November 05 2025 23:10:04
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kooperační mise
 Vytisknout diskuzi
Coop "Tokijský expres"
Georgeu
Tedy pánové autoři... malá organizační. Chtělo by to vždy do prvního příspěvku umísti základní informace, jakmile jsou zámé. KDE se letí (nejlépe IP nebo adresu) na JAKÉM TS (nejlépe IP nebo adresu)... kdo to má mezi těmi hafl příspěvky hledat... Pak se pravidelně stává, že to lidi shání na poslední chvilku a zdržují ostatní.... Ale stejně se už těším :sm16:

1stCL_Fucida
krucifix..nemáte někdo IP na AH spešl TS?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Georgeu
k222-fw1.fsik.cvut.cz:8768

dyť to teď říkám:sm10:

1stCL_Fucida
147.32.120.97 - tady se letí
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

VGR_Ghost
Opět odpadám jako první... GRRRR... Já si prostě nic pořádně nezaletim. Po humorných chvilkách nad ostrovem Savo se mi najednou udělala u připojení červená tečka, pak dvě, tři... A po chvíli conection timeout. Nezbylo mi tedy nic jiného než se rozloučit se spolubojovníky a vypadnout. Ach jo, proč zase já. Nejdřív ten problém s TS, pak tohle... :cry::confused:

edit: a já už na to se*u. Patlal jsem se s tim a zase nic. to už je třetí akce, která se mi pokazila. Na lítání speciálek kašlu (no možná si to ještě rozmyslim, ale fakt sem nas****).
Upravil/a VGR_Ghost dne 14-12-2005 21:33

http://www.virtualgrimreapers.net/
Tajpan
Hlásenie z fronty.
Ešte stále letíme. :sm28:

Von Schnitzel
Já jsem zase podniknul první útok na skupinu SBD, po dvou průletech 2 zásahy, bohužel ne sestřely. Mohli by se přihlásit piloti těchto prvních dvou zasaženejch SBD?? Abych tak věděl s kým jsem měl tu čest Mrknutí a jak dopadli.
PS - posléze jsem uhořel v plamenech - spad mi vajgl do kabiny a než sem ho našel hořelo celý zéro, příště si vemu popelníkCool

3IAP_Dudo
Von Schnitzel napsal:příště si vemu popelníkCool

alebo ine éro:sm14:

Tajpan
Hlásenie z fronty.
Nevzdávame to. letíme dalej.:sm28:

Tajpan
hlásenie z fronty.
Dokázali sme to.ZEM!!!
Problém, nevieme či preletíme.
Risk je zisk.
Razo držím palce a vyhadzujem kulomet, flašky od piva, zbytka jablčok, a playboja.

Tajpan
hlásenie z fronty.
Preleteli.
Bože môj ,flak na letisku!!!! Tí džaponcíci sú tu!!!
Modlite sa za nás!!!:sm27:

3IAP_Dudo
:sm27:

Tajpan
Modlitba bola opätovaná. To len po pristátí blbli stíhači.
Pristátie s velmi poškodeným strojom. Až do riečky za letiskom.

Dakujem všetkým , bolo to skvelé!!!! :sm38:

GC3_Kane
pomodleme se za nebohé duše :sm3: :sm6:

http://3iap.org/forum/news.php
3BAP_Cassius Chaerea
No nejtěší chvíle nastala při přistávání. Naši rozdovádění coveři se nacpali na dráhu a dělali voloviny. Naštěstí měl můj střelec vystřílenej zásobník. Když mě i nadále nechtěli pustit a začali na mně vesele poblikávat, tak jsem s poslední dávkou dopingové energie dosedl na popojížděčku.
Ten let byl tedy aspoň zmého pohledu krutýŠklebící seead:.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 14-12-2005 22:59

3BAP_Razo
Také děkuji všem a hlavně svému střelci, kterému jsem za odměnu dopřál koupel ihned po přistání. Jen jsem nestihl zařídit, aby včas ohřáli vodu. Pff
Upravil/a 3BAP_Razo dne 14-12-2005 23:02

http://3iap.4fan.cz
AH_Watson
Takže: Watson, Aircobra č. 2. Po startu jsem se držel svého leadra Ghosta. Pevně jsem mu věřil. I ve chvíli, kdy východně od Savo zjistil, že jsme sami. I ve chvíli kdy při kursu 180 hlásil červené čtverečky. A pak jsem byl sám. Po chvilce si mně bombři vyzvedli a pokračovali jsme kursem 270. Zera jsme uviděli zhruba nad loděma a překvapivě zezadu. Tři cobry jsem se přibližovaly k pěti zerům. Když točili pravou zpět k lodím, zaútočili jsme. Vybral jsem si cíl uprostřed skupiny, ale tesně před palbou jsem zjistil, že jeden z nás měl ten samý úmysl. Nastoupal jsem nad skupinu a otočil se zpět. Jediné Zero, které jsem viděl, jsem měl za sebou na 7. Moc jsem si nevěřil, manévroval jsem jak to jen šlo. Japonec střílel málo a naštěstí nepřesně. Po prudkém klesání a následném stoupání jsem se mu ztratil. Otočil jsem a viděl ho stoupat přede mnou. V ideální pozici v mírné pravé jsem vypálil dlouhou dávku a Zero začalo hořet. S! Georgeu. Pak jsem se snažil najít ostatní, ale byl jsem úspěšný až po ukončení bojů. V kursu 90 jsme se sešli a vědomi si toho, že Bůh a Navigátor jsou s námi, doletěli zpět na Henderson Field.
Díky všem zúčastněným, autorovi i hostovi.:sm20:

3BAP_Plooskie
Gratuluju pánové - taky bych se chtěl někdy vrátit, ale bohužel asi trpím nevyléčitelným kamikazde syndromem ... snad se to dá léčit ... :sm19:

1stCL_Jiricek
Tvůrcům a hostileli mooc děkuju.

Atmosféra dlouhého letu a čekání "kdy už" byla úžasná. Stejně tak fakt, že se většina stíhacího coveru po 4 minutách letu na 20 minut ztratila, že jeden z pilotů většinu letu marně bojoval s problémem "jak složit mapu" a že jeden z nováčků trapně poškodil cenný stroj při přistání (strhnou mi to z platu, no bóže, no).

Díky ještě jednou a těším se na příští konvoj !!

CR_PETRAS
Tak bych to tak nějak zhodnotil :sm5: Po vzletu jsem ztratil bombry:yes: Pak jsem se ztratil já Zamračený Pak se mi zasekla mapa na monitoru Smutný kde jsem,kde jsou všichni !!!! ???? co je mi platná mapa,když přes ní nevidím a všude je voda Naštvaný .....Pak jsem se našel Úsměv Našel jsem bombry Pff ....ATÁÁÁÁÁK !!!!! :sm32::sm11::sm29: Našel jsem Zero,dajvnul,netrefil,utíkal,našel jiné Zero a ...trefil.Hoří hezky! :sm20:

Cestou domů mám tu čest a vedu formaci vítězných stihačů (Fučida,Jiříček,Pospa,Watson)...tedy formaci-NÁDHERNOU formaci.
Fotíme se pro naše holky za letu.Sedám a máme discotéku :Jiricek::sm17::sm14: ... Díky všem..bylo to super !!!
Na otázku :sm31: odpovídám, jasan..........HOJ

http://avionika.webpark.cz
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,466,484 návštěv