November 24 2024 13:16:53
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
IL-2 Sturmovik: Wings of Prey - PC
Adler
CZS_Talbot napsal:
Svita nadej na lepsie zvuky http://www.youtub...Pp9wLInEFY,ale o autentických kokpitoch roznych verzii lietadiel nikde ani zmienky!

No neviem, je to asi vec subjektivneho dojmu, ale tie originalne zvuky sa mi viac pacia, ako to co je v tom videjku Šklebící se ... inac v tom videjku je vidno to, co tu niekto spominal, to miznutie lietadiel a efektov ... zaujimavy fenomen. Zamračený
Upravil/a Adler dne 19-12-2009 18:26

Robo
Vyzera to teda fantasticky, urcite si skocim kupit ke vyjde... Mrknutí Hned keby to bola len arkadovka, rad sa vyblbnem na takejto grafike. Dik za screeny Leone.

LEON_CZ
IL-2 WoP se sice honosí přívlastkem ULTRA-REALISTIC, ale jak psal Adler, vychází z konzolové verze a jako arkádovka pro širokou vrstvu hráčů je taky ve videích prezentován. Ale zatím bych s hodnocením počkal, až bude u konce betatestování a vydá se to na trh. Vyblbnout se s tím v multiplayeru dá ale už teď ohromně Šklebící se
Tohle mě docela rozesmálo:
http://www.letaji...amepad.JPG
Při povelu wingmanovi přes klávesnici se objeví vlevo nahoře ikona ovládacího prvku Gamepadu s dalšími volbami, to při konverzi z IL-2 BoP mohli opravdu ze hry odstranit Cool
Mimochodem, neměli bychom se bavit o IL-2 WoP už v jiném vlákně ? Přece jen tohle se jmenuje IL-2 BoP XBOX Zamračený
Upravil/a LEON_CZ dne 19-12-2009 19:04

http://www.virtualnipilot.cz/
Hoper
tak 32 lidí po síti taky není moc... je to "omezení" dané konzolema nebo to prostě neumí ?
BoP je přeci jakýsi mezičlánek před BoBkem.... pokud i tam bude na síti max 32 lidí....
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

CSL1_Talbot
Je to sice beta,ale napr. ucinnost zbrani uz asi nezmenia,nemame to zrovnavat s il-2-ze ta nieje dokonala a ze pojdu vlastnou cestou.Adler hlavne nech zmenia zvuky motora v kabine,tie externe mi moc netrhaju zily.

Tajpan
Hoper napsal:
tak 32 lidí po síti taky není moc... je to "omezení" dané konzolema nebo to prostě neumí ?
BoP je přeci jakýsi mezičlánek před BoBkem.... pokud i tam bude na síti max 32 lidí....

neviem ale je to zaujímavé.
Ked to zoberiem tak staré hry CoD2, BF2, v MP mohli mať max 64 hráčov.
Ich nástupcovia :BF3, COD:ModerWar2 cca max 18-20 hráčov. Zamračený

LEON_CZ
Tajpan napsal:
Hoper napsal:

IL-2 Šturmovik taky v základu víc jak 32 lidí neuměl, ne? Teď se tam stejně víc jak 10 lidí on-line nesejde, tak je zbytečné o tom rozumovat. Až tam bude KONEČNĚ v on-line husto, přijdou modeři a vydají 128players mod, žádný strach Šklebící se

Adler
CZS_Talbot napsal:
Je to sice beta,ale napr. ucinnost zbrani uz asi nezmenia,nemame to zrovnavat s il-2-ze ta nieje dokonala a ze pojdu vlastnou cestou.Adler hlavne nech zmenia zvuky motora v kabine,tie externe mi moc netrhaju zily.

Ano, tie interne su trosku slabsie, ale ked si spomeniem na stock il-2, tak su bozskeeee Šklebící se

Rufu
Tajpan napsal:
Hoper napsal:

Ovšem tohle je daný snahou tvůrců přehodit veškeré starosti se zakládáním servrů na hráče.Je oznámenejch minimálně 5 her který maj systém jako nové COD MW2.
Omezení konzolí se to nijak netýká na playstation 3 je v testu nějaká střílečka pro 128 lidí.

LEON_CZ
Robo napsal:
Vyzera to teda fantasticky, urcite si skocim kupit ke vyjde... Mrknutí Hned keby to bola len arkadovka, rad sa vyblbnem na takejto grafike. Dik za screeny Leone.

Po dvou dnech hraní bych rozdíl mezi oběma ILy definoval takto:
IL-2 Šturmovik 1946 je simulátor, který se ale dá nastavit a hrát i v režimu, který by se dal s trochou dobré vůle pokládat za arkádu.
IL-2 Wings of Prey je arkáda, která se ale dá nastavit a hrát i v režimu, který by se dal s trochou dobré vůle pokládat za simulátor Cool
Kdo má rád historické kampaně a single scénáře v IL-2 Šturmovik, tak tady na to zapomeňte, zdají se mi v konzolovém duchu - sestřelte 10x HE-111 a zpáteční cestou k letišti sestřelte ještě 10x Bf109 jako secondary target Zamračený
Jako multiplayerová řežba po internetu to je ale boží Šklebící se
Upravil/a LEON_CZ dne 20-12-2009 00:50

Jirka
Adler napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
606_Hayes napsal:
pocuj leon aky mas PC? teda grafarna ?

Stařičký Athlon 2,4 GHz, 2 GB DDR1 a GF9800 512MB noname nejlevnější. IL-2 mi na tom jde v pohodě, RoF musím na střední detaily a i tak nestíhá, proto mě ten nový IL-2 WoP šokoval, že mi s touto sestavou jede krásně s grafikou na max :-O

Jeeeeeeej, tak to mozno pojde aj mne Cool

No kdy by to byl do něj řek. A takovej vám to byl svatý bojovník za realitu. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Hoper
LC_LEON_CZ napsal:
IL-2 Šturmovik taky v základu víc jak 32 lidí neuměl, ne? Teď se tam stejně víc jak 10 lidí on-line nesejde, tak je zbytečné o tom rozumovat. Až tam bude KONEČNĚ v on-line husto, přijdou modeři a vydají 128players mod, žádný strach :D

ne, neuměl
a mně nejde o BoP, mně jde o BoB ;) Takže při představě, že nějaká SM bude vypadat tak, že na Londýn poletí 20 He-111, s nima jako doprovod 7 mezků a proti 5 Hurri a 5 Spitů mne nějak neuchvacuje...
(těch dat tam oproti il-2 bude proudit daleko daleko více, ale mluvilo se přeci cosi o "bublinách"... No nic, uvidíme :) )

ovarek.cz/hamster.gif

Tajpan
BP_Rufu napsal:
Tajpan napsal:
Hoper napsal:

Ovšem tohle je daný snahou tvůrců přehodit veškeré starosti se zakládáním servrů na hráče.Je oznámenejch minimálně 5 her který maj systém jako nové COD MW2.
Omezení konzolí se to nijak netýká na playstation 3 je v testu nějaká střílečka pro 128 lidí.

dík,

Tajpan
Jirka napsal:
Adler napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
606_Hayes napsal:
pocuj leon aky mas PC? teda grafarna ?

Stařičký Athlon 2,4 GHz, 2 GB DDR1 a GF9800 512MB noname nejlevnější. IL-2 mi na tom jde v pohodě, RoF musím na střední detaily a i tak nestíhá, proto mě ten nový IL-2 WoP šokoval, že mi s touto sestavou jede krásně s grafikou na max :-O

Jeeeeeeej, tak to mozno pojde aj mne Cool

No kdy by to byl do něj řek. A takovej vám to byl svatý bojovník za realitu. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

každý má nejakú tú "bokovku". VyděšenýMrknutí

LEON_CZ
Zajímavé je, že při on-line hře je defaultně aktivovaný nějaký komunikační systém a moc lidí o tom asi neví, že mají při hraní zaplou ,,štěnici", už jsem si dokonce vyslechl nějakou manželskou hádku v jazyce podobném ruštině Šklebící se Aktivuje se hlasem, ale má příšerný zpoždění asi 5 sekund Zamračený
Upravil/a LEON_CZ dne 20-12-2009 17:29

Hoper
však si pusť oficiální (n)trk ze šturma (myslím, že to jsou ty online souboje Hurri vs Bf) a taky tam uslyšíš komunikaci :)

ovarek.cz/hamster.gif

LEON_CZ
Hoper napsal:
však si pusť oficiální (n)trk ze šturma (myslím, že to jsou ty online souboje Hurri vs Bf) a taky tam uslyšíš komunikaci Úsměv

Ale ta je defaultně vypnutá a musí se nejdřív aktivovat, ne? Tady je to naopak a musíš ji vypnout, když ji nebudeš používat. Proto jsou slyšet z repráku zvuky jako kašlání, kýchání, smrkání, rádio, rozzlobená manželka apod. Zamračený

LEON_CZ
Může se už někdo z místních ,,BetaTesterů" vyjádřit k FM letadel v IL-2 WoP ? Rád bych přidal ke svým pocitům i názory ostatních, abych si mohl udělat obrázek, nakolik se dá použít tato hra jako realistický (z hlediska FM) simulátor. Kampaně tu jsou jaké jsou, ale singleplayer mě vůbec nezajímá, nehrál jsem ho nikdy ani ve starém IL-2, pro mě má válečný letecký simulátor význam pouze jako multiplayer.
Co se týče možností ovládání letadla, nechybí tam možnost trimování, řízení bohatosti směsi, nastavení ,,úhlu listu vrtule", radiator, kompresor, samozřejmě klapky vztlakové i brzdící, takže v tomhle ohledu mu moc vytknout nejde. Nenašel jsem žádné dýmovnice, otvírání kokpitu, podsvětlení přístrojovky apod. detaily ze Šturma, ale bez tohoto se dá taky existovat, i když nevidím důvod, proč to ve hře není.
Upravil/a LEON_CZ dne 20-12-2009 12:12

Apo
Nenašel jsem žádné dýmovnice, otvírání kokpitu, podsvětlení přístrojovky apod. detaily ze Šturma, ale bez tohoto se dá taky existovat, i když nevidím důvod, proč to ve hře není.

Betaverze? Mrknutí

LEON_CZ
Apo napsal:
Nenašel jsem žádné dýmovnice, otvírání kokpitu, podsvětlení přístrojovky apod. detaily ze Šturma, ale bez tohoto se dá taky existovat, i když nevidím důvod, proč to ve hře není.

Betaverze? Mrknutí

No jo, pořád tu hodnotíme něco, co ještě oficiálně v ostré verzi neexistuje Šklebící se

Mimochodem v manuálu jsem četl o těch režimech multiplayeru.
STRIKE je obrana pozemních jednotek (a útok na soupeřovy)
CAPTURE AIRFIELD je v podstatě něco jako byl projekt WarBirds/CzechWars, dobývání soupeřova území pomocí obsazování letišť Mrknutí
Upravil/a LEON_CZ dne 20-12-2009 12:59

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,034,849 návštěv