Oblíbené filmy s leteckou tématikou .
|
Wutz |
Přidané 11-02-2006 01:38
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 229
Založený: 30.09.05
|
pěkné , dík. :sm16: |
|
|
|
Munny |
Přidané 15-02-2006 20:48
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 254
Založený: 11.12.05
|
Právě jsem měl možnost vidět film (edice pro ASFALTOVé HOLUBI): Valiant. Hrdinný holub ve službách RAF:yes:
http://www.valian... |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 15-02-2006 21:07
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
|
osobně - viděl jsem lepší Pixaroviny, zrovna Valiant mne moc neuchvátil...asi jsem na něj byl moc natěšený |
|
|
|
Munny |
Přidané 15-02-2006 21:09
|
Rozkoukaný
|
Já to zatím vzal narychlo, přec zatím málo času. Takže se nemám na co těšit:rolleyes:. |
|
|
|
3IAP_Ondura |
Přidané 16-02-2006 00:09
|
Nováček
Příspěvek: 71
Založený: 31.12.05
|
Hale lidi jen se chci zeptat jestli někdo nemáte film ZERO, já jsem to měl kdysi v osumdesátých letech na VHS a dabovany jednim hlasem. Navíc to byla hodně špatná kopie. No a nakonec se mi to někde stratilo a ja to pořád scháním a nic. Takže kdybyste to někdo viděl, nebo měl tak mi prosím dejte vjedět.:sm18::sm17::sm36: |
|
|
|
WT_JIGR |
Přidané 16-02-2006 07:40
|
Nováček
Příspěvek: 28
Založený: 01.10.05
|
ZERO na VHS ve špatné kvalitě!:-)
Jo,tak já tuhle kopii doteďka mám a zrovna taky zkouším,jestli to pujde předělat na digi nebo se na to vyprdnout.Ta kazeta už nejela dobrejch 10 let.Zkusím,jestli to vůbec pojede a natáhnu to do počálu,pak se děj vůle páně:-).No,asi to nebude nic moc,jenže sem to nikde jinde neviděl ani nesehnal.
Na internetu jsem to objevil kdesi v Německu,tak taky rozhazuju udičky,jestli se to čirou náhodou ještě dá sehnat.Mimochodem,i to Tuskegee Airmen vyšlo venku na DVD.
Pokud si pamatuju,je to vlastně příběh Japonského pilota,kterej se náhodou podobá na to,o čem píše Sakai ,že by to bylo o něm?
.-) |
|
|
|
3IAP_Ondura |
Přidané 16-02-2006 08:32
|
Nováček
|
WT_JIGR napsal:
ZERO na VHS ve špatné kvalitě!:-)
Jo,tak já tuhle kopii doteďka mám a zrovna taky zkouším,jestli to pujde předělat na digi nebo se na to vyprdnout.Ta kazeta už nejela dobrejch 10 let.Zkusím,jestli to vůbec pojede a natáhnu to do počálu,pak se děj vůle páně:-).No,asi to nebude nic moc,jenže sem to nikde jinde neviděl ani nesehnal.
Na internetu jsem to objevil kdesi v Německu,tak taky rozhazuju udičky,jestli se to čirou náhodou ještě dá sehnat.Mimochodem,i to Tuskegee Airmen vyšlo venku na DVD.
Pokud si pamatuju,je to vlastně příběh Japonského pilota,kterej se náhodou podobá na to,o čem píše Sakai ,že by to bylo o něm?
.-)
Jestli by se ti to povedlo nějak netáhnout na DVD tak bych měl o to zájem. No bylo to snad o Sakaiovi, ale nějak zmatený, protože on ve skutečnosti snad válku přežil. |
|
|
|
313_Paegas |
Přidané 16-02-2006 08:41
|
Uživatel
Příspěvek: 697
|
Kdysi, už hodně dávno jsem viděl film o ruských pilotech, lítali tam na lavočkách (aspoň myslím) nevspomenete si někdo na název? |
|
|
|
3IAP_Ondura |
Přidané 16-02-2006 09:25
|
Nováček
|
Jo a ještě jsem si vzpoměl, že jsem měl film LETKA ČERNÉ OVCE. to bylo s Corsairama v Pacifiku, ale taky skončil někde neznámo kde. Jo a vím, že to jsem nepatří, ale taková ta klasika jako OSVOBOZENÍ, nebo BOJ O MOSKVU a podobně to jsou taky dost dobrý filmy |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 16-02-2006 09:44
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
WT_JIGR napsal:
Mimochodem,i to Tuskegee Airmen vyšlo venku na DVD.
Jigře, našel jsem to jen v kódování pro americký region. Dej odkaz, jestli jsi to dohledal i pro Evropu, pls.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
WT_JIGR |
Přidané 16-02-2006 10:01
|
Nováček
|
To Ondura:
Jasně,pokud se to povede a bude to jakž takž koukatelný,dám vědět.
To Cibule:
Joj,to musím napřed zjistit,kde sem to potkal,já takhle jednou ,nasranej,že to maj jen na kazetě,zadal název a mezi odkazama mě vylezla i nějaké stránka o filmu ,ale musím se znovu kouknout.Vím jen,že to bylo DVD.Dám vědět.
BTW: pokud by bylo jó zle,i ten film v NTSC se dá převést do PALu,je to sice drbačka a na dlouhý zimní večery ale,když de o letadla.....
A propo TO all:
Kromě Bitvy o Británii,Menphis Belle,Nebezskejch jezdců,Bitvy o Midway z TV a Tmavomodrýho světa + nějaký dokumenty má filmotéka postrádá další letecké filmy,kdyby někdo něco měl a byl tak neskonale hodnej:rol:........ |
|
|
|
WT_JIGR |
Přidané 16-02-2006 10:39
|
Nováček
|
Doprčic,zatím to vypadá fakt na to,že DVD vyšlo jen pro region 1
No nic,Buď se budu muset prči s převáděním z VHS nebo z NTSC,babo,vyber si. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 16-02-2006 10:40
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Region 1 neni problem. To normalne prehrajes. Pokud teda nemas politicky korektni DVD prehravac.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
313_Paegas |
Přidané 16-02-2006 10:46
|
Uživatel
Příspěvek: 697
|
A co tak ho stáhnout do kompu třeba shrinkem a výpálit jako region free? |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 16-02-2006 10:51
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
|
WT_Horrido napsal:
Region 1 neni problem. To normalne prehrajes. Pokud teda nemas politicky korektni DVD prehravac.
Horrido, už sis mohl všimnout, že na politické korektnosti jsem vystavěl svou osobnostní integritu. Když jsem DVD přehrávač kupoval, speciálně jsem si vymínil, aby neuměl přehrávat jiné regiony než ten evropský.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Munny |
Přidané 16-02-2006 16:51
|
Rozkoukaný
|
Ondura napsal:
Jo a ještě jsem si vzpoměl, že jsem měl film LETKA ČERNÉ OVCE. to bylo s Corsairama v Pacifiku, ale taky skončil někde neznámo kde. Jo a vím, že to jsem nepatří, ale taková ta klasika jako OSVOBOZENÍ, nebo BOJ O MOSKVU a podobně to jsou taky dost dobrý filmy
Osvobození se dá sehnat na Torrentu, jinak sem slyšel že snad má vyjít v brzký době na DVD |
|
|
|
3IAP_Ondura |
Přidané 16-02-2006 19:55
|
Nováček
|
T-Munny napsal:
Ondura napsal:
Jo a ještě jsem si vzpoměl, že jsem měl film LETKA ČERNÉ OVCE. to bylo s Corsairama v Pacifiku, ale taky skončil někde neznámo kde. Jo a vím, že to jsem nepatří, ale taková ta klasika jako OSVOBOZENÍ, nebo BOJ O MOSKVU a podobně to jsou taky dost dobrý filmy
Osvobození se dá sehnat na Torrentu, jinak sem slyšel že snad má vyjít v brzký době na DVD
Jo osvobození vyde zhruba v půlce března, ale na slevensku. U nás to ta firma nemá v nabídce. Takže jedině asi objednat u bratrů na slovensku. A co vím Boj o Moskvu má vyjít u nás, ale ještě není přesný termín. |
|
|
|
Hoper |
Přidané 16-02-2006 21:01
|
Moderátor
Příspěvek: 12091
|
asi se vyplatí sledovat Řitku |
|
|
|
3IAP_Ondura |
Přidané 16-02-2006 21:45
|
Nováček
|
Hoper napsal:
asi se vyplatí sledovat Řitku
Jo Jo tam mají dobrou nabídku |
|
|
|
Hoper |
Přidané 20-02-2006 20:06
|
Moderátor
Příspěvek: 12091
|
3IAP_UO_ONDURA napsal:
Hale lidi jen se chci zeptat jestli někdo nemáte film ZERO, já jsem to měl kdysi v osumdesátých letech na VHS a dabovany jednim hlasem. Navíc to byla hodně špatná kopie. No a nakonec se mi to někde stratilo a ja to pořád scháním a nic. Takže kdybyste to někdo viděl, nebo měl tak mi prosím dejte vjedět.:sm18::sm17::sm36:
myslíš todle ?
tak to nemám
ale začínám shánět |
|
|