January 21 2026 02:18:36
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Nazory nespokojnosti (vsetkeho druhu) s pracou Team Fusion
LangMaster
310_cibule napsal:

Já se nedivím. Já jen říkám, že mne to mrzí.

P.S. Znám lidi, kteří mají coby osobní krédo toto: čím víc mne řežou, tím víc se peru. Jinak Luftwaffe v BoB jistou převahu (tuším 3:1) měla Úsměv Každý ať si létá, co je mu blízké, ne? Prostě mne jen mrzí, že náš tam bude méně. Nic víc.

Máš pravdu ohledně historie ale tohle je hra to by jsme mohli chtít třeba opravdová úmrtí ve hře musí mít obě strany šanci jinak tu slabou nikdo nebude hrát kromě pár sebemrskačů nebo patriotů.

http://www.ok1slm.cz
WT_Horrido
Do kdy se jedná o simulátor a kdy se z toho stane hra?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

SepiaX
Ale jó Chlapi taky jsem to nainstaloval:-) Já mám prostě místo mozku z pístů kostku a onu A10 jsem měl v pácu již delší dobu. Jsem zvyklý prohrávat nepatřím mezi urputné vítězolovce ale musím přiznat že po měsíci intenzivní masáže modrými (nic proti konkrétním osobám jde o zábavu) jsem také zakusil drápy chandry, když jsem se s láskou vrátil k bombrům tak po doletu k prvnímu cíli se po 4 x v četu zobrazené hlášce "!!!" otáčela mapa. Toto se opakovalo stále a někdy i rychleji páč modří mají co se týče bombardovací techniky neskutečné možnosti. Ano, vím že je to dobové, naprosto to chápu/respektuji a stejně tak si dobově beru dovolenku už na to mám správný počet bodů:-) Až se vyřeší základní charakteristiky letounů, určitě TF pořeší i nerovné síly např. omezeným počtem letounů na jednu mapu, jednou se to již na atagu vyskytlo. Je určitě vícero možností ale to mi nepřísluší laicky řešit.
Před TF se skláním v hluboké úctě, nikdy jsem se ani slůvkem neotřel o jejich dílo a v tichém obdivu sleduji jejich práci.

310_cibule
Když začínal Il, ten původní, byly před prvními patchi červené stroje über. Všichni je létali a mydlili nšťastníky v modrých. A tak si pár lidí, čutora, jiříček a další řekli, že vyhrávat je nuda. Oni se naučí létat tak, aby to dokázali iv horších strojích. A dřeli a dřeli a dřeli (hlavně spolupráci). Červení pořád létali spíš sólo, nepotřebovali spolupracovat. A pak najednou čutora s jiříčkem a pár dalších začali přebírat iniciativu. Měli horší stroje, ale uměli je skvělě využívat, krýt se apod.

Jó, za mejch mladejch časů ... Mrknutí
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

LangMaster
WT_Horrido napsal:

Je to hra kdyby to byl simulátor tak by musel mít každý hráč stejné podmínky tz. PC,NET a podobně kdyby to byl sim tak nemůže mít jeden hráč stromy a druhý ne já si myslím že název sim jen dobře prodává.

310_cibule
LangMaster napsal:

WT_Horrido napsal:

Je to hra kdyby to byl simulátor tak by musel mít každý hráč stejné podmínky tz. PC,NET a podobně kdyby to byl sim tak nemůže mít jeden hráč stromy a druhý ne já si myslím že název sim jen dobře prodává.

Tak tomu nerozumím. Čili hra to je, když hráči nemají rovné podmínky, zatímco když mají, tak je to simulátor.

Takže třeba fotbal je simulátor, protože tam mají obě mužstva rovné podmínky. Zatímco Bitva o Británii, Bitva o Maltu, Útok na Pearl Harbor apod. bude simulátorem jen tehdy, když budou všichni moci létat na stejných strojích (jinak bude vždy někdo křičet: Nespravedlnóóóóóst, Slováci popřípadě: Kríííívdááááá) a bude navíc zajištěno (podobně jako ve fotbale), že proti sobě nastoupí stejný počet hráčů a v půlce si vymění strany.

Tenhle svět není pro mne, říká moje tchýně. Nerozumím mu. Začínám její pocity pomalu sdílet Úsměv

Mimochodem opravdový simulátor má zásadně a vždy klikatelný kokpit Šklebící se
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

veikso
Simulátor fotbalu ho mít musí!Cool

LangMaster
A tím ze někdo má na lepší zařízení a druhy ne tak se tím simuluje co?

310_cibule
I s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo (to je ohledně toho, že má někdo lepší zařízení a jiný ho má menšího Úsměv

Neblbněte, je to hra (podkategorie simulátor). Se spravedlností, věčností, transcendentnem, kosmologií ani podobnými záležitostmi to nesouvisí (ty všechny ale samozřejmě mají klikatelný kokpit) Mrknutí

Někoho baví, jiného ne. Někoho nebaví proto, že druhý má silnější zařízení, lepší éra, klenutý hrudník a chlupatý prsa, druhýho třeba zrovna baví zkoušet, jestli to i takovýmu frajerovi občas a navzdory všem nespravedlnostem světa nenatře. Tak to chodí.

.

WT_Horrido
Hra nebo simulátor je to podle toho co se zrovna hodí.

BTW o vyrovnanosti fotbalu jděte vyprávět hráčum FC Dolní Horní až budou hrát s FC Barcelona. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Jara4
Bohužel, Hurrik je teď na úrovni JZD Chvojkovice-Brod a nemá smysl s ním táhnout na Barcelonu. To je, jak už tu bylo výstižně řečeno, sebemrskačství.

WT_Pedropan
To nebylo JZD, ale STS. A to je podstatne....

http://www.wtigers.org/
WT_Horrido
Jenže v JZD můžes do hnoje vykydat i svůj podpis, v STS to nejde!
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Lark
Proc by to neslo, STS byla vzdycky u JZD a naopak. Naahodou na internetu psali ze to vlastne bylo JZD STS Chvojkovice Brod. A kdyz to pisou na internetu tak je to prece pravda.

Jo a v STS maji traktory vzdycky klikatelny kokpit. A to je velmi podstatne...

WT_Pedropan
Petadvacitka Zetor ho jeste nemel. Az padesatka... Ale ten byl zase fail. Pri jizde po dalnici poskakoval...

http://www.wtigers.org/
FK_Stern
Jara4 napsal:

Bohužel, Hurrik je teď na úrovni JZD Chvojkovice-Brod a nemá smysl s ním táhnout na Barcelonu. To je, jak už tu bylo výstižně řečeno, sebemrskačství.

Ale STS Chvojkovice-Brod byl slušnej oddíl Úsměv

Jara4
FK_Stern napsal:

Jara4 napsal:

Ale STS Chvojkovice-Brod byl slušnej oddíl Úsměv

To ano, ale v okresním přeboru Mrknutí.

313_Nevo
Tak to mame dalsi fail po 110, nejak nam to pribuda,... za chvilu nebude na com lietat Šklebící se

Lark
WT_Pedropan napsal:

Petadvacitka Zetor ho jeste nemel. Az padesatka... Ale ten byl zase fail. Pri jizde po dalnici poskakoval...

Kecas, mel a jakej to byl fesak: http://www.youtube.com/watch?v=VpL25WB9Erc

A poskakovani neni fail ale feature.

Robo
Zetor 25 je jednoznacne premodelovany uber stroj a mal by byt na vsetkych offline serveroch obmedzeny.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,129,626 návštěv