Lagg
|
GC3_Messik |
Přidané 09-02-2006 17:01
|
Uživatel
Příspěvek: 956
Založený: 29.09.05
|
1stCL_Jiricek napsal:
Četl jsem o obrovitanánských sibiřských molech...
jj takovej hmyz znám BF-109
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 09-02-2006 17:08
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
Založený: 30.09.05
|
CSL_RED13 napsal:
Hehehe... opitzko já se taky nezlobim.. já z toho mam radost.. hihihih..
PS: slyšel jsem že prej ten lagg bude mít v patchi 300kg navíc.. ale prej to bude 300kg munice.. :bigeek:
:sm6:
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
313_Gryzlov |
Přidané 17-02-2010 18:38
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
|
Díky Čutorovi, Entymu, LesnímuHu se podařily získat velmi cenné informace o hnací skupině vrtule + motor pro letadla LaGG-3 prvních sérií.
motor VK-105P, PA - graf výkonu motoru v závislosti na výšce - LesníHu
vrtule VIŠ-61P - díky zdroji od Entyho jsem se konečně dozvěděl přesnou informaci o vrtuli a graf aerodynamické charakteristiky této vrtule jsem získal díky Čutorovi, aniž by vůbec věděl, že v tom zdroji ten graf je Koukali jsme na ten graf minimálně 6 let a nevěděli o tom, že to je to, co hledáme!
Tyto informace lze použít k ověření výkonu LaGGů výpočtem. Nelze očekávat zcela přesné výsledky, ale spíše přibližnou kontrolu, zda jsou výkony přehnané nebo přiměřené.
|
|
|
|
Vilik |
Přidané 17-02-2010 19:30
|
Uživatel
Příspěvek: 850
Založený: 14.02.10
|
Tak tomuhle se u nás na psychiatrii říká posedlost. |
|
|
|
Jirka |
Přidané 17-02-2010 19:36
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
Vilik napsal:
Tak tomuhle se u nás na psychiatrii říká posedlost.
Ne, to dokazuje to, že sem chodí i lidé, které letadla baví a kteří jim i hodně rozumí, ty moulo. |
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 17-02-2010 20:49
|
Uživatel
Založený: 01.10.05
|
Někdo má holt nutkání po čerstvé registraci na svk vyjadřovat se úplně ke všemu, že? Ono ho to přejde.
Jinak ten Lagg mě teda zajímá. Jsem zvědav co vyleze na světlo boží. |
|
|
|
313_Gryzlov |
Přidané 17-02-2010 21:12
|
Uživatel
|
MK_KaiN napsal:
Jinak ten Lagg mě teda zajímá. Jsem zvědav co vyleze na světlo boží.
Také jsem moc zvědavý Jen škoda, že nemáme informace o geometrickém zkroucení křídla ... dal by se udělat model a spočítat celé letadlo. Tím by se zjistilo mnohem více, což by bylo úplně super. Bohužel na takové informace jsem zatím nenarazil Snad alespoň z toho mála něco bude.
Jinak asi v noci z toho nebudu spát, tak na té posedlosti přece jenom něco bude |
|
|
|
Vilik |
Přidané 17-02-2010 21:18
|
Uživatel
|
Jirka napsal:
Vilik napsal:
Ne, to dokazuje to, že sem chodí i lidé, které letadla baví a kteří jim i hodně rozumí, ty moulo.
O letectví se zajímám cca 10 let, Ale zkoumat kroucení křídla u Laggu by mě fakt nenapadlo.
Ale proti gustu. |
|
|
|
313_Santy |
Přidané 17-02-2010 21:50
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 202
|
Vilik napsal:
Jirka napsal:
Vilik napsal:
Ne, to dokazuje to, že sem chodí i lidé, které letadla baví a kteří jim i hodně rozumí, ty moulo.
O letectví se zajímám cca 10 let, Ale zkoumat kroucení křídla u Laggu by mě fakt nenapadlo.
Ale proti gustu.
No vidíš a ono to asi konstruktéry letadel a další vědátory zajímá, ba dokonce musí zajímat. A kdyby ne, tak by jsi dnes možná lítal simulátor horkovzdušných balónů. |
|
|
|
Vilik |
Přidané 17-02-2010 22:18
|
Uživatel
|
313_Santy napsal:
Vilik napsal:
Jirka napsal:
Vilik napsal:
Ale proti gustu.
No vidíš a ono to asi konstruktéry letadel a další vědátory zajímá, ba dokonce musí zajímat. A kdyby ne, tak by jsi dnes možná lítal simulátor horkovzdušných balónů.
Tak koukám že páni inženýři stavěj raketoplán.
Bude taky z překližky jako Lagg? |
|
|
|
Panek |
Přidané 18-02-2010 07:03
|
Diskutující
Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
Já se clonemu nedivím, to jsou furt citace citací navíc naprosto mimo téma. A pokud tu kluci něco napíšou k tomu Laggu, tak to klidně i zapadne.
|
|
|
|
Jirka |
Přidané 18-02-2010 07:06
|
Uživatel
|
Poslouchej Vilíku. Jednak bych ti rád řekl, že naprostá většina lidí, co sem chodí se už po léta znají. Povětšinou i osobně. Pokud člověk, co je tu čtyři dny i s cestou, jako ty, hodlá fungovat jako ty, tak může očekávat všelijaké reakce. Asi by stálo za to vrátit se pod most, napočítat si do deseti, vychladnout a v klidu se vrátit. Stejně tak si klidně založ svoje vlákno, tam si kvákej ty svoje hovadiny a invektivy a nezasírej tam, kde to není vhodné. |
|
|
|
Jirka |
Přidané 18-02-2010 07:07
|
Uživatel
|
Panek napsal:
Já se clonemu nedivím, to jsou furt citace citací navíc naprosto mimo téma. A pokud tu kluci něco napíšou k tomu Laggu, tak to klidně i zapadne.
A jak jinak chceš ...písk... vystvětlit, že je ...písk... ? |
|
|
|
Hoper |
Přidané 18-02-2010 07:33
|
Moderátor
Příspěvek: 12094
|
a holt ti staří, co se znají dokonce i osobně, jsou občas nedůtkliví a startují i tam, kde nemusí...
;)
já si taky myslím, že to je naprosto "úžasné", že budu i nadále vědět, že LaGG byl, je a bude plečkou (co se týká použití proti stíhačům protivníka)
;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 18-02-2010 08:28
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Minimálně se dozvíme jak to má Oleg špatně
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
1stCL_valhera |
Přidané 18-02-2010 09:33
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 316
Založený: 03.10.05
|
A já si říkal gryzlove, že jsem tě neviděl a neslyšel tak dlouho... a tys hledal graf... tak to už pak chápu
Třeba se dozvíme, že to má Oleg "přemotorované" |
|
|
|
Hiltos |
Přidané 18-02-2010 09:51
|
Uživatel
Příspěvek: 863
Založený: 28.04.06
|
Kdyby to bylo na foru 1stCL, tak je to BlueL. Ale ze jsme na SVK, tak je to Gryzlov.
Jen tak dal Tygre! :-)
Zajimalo by me, pro jaka vsechna letadla mas takove udaje, abys mohl udelat tuto pribliznou kontrolu? A jak moc se tyhle vypocty shoduji se zachovanymi vykonostnimi testy? Diky. |
|
|
|
Rufu |
Přidané 18-02-2010 09:55
|
Uživatel
Příspěvek: 1348
|
Gryzlove co je k tomu potřeba "škoda, že nemáme informace o geometrickém zkroucení křídla"? |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 18-02-2010 10:31
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
to znamená , že žiadne nebolo.
a Gryzlove, ty stará vojna, som rád že žiješ. |
|
|
|
WT_Pedropan |
Přidané 18-02-2010 10:58
|
Uživatel
Příspěvek: 1006
|
Jirka napsal:
Poslouchej Vilíku. Jednak bych ti rád řekl, že naprostá většina lidí, co sem chodí se už po léta znají. Povětšinou i osobně. Pokud člověk, co je tu čtyři dny i s cestou, jako ty, hodlá fungovat jako ty, tak může očekávat všelijaké reakce. Asi by stálo za to vrátit se pod most, napočítat si do deseti, vychladnout a v klidu se vrátit. Stejně tak si klidně založ svoje vlákno, tam si kvákej ty svoje hovadiny a invektivy a nezasírej tam, kde to není vhodné.
No pockej, ale jako startovac flejmu se jevi nadejne, ne? Opitzce uz obcas dochazi sily, tak bude posila.
Vsak on to po prvnim mlejnku pochopi... |
|
|