|
Beta patch 1.06 bez core.dll ?
|
| 310_cibule |
Přidané 12-05-2012 12:59
|

Moderátor

Příspěvek: 15167
Založený: 29.09.05
|
Jen upřesnění ohledně FPS:
Ten pád FPS jsem zaznamenal hned na začátku mise resp. při startu (na 1 - 2 FPS a pak ještě jednou během letu). Poprvé po cca. dvou hodinách lítání na novém patchi. A potom už zase ne (popravdě řečeno vůbec netuším, proč zrovna v těch dvou okamžicích).
Jinak opravdu moc pěkný polet, díky za něj všem. Doufám, že brzy zopakujeme.
Pipe, bitvu o Moskvu už mám samozřejmě objednanou. Dvakrát. A to jí ještě ani nenabízej v pre-order (a možná ji ještě ani nezačali vyvíjet )
Pedro, mne se holt nezbavíš 
Znovu nabízím, že s tebou celou instalaci projdu na TS a pokusíme se zjistit, v čem je problém.
Upravil/a 310_cibule dne 12-05-2012 13:12
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
| |
|
|
| WT_Pedropan |
Přidané 12-05-2012 13:20
|

Uživatel

Příspěvek: 1006
Založený: 30.09.05
|
Cibulko, jses hodnej. Vcera jsem u toho kramu sedel do pul ctvrte do rana a vselijak kouzlil.
Ted jsem to odinstalil a udelal cistou, ktera funguje.
Vim, ze to myslis dobre, ale i pres blizici se stareckou demenci si umim precist instalacni navod a udelat to podle nej...
Muzu postnout, co mne to vypisuje, ale nevim, jestli tohle je tvoje parketa...
Jdu to zkusit opacesit a uvidime... |
| |
|
|
| 310_cibule |
Přidané 12-05-2012 13:53
|

Moderátor

|
Jak chceš, Pedro.
Pokud postneš, co ti to vypisuje, pravděpodobně nebudu vědět, o čem je řeč.
Přesto se mi CoD podařilo pár lidem rozchodit resp. zlepšit jeho výkon, textury apod. Je tam pár drobných figlů, které se pořád opakují (ale samozřejmě je to bez záruky).
No nic, už nebudu obtěžovat.
P.S. Nepodezíral jsem tě, že bys si neuměl přečíst návod apod., chtěl jsem jen nabídnout jisté zkušenosti, které z CoD za ty stovky hodin létání a čtení různých fór mám (stejně jako třeba od jiných, kteří létají RoF podstatně déle a také se jím více zabývají, získávám poznatky o tomto simu. Baví mne se učit od jiných).
Upravil/a 310_cibule dne 12-05-2012 13:55
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
| |
|
|
| WT_Pedropan |
Přidané 12-05-2012 14:29
|

Uživatel

Příspěvek: 1006
|
Tvoje zkusenosti z optimalizace jsou jiste cenne. Optimalizovat lze neco, co je funkcni. To ja s patchem nemam. Pleskl jsem tam zpatky cely puvodni "parts" a uz to zase jede. Neco v tom patchi muj pocitac nema rad nebo naopak... |
| |
|
|
| Rumcajs |
Přidané 12-05-2012 16:18
|

Stařešina

Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Zdar vespolek, koukám, že taky laborujete s CoDem. Nečetl jsem celý tohle vlákno, tak kdyby to byla známá informace, nekamenujte mě.
Kdo máte intelovský procesor s HyperThreadingem, vypněte to v BIOSu. CoD si s tím zjevně nerozumí a jak teď začali používat víc vláken, zápasej jak koza se smrtí s těm neplnohodnotnýma jádrama procesoru.
U mě konkrétně to vedlo k tomu, že to přestalo cukat s krajinou. Angličani tomu říkaj "stuttering". Moc lítání jsem s tím stejně nezkoušel, tedy jestli to řeší nějak i CTD, to nevím.
Do doby, než jim to pojede pořádně, bud stejně hoblovat dvojplošníky v ROFu.
Lovu zdar.
Upravil/a Rumcajs dne 12-05-2012 17:10
|
| |
|
|
| 310_cibule |
Přidané 12-05-2012 18:05
|

Moderátor

|
BlackSix
Moderator Join Date: Jul 2010
Saturday, May 12, 2012. Patch Alpha – Report 2 + mini-fix
--------------------------------------------------------------------------------
Hi everyone,
The testing has been a great success! We’re still catching up to all the logs and dumps we’ve received. We’re only up to Wednesday’s logs so far. We’ve identified and tentatively (pending further testing) fixed every bug found so far, except for one. Most importantly, one lucky log gave us exactly what we were looking for, and we got a crash at the precise moment we needed to have it happen.
The only bug we haven’t yet fixed has to do with the game crashing due to some external programs running in the background. We’re still investigating that one. It apparently may be connected to having flash videos loaded in a web browser while playing the game, and / or using voice chat. We’re not done investigating that one yet however, so we haven’t yet fixed it.
With that, we do have an update to the beta that should address the other crash bugs, and address some of the others like reduced quality cockpits. It’s a tiny .dll file that you need to put into your
(Program Files)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core
Folder
Game version remains the same. When sending logs, dumps, screenshots, or any other info, please specify whether it’s pre- or post-fix.
Have a good weekend! We’re back on it Monday.
http://forum.1cpu...hp?t=32035
|
| |
|
|
| Robo |
Přidané 12-05-2012 18:33
|

Uživatel

Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
Supis!  |
| |
|
|
| 310_cibule |
Přidané 12-05-2012 19:02
|

Moderátor

|
This sounds particularly promising:
We got a crash at the precise moment we needed to have it happen.
Upravil/a 310_cibule dne 12-05-2012 19:03
|
| |
|
|
| WT_Flan |
Přidané 12-05-2012 19:48
|

Uživatel

Příspěvek: 1824
|
Ted po tom pidifixu jsem to tak nejak prubl znovu, jestli uvidim neco noveho v plus i minus slova smyslu po technicke strance a uvedomil jsem si, ze nad Londynem jsem to kvuli fps zkousel ...kdysi,...no ani nepamatuju...Pocitam, ze na patchi pred alfa patchem. Tak jsem to zkusil a ty fps jsou asi fakt jinde...smerem nahoru.
110 pokazde pri navratu do kokpitu z exteru potrebuje tak dve vteriny, nez nacte textury kokpitu. A co se tyce toho mazani textur... Pamatuju si, ze uz drive pri testovani nejakych tech FXAA udelatek jsem videl nejaky default rozdil v ostrosti budiku ve 109 a 110. 110 mi vzdycky prisla nejaka maznuta.
A externi vyhlazovadlo obrazu mi porad prijde lepsi nez AA ve hre.
|
| |
|
|
| S |
Přidané 12-05-2012 19:51
|

Nováček

Příspěvek: 99
Založený: 06.01.11
|
nemate někdo tan pidifix? Nechce se mi registrovat na tom jejich foru... |
| |
|
|
| 310_Pip |
Přidané 12-05-2012 20:15
|

Uživatel

Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
@S: poslal sem Ti to na mail...

Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
| |
|
|
| WT_Flan |
Přidané 12-05-2012 20:17
|

Uživatel

Příspěvek: 1824
|
Jelikoz mi posledni whql drivery zacaly delat takove ruzove prasarny, problem ruzne zminovany na netu, nahodil jsem bety 301.24, ktere jednak vseobecne fachci jak maji a druhak najednou koukam, ze tam v nich na me sviti FXAA moznost. Tak jsem to nahodil, vyhodil vyhlazovadlo z instalu, AA v nastaveni hry off, a je to minimalne stejne pohledne jako s externim vyhlazovadlem a fps vypada stale stejne ok...
|
| |
|
|
| S |
Přidané 12-05-2012 20:21
|

Nováček

Příspěvek: 99
Založený: 06.01.11
|
310_Pip napsal:
@S: poslal sem Ti to na mail...
dík moc |
| |
|
|
| clone9cz |
Přidané 13-05-2012 00:03
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 5064
Založený: 09.10.05
|
http://www.cliffs...alni-verze
s odkazem na core.dll fix pro 1.06.17582
Beta (aplha) patch 1.06 (+core.dll 12.5.2012) ano nebo ne ?
Upravil/a clone9cz dne 13-05-2012 01:09
|
| |
|
|
| 310_cibule |
Přidané 13-05-2012 00:06
|

Moderátor

|
V sobotu večer polety s Baronem a Fiksem ve formacích, Ani jeden launcher.exe, občas ale freeze down (jen, já, ostatní ne, možná se mi přehřívá CPU, protože lítám ve skříni ;-) U mě dost podstatný nárůst FPS.
Každý, kdo dorazí na TS SVK, vítán. Čím více nás to otestuje, tím lépe.
Otestujte nový core.dll. Myslím, že to stojí za to.
Upravil/a 310_cibule dne 13-05-2012 00:07
|
| |
|
|
| CZ-BOB |
Přidané 13-05-2012 09:39
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 137
Založený: 20.10.05
|
Cibule a Clone, děkuji za odkaz na fix.
Snad je to právě tímto fixem ale jak jsem psal v tomto vlákně o částečně rozmazaných budících, při různém pohledu, tak je to pryč a kokpit je opět kompetně čitelný
Upravil/a CZ-BOB dne 13-05-2012 09:40
|
| |
|
|
| Razor |
Přidané 13-05-2012 09:47
|

Nováček

Příspěvek: 73
Založený: 04.12.09
|
Mne ten patch nefunguje ani s fixem,ani bez fixu,Tak jsem vratil puvodni verzi,ktera funguje,ale nechal jsem tam ten novy fix,jdu to vyzkouset,co to udela...
Upravil/a Razor dne 13-05-2012 09:47
|
| |
|
|
| clone9cz |
Přidané 13-05-2012 11:08
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 5064
Založený: 09.10.05
|
A máš DX10 kartu. 1.06.17582 nejede na DX9.
|
| |
|
|
| Razor |
Přidané 13-05-2012 12:48
|

Nováček

Příspěvek: 73
Založený: 04.12.09
|
clone9cz napsal:
A máš DX10 kartu. 1.06.17582 nejede na DX9.
Ano,mam |
| |
|
|
| SepiaX |
Přidané 14-05-2012 10:34
|

Uživatel

Příspěvek: 1165
Založený: 15.11.11
|
Jeden poznatek ještě k beta patchi. Po přechodu na beta patch, je poměrně podstatný problém u BF110C7 se střelbou zadního střelce, pokud na vás útočí nepřítel z vaší šesté tak v okamžiku kdy je velmi blízko, nemůžete střílet když střílí on. Pokud je již zcela za vámi, nelze střílet téměř vůbec čímž zadní střelec postrádá smyslu. Odzkoušeno na dvou PC a v obou případech stejný bug.
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
|
| |
|