November 23 2024 19:52:08
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 17

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
HSFX7 debug
Koty
Němec ve Fokáči (AI) pokračoval v boji i s rozstřelenou hydraulikou podvozku, požaduji, aby to bylo opraveno.
Rien n'est parfait; c'est la vie!

saldy
-Nepodařilo se mi přimět (AI) Do 17 k přistání, vždy zůstaly kroužit nad letištěm. Stejný to bylo i nad druhým letištěm. Když jsem letoun vyměnil za He 111, normálně přistál.

-Hawk 75A-4 nemá imatrikulaci. (to asi není chyba modu)

-Potez-542 nemá stín, je taky divný že jdou ovládat klapky ale na křídlech je nemá.

-Br.20 místo budíků jen bílá plocha?
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Koty
Saburo napsal:

Koty napsal:

Němec ve Fokáči (AI) pokračoval v boji i s rozstřelenou hydraulikou podvozku, požaduji, aby to bylo opraveno.

Fokáč nemá hydrauliku podvozku, podvozek je schováván pomocí elektromotoru. Je potřeba kontaktovat producenta aby to předělal dle Kotyho požadavku...

p.s. prostřelená hydraulika brzd nemá na letové vlastnosti Fokáče vliv, na brzdnou dráhu při přistání už ale ano Šklebící se

Dobře, prostě po rozstřelení vysouvacího mechanismu a následném uvolnění podvozku.
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Lekk
tak oprava - všechny dvacky na FW a Bf jsou bez trasírek. Oproti tomu hispana jsou viditelné a browny jsou super trasovací s kouřema.Zamračený

magot
Nahlášeno.

310_Pepno
opraví se někdy nezničitelnost Bf-109 tek? dneska zas u nás na serveru Bf-109F4 to narvala ve střemhlavém letu do země a jen se očesala o křídla a trup
www.311raf.com/images/signature/sig_Pepno.jpg

606_Temp
I ty vtipálku, víš jak by to pak zamotalo streak tabulkama na serverech? Šklebící se

http://no606.ic.cz/
Lekk
tak ještě doplnení - při volbě stock (mod friendly) jsou trasírky jakž takž viditelné a i kouře, ale najednou mi na klavese S místo statistik zapina a vypina HDG hlaška vlevo dole...možná dokonce i v klasickém hysto modu. S nefunguje..musel jsem si namapovat jinou klávesu pro stats a ta funguje. Pruser je že S funguje někdy OK a nekdy začne vypínat a zapínat HDG..logiku jsem zatím nenašel.Zamračený

jinak zatím pocitově dost good...nic není zadarmo a viditelnost je fajn.Mrknutí ještě musím najít čas na FMB...už se tešim.

Powerty
Další info o nezničitelnosti (?) některých letadel.

Verze: čistá HSFX
Kde: QMB
Mapa: Normandy 1
Letoun: Ju 88C-6

Srážka ve vzduchu a úplná exploze. Po srážce se oddělily dvě hořící trosky, které rotovaly kolem společné osy, několikrát se odrazily o zem (včetně dna řeky) do velmi velké výšky a i potom co zůstaly ležet na zemi kolem sebe stále rotovaly a bylo možné se na ně přepnout externím pohledem, jako na spojenecký letoun.

magot
Powerty napsal:

Další info o nezničitelnosti (?) některých letadel.

Verze: čistá HSFX
Kde: QMB
Mapa: Normandy 1
Letoun: Ju 88C-6

Srážka ve vzduchu a úplná exploze. Po srážce se oddělily dvě hořící trosky, které rotovaly kolem společné osy, několikrát se odrazily o zem (včetně dna řeky) do velmi velké výšky a i potom co zůstaly ležet na zemi kolem sebe stále rotovaly a bylo možné se na ně přepnout externím pohledem, jako na spojenecký letoun.

To není chyba Ju-88 C6, to je všeobecná chyba myslím už 4.09. Vyskytuje se náhodně.

310_Max
Mě ty befka, co se při nárazu o zem promění v kajak a pilot v pořádku vyleze, taky pěkně serou. Žil jsem v domění, že se o tom ví a náprava má přijít s příchodem 4.12.

Powerty
Myslel jsem si, že to nebude junkersem. Ten explodoval bez problémů. Proto ten otazník.

saldy
Nová Do 217M-1 Je mi záhadou, oproti K-1 měla zastavěné výkonější motory, rozdíl se projevil ale hlavně ve vyšších výškách. Tady ale M-1 zaostává. Ve výšce 3000m je pomalejší asi o 30 kmh. Ve výšce 5000m už zaostává o 50kmh. M-1 má asi automatický kompresor ale K-1 je i na stupeň 1 rychlejší. M-1 tímto i mizerně stoupá, je slabší než Ju 88A-4.

1stCL_pbarry
310_Max napsal:

Mě ty befka, co se při nárazu o zem promění v kajak a pilot v pořádku vyleze, taky pěkně serou. Žil jsem v domění, že se o tom ví a náprava má přijít s příchodem 4.12.

Tahle dva roky stará věc je snad dva roky uzavřená ne? U jakých befek se ti to stává ?
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
magot
saldy napsal:

Nová Do 217M-1 Je mi záhadou, oproti K-1 měla zastavěné výkonější motory, rozdíl se projevil ale hlavně ve vyšších výškách. Tady ale M-1 zaostává. Ve výšce 3000m je pomalejší asi o 30 kmh. Ve výšce 5000m už zaostává o 50kmh. M-1 má asi automatický kompresor ale K-1 je i na stupeň 1 rychlejší. M-1 tímto i mizerně stoupá, je slabší než Ju 88A-4.

Zřejmě používá orig. FM z DT kde se to řešilo jen pro AI.
Pokud někdo seženy nějaký data, grafy, tabulky, tak se to může dořešit.

saldy
Mapa Southern Spain-všechny roční období nelze hru uložit, tedy ani spustit ve FMB.

Zkuste to někdo nejdřív ověřit, jestli to neni jen u mě.

edit: verze 7.0.1
Upravil/a saldy dne 28-10-2013 23:27

Powerty
Zkusil jsem to a potvrzuji. Misse vytvořená na zmiňovaných mapách se neuloží.

4.12.2 HSFX 7.0.1

magot
Nahlášeno.

saldy
Torpedová He 111 by se měla při pohledu do optiky přepnout na dalekohled, ale ukáže se jen nesmyslný pohled přímo pod letoun.

magot
saldy napsal:

Torpedová He 111 by se měla při pohledu do optiky přepnout na dalekohled, ale ukáže se jen nesmyslný pohled přímo pod letoun.

Torp. He-111? co to je přesně za verzi?

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,028,538 návštěv