AH_Cutora napsal:
Keby nam olegf dal dedikac, ktery zvladne realne obslouzit vice nez 40 lidi, tak mamr server pro vic lidi. Tech soucasnych 36 lidi je omezeni dedikace jako aplikace, ne HW.
Tomu nerozumím,můžeš mě to prosím stručně vysvětlit?Třeba jak to že teda lioni tam můžou mít tuším 60 lidí?Dík
rudidlo napsal:
A proto se při útoku WT na cíl vrátil jen jeden pilot...
Já jsem v jedné misi jen nad jedním městem zaznamenal:
2 obsazené letiště (s flakem a statickými letouny)
3 kolony s mobilním flakem, které z toho města vyjížděly k frontě
2 vlaky na nádraží.
po cestě k cíli a zpět:
3 letiště (dvě naše, jedno nepřátelské) - samozžejmě s flakem a statickými letouny
2 nepřátelské a 2 naše kolony
1 vlak na nádraží v jednom městě, ze kterého jsem letěl.
...a to jsem letěl přímým letem k cíli a zpět. Pochybuji o tom, že na zbytku mapy nic nebylo. Pokud budu předpokládat, že jsem potkal tak 30% cílů (a to hodně nadsazuji), tak mi toho nepříjde zase tak málo.
Tak tohle už je trochu OT
No vidíš a já při všech svých misích na ADW jsem narazil vždycky jen na dva flaky kryjící napadenou kolonu (a ještě střílejíci s omezením). Jinak po celou dobu letu nic, žádný flak nad frontou, žádný těžký flak.
To že se z útoku vracel jeden pilot bylo spíš důsledkem toho, že jsme létali s naloženými FW 190F na pozemní cíle (které si červení stíhači chránili) zatímco naši stihači se držely hesla "ten kdo je nejvýš je pánem oblohy". Za celou dobu jsem se setkal 1x !!!! s nějakým projevem snahy o cover.
A tak to dopadlo tak, ze jsme s 4x Fw190F8 priletli, odbombardovali, sestrelili 3-4 lavocky co se o nas zajimaly a nekteri pak dokonce odletli na zakladnu......
AH_Cutora napsal:
Keby nam olegf dal dedikac, ktery zvladne realne obslouzit vice nez 40 lidi, tak mamr server pro vic lidi. Tech soucasnych 36 lidi je omezeni dedikace jako aplikace, ne HW.
Tomu nerozumím,můžeš mě to prosím stručně vysvětlit?Třeba jak to že teda lioni tam můžou mít tuším 60 lidí?Dík
Kydy tam bolo 60 ludi ?????
To nevím,moc tam nechodím,jen mě zajímá jak to teda je s počtem lídí který můžou být připojený na servr aby to bylo ještě hratelný.Lioni na to dělali pokus.Na servru 109 v Spit jsem jednou zažil 48 lidí a hrozně mě to cukalo.
313_Ikar napsal:
Nekdy je smrt opravdu bliz nez blizko, ale myslet si ze doletis nad Dover v klidu odbombardujes a netknuty se vratis domu je mirne receno blahove Osamoceny bombarder/bitevnik je vetsinou predem odepsany.
Blbosť. Treba to vedieť. S Ju87 doletíš, odbombarduješ a ešte si zostrelíš Spita z prednými búchačkami a vrátiš sa domov.
No problém. Aspom raz zo 100 prípadov je to tak.:sm12:
na serveru by měla být už upravená verze z větším ROF takže by to nemělo byt už tak hard pro štuky,HE.,s emilem jsem na té mapě s flakem problém kupodivu neměl pokud jsem tedy neletěl 200 při zemi přimo proti flaku.a ani Duke mě neškrábl každopádně teď už by to mělo být pro bitevníky lehčí,doufám že než dodělám DoverV2 tak mi někdo napíše jestli už je se to tím nastavením dá lítat.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.