Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Takze predpokladam, ze v sfs, ale prave proto se ptam, ze jsem hledal a nenasel, tak jsem cekal nejake blizsi zamereni Tak to teda projdu znovu, ale precejen, kdyby mi nekdo napsal konkretni sfs, v kterem to mam hledat, usetrilo by mi to cas.
Diky tozzi, kouknu na to.
Chci si udelat nastroj, abych pri drobnych rychlych upravach misi nemusel porad spoustet hru, pripadne aby to umelo nejake skupinove upravy, ktere neumi FMB.
Technická (která se spíše týká DT jako takových) - JAK JE TO S RADAREM, RADAROVÝM Me110 (a případně radarovou Černou vdovou) ?
Je tenhle projekt odpískán, pozastaven, čeká se až bude B-24 a s ní i "pobřežní" radarová verze ?
ed: a pokud jsem si odpověděl, tak bych rád znal kterou částí mé otázky ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Technická (která se spíše týká DT jako takových) - JAK JE TO S RADAREM, RADAROVÝM Me110 (a případně radarovou Černou vdovou) ?
Je tenhle projekt odpískán, pozastaven, čeká se až bude B-24 a s ní i "pobřežní" radarová verze ?
ed: a pokud jsem si odpověděl, tak bych rád znal kterou částí mé otázky
Lesník se ztratil ... asi v hlubokým lese ... bez něj ani kuře z kfc nehrabe.
Má na něj někdo tel. příp. mail kontakt?? Jsem ho někde ztratil ...
Pokud máš IL2 nainstalovaný, tak si můžeš tu celou složku zkopírovat někde vedle a tam si doinstalovat 4.12.
Můžeš tak mít neomezeně instalací IL2 pro různé mody, verze, pracovní verze apod.
Magote já zas po letech instaluju šturma do novýho PC, znamená to ,že si hru klasicky nainstaluju(4.08) do adresaře, pak to skopíruju vedle do novýho adresáře a dopačuju si to na 4.12, pak si zase skopíruju tu origo instalaci zase dál, dopačuju na 411+hsfx, pochopil jsem to dobře, bude to fachčit?
Prostě chci až vyjde třeba hsfx 7 abych to pak rychle updatoval a starou jen smáznul.
ed: a pokud jsem si odpověděl, tak bych rád znal kterou částí mé otázky
Já myslím, že na radary už můžem zapomenout, jako na spoustu jiné zábavy s bombrama. Pokud bude někdy B-24 hotová a bude mít stejnej "novej" letovej model jako mají těžké bombry v HSFX 6 tak je to naprosto zbytečně vynaložená práce, protože jí stejně nikdo nebude chtít lítat.
Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)
Gentlemani, měl bych otázku - všim jsem si toho až teď, nebo takle.. dřív mě to tak nepraštilo...
Myslím, že to bylo snad někde v Guidu pro 4.11, a to že bylo přidáno 'Rádio Paris' a snad 'Tokio'.
Může mě někdo říct, jak to funguje? Jestli to funguje na systému beaconů, nebo jestli to vůbec funguje i při 4.12?
Díky.
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞ Raging hard on WarThunder...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.