Mašíni za 7 mega
|
Cracken |
Přidané 16-08-2010 11:13
|
Uživatel
Příspěvek: 742
Založený: 08.11.08
|
Ba, ba - myslím, že by se vlákna mohla oficiálně dělit do dvou kategorií - "osočovací" a "neosočovací". Kvůli přehlednosti, aby každý věděl, kam se má hrnout. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 16-08-2010 11:17
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Panek napsal:
Připadá mi to, že si mne tu hodně lidí někam zaškatulkovalo...
Jo jo, hlavně jako objevitele Nationalgefühl Übereinstimmung.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Panek |
Přidané 16-08-2010 11:29
|
Diskutující
Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
WT_Horrido napsal:
Panek napsal:
Když už mne cituješ, cituj mne prosím celého.
Takhle je to zase jen vytrženo z kontextu. |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 16-08-2010 11:34
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
Panek napsal:
WT_Horrido napsal:
Panek napsal:
Když už mne cituješ, cituj mne prosím celého.
Takhle je to zase jen vytrženo z kontextu.
Pánku,Pánku, Pánku. Mne to Horridovo podripnutie i vtejto minimalistickej verzii absolútne stačilo. |
|
|
|
Panek |
Přidané 16-08-2010 11:48
|
Diskutující
|
No jo to sice jo Tajpane.
Ale nikdo si teď nepřečte moji náročnou přenesenou citaci o tom, proč na mne clone tak vystartoval.
Mimochodem napadnout uživatele posledním příspěvkem a pak vlákno uzamknout. Mi přijde docela nešťastné.
U dělat to ale 2x je nešťastné ještě více. |
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 16-08-2010 13:35
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Cracken:
Internetová fóra jsou taková, jací jsou tam lidé. A ti lidé mají (proboha!) nějaké názory na svět okolo.
Toto fórum je do jisté míry svobodné, takže si tady může dělat kdokoliv cokoliv, pokud má podpis menší 250 znaků.
Jsi jeden z nich, takže když se ti tady něco nelíbí, tak to ignoruj. A když to čteš a máš co řící k věci řekni to. Pokud jen chceš ukázat jak jsou ostatní přízemní, že si dovolili na sakrální půdě svatého Simulátorového Vojska Krista bavit o politice, raději mlč.
Lidi, co tu diskutujou, jsou zároveň duší toho fóra, takže když vyženeš nějakého diskutéra na "úplně jiná fóra" nebude tady mít třeba kdo popsat napsat nastavení Nvidie pro Šturma ve všech možných variantách i s obrázky.
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 16-08-2010 14:02
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Stejně je to tady vtipný Pánek dosud zdá se nepochopil, že Clone je zcela nestranný..je mu úplně jedno, kolikrát koho nasere. Proč? protože je to prostě Clóňák
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Panek |
Přidané 16-08-2010 14:08
|
Diskutující
|
Šmudla má pravdu.
A taky by jste se nedozvěděli o Nationalgefühl Übereinstimmung.
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 16-08-2010 14:16
|
Fusioner
|
A to by byla škoda. Já jsem spálil všechny díly kroniky JG26 např.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 16-08-2010 14:19
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Já rozdupal model Rudelovy Stuky
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Panek |
Přidané 16-08-2010 14:48
|
Diskutující
|
Chválím chlapci chválím.
Ještě pár dobrých skutků a podpořím vaší přihlášku no naší svazácké organizace.
Nepočítejte, že si to odpracujete sázením stromků a zametáním ulic. To už dneska dělají kriminálnící, aby nemuseli bručet.
Pěkně pujdete lepit plakáty a sbírat podpisy na petice. A nepodvádět! Jestli zjistím, že si někdo nahrabává podpisy v domově důchodců, tak bude diskvalifikován.
Upravil/a Panek dne 16-08-2010 21:28
|
|
|
|
313_123 |
Přidané 16-08-2010 15:15
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
jsem zvědavej co se bude říkat o naší době
doufám že mě vnuci budou nadávat do ...
a jaká asi bude jejich státní zřízení
a koho budou vyznamenávat
hlavně jsem na jejich klona sem zvědavej teda na jeho nestranost
jo a
tady se to vo politice hádá co si pamatuju
a hádalo se to tu když někteří ještě tahali kačera
můžete s tím nesouhlasit a to je tak jediné co s tím uděláte |
|
|
|
313_123 |
Přidané 16-08-2010 15:17
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
abyste věděli taky umím gůglovat
http://www.recept... |
|
|
|
Panek |
Přidané 16-08-2010 15:23
|
Diskutující
|
WT_Horrido napsal:
Z protokolu ohledání místa činu:
kapitola IX. Věci doličné.
bod 7/ legitimace KSČ na jméno Josef Rošický
Potřeboval bych vědět, kde se vyskytují tyto informace.
Já totiž držím v ruce jiný protokol, který se liší převážně v číslování. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 16-08-2010 15:38
|
Fusioner
|
A v obsahu se liší?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Panek |
Přidané 16-08-2010 15:44
|
Diskutující
|
Ta legitka KSČ tam je. Taky zbrojní pas a ondznak KSČ.
Jde mi o to, jestli není těch dokumentů více.
Protože už jsem dostal citaci dokumentu, ketrá to měla:
Zbroní pas
Ligitka KSČ
Prostřelená kravata
Tak chci vědět jestli těch soupisů je víc. |
|
|
|
clone9cz |
Přidané 16-08-2010 20:08
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
Panek napsal:
Z jiného vlákna, které bylo zamčeno:
clone9cz napsal:
byl zabaven majetek a byl vyhoštěn z okresu
Proč byl vyhoštěn, on něco provedl ? Panku, tohle máme psát my, a né ty. Né odpůrci třetího odboje.
Panek napsal:
Byl odsouzen jako kulak. Jakožto soukromý rolník neodevzdával poviné odvody a odmítl vstoupit do JZD. K odnětí trestu nebyl odsousen, ale byl soudně vyhoštěn z okresu.
Možná to byl také nasazený agent na mého dědu, ale podstatné je tu to, že na základě toho se prý můj děd rozhodl vstoupit.
EDIT: Do JZD, ne do KSČ smiley
clone9cz napsal:
parádní příklad zbavení majetku legální cestou, bez nátlaku ... bez nátlaku ? Je vidět ... ty jseš vlastně proti těm Mašínům zaujatej, no tak to nemá cenu to cokoliv řešit.
Já to mám vážně v hlavě asi hodně zmatený.
Já tam ten vstup do JZD vychvaloval? Nebo jsem popíral, že lidé vstupovali do JZD pod nátlakem? Já ti jen odpověděl na otázku, proč byl vyhoštěn muž, kterého můj děda o víkendech ukrýval.
Připadá mi to, že si mne tu hodně lidí (včetně tebe clone) někam zaškatulkovalo a pak paranoidně přisuzují mému textu jiný význam.
A nebo jsem paronoidní já.
Do jiného vlákna si vůbec neměl psát. Celkem tedy logicky bylo zamčíno jako duplicitní a OT ve chvilí, kdy se začalo diskutovat na téma prvního vlákna.
Panek napsal:clone, pojďmě si ujasnit, jestli účetní je nebo není vedoucí funkce.
Já říkám, že není.
Dneska ne, ale před 60 lety a s přístupem k penězům, účetní byla prostě vedoucí funkce.
Panek napsal:A víte co? Dostal jsem tvrdě přes prsty od jedné paní.
On totiž není důkaz (svědectví, hlášení které by podepisoval, list odměn, průkaz ...), že by byl členem pomosné stráže VB.
Právě teď dávaj v televizi dokument o ukradenym čínskym zlatě, o něm není taky svědectví, lášení které by někdo podepisoval, výdejní list odměn, ...
Panek napsal:Klidně uznávejte členy mašínovic skupiny, ale prosím vás, nedělejte automaticky zločince z těch, kteří byli jen ve špatnou dobu na špatném místě.
Já z nikoho zločince nedělám, já tvrdím, že nesou spoluvinu na podpoře evidentně zločineckého režimu, neboť tak bylo deklarováno desítky let předem.
313_OTTO napsal:
Tak Pánku tleskám. Něco podobného jsem chtěl napsat.
Jen dodám, z pohledu clona by asi měli být zabiti všichni z vládního vojska zejména vyšší důstojníci, bo "napomáhali" nepříteli, stejně jako četníci. Ale je zajímavé že velká řada odbojářů byla právě z tohoto odvětví.
Nevím čemu tleskáš, nikde jsem nic podobného nenapsal a ani se tak nevyjádřil. Kdes to sebral ?
Upravil/a clone9cz dne 17-08-2010 00:12
|
|
|
|
ZVP_Hekite |
Přidané 16-08-2010 20:29
|
Uživatel
Příspěvek: 654
Založený: 16.06.09
|
Navrhuji založit vlákno na téma " žrádlo " |
|
|
|
313_OTTO |
Přidané 16-08-2010 20:32
|
Uživatel
Příspěvek: 547
Založený: 03.10.05
|
clone9cz napsal:
A teď specielně k tomuhle.
Spolubojovník Mašínů Milan Paumer tvrdí, že se o tom, že Rošický je milicionář, dozvěděli od známého v továrně. Místní ale soudí, že muselo dojít k záměně jmen. V milicích nebyl Rošický, ale muž jménem Rosický.
Reportér TÝDNE, který na místě události hovořil s pamětníky, ovšem zjistil, že toto tvrzení je daleko od pravdy. "Rošický byl útlocitný pán s klotovými rukávy, před znárodněním pravá ruka majitele továrny, kterého tady nechali, protože nikdo neuměl jeho práci. Do strany ani k milicím by nešel," tvrdí třeba dvaasedmdesátiletá Blažena Miklovičová, která v Kovolisu pracovala celý život
CO TAM SAKRA DĚLAL ? NAPOMÁHAL KOMUNISTŮM, KDYŽ JEHO PRÁCI NIKDO NEUMĚL !
PRACOVAT V TOVÁRNĚ JAKO DĚLNÍK A VYDĚLÁVAT NA ŽIVOBITÍ JE SAKRA ROZDÍL MEZI VEDOUCÍ FUNKCÍ VE STÁTNÍ FABRICE.
Panku, když to čteš, tak musíš i mezi řádkama, a né jen tak přebírat informace bez posouzení.
Asi jsem blbej ale z tohodle mi plyne, že tedy když má člověk funkci ve fabrice -> napomáhá komunistům -> je to akceptovatelná jeho vražda.
Buď jsi to blbě napsal, nebo jsem to blbě pochopil, pokud jsi to tak nemyslel tak sorry |
|
|
|
clone9cz |
Přidané 16-08-2010 21:04
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
Mě z toho plyne jen to co jsem napsal.
a když jsem u toho žrádla ...
[img]http://www.zapalena-kucharka.cz/files-kucharky/large/banan-iuka3.jpg[/img] is not a valid Image.
|
|
|