Mertene, jasne ze jde o pendrek. Taky jsem mel za tou definici ciiiitu smajlika. Nikdy to nebude presne. Je to HRA. Snad prave proto je v mem podpisu jiz temer deset let napsano to, co je.
A podivas-li se o jedno, dve vlakna nahoru ci dolu, das memu podcarniku za pravdu.
Tentokrat bohuzel...
Mám čerstvě přeinstalovaný systém a novou instalaci ROF, od této chvíle se mi ale vyskytuje drobná potíž - při každé změně letadla musím lízt do RESPONSES a vždy vypnout to USE TO ALL PLANES, aby se mi nastavil ,,individuální" profil křivek pro konkrétní éro. Na minulé instalaci ROF se mi křivky přiřadily automaticky podle toho, v jakém letadle zrovna letím. V čem je ta chybka? Upravil/a LEON dne 31-03-2012 18:47
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Nu, celé toto vlákno je v podstatě o ovládacích křivkách, akorát se nastavení křivek dalo na začátku ne zcela přesné pojmenování TRIMOVÁNÍ Pokud mám problém s ,,trimovacími křivkami", pak jsem předpokládal, že jsem ve zcela správném vlákně.
Upravil/a LEON dne 31-03-2012 19:33
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Já v tuto chvíli nevím, jestli je problém způsoben chybou ve hře, nebo pouze tím, že to trimování neumím používat. Mám problém s trimováním, proto jsem se zeptal v sekci TRIMOVÁNÍ. I když samozřejmě můžu založit nové vlákno PROBLÉM S TRIMOVÁNÍM Upravil/a LEON dne 31-03-2012 20:03
Máš problém s uložením konfigurace http://hash.cz/in...tazky.html, máš problém s podpisem na fóru, máš problém s tím, že diskutuješ a tím pádem máš i problém se mnou.
Ne, v uložení konfigurace trimů (jednotlivých responses) problém nejspíš nebude, protože se konfigurace trimů pro každé letadlo opravdu ve formě souboru vytvoří, to jsem ověřoval. Pro Albatros III se uloží konfigurace Albatros III, pro Dr.1 se uloží konfigurace Dr.1 atd. Pouze ty konfigurace trimů pak musím pro každé letadlo přiřazovat ručně a na příčinu tohoto jsem se ptal.
EDIT: Tak díky Tozzifanovi problém vyřešen, u všech letadel jsem znovu povypínal tu volbu USE ALL PLANES, následně znovu všechny jeden po druhém poukládal podle jednotlivých názvů letadel a už mi to mění profily automaticky. Pravděpodobně se ta volba USE ALL PLANES přepla po změně jména jednoho ze tří uživatelských profilů. Díky
Upravil/a LEON dne 31-03-2012 23:04
Horrido, na světě je spousta hladovějících lidí, doporučuji ti zaměřit tvé ochranářské vlohy na ně. LEON se předpokládám o sebe postará sám a hlad asi taky nemá.
Je to sice hodně vousaté vlákno, ale když už je tu zvýrazněné vlákno o trimování v ROF, tak by bylo možná dobré, kdyby tu také zaznělo, že některé letouny v ROF trimování už nějakou dobu mají (pomocí náklonu celé vodorovné ocasní plochy). Z hlavy si nepamatuju všechna letadla, kde je toto implementováno, když tak mě někdo doplní. Jsou to: S.E.5a, Sopwith Triplane, RE8, Bristol Fighter a Airco DH4.
Upravil/a LEON dne 11-06-2016 13:38
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.