IL-2 Sturmovik: Wings of Prey - PC
|
Adler |
Přidané 19-12-2009 18:25
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 274
Založený: 29.10.05
|
CZS_Talbot napsal:
Svita nadej na lepsie zvuky http://www.youtub...Pp9wLInEFY,ale o autentických kokpitoch roznych verzii lietadiel nikde ani zmienky!
No neviem, je to asi vec subjektivneho dojmu, ale tie originalne zvuky sa mi viac pacia, ako to co je v tom videjku ... inac v tom videjku je vidno to, co tu niekto spominal, to miznutie lietadiel a efektov ... zaujimavy fenomen.
Upravil/a Adler dne 19-12-2009 18:26
|
|
|
|
Robo |
Přidané 19-12-2009 18:31
|
Uživatel
Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
Vyzera to teda fantasticky, urcite si skocim kupit ke vyjde... Hned keby to bola len arkadovka, rad sa vyblbnem na takejto grafike. Dik za screeny Leone. |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 19-12-2009 18:58
|
Uživatel
Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
IL-2 WoP se sice honosí přívlastkem ULTRA-REALISTIC, ale jak psal Adler, vychází z konzolové verze a jako arkádovka pro širokou vrstvu hráčů je taky ve videích prezentován. Ale zatím bych s hodnocením počkal, až bude u konce betatestování a vydá se to na trh. Vyblbnout se s tím v multiplayeru dá ale už teď ohromně
Tohle mě docela rozesmálo:
http://www.letaji...amepad.JPG
Při povelu wingmanovi přes klávesnici se objeví vlevo nahoře ikona ovládacího prvku Gamepadu s dalšími volbami, to při konverzi z IL-2 BoP mohli opravdu ze hry odstranit
Mimochodem, neměli bychom se bavit o IL-2 WoP už v jiném vlákně ? Přece jen tohle se jmenuje IL-2 BoP XBOX
Upravil/a LEON_CZ dne 19-12-2009 19:04
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 19-12-2009 19:59
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
tak 32 lidí po síti taky není moc... je to "omezení" dané konzolema nebo to prostě neumí ?
BoP je přeci jakýsi mezičlánek před BoBkem.... pokud i tam bude na síti max 32 lidí....
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
CSL1_Talbot |
Přidané 19-12-2009 20:00
|
Uživatel
Příspěvek: 662
Založený: 19.10.08
|
Je to sice beta,ale napr. ucinnost zbrani uz asi nezmenia,nemame to zrovnavat s il-2-ze ta nieje dokonala a ze pojdu vlastnou cestou.Adler hlavne nech zmenia zvuky motora v kabine,tie externe mi moc netrhaju zily. |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 19-12-2009 20:22
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
Hoper napsal:
tak 32 lidí po síti taky není moc... je to "omezení" dané konzolema nebo to prostě neumí ?
BoP je přeci jakýsi mezičlánek před BoBkem.... pokud i tam bude na síti max 32 lidí....
neviem ale je to zaujímavé.
Ked to zoberiem tak staré hry CoD2, BF2, v MP mohli mať max 64 hráčov.
Ich nástupcovia :BF3, COD:ModerWar2 cca max 18-20 hráčov. |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 19-12-2009 20:26
|
Uživatel
|
Tajpan napsal:
Hoper napsal:
Ich nástupcovia :BF3, COD:ModerWar2 cca max 18-20 hráčov.
IL-2 Šturmovik taky v základu víc jak 32 lidí neuměl, ne? Teď se tam stejně víc jak 10 lidí on-line nesejde, tak je zbytečné o tom rozumovat. Až tam bude KONEČNĚ v on-line husto, přijdou modeři a vydají 128players mod, žádný strach |
|
|
|
Adler |
Přidané 19-12-2009 20:41
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 274
Založený: 29.10.05
|
CZS_Talbot napsal:
Je to sice beta,ale napr. ucinnost zbrani uz asi nezmenia,nemame to zrovnavat s il-2-ze ta nieje dokonala a ze pojdu vlastnou cestou.Adler hlavne nech zmenia zvuky motora v kabine,tie externe mi moc netrhaju zily.
Ano, tie interne su trosku slabsie, ale ked si spomeniem na stock il-2, tak su bozskeeee |
|
|
|
Rufu |
Přidané 19-12-2009 21:00
|
Uživatel
Příspěvek: 1348
Založený: 30.09.05
|
Tajpan napsal:
Hoper napsal:
Ovšem tohle je daný snahou tvůrců přehodit veškeré starosti se zakládáním servrů na hráče.Je oznámenejch minimálně 5 her který maj systém jako nové COD MW2.
Omezení konzolí se to nijak netýká na playstation 3 je v testu nějaká střílečka pro 128 lidí. |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 20-12-2009 00:49
|
Uživatel
|
Robo napsal:
Vyzera to teda fantasticky, urcite si skocim kupit ke vyjde... Hned keby to bola len arkadovka, rad sa vyblbnem na takejto grafike. Dik za screeny Leone.
Po dvou dnech hraní bych rozdíl mezi oběma ILy definoval takto:
IL-2 Šturmovik 1946 je simulátor, který se ale dá nastavit a hrát i v režimu, který by se dal s trochou dobré vůle pokládat za arkádu.
IL-2 Wings of Prey je arkáda, která se ale dá nastavit a hrát i v režimu, který by se dal s trochou dobré vůle pokládat za simulátor
Kdo má rád historické kampaně a single scénáře v IL-2 Šturmovik, tak tady na to zapomeňte, zdají se mi v konzolovém duchu - sestřelte 10x HE-111 a zpáteční cestou k letišti sestřelte ještě 10x Bf109 jako secondary target
Jako multiplayerová řežba po internetu to je ale boží
Upravil/a LEON_CZ dne 20-12-2009 00:50
|
|
|
|
Jirka |
Přidané 20-12-2009 10:35
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
Adler napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
606_Hayes napsal:
pocuj leon aky mas PC? teda grafarna ?
Stařičký Athlon 2,4 GHz, 2 GB DDR1 a GF9800 512MB noname nejlevnější. IL-2 mi na tom jde v pohodě, RoF musím na střední detaily a i tak nestíhá, proto mě ten nový IL-2 WoP šokoval, že mi s touto sestavou jede krásně s grafikou na max :-O
Jeeeeeeej, tak to mozno pojde aj mne
No kdy by to byl do něj řek. A takovej vám to byl svatý bojovník za realitu. |
|
|
|
Hoper |
Přidané 20-12-2009 10:38
|
Fusioner
|
LC_LEON_CZ napsal:
IL-2 Šturmovik taky v základu víc jak 32 lidí neuměl, ne? Teď se tam stejně víc jak 10 lidí on-line nesejde, tak je zbytečné o tom rozumovat. Až tam bude KONEČNĚ v on-line husto, přijdou modeři a vydají 128players mod, žádný strach :D
ne, neuměl
a mně nejde o BoP, mně jde o BoB ;) Takže při představě, že nějaká SM bude vypadat tak, že na Londýn poletí 20 He-111, s nima jako doprovod 7 mezků a proti 5 Hurri a 5 Spitů mne nějak neuchvacuje...
(těch dat tam oproti il-2 bude proudit daleko daleko více, ale mluvilo se přeci cosi o "bublinách"... No nic, uvidíme :) )
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 20-12-2009 11:15
|
Diskutující
|
BP_Rufu napsal:
Tajpan napsal:
Hoper napsal:
Ovšem tohle je daný snahou tvůrců přehodit veškeré starosti se zakládáním servrů na hráče.Je oznámenejch minimálně 5 her který maj systém jako nové COD MW2.
Omezení konzolí se to nijak netýká na playstation 3 je v testu nějaká střílečka pro 128 lidí.
dík, |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 20-12-2009 11:19
|
Diskutující
|
Jirka napsal:
Adler napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
606_Hayes napsal:
pocuj leon aky mas PC? teda grafarna ?
Stařičký Athlon 2,4 GHz, 2 GB DDR1 a GF9800 512MB noname nejlevnější. IL-2 mi na tom jde v pohodě, RoF musím na střední detaily a i tak nestíhá, proto mě ten nový IL-2 WoP šokoval, že mi s touto sestavou jede krásně s grafikou na max :-O
Jeeeeeeej, tak to mozno pojde aj mne
No kdy by to byl do něj řek. A takovej vám to byl svatý bojovník za realitu.
každý má nejakú tú "bokovku". |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 20-12-2009 11:20
|
Uživatel
|
Zajímavé je, že při on-line hře je defaultně aktivovaný nějaký komunikační systém a moc lidí o tom asi neví, že mají při hraní zaplou ,,štěnici", už jsem si dokonce vyslechl nějakou manželskou hádku v jazyce podobném ruštině Aktivuje se hlasem, ale má příšerný zpoždění asi 5 sekund
Upravil/a LEON_CZ dne 20-12-2009 17:29
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 20-12-2009 11:39
|
Fusioner
|
však si pusť oficiální (n)trk ze šturma (myslím, že to jsou ty online souboje Hurri vs Bf) a taky tam uslyšíš komunikaci :)
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 20-12-2009 11:53
|
Uživatel
|
Hoper napsal:
však si pusť oficiální (n)trk ze šturma (myslím, že to jsou ty online souboje Hurri vs Bf) a taky tam uslyšíš komunikaci
Ale ta je defaultně vypnutá a musí se nejdřív aktivovat, ne? Tady je to naopak a musíš ji vypnout, když ji nebudeš používat. Proto jsou slyšet z repráku zvuky jako kašlání, kýchání, smrkání, rádio, rozzlobená manželka apod. |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 20-12-2009 12:08
|
Uživatel
|
Může se už někdo z místních ,,BetaTesterů" vyjádřit k FM letadel v IL-2 WoP ? Rád bych přidal ke svým pocitům i názory ostatních, abych si mohl udělat obrázek, nakolik se dá použít tato hra jako realistický (z hlediska FM) simulátor. Kampaně tu jsou jaké jsou, ale singleplayer mě vůbec nezajímá, nehrál jsem ho nikdy ani ve starém IL-2, pro mě má válečný letecký simulátor význam pouze jako multiplayer.
Co se týče možností ovládání letadla, nechybí tam možnost trimování, řízení bohatosti směsi, nastavení ,,úhlu listu vrtule", radiator, kompresor, samozřejmě klapky vztlakové i brzdící, takže v tomhle ohledu mu moc vytknout nejde. Nenašel jsem žádné dýmovnice, otvírání kokpitu, podsvětlení přístrojovky apod. detaily ze Šturma, ale bez tohoto se dá taky existovat, i když nevidím důvod, proč to ve hře není.
Upravil/a LEON_CZ dne 20-12-2009 12:12
|
|
|
|
Apo |
Přidané 20-12-2009 12:22
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 288
Založený: 06.10.09
|
Nenašel jsem žádné dýmovnice, otvírání kokpitu, podsvětlení přístrojovky apod. detaily ze Šturma, ale bez tohoto se dá taky existovat, i když nevidím důvod, proč to ve hře není.
Betaverze? |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 20-12-2009 12:57
|
Uživatel
|
Apo napsal:
Nenašel jsem žádné dýmovnice, otvírání kokpitu, podsvětlení přístrojovky apod. detaily ze Šturma, ale bez tohoto se dá taky existovat, i když nevidím důvod, proč to ve hře není.
Betaverze?
No jo, pořád tu hodnotíme něco, co ještě oficiálně v ostré verzi neexistuje
Mimochodem v manuálu jsem četl o těch režimech multiplayeru.
STRIKE je obrana pozemních jednotek (a útok na soupeřovy)
CAPTURE AIRFIELD je v podstatě něco jako byl projekt WarBirds/CzechWars, dobývání soupeřova území pomocí obsazování letišť
Upravil/a LEON_CZ dne 20-12-2009 12:59
|
|
|