokazal i velmi obratnym erum pekne zatopit!!! V te posledni vete mas pravdu opravdu zalezi na umeni pilota ale pletes se ze letadlo nema letova omezeni s ohledem na jeho konstrukci resp. konstrukcni pevnost.
I313 |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 12-02-2006 16:54
|

Diskutující

Příspěvek: 2854
Založený: 30.09.05
|
CSL_Gambac10 napsal:
G10 Jinak tedy, že ho rus prostě překroutil: . |
|
|
|
Gambac10 |
Přidané 12-02-2006 17:18
|

Nováček

|
Tak nevim, kdo z nas hur cte. Ja jsem tam nepsal, ze letadla nemaji limitujici faktory co se tyce pretizeni.
Ja jenom nechapu, jak muzes tvrdit, ze se neco dokazalo kroutit tak nebo onak. Kdyz nemas naprosto nic o co by jsi mohl sve tvrzeni oprit.
Ja osobne jsme cetl jakesi hodnoceni messerschmittu od ruskeho pilota, ktery prave vysoce hodnotil jeho akceleraci a mrstnost specialne ve vertikalnich manevrech.
Ja osobne si netroufam hodnotit uroven simulace tohohle simu, protoze jsem to nezazil. Jestli autor programu rekne, ze v simulaci pridal nejakemu letounu 300 Kg, ktera tam predtim simulovana nebyla, tak ti nezbyva nez mu verit. To je tak vsechno co s tim muzes udelat.
Vadi mi jak se nekteri "odbornici" pousteji do odvaznych spekulaci o tom co bylo nebo nebylo pred 60-ti lety.
Takze pokud jsi nelel tu G2-ku (trop), ktera uz bohuzel havarovala, tak tu prestan vynaset nejaky svy rychly soudy zalozeny na subjektivnim pocitu hrani pocitacove hry.
Budme radi, ze se do tech let muzeme vratit alespon timto zpusobem. Neni a asi to ani nemuze byt 100% real, ale i tak se to tomu celkem blizi.
Ty letopocty nejsou u tech letadel samoucelne, ale je to delane tak, aby pokus zachovate planeset podle letopoctu bude to vicemene vyvazene.
Je treba si uvedomit, ze je to hra a autor ji musi vyvazit treba i trosku na ukor reality. Koneckoncu ho to zivi ze.
G10 |
|
|
|
Gambac10 |
Přidané 12-02-2006 17:21
|

Nováček

|
Podle toho co se nam tady snazi vnutit nekteri cerveni Cassiusi, si tedy myslim, ze Lipfert byl lepsi pilot kdyz to bylo nerozhodne. 
G10 |
|
|
|
310_Ikar |
Přidané 12-02-2006 17:30
|

Uživatel

|
CSL_Gambac10 napsal:
Tak nevim, kdo z nas hur cte. Ja jsem tam nepsal, ze letadla nemaji limitujici faktory co se tyce pretizeni.
...G10
CSL_Gambac10 napsal:
..... limitujicim faktor nebyla tuhost konstrukce jeho messerschmittu, ale umeni ruskeho pilota a jeho vlastni.
G10

chces po me fakta?? sam pisec "cetl jsem jakesi hodnoceni"... opiras se o tvrzeni jednoho nemeckeho esa jako kdyby to melo byt generelni hodnoceni 109tky... co ti na to odpovedet??? Ja jsem cekal spise objektivni hodnoceni UZNALEHO a SOUDNEHO pilota na modre strane.
Ke zbytku mohu dodat ze jsi opravdu nepozorny ctenar, nebo se zamerne tvaris ze nevis o cem pisu.
Nicmene ja osobne jsem zastancem pokud mozno nejvetsi miry reality i s jejima neduhama na rozdil od tech kteri radi pouziji v ilovi (hre) jakekoli chyby, nereality ve hre aby dosahli vitezstvi doufam ze me chapes  |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 12-02-2006 17:33
|

Diskutující

Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
Je to ťažké.
Dosiahnuť nejakú dohodu vtom ako to bolo pred 60-timi rokmi.
Ak by sme všetci čítali jedného a toho istého autora knihy faktu, tak by sme sa všetci dohodli.
Ak by sme všetci čítali jedného a toho istého veterána z WWII. tak by sme sa všetci dohodli.
Lenže čo ak sa nezhodne autor knihy faktu s autorom knihy spomienok na veci čo zažil?
A my tu máme obrovskú kopu kníh faktu a kníh spomienok.
Nikdy sa nedohodneme. :sm11:
Lebo tak či tak nikto všetky nečítal.
A teraz ešte preniesť realitu lietania na do nejakej bedny čo sa volá PC a na sklo, ktorému hovoríme monitor. :lucka:
|
|
|
|
Gambac10 |
Přidané 12-02-2006 17:43
|

Nováček

|
Tys asi nepochopil celou podstatu meho prispevku. Ja te tu nechci presvedcovat jestli Lagg nebo 109-tka letaji nebo neletaji jako ve skutecnosti. Ja jsem ti chtel naznacit, ze nemas naprosto zadne vedomosti, schopnosti a hlavne moznost hodnotit realitu roku 1940 - 1943 a pocitacove hry v roce 2006. Pokud tedy nejsi vzdelanim konstrukter letounu mixovanej s programatorem, letal jsi s Mesounem, Laggem a navic jsi nahodou clenem Olegova programatorskeho tymu. V tomto pripade beru vsechno zpet.
Asi vsichni. kteri ctou toto forum letaji nejradeji na FULL REAL. Ja take.
Nicmene ja osobne jsem zastancem pokud mozno nejvetsi miry reality i s jejima neduhama na rozdil od tech kteri radi pouziji v ilovi (hre) jakekoli chyby, nereality ve hre aby dosahli vitezstvi
Kdyz je to tak, tak to jsi asi v Laggovi letal na 90% plynu, aby jsi eliminoval tuto nepresnost. 
Pokud je to tak, tak to klobouk dolu.  |
|
|