Měl jsem za to že to povídání o FXAA a MLAA na který jsem dal odkaz ti včechno vysvětlí a asi ne.
jo už to chápu,někdo si pojmenoval soubor Fxaa3_11.h a ty z toho vyvozuješ existenci FXAA od Nvidie.tak k tomu nemám co dodat.to se můžeme hádat do nekonečna
FXAA je samostatná nově dodaná vlastnost , nemá funkční zavislost na klasickém AA.
ten tvůj postup je o tom jako aktivovat klasické AA,
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Hezký den všem
Jsem tu nováček a doufám že mě někdo poradí.
Nejsem náruživý letec ale občas se rád v rámci času odraguji na IL 2 1946.
Tento týden jsem si koupil CoD a nainstaloval na PC. Mám sestavu: Core 2 Quad Q9300, GT 9800 - 512MB, LCD 19".
Il 2 1946 mě na tom šlape ok. Ale po nainstalování CoD mě CoD jede sekaně a navíc celá grafika je celá rozhozená - prostě to vypadá otřesně, mnohem hůř jak Il 2 1946.
Dá se na této sestavě vůbec Cod létat? Eventuélně jaká grafika od NV do cca 2500,- Kč by to rozumně zvládla?
Díky za radu.
No kazdy si pod pojmom "NA DOBRE UROVNI"predstavuje nieco ine.Mne nestaci ani GTX 670/680 Kolko si ochotny vrazit do grafiky???
Upravil/a CSL1_Talbot dne 20-06-2012 09:39
dej deset (GeForce 580 GTX s aspoň 1,5 giga paměti) a bude ti to chodit uspokojivě. Dokonce velmi uspokojivě (mně třeba i s třígovým dvojjádrem).
Asi takhle
YouTube Video
Za míň tě to - alespoň z mého subjektivního pohledu - asi moc neuspokojí.
Barone, byly doby, kdy jsi na TS opakovaně říkal, že je to naprosto super hra a že se ti neskutečně páčí. Něco se od té doby změnilo?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Třeba by taky stačila (ale já to nedovedu posoudit, protože ji nemám)
310_cibule napsal: Barone, byly doby, kdy jsi na TS opakovaně říkal, že je to naprosto super hra a že se ti neskutečně páčí. Něco se od té doby změnilo?
Nezmenilo sa nič, iba hladina nasranosti na 1C a ich prístup ku CLODu (a predovšetkým k nám hráčom) začala dosahovať nebezpečne vysoké hodnoty Na mojom súkromnom Nasranometri dosahuje hodnotu 9,2
Musím ťa opraviť - nehovoril som, že je to super hra, ale že sa mi neskutočne páči. A to je fakt. Na najvyšších detailoch je to jednoducho nádhera. Modely lietadiel - a objektov ako takých (vrátane kokpitu, grafického znázornenia poškodenia atď.) sú jednoducho skvelé. To hovorím opakovane na TS celú dobu, to znamená aj dnes. A budem to hovoriť aj zajtra
A ako som to myslel s tým prechodom? To bolo jednoduché konštatovanie faktu: väčšina virtuálnych pilotov čo poznám, prešla z CLODu na RoF a DSC práve pre nestabilitu celej hry. Tým nechcem povedať, že ho prestali lietať úplne, ale keď si majú vybrať, vlezú buď do A-10 alebo do nejakej chmelnice.
Prajem pekný deň
Upravil/a Baron dne 20-06-2012 11:23
Na nasranost bacha, škodí to zdraví (při dosažení hodnoty blížící se desítce hrozí akutní nebezpečí iktu
Hezký den i Tobě.
P.S. Že je to super hra si říkal, ale to není důležité
Upravil/a 310_cibule dne 20-06-2012 12:12
Na radu Torra jsem zakoupil právě "MSI N560GTX-448 Twin Frozr III Power Edition/OC " a musím říct že jsem spokojen (je fakt že nepatřím k těm co nějak výrazně sledují vyskytující se šutering). Ta karta se dá slušně taktovat a musím říct že oproti předchozí Twin Frozor II OC je tišší (přímá zkušenost).
Upřímně, mám pocit že CloD nemá rád taktování GPU alespoň to mé:-))
Má sestava:
ASUS P8Z68-V PRO/GEN3 stepping B3
Intel Core i5-2500K BOX
MSI N560GTX-448 TwinFrozr III PE/OC
Patriot 8GB (2x 4G 1333MHz
Seasonic S12II-620 620W Bronze
Upravil/a SepiaX dne 21-06-2012 12:05
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
... ale říkal Tak se někdy ukaž (i když já teď skoro nelítám, není čas. Ale na Tebe bych si ho udělal
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.