Lety mimo letiště a vodu od 0 m zhruba zhruba do 1000m v tomto enginu nenabízí až zase tak pěknou grafiku. Celý ten "wow" trik je v tom, že ty foto textury jsou koukatelné až z větší výšky ..
Všimněte si těch pár záběru v nízkých vejškách jak tam jsou rozplizlé foto textury .. Starý MFS na to hodně trpěl, tento už o něco méně, ale stále to není ono ..
Neumí to co DCS, BOX či CLOD - level of detail změnu textur., zvětšit rozlišení při přiblížení. A nikdy to asi ani umět nebude. Ono to ani není možné v tomto rozsahu.
Nicméně už je to pro let použitelné. Další věc bude FPS a stuttering při načítání ..
Upravil/a magot dne 07-10-2019 18:00
Episode 1 (WORLD) Insider Update October 10 Full Episode
Here the new Microsoft Flight Simulator video. Episode 1 of the feature dicovery series.
The team said:
"Features like ATC, Seasons, VR, Rotorcraft, SDK, etc. can be found in the Feedback Snapshot along with our current plan for next steps and timelines for resolution. The Feedback Snapshot will be released at regular intervals and we will announce the date for our first preview release in our next update."
Ptá se mě známý jaký PC bych mu doporučil na MS Flight Simulator 2020 aby si to prý zahrál alespoň na medium detaily. Tušíte někdo jaké jsou HW nároky nového FS 2020?
Ptá se mě známý jaký PC bych mu doporučil na MS Flight Simulator 2020 aby si to prý zahrál alespoň na medium detaily. Tušíte někdo jaké jsou HW nároky nového FS 2020?
Vždyť to ještě nevyšlo, není s tím reálná zkušenost. Ale je to hezké, takže se dá čekat, že HW nároky budou taky hezké. Ať is kámoš připraví 50K a bude tak jako v pohodě.
Dobré internetové připojení neb se to bude generovat v cloudu.
V cloudu se scéna generovat bude, ale klient bude potřebovat výkon na její vykreslení. A předpokládám, že inovovaný letový model si také vezme něco systémových prostředků.
No má to běžet na Xbox One X, takže bude stačit nachystat si devět tisíc?
No oni maj MS vždycky velký oči ... snažej se tlačit vše na xbox (aby se prodával) a W10, porád jsou samý prohlášení že vše bude na xbox ale kecaj ..
viz. např. Age of Empires II definitive edition, podpora hw klávesnice a myši .. nebo naopak že vyjde Halo 1 - 5 (Master chief) na pc.
Myslím že ms development se snaží lézt do prdele "nejvyššímu" který zřejmě vydal nesmyslnej befehl že vše co dělaj bude dostupné na xbox a W10.
Pravda je taková že FS2020 verze na xbox teď není ve vývoji, pouze pc. A jestli to kdy bude, tak to bude zřejmě až na Scarlett a to kdo ví jak to bude ..
Takže ber prohlášení MS s hódně velkým odstupem ..
Upravil/a magot dne 22-10-2019 11:22
Coming 2020, Microsoft Flight Simulator is the next generation of one of the most beloved simulation franchises. From light planes to wide-body jets, fly highly detailed and stunning aircraft in an incredibly realistic world. Create your flight plan and fly anywhere on the planet. Enjoy flying day or night and face realistic, challenging weather conditions.
Video YT - nízké průlety nad velkými Evropskými městy (video žel nejde vložit standardně, tak vkládám jako odkaz) https://www.youtu...2HwLeJSAGc
Působivé! Občas jsou tam vidět nedokonalosti, jako mosty, které jsou po stranách vyplněné až k hladině nebo občas skupiny zeleně renederované jako masiv blok s kolmými bočními stěnami atd. To vše jsou ale jen drobnosti a s velkou pravděpodobností bude ještě dotaženo, protože proces učení AI zřejmě stále probíhá. Jako celek je to ale naprosto úžasné a vypadá to, že se opravdu bude jednat o obrovský skok vpřed, co se týká simulátorů.
Azure AI tu část oblasti prostě vygeneruje a uloží do ms cloudu odkud si to mfs pak stahuje.
Jestliže už nad tím letí, pak už se AI nic "neučí". Je to hotové. Takhle hnusné, křivé a deformované.
Otázka je, zda toto, co tam je vidět není nějaké nastavené menšího detailu - level of distance (LOD).
Protože přesně takhle to vypadalo když jsem v 3dmaxu pomocí scriptu snižoval polygony .. (tedy nesral jsem se s tím ručně aby to bylo dokonalé)
Možná že na nějaké "high" nastavení to bude košér a symetrické jako v těch teaserech.
Upravil/a magot dne 16-11-2019 17:47
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.