To ti nemohu milý WT_Horido slíbit. To by se ostatní mysleli že jsem zbabělec a smáli by se mi. , ale jinak ti děkuji ta radu. Je vidět že jsi kamarád a máš dobré srdce. Ahooooj
Hele, Horrido je teď mů kamarád. Poradil mi jak mám uložit to video. Nechápu proč je to jednou světlé a podruhé tmavé a v tak špatné kvalitě i když to je z avi formátu a večer. Šlo mi o atmosféru Ještě to mi někdo poraďte v jakém formátu to mám nahrát na YouTube. V tom formátu avi se to nahrává dlouho. Během pojíždění jsem poslouchal Angličany, abych si prosfištěl slovíčka a docela se baví.
Pepe.Kazdy tvuj pohyb Joye je chyba Musis vyuzivat energii a ne se hned o ni pripravit v prvni zatacce.A jen pet chyb nehledej.Je jich tam vice nez hromada. Ale neboj spolu to nejak dame do kupy.
Upravil/a Valec dne 23-10-2012 15:29
Instruktážní video. č.2. Snad už trochu potěším Válce. Na konci jsem nemusel pod něj ale udělat smyčku-hada nad ním. Jinak ten dnešní polet s tebou (Stoupání nad bombardéry a potom střídavé útoky ) měl opravdu nádech reality. Nevím jak je to možné.Ještě bych chtěl polet s mým novým kamarádem Horridou, ale neviděl jsme ho tam. Asi je na jiném serveru.
Instruktážní video. č.2. Snad už trochu potěším Válce. Na konci jsem nemusel pod něj ale udělat smyčku-hada nad ním. Jinak ten dnešní polet s tebou (Stoupání nad bombardéry a potom střídavé útoky ) měl opravdu nádech reality. Nevím jak je to možné.Ještě bych chtěl polet s mým novým kamarádem Horridou, ale neviděl jsme ho tam. Asi je na jiném serveru.
Horri je zde, na malých českých luzích a hájích, velmi známá Veličina a tudíž volání nějakého Pepeho a žlutého křečka pro něj nic neznamená.
Asi se budou muset přidat jiné velmi známé veličiny (Cibule, Cass, X Novotny, von Paulus) ze zdejších malých českých luhů a hájů a i ony volat po jeho duši oblažujícím poletu.
A snad by pak na společné polety dorazilo i stádečko věrných jeho soudržných druhů a BoB by tak získal na slávě a lesku. Tedy co se týče malých českých luhů a hájů.
:)
Horri, kurňa, tak se nenech tolik prosit :) Ty se bojíš, že by se to dalo už lítat, co ? A musel bys to pak taky lítat, protože bys už jinak nemohl... :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.