November 22 2024 10:31:53
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of Flight - Dedikované servery
 Vytisknout diskuzi
WT_Ded_ROF_24/7 - diskuse
LEON_CZ
Už druhý den se mi nejde přihlásit na WT server, kope mě to ve třetině načítání do mainscreen Zamračený

http://www.virtualnipilot.cz/
WT_Horrido
Je to tak, předávám dál.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Vilik
Tak jsem se včera zkusil připojit i na WT.
Bylo tam docela dost lidí. Koukám na planeset. A říkám si, že mě snad šálí zrak. Albík V nikde. Jen starší III.
Tak si řikám, že to bude asi mapa se starejma letadlama.
Ale hned mě tahle radost přejde, potom co tam vidim OPĚT lamolet Camel a tu vopičárnu s třema křídlama Dr1.
Takže jsem se opět vrátil na masomlejn cocos.
Kolik lidí si to asi taky řeklo?Úsměv

WT_Horrido
Úsměv A v čem přesně je takový rozdíl mezi Albatrosem D.III a D.V? Mimo toho že D.III je o fous lepší než D.V? Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Novotny
A Vilíku kde je problém? Proč by jako nemohl být D.III a Dr.I na společné mapě?? Naopak bych ho na této mapě hledal!Úsměv

Vilik
Protože D trojku v demu nemám.Šklebící se
Ale ted vážně. Apeluju na adminy WT serveru, aby zvážili předělání planesetu. Řekněme tak na tři období. Tak aby se dalo lítat na všech letadlech. Tz. nejdřív na těch nejstarších jako D.H.2, Ni 11, 17, albík II apod.
pak albík III, V, pfalz dIII, ni 28, se.5
a nakonec dolphin, fokkery apod.
Vy se v těch letadlech a jejich příchodu na frontu vyznáte líp. Tak to nějak vyšpekulovat.
Přidání lamoletů bych si raději promyslel. Přeci jen, těch lítá na cocosu více než dost.
WT potřebuje v něčem vynikat a ne jen bejt další masomlejn kopií.Úsměv

Rufu
Víš co? Nejdřív si to kup,pak tam chvilku lítej a až nakonec do toho začni kecat.

Vilik
Mě to nebaví na cocosu pořád trapčit s camelem. Na co jsou pak ty ostatní letadla? Na dvě věci.

BP_Tyrl
Vilik napsal:
WT potřebuje v něčem vynikat a ne jen bejt další masomlejn kopií.Úsměv

Problém je, že v současné době jsou masomlejny žádány. Proč by jinak byly ostatní servery poloprázdný?

Vilik
Nechci hned měnit koncepci.
Změnil bych jen planeset, aby to bylo pestřejší, a nelítalo se furt jen s camelem a dr.1
Protože jakmile jeden z těhle strojů je v nabídce, tak si ho okamžitě všichni berou. Ti ostatní, na který se nedostalo, jsou tam už jen v roli cvičnejch terčů.

1stCL_Novotny
No dyť není nic jednodušího než zadat počet možných strojů na letišti. Pak je neomezeně třeba Albík D.III a třeba 5x Dr.I. Není na tom zhola nic. Dokonce se dá i nastavit Respawn na určitou dobu kdy se zas dostane na letiště nových 5. kousků Dr.I. Není tohle lepší řešení než hned vyhazovat tyhle hadraplány z map??Mrknutí

Vilik
To sice jo. Ale co koukám, tak jich tam je pořád k dispozici dost. Třeba o kousek vedle na jinym letišti.
Podle toho časovýho období by to bylo nejlepší. Třeba až bude ten fokker E.1 bo jak se to jmenuje, tak proti čemu jinýmu bys chtěl lítat, než proti D.H.2
I kdyby byl v planesetu neomezenej počet, tak všichni se budou rvát o Dr.1
Opravdu servery s all planes setem jsou děsný. Tomu řikám CallOfDuty.Šklebící se
To takovej albík V je ideální letadlo pro každou mapu. Je to hrozná šunka, a tak bych se nebál ho dát všude. Aspon na něm můžou lítat ti s demem a naučej se chodit na stejnej server i potom co si hru koupěj.

WT_Schmouddle
Pro všechny - nemám moc času lítat, z čehož plyne, že nemám ani náladu dělat mise. Takže jestli někdo chce na WT mít něco co se mu líbí, nechť udělá misi a pošle mi ji. Obratem ji nasadím a pitchování ostatních půjde na jeho hlavu..Šklebící se
Do té doby tam běží stock masomlejn.

Sorry, ale já mám taky život, víte, tam venku..Úsměv

[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
1stCL_Fucida
Věcný a možná poněkud trapný dotaz - jistě bych našel odpověď, kdybych chvilku hledal Úsměv. Co se stane, když jsou na nějaké mapě na výběr jen letadla, která nemám zakoupena? Kick?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Vilik
to Schmouddle
...a pukud to nevypli, tak je tam prázdno dodnes.Šklebící se

to Fučida
V tom případě se můžeš po neomezenou dobu kochat nádherně vytvořenou mapou.Šklebící se

LEON_CZ
TO 1stCL_Fucida: Nezakoupená letadla vidíš v planesetu tmavě a nejdou zvolit. Snad na všech serverech ale dávají do planesetů vždy i základní letadla, takže si skoro vždy zalétáš i bez dokupovaných letadel. Jen jednou jsem viděl server bez základních letadel a to když byl planeset z ranné fáze války, N11+DH2 vs. Albatros II+Albatros IIt.
Zajímavé je, že když jsem kolegovi z letky, který nemá letadla koupené, překopíroval svůj RoF, tak viděl ve hře všechna letadla silně, tzn. jako by je mohl použít. Takže tahle informace o zakoupených letadlech se překopírovává do hry, netahá se po každém připojení on-line, jak jsem původně předpokládal...
Upravil/a LEON_CZ dne 19-07-2010 18:43

http://www.virtualnipilot.cz/
WT_Schmouddle
Vilíku, ty to asi ještě nevíš, ale jsem na tyhle kecy dost alergickej. Mrknutí
Přípravou zábavy ostatním jsem strávil stovky hodin ještě na Šturmu, spolu s WT investoval nemalý peníz do hardwaru. Samozřejmě to celé jen proto, aby nějaký teenage chytrák co chce kvrdlat kvrdlátkem psal co jak máme dělat. Buď přispěj svým dílem a pak se kochej výsledky, nebo si ty kecy nech na koledu. Úsměv

PS: Naučit se FMB je otázka dvou, tří hodin...Mise je pak skoro hned. Já na to nemám čas, ale ty bys to pro ostatní udělat mohl, co říkáš?
Upravil/a WT_Schmouddle dne 19-07-2010 18:59
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
Vilik
Tak to všechna čest. Ale nemá se přece usínat na vavřínech a musí se stále vylepšovat renomé značky.Mrknutí
Kdepak. S full editorem jsem si hrál naposled před cca deseti lety ve šturmu. Tenhle je na mě moc složitej. Starého psa novým kouskům nenaučíš.Šklebící se
Zkusil jsem zaměstnat Leona. Ale ten to taky neumí.
Trochu upgradovat planeset v nastavení serveru snad nebude takovej problem.
Třeba se tu najde nějakej hračička, co se v tom furt šťourá, a něco by vytvořil.
Já si klidně ten D.H.2 nabo albík II koupim.
...Už pro ten pocit.Šklebící se

WT_Schmouddle
Já na vavřínech neusínám, já už totiž dostihy neběhám..Šklebící se Jsou to mladší, lepší hřebci (a jedna klisnička), to že jsou líní a trenér je nehoní, není problém šampióna a čtyřnásobného vítěze Velké pardubické, ne?Šklebící se

www.wtigers.org
1stCL_Fucida
Díky Leone, asi to taky někdy zkusím online Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,015,014 návštěv