|
Vulching
|
| 313_OTU_oblak |
Přidané 04-01-2006 17:56
|

Uživatel

Příspěvek: 1375
Založený: 30.09.05
|
hmmm....
Fuči co třeba Nowotny??toho přece vulčli A celkově Me262??mám pocit že vulch byl asi nejúčinnější způsob boje s nimi...
A ještě jedna věc. S těma pozičáka jsem zažil prasárnu....a ne jednou. Když Befko útočilo na formaci ILů nad zemí a nečekalo že ve dvou kilácích jim sekunduje MiG...a když jsem se za něj dostal a provrtal ho tak rozsvitil pozičáky...nechal jsem ho být, tak on si vesele za chvilku pozičáky vypnul a zase otravoval naše bitevníky...no, chlapci se naštvali a sundali ho sami )))dobře mu tak  |
| |
|
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 04-01-2006 17:56
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11214
Založený: 26.01.13
|
Georg-Peter Eder taky nedodělával těžce poškozená letadla pokud vím..a pak i snad i Barkhorn, tím si nejsem moc jistý.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
| |
|
|
| Liptow |
Přidané 04-01-2006 17:57
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 207
Založený: 02.10.05
|
doktorkop napsal:
...Vyberu si svoje He-111 zmáčknu start a objevím se na dráze.Nestačím se ani pořádně rozhlídnout(natož nahodit motory)a prásk-někdo přišel k levnému sestřelu.Byla to P-38. (...) No jo-co se dá dělat-válka je válka
Uhm to si pamatam--dokonca ste sa tam zjavili Heinkely hned dva. Zato my sme nase dva Lightningy ovesane pyrotechnikou pluzili v malej vyske po okrajoch mapy 20minut aby sme unikli sokoliemu oku Fuciho 190tok a zistili, kde to bajne letisko vlastne je. Fucidovska koncentracia flaku nad cielom bola thrilling experience sama o sebe a tie dva Heinkely boli proste taky bonus pre udatnych fighterbomberov :sm2:
Upravil/a Liptow dne 04-01-2006 17:58
|
| |
|
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 04-01-2006 18:01
|

Hlavní administrátor

|
Oblak..co furt všichni máte s tím Nowotnym? Toho sestřelila přesila Amíků, když mu vysadil motor a on se nezdekoval včas..kde to všichni berete, že ho sejmuli při startu/přistání? 
btw: a opravdu mě tady do diskuse o vulchení nezatahujte, nehodlám se k tomu vyjadřovat
|
| |
|
|
| Marek |
Přidané 04-01-2006 18:03
|

Nováček

Příspěvek: 50
Založený: 27.11.05
|
mkubani napsal:
2. Online Wars su podla mna skor rajom egocentrikov, kde sa totalne ignoruju ciele misie za ucelom uchranit si svoj vlastny zivot a nahanat statistiky. V skutocnosti by svoj realny zivot takymto spravanim davno stratili pred popravcou catou. Podla mojho nazoru a skusenosti, vacsina online wars je obycajnym DF Coopom, kde je vseobecnym pravidlom, co najrychlejsie vzlietnut, nastupat do 7+km a potom sa prehanat po mape a hladat kondenzacne ciary nepriatela...:rol:
No neviem ako to napisat aby to znovu nevyznelo ako utok voci letke 13, ale zrejme si si omylom prehodil slovicka Online Wars a DF.
Neviem kolko si toho nalietal v CzechWar, VOW a pod, ale asi zrejme dost malo ked to tvrdis.
Sice je pravda, ze poslednu dobu som akosi vynechaval coopy, ale v case ked som to lietal pravidelne, tak takych egocentrikov ako pises tam nebolo vela (mozno preto lebo vacsinou lietali teamy).
Na druhu stranu splnenie misie ala kamikadze nie je asi velky problem, skor naopak ide tam hlavne o splnenie misie zo zachovanim virt.zivota a to je velky rozdiel. IMHO: Ked uz to porovnavate s realom tak v reale tiez neboli splnene vsetky misie tak ako znel rozkaz.
U mna (zatial) bude DF "relax", od coop misii cakam adrenalin.
Zaverom skus si zalietat nejaky coop proti 312 alebo 3.IAP, potom mozno zmenis nazor na coopy.
Koniec OT, terazky mate plne pravo ma zabanovat :sm19:
Co sa tyka vulchovania na DF serveroch nesuhlasim hlavne ak je tam deatkick. V prvom rade je to hra => letecky simulator a nie hra na opakovane klikanie tlacidla join. |
| |
|
|
| Tajpan |
Přidané 04-01-2006 18:04
|

Diskutující

Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
1stCL_Fucida napsal:
Oblak..co furt všichni máte s tím Nowotnym? Toho sestřelila přesila Amíků, když mu vysadil motor a on se nezdekoval včas..kde to všichni berete, že ho sejmuli při startu/přistání?
btw: a opravdu mě tady do diskuse o vulchení nezatahujte, nehodlám se k tomu vyjadřovat 
lebo tých verziíí o Nowotnom konci je viac.
to je ten problém. 
Neriešili sme to na starom fóre? |
| |
|
|
| Mungo |
Přidané 04-01-2006 18:06
|

Uživatel

Příspěvek: 718
Založený: 03.10.05
|
1stCL_Fucida napsal:
Sakra Fucida, to znie, akoby si bol jediny, co necital "Le grand cirque" :bigeek: |
| |
|
|
| rOckie |
Přidané 04-01-2006 18:06
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 228
Založený: 29.09.05
|
AH_Ronsoc napsal:
Jasne Tajpane najme ked ti neda ani sancu nastupat 1-2 km od vlasneho letiska ze Pajo :sm16:
příště si do chatu předem podejte žádost o nastoupání aspoň do 3km. a nebo rovnou požádejte o volný průlet, než shodíte bomby a splníte cíle mise . Sundat letadlo ve vzduchu, min cca 3km od letiště je vulch? to sem asi něco zaspal ne? |
| |
|
|
| Liptow |
Přidané 04-01-2006 18:14
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 207
|
Jedna z typickych akcii Letky 13 - video by Tocifan. Pripominam ze z nasej stvorice to neprezil nikto.. ead:
http://www.letka1...ingerr.wmv
A vcera na Murmansku - 110tky nad Murmanskom :sm12: ale to uz je ina kapitola.. |
| |
|
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 04-01-2006 18:16
|

Hlavní administrátor

|
Mungo napsal:
1stCL_Fucida napsal:
Sakra Fucida, to znie, akoby si bol jediny, co necital "Le grand cirque" :bigeek:
No..já chci jednou na smrtelné posteli bandě vnoučat říct, že nejvíc ze svého života jsem hrdý na fakt, že mě ani tíha okolností nikdy nedonutila přečíst si tuhle publikaci . I z vyprávění o ní se mi postaví všechny vlasy na hlavě
|
| |
|
|
| 1stCL_pbarry |
Přidané 04-01-2006 18:20
|

Uživatel

Příspěvek: 1694
|
Mungo napsal:
Sakra Fucida, to znie, akoby si bol jediny, co necital "Le grand cirque" :bigeek:
V knizce neni zrovna presvedcive sdeleno ze sestrelili prave nowotnyho. Vlastne pise jen ze sestrelili 262 a pak se dozvedeli ze nowotny was killed. Tak proc si to nehodit na triko  |
| |
|
|
| 1stCL_pbarry |
Přidané 04-01-2006 18:21
|

Uživatel

Příspěvek: 1694
|
1stCL_Fucida napsal:
No..já chci jednou na smrtelné posteli bandě vnoučat říct, že nejvíc ze svého života jsem hrdý na fakt, že mě ani tíha okolností nikdy nedonutila přečíst si tuhle publikaci  . I z vyprávění o ní se mi postaví všechny vlasy na hlavě 
tezka chyba fuci. |
| |
|
|
| Tajpan |
Přidané 04-01-2006 18:22
|

Diskutující

Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
Jesusšmarjájozefkristínkamádlhévlasy!!! Zas CIRKUS!! Zase bude cirkus!!!
:sm12: |
| |
|
|
| MK_Paja |
Přidané 04-01-2006 18:24
|

Uživatel

Příspěvek: 941
|
T A J P A N E !!! .... kick ze hry má své opodstatnění pouze za porušení pravidel !
V této hře , účastnit se boje, být sestřelen(zabit) nebo zajat nad územím nepřítele není porušení pravidel.
Piloti, kteří často umírají, bitevníci a nováčci, by neměli být odstraňováni ze hry, slouží nám ,zkušeným harcovníkům pro potěchu, a jako pokrm našich Shvaků Shkasu, MG 151/20 a MK-108ček. :sm6::sm6::sm6: |
| |
|
|
| Lucka |
Přidané 04-01-2006 18:29
|

Uživatel

Příspěvek: 1014
Založený: 06.10.05
|
3IAP_Tajpan napsal:
Jesusšmarjájozefkristínkamádlhévlasy!!! Zas CIRKUS!! Zase bude cirkus!!!
:sm12:
:lol::lol::lol:
Tajpane, on bude cirkus? Teď v zimě? Kdy? kde? jakej? Hele, a budou tam sloni, vopice, lvi a lamy
Ad Velký cirkus - tu knihu jsem četla několikrát a patří mezi mé nejoblíbenější :rolleyes: |
| |
|
|
| 312_Karl |
Přidané 04-01-2006 18:29
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 337
|
Messik napsal:
LEGRA_HeRa napsal:
A co kradeni sestrelu? Jak se koukate na toto? Definice ?
Jedna letka je tím prý profláknutá  
hele Messiku a nemyslis spis nejakou sektu?
jinak drazdis kobru bosou nohou!!! :sm23::sm45::sm13::sm15::lol: |
| |
|
|
| AH_Ronsoc |
Přidané 04-01-2006 18:35
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 345
|
příště si do chatu předem podejte žádost o nastoupání aspoň do 3km. a nebo rovnou požádejte o volný průlet, než shodíte bomby a splníte cíle mise . Sundat letadlo ve vzduchu, min cca 3km od letiště je vulch? to sem asi něco zaspal ne?[/quote]
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
No ten volny prulet ani neni zly napad :sm6:
Pisal som tam o vulchy????:confused:
A teraz ktomu vulchovaniu ,kazdy znas vulchuje, ked nie online tak ofline:sm6:Este sem napiste ze ja nie???:sm19: |
| |
|
|
| mkubani |
Přidané 04-01-2006 18:36
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 301
|
Marek napsal:
No neviem ako to napisat aby to znovu nevyznelo ako utok voci letke 13, ale zrejme si si omylom prehodil slovicka Online Wars a DF.
Neviem kolko si toho nalietal v CzechWar, VOW a pod, ale asi zrejme dost malo ked to tvrdis.
Sice je pravda, ze poslednu dobu som akosi vynechaval coopy, ale v case ked som to lietal pravidelne, tak takych egocentrikov ako pises tam nebolo vela (mozno preto lebo vacsinou lietali teamy).
Na druhu stranu splnenie misie ala kamikadze nie je asi velky problem, skor naopak ide tam hlavne o splnenie misie zo zachovanim virt.zivota a to je velky rozdiel. IMHO: Ked uz to porovnavate s realom tak v reale tiez neboli splnene vsetky misie tak ako znel rozkaz.
U mna (zatial) bude DF "relax", od coop misii cakam adrenalin.
Zaverom skus si zalietat nejaky coop proti 312 alebo 3.IAP, potom mozno zmenis nazor na coopy.
Koniec OT, terazky mate plne pravo ma zabanovat :sm19:
Co sa tyka vulchovania na DF serveroch nesuhlasim hlavne ak je tam deatkick. V prvom rade je to hra => letecky simulator a nie hra na opakovane klikanie tlacidla join.
1. Neviem, preco by sa to malo pokladat za dalsi utok na L13. Nevsimol som si, ze by na nas niekto utocil. Tusim musim castejsie pozriet na moju 6. :sm2:
2. Pisal som len Online Wars, nie (jednorazove) Coopy, co nepokladam za to iste.
3. Marek, velmi dobre ma poznas, tak nepis take veci, ze kolko OW alebo Coop misii som odlietal. Myslim, ze ked spocitam moje posobenie v II/JG 54 v L 13, tak ich za tie 3 roky bolo min. 2XX. Myslim, ze tento pocet staci na to, aby som si urobil vlastny nazor. Ak ma niekto iny, tak mu to samozrejme neberiem.
4. Este na margo Online Wars:
a.) "Vulchovanie" nie je prakticky mozne proti human pilotovi. Obe strany startuju naraz v rovnakom case a takmer vzdy zo zeme. Maximalne sa podari zautocit na vzlietajuce AI lietadla. Pri pristavani je vulchovanie sice mozne, ale asi je to o to zbabelsie (a pravdepodobne prave preto aj zriedkavejsie ako na DF), pretoze zostreleny super nemoze dat Refly. Takze odvolavat sa v tomto pripade na dzentlmenstvo v OW je podla mna irelevantne.
b.) OW misie (cez system Coop) nikdy nebudu dynamicke ako DF server. Pocet pilotov je dany a pocas misie nemenny (nemozu sa respawnovat). Stlacenim jedinej klavesy ma pilot presny prehlad, kolko superov v hre este zostava. Plus pri mnohych misiach je bohuzial priebeh misie velmi predvidatelny. Prekvapenie moze nastat jedine v podobe AI lietadiel. DF server predstavuje istu kontinuitu a nuti pilota viac improvizovat (IMHO)
=> Preto si myslim, ze kvalitne urobeny a nascriptovany dedikovany DF server s dobrou partiou ludi moze toho ponuknut viac ako OW. Plus clovek nemusi 20 min. "preslapovat" na HL. :Jiricek:
5. Vzdy som sa snazil max. respektovat pravidla na kazdom servri. Ak server povoluje vulchovanie, tak myslim, ze nie je o com diskutovat.
@WT alebo AH: Je technicky mozne do scriptovaneho DF servra zakomponovat AI lietadla? Myslim, ze kedysi sa to dalo.
Upravil/a mkubani dne 04-01-2006 18:43
|
| |
|
|
| rOckie |
Přidané 04-01-2006 18:39
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 228
|
OTU_oblak napsal:
a ještě jedna věc. S těma pozičáka jsem zažil prasárnu....a ne jednou. Když Befko útočilo na formaci ILů nad zemí a nečekalo že ve dvou kilácích jim sekunduje MiG...a když jsem se za něj dostal a provrtal ho tak rozsvitil pozičáky...nechal jsem ho být, tak on si vesele za chvilku pozičáky vypnul a zase otravoval naše bitevníky...no, chlapci se naštvali a sundali ho sami  )))dobře mu tak 
já myslel, že pozičáky jsou od toho, aby si jimi piloti mohli udat svoji pozici vůči vnějším pozorovatelům a ne aby se pomocí nich mohli vylhat z toho, že něco posrali.
není zvykem spíš ukázat bli(n)káním parťákovi svojí polohu? u nás doma se to tak dělá. bych pak nerad někde poslouchal řeči o tom, že pilot XY je podlý srab, byť neměl ani náhodou v úmyslu se vzdát (a tou light show chtěl říct úplně něco jinýho, někomu jinýmu)
já už jednou, kvůli tomuhle divnýmu zvyku vzdát se, byl za svini největší označen, páč jsem v klidu sejmul dvě letadla, co si posvítila.
a jsou piloti co vyndavaj podvozek kvůli tomu, aby vytratili co nejvíc a co nejdřív rychlost protože chtěj přebrzdit útočníka. takže ani vyndanej podvozek nejde vždycky brát za znak "vzdávám se!"
dneska aby se člověk pomalu bál vystřelit
a když nevystřelí, tak zjistí, že buď skočil na špek, nebo si to blbě vyložil :sm19:
možná bude nejlepší se předem vždycky soupeře zeptat, zda souhlasí s tím, aby po něm bylo stříleno.
předesílám, že mě se ptát nemusíte. i kdybych měl vyndaný z letadla já nevím co a k tomu si ještě do rytmu blikal "Never let me down again" od depešáků. |
| |
|
|
| Rigor Mortis |
Přidané 04-01-2006 19:17
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 199
Založený: 21.12.05
|
Možná by se mohlo zavést pravidlo - pozičkama blikat morzeovkou "vzdávám se".  |
| |
|