January 21 2026 07:33:23
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Beta patch 1.06 bez core.dll ?
310_cibule
Jen upřesnění ohledně FPS:

Ten pád FPS jsem zaznamenal hned na začátku mise resp. při startu (na 1 - 2 FPS a pak ještě jednou během letu). Poprvé po cca. dvou hodinách lítání na novém patchi. A potom už zase ne (popravdě řečeno vůbec netuším, proč zrovna v těch dvou okamžicích).

Jinak opravdu moc pěkný polet, díky za něj všem. Doufám, že brzy zopakujeme.

Pipe, bitvu o Moskvu už mám samozřejmě objednanou. Dvakrát. A to jí ještě ani nenabízej v pre-order (a možná ji ještě ani nezačali vyvíjet Úsměv)

Pedro, mne se holt nezbavíš Mrknutí

Znovu nabízím, že s tebou celou instalaci projdu na TS a pokusíme se zjistit, v čem je problém.
Upravil/a 310_cibule dne 12-05-2012 13:12
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Pedropan
Cibulko, jses hodnej. Vcera jsem u toho kramu sedel do pul ctvrte do rana a vselijak kouzlil.
Ted jsem to odinstalil a udelal cistou, ktera funguje.
Vim, ze to myslis dobre, ale i pres blizici se stareckou demenci si umim precist instalacni navod a udelat to podle nej...Šklebící se
Muzu postnout, co mne to vypisuje, ale nevim, jestli tohle je tvoje parketa...Úsměv
Jdu to zkusit opacesit a uvidime...

http://www.wtigers.org/
310_cibule
Jak chceš, Pedro.

Pokud postneš, co ti to vypisuje, pravděpodobně nebudu vědět, o čem je řeč.

Přesto se mi CoD podařilo pár lidem rozchodit resp. zlepšit jeho výkon, textury apod. Je tam pár drobných figlů, které se pořád opakují (ale samozřejmě je to bez záruky).

No nic, už nebudu obtěžovat.

P.S. Nepodezíral jsem tě, že bys si neuměl přečíst návod apod., chtěl jsem jen nabídnout jisté zkušenosti, které z CoD za ty stovky hodin létání a čtení různých fór mám (stejně jako třeba od jiných, kteří létají RoF podstatně déle a také se jím více zabývají, získávám poznatky o tomto simu. Baví mne se učit od jiných).
Upravil/a 310_cibule dne 12-05-2012 13:55
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Pedropan
Tvoje zkusenosti z optimalizace jsou jiste cenne. Optimalizovat lze neco, co je funkcni. To ja s patchem nemam. Pleskl jsem tam zpatky cely puvodni "parts" a uz to zase jede. Neco v tom patchi muj pocitac nema rad nebo naopak...

http://www.wtigers.org/
Rumcajs
Zdar vespolek, koukám, že taky laborujete s CoDem. Nečetl jsem celý tohle vlákno, tak kdyby to byla známá informace, nekamenujte mě.

Kdo máte intelovský procesor s HyperThreadingem, vypněte to v BIOSu. CoD si s tím zjevně nerozumí a jak teď začali používat víc vláken, zápasej jak koza se smrtí s těm neplnohodnotnýma jádrama procesoru.
U mě konkrétně to vedlo k tomu, že to přestalo cukat s krajinou. Angličani tomu říkaj "stuttering". Moc lítání jsem s tím stejně nezkoušel, tedy jestli to řeší nějak i CTD, to nevím.
Do doby, než jim to pojede pořádně, bud stejně hoblovat dvojplošníky v ROFu.

Lovu zdar.
Upravil/a Rumcajs dne 12-05-2012 17:10

310_cibule
BlackSix
Moderator Join Date: Jul 2010

Saturday, May 12, 2012. Patch Alpha – Report 2 + mini-fix

--------------------------------------------------------------------------------

Hi everyone,

The testing has been a great success! We’re still catching up to all the logs and dumps we’ve received. We’re only up to Wednesday’s logs so far. We’ve identified and tentatively (pending further testing) fixed every bug found so far, except for one. Most importantly, one lucky log gave us exactly what we were looking for, and we got a crash at the precise moment we needed to have it happen.

The only bug we haven’t yet fixed has to do with the game crashing due to some external programs running in the background. We’re still investigating that one. It apparently may be connected to having flash videos loaded in a web browser while playing the game, and / or using voice chat. We’re not done investigating that one yet however, so we haven’t yet fixed it.

With that, we do have an update to the beta that should address the other crash bugs, and address some of the others like reduced quality cockpits. It’s a tiny .dll file that you need to put into your
(Program Files)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core
Folder

Game version remains the same. When sending logs, dumps, screenshots, or any other info, please specify whether it’s pre- or post-fix.

Have a good weekend! We’re back on it Monday.

http://forum.1cpu...hp?t=32035

Robo
Supis! Mrknutí

310_cibule
This sounds particularly promising:

We got a crash at the precise moment we needed to have it happen.

Úsměv
Upravil/a 310_cibule dne 12-05-2012 19:03

WT_Flan
Ted po tom pidifixu jsem to tak nejak prubl znovu, jestli uvidim neco noveho v plus i minus slova smyslu po technicke strance a uvedomil jsem si, ze nad Londynem jsem to kvuli fps zkousel ...kdysi,...no ani nepamatuju...Pocitam, ze na patchi pred alfa patchem. Tak jsem to zkusil a ty fps jsou asi fakt jinde...smerem nahoru.

110 pokazde pri navratu do kokpitu z exteru potrebuje tak dve vteriny, nez nacte textury kokpitu. A co se tyce toho mazani textur... Pamatuju si, ze uz drive pri testovani nejakych tech FXAA udelatek jsem videl nejaky default rozdil v ostrosti budiku ve 109 a 110. 110 mi vzdycky prisla nejaka maznuta.

A externi vyhlazovadlo obrazu mi porad prijde lepsi nez AA ve hre.

S
nemate někdo tan pidifix? Nechce se mi registrovat na tom jejich foru...

310_Pip
@S: poslal sem Ti to na mail...
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
WT_Flan
Jelikoz mi posledni whql drivery zacaly delat takove ruzove prasarny, problem ruzne zminovany na netu, nahodil jsem bety 301.24, ktere jednak vseobecne fachci jak maji a druhak najednou koukam, ze tam v nich na me sviti FXAA moznost. Tak jsem to nahodil, vyhodil vyhlazovadlo z instalu, AA v nastaveni hry off, a je to minimalne stejne pohledne jako s externim vyhlazovadlem a fps vypada stale stejne ok...

S
310_Pip napsal:
@S: poslal sem Ti to na mail...

dík moc

clone9cz
http://www.cliffs...alni-verze
s odkazem na core.dll fix pro 1.06.17582

Beta (aplha) patch 1.06 (+core.dll 12.5.2012) ano nebo ne ?
Upravil/a clone9cz dne 13-05-2012 01:09

http://www.wwii-illusion.net
310_cibule
V sobotu večer polety s Baronem a Fiksem ve formacích, Ani jeden launcher.exe, občas ale freeze down (jen, já, ostatní ne, možná se mi přehřívá CPU, protože lítám ve skříni ;-) U mě dost podstatný nárůst FPS.

Každý, kdo dorazí na TS SVK, vítán. Čím více nás to otestuje, tím lépe.

Otestujte nový core.dll. Myslím, že to stojí za to.
Upravil/a 310_cibule dne 13-05-2012 00:07

CZ-BOB
Cibule a Clone, děkuji za odkaz na fix.
Snad je to právě tímto fixem ale jak jsem psal v tomto vlákně o částečně rozmazaných budících, při různém pohledu, tak je to pryč a kokpit je opět kompetně čitelný Mrknutí
Upravil/a CZ-BOB dne 13-05-2012 09:40

Razor
Mne ten patch nefunguje ani s fixem,ani bez fixu,Tak jsem vratil puvodni verzi,ktera funguje,ale nechal jsem tam ten novy fix,jdu to vyzkouset,co to udela... Šklebící se
Upravil/a Razor dne 13-05-2012 09:47

clone9cz
A máš DX10 kartu. 1.06.17582 nejede na DX9.

http://www.wwii-illusion.net
Razor
clone9cz napsal:
A máš DX10 kartu. 1.06.17582 nejede na DX9.

Ano,mam

SepiaX
Jeden poznatek ještě k beta patchi. Po přechodu na beta patch, je poměrně podstatný problém u BF110C7 se střelbou zadního střelce, pokud na vás útočí nepřítel z vaší šesté tak v okamžiku kdy je velmi blízko, nemůžete střílet když střílí on. Pokud je již zcela za vámi, nelze střílet téměř vůbec čímž zadní střelec postrádá smyslu. Odzkoušeno na dvou PC a v obou případech stejný bug.
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,131,409 návštěv